Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Tee omaa juttuasi ja sulje korvasi huomatuksilta. Ole valmis taistelemaan houkutuksia vastaan. Vaikeneminen voi olla tänään kätevä vastaus.

 

HÄRKÄ

Paina mieleen hyödyllisiltä tuntuvat vinkit. Voit oppia tänään paljon näkemästäsi. Pysy liikkeessä ja muistuta itseäsi tavoitteistasi.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään lannistaa sinua. Tavoittele unelmiasi, vaikka joutuisit kuuntelemaan vastalauseita. Tarkastele kriittisesti ihmissuhteitasi.

 

RAPU

Luota logiikkaasi ja ole varuillasi uuteen tilanteeseen joutuessasi. Ilmassa on paljon epävarmuutta. Vältä äkkinäisiä liikkeitä.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään. Olet tekemisissä impulsiivisen ihmisen kanssa. Ole realistinen ja harkitse sanojasi tarkkaan.

 

NEITSYT

Lyhyt maisemanvaihdos inspiroi ja antaa uusia näkökulmia. Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki miettiä pitkäaikaista sitoutumista.

 

VAAKA

Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Pääset asioissa eteenpäin, jos pidät ajatuksesi kasassa. Keskittymiskyky on paras valttisi tänään.

 

SKORPIONI

Muutokset vievät sinua oikeaan suuntaan. Seuraa sydäntäsi valinnoissasi. Älä laske muiden varaan, vaan hoida itse omat velvollisuutesi.

 

JOUSIMIES

Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Valinnallasi voi olla kauaskantoiset vaikutukset. Aloita muutokset itsestäsi ja anna muiden tehdä omiaan.

 

KAURIS

Suhtaudu varauksella ihmiseen, joka yrittää tuputtaa sinulle mielipiteitään. Vaadi selvityksiä ja tarkennuksia. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

VESIMIES

Ole erityisen tarkkana rahan kanssa, sillä menoja kertyy nyt huomaamattasi. On hyvä hetki hoitaa virallisia asioita pois alta kasaantumasta.

 

KALAT

Selitä selvin sanoin, mitä haluat ja mitä odotat tulevalta. Pakoileminen ei edistä asiaasi. Ole valmis sopeutumaan ja tulemaan vastaan.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!