Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä mielesi avoimena uusille asioille. Ole kuitenkin tarkkana manipulointiin taipuvaisen ihmisen kanssa. Lankojen on pysyttävä omissa käsissäsi.

 

KAKSONEN

Hoida tekemättömät asiat pois alta ja aloita uutta vasta puhtaalta pöydältä. Täsmällisyys pelastaa tänään sinut nololta tilanteelta.

 

RAPU

Kuuntele vaistoasi. Vaihda suuntaa, jos jokin haiskahtaa epäilyttävältä. Seuraa omaa polkuasi rohkeasti loppuun asti.

 

LEIJONA

Muuta arkeasi ja tee siitä itsesi näköinen. Panosta elämänlaatuusi. Sinulle tarjoutuu tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä.

 

NEITSYT

Sinulle on nyt tarjolla paljon tietoa. Valitse tarkkaan, kenen neuvoja kuuntelet. Älä kiirehdi, sillä nyt on parasta edetä hitaasti ja varmasti.

 

VAAKA

Tunteet nousevat pintaan. Ilmapiiri kotona saattaa kiristyä tänään. Pysy rauhallisena ja avaa hankalaa puheenaihetta varovaisesti.

 

SKORPIONI

Lähde tapaamaan ihmisiä. Kokeile uusia tapoja tuttujen kuvioiden hoitamiseen. Luovuus ja notkea ajattelu vievät sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Suunnitelmiin tulee äkillinen muutos. Älä anna sen sekoittaa päätäsi, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Ota haasteet avosylin vastaan.

 

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassa. Suuntaa pulppuava energiasi sinne, missä sitä kaivataan. Älä anna kateuden pilata päivääsi.

 

VESIMIES

Rahatilanteesi saa lupaavan käänteen. On aika miettiä säästämistä. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

 

KALAT

Ole rehellinen peilikuvallesi. Sinulla ei ole mitään tarvetta esittää muuta kuin olet. Joku tulittaa sinua tiukoilla kysymyksillä, joihin ei ole helppoa vastata.

 

OINAS

Älä anna työasioiden saada liikaa tilaa vapaa-ajallasi. Tyhjennä pääsi häiritsevistä ajatuksista rentoutumalla hyvässä seurassa. Luota turvaverkkoosi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On hyvä päivä keskusteluille. Ota esille asia, joka on pyörinyt mielessäsi viime aikoina. Älä anna kenenkään manipuloida sinua.

 

SKORPIONI

Jaa suunnitelmasi läheisen ihmisen kanssa. Saat häneltä ideoita ja inspiraatiota jatkaaksesi. Apu ei ole pahitteeksi.

 

JOUSIMIES

Älä ota turhia paineita. Sinun on aika rentoutua ja huolehtia itsestäsi. Kuuntele ystävää, jolla on sinulle tärkeää kerrottavaa.

 

KAURIS

On aika sitoutua. Ihmissuhteissa ei kannata jarrutella turhia. Mieti tulevaisuutta ja tee ratkaisusi kauaskantoisesti ajatellen.

 

VESIMIES                         

Juttele asiasta, joka on vaikeuttanut elämääsi jo pitkään. Kuuntele järjen ääntä ja ota kritiikki vastaan. Tarvitset erilaisia näkökulmia.

 

KALAT

Älä säästele huomionosoituksiasi tänään. Satsaa nyt kaikkesi ihmissuhteisiin. Läheisesi tarvitsevat sinua tuekseen.

 

OINAS

Mieti astetta erikoisempia vaihtoehtoja. Nyt kannattaa olla avoin uusille ehdotuksille. Pääset tavoitteisiisi olemalla kekseliäs.

 

HÄRKÄ

Lähde uusiin maisemiin. Tarvitset vaihtelua ja tuoreita näkökulmia. Älä sulkeudu kuoreesi, vaan kerro läheisellesi suunnitelmistasi.

 

KAKSONEN

Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Pidä silmät auki. Joudut nopeasti ongelmiin, jos heittäydyt liian sinisilmäiseksi.

 

RAPU

Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua. Tee ratkaisuja arkeesi liittyen. On aika panostaa täysillä mukavuuteesi ja hyvinvointiisi.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältyt konfliktilta. Luovuutesi auttaa sinut pitkälle. Joudut kamppailemaan houkutuksia vastaan tänään.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto arjesta olisi paikallaan. Lähde uusiin maisemiin tai rikastuta elämääsi kiinnostavilla ihmisillä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä huolta omaisuudestasi. Rahaa saattaa kulua tänään suunniteltua enemmän. Yksityisasiat on syytä säilyttää piilossa yleisöltä.

 

VAAKA

Ole läsnä ihmissuhteissa ja muista kuunnella. Mustasukkaisuutta saattaa ilmaantua tänään kuvioihin. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä.

 

SKORPIONI

Älä lähde mukaan haiskahtavaan projektiin. Luota vaistoosi, joka johtaa sinut oikealle polulle. Pääset loistamaan omassa elementissäsi.

 

JOUSIMIES

Joku lähelläsi käyttäytyy arvaamattomasti. Älä anna hänen oikkujensa pilata päivääsi. Nyt ei ole aika heittäytyä riskialttiisiin seikkailuihin.

 

KAURIS

Ilmassa on epävarmuutta. Älä pahenna asioita sortumalla juoruiluun. Huhupuheet kannattaa jättää omaan arvoonsa.

 

VESIMIES

Palaa uudemman kerran vanhan ideasi pariin. Aikaa on kulunut ja sinulla on tuore ote asioihin. Ota kaikki irti kokemuksistasi.

 

KALAT

Käy paperiasiat tarkalla silmällä läpi. On tärkeää, että olet ajan tasalla. Sinun on tullut aika tehdä kompromissi ihmissuhteessasi.

 

OINAS

Tarvitset reilun annoksen kärsivällisyyttä selvitäksesi päivän haasteista. Punnitse vaihtoehtojasi huolella. Ylireagointi on varma reitti ongelmiin.

 

HÄRKÄ

Älä jää seinäkukaksi. Sinun on nyt otettava johtajan rooli ja tehtävä rohkeita päätöksiä. Päivä tuo mukanaan romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Uskalla tehdä asiat eri tavalla. Kokeilemalla jotain uutta laajennat horisonttiasi. Yllätyskäänteet tuovat päivääsi paljon hyvää.

 

RAPU

Lähipiirissäsi on luvassa ongelmia. Ystävä tai perheenjäsen aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Jännitteet paisuvat helposti ulos mittasuhteistaan.

 

LEIJONA

Ole tehokas ja pysy liikkeessä. Sinulle jää reilusti aikaa myös rakkaittesi seurasta nauttimiseen. Kiitollisuus on tänään avainsana.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!