Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä tänään hauskaa. Sinun on aika vaihtaa vapaalle ja unohtaa murheet, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Anna tunteidesi johdattaa sinua.

 

VAAKA

Pitäydy totuudessa. Älä väritä sanomisiasi, niin vältät ongelmat. Vaikea tilanne lähtee nopeasti käsistä, jos liioittelet.

 

SKORPIONI

Anna luovan puolesi johdattaa sinua. Kokeile jotain uutta ja erilaista päästäksesi tavoitteisiisi. Uskalla erottua joukosta.

 

JOUSIMIES

Älä anna periksi paineiden alla. Joku yrittää saada sinua puolelleen kaikin keinoin. Ole valppaana huijausyritysten varalta.

 

KAURIS         

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat hyödyllistä palautetta lähipiiristäsi. Pian on aika tehdä tärkeä päätös tulevaisuutesi suhteen.

 

VESIMIES

Tee täysillä se, minkä teet. Nyt ei ole aika jättää asioita puolitiehen. Persoonallisuutesi vetää positiivista huomiota puoleensa.

 

KALAT

Jätä mukavuusalueesi taaksesi. On aika lähteä seikkailemaan ja kokeilemaan jotain aivan uutta. Ole reilu ja kohtele kaikkia tasa-arvoisesti.

 

OINAS

Kotona on luvassa ongelmia, jos joku luistaa velvollisuuksistaan. Katso läheistesi perään ja neuvo heitä tarvittaessa. Ole luova ratkaisuissasi.

 

HÄRKÄ                        

Lähde tutuilta kulmilta vieraille vesille. Nyt on aika olla utelias ja kahmia uusia kokemuksia. On hyvä hetki ystävyyksien solmimiselle.

 

KAKSONEN

Ota yhteyttä vanhaan ystävään. On aika palata menneisyydessäsi hylkäämäsi unelman pariin. Hetki on ehkä vihdoin kypsä sen toteuttamiselle.

 

RAPU

Myötätunto on paras valttisi tänään. Neuvo pulaan joutunutta ystävää, joka tarvitsee täsmävinkkejä. Pidä huolta läheisistäsi.

 

LEIJONA

Saat tilaisuuden testata taitojasi uudella alueella. Älä jyrää kenenkään yli neuvottelutilanteessa. Sinun on taivuttava kompromissiin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On hyvä päivä keskusteluille. Ota esille asia, joka on pyörinyt mielessäsi viime aikoina. Älä anna kenenkään manipuloida sinua.

 

SKORPIONI

Jaa suunnitelmasi läheisen ihmisen kanssa. Saat häneltä ideoita ja inspiraatiota jatkaaksesi. Apu ei ole pahitteeksi.

 

JOUSIMIES

Älä ota turhia paineita. Sinun on aika rentoutua ja huolehtia itsestäsi. Kuuntele ystävää, jolla on sinulle tärkeää kerrottavaa.

 

KAURIS

On aika sitoutua. Ihmissuhteissa ei kannata jarrutella turhia. Mieti tulevaisuutta ja tee ratkaisusi kauaskantoisesti ajatellen.

 

VESIMIES                         

Juttele asiasta, joka on vaikeuttanut elämääsi jo pitkään. Kuuntele järjen ääntä ja ota kritiikki vastaan. Tarvitset erilaisia näkökulmia.

 

KALAT

Älä säästele huomionosoituksiasi tänään. Satsaa nyt kaikkesi ihmissuhteisiin. Läheisesi tarvitsevat sinua tuekseen.

 

OINAS

Mieti astetta erikoisempia vaihtoehtoja. Nyt kannattaa olla avoin uusille ehdotuksille. Pääset tavoitteisiisi olemalla kekseliäs.

 

HÄRKÄ

Lähde uusiin maisemiin. Tarvitset vaihtelua ja tuoreita näkökulmia. Älä sulkeudu kuoreesi, vaan kerro läheisellesi suunnitelmistasi.

 

KAKSONEN

Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Pidä silmät auki. Joudut nopeasti ongelmiin, jos heittäydyt liian sinisilmäiseksi.

 

RAPU

Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua. Tee ratkaisuja arkeesi liittyen. On aika panostaa täysillä mukavuuteesi ja hyvinvointiisi.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältyt konfliktilta. Luovuutesi auttaa sinut pitkälle. Joudut kamppailemaan houkutuksia vastaan tänään.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto arjesta olisi paikallaan. Lähde uusiin maisemiin tai rikastuta elämääsi kiinnostavilla ihmisillä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä huolta omaisuudestasi. Rahaa saattaa kulua tänään suunniteltua enemmän. Yksityisasiat on syytä säilyttää piilossa yleisöltä.

 

VAAKA

Ole läsnä ihmissuhteissa ja muista kuunnella. Mustasukkaisuutta saattaa ilmaantua tänään kuvioihin. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä.

 

SKORPIONI

Älä lähde mukaan haiskahtavaan projektiin. Luota vaistoosi, joka johtaa sinut oikealle polulle. Pääset loistamaan omassa elementissäsi.

 

JOUSIMIES

Joku lähelläsi käyttäytyy arvaamattomasti. Älä anna hänen oikkujensa pilata päivääsi. Nyt ei ole aika heittäytyä riskialttiisiin seikkailuihin.

 

KAURIS

Ilmassa on epävarmuutta. Älä pahenna asioita sortumalla juoruiluun. Huhupuheet kannattaa jättää omaan arvoonsa.

 

VESIMIES

Palaa uudemman kerran vanhan ideasi pariin. Aikaa on kulunut ja sinulla on tuore ote asioihin. Ota kaikki irti kokemuksistasi.

 

KALAT

Käy paperiasiat tarkalla silmällä läpi. On tärkeää, että olet ajan tasalla. Sinun on tullut aika tehdä kompromissi ihmissuhteessasi.

 

OINAS

Tarvitset reilun annoksen kärsivällisyyttä selvitäksesi päivän haasteista. Punnitse vaihtoehtojasi huolella. Ylireagointi on varma reitti ongelmiin.

 

HÄRKÄ

Älä jää seinäkukaksi. Sinun on nyt otettava johtajan rooli ja tehtävä rohkeita päätöksiä. Päivä tuo mukanaan romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Uskalla tehdä asiat eri tavalla. Kokeilemalla jotain uutta laajennat horisonttiasi. Yllätyskäänteet tuovat päivääsi paljon hyvää.

 

RAPU

Lähipiirissäsi on luvassa ongelmia. Ystävä tai perheenjäsen aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Jännitteet paisuvat helposti ulos mittasuhteistaan.

 

LEIJONA

Ole tehokas ja pysy liikkeessä. Sinulle jää reilusti aikaa myös rakkaittesi seurasta nauttimiseen. Kiitollisuus on tänään avainsana.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!