Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Muutos on hyväksi, joten pelko pois. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Ole valmis panostamaan kaikkesi peliin tärkeän asian puolesta.

 

KAURIS

Sinulle tarjoutuu epätavallinen tilaisuus, joka on harkitsemisen arvoinen. Mieti, kuinka paljon voit saavuttaa. Hanki tietoosi kuitenkin kaikki yksityiskohdat ennen päätöstäsi.

 

VESIMIES

Luovuutta peliin. On aika laatia juhlasuunnitelmia ja irrotella. Järjestelmällisyys on paras keino selvitä vuoden lopusta ilman stressiä.

 

KALAT

Valmistaudut nyt johonkin tärkeään. Sinun on parasta tietää, mihin olet menossa. Olet siirtymässä uuteen ja jännittävään vaiheeseen.

 

OINAS

Ole hienotunteinen perheen sisäisten asioiden kanssa. Saatat tulla loukanneeksi jonkun tunteita, ellet ole tarkkana. Tiedät itse, mitkä puheenaiheet ovat tulenarkoja.

 

HÄRKÄ

Älä kanna kaikkea vastuuta yksin. Pidä rahankulutustasi silmällä, sillä yllättäviä menoja saattaa ilmaantua kuvaan. Stressi helpottuu, jos pysyt kohtuudessa.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi erikoisesta tilanteesta. Valinnan tekeminen on vaikeaa, jos et tiedä kaikkia faktoja. Ratkaisusi voi vaikuttaa elämääsi pidemmällä tähtäimellä.

 

RAPU

Varaa matka tai mieti jotain muuta odotettavaa ensi vuodelle. On hyvä hetki opetella uusia taitoja ja kehittää itseäsi. Luova puolesi on nyt vahvoilla.

 

LEIJONA

Pidä paperiasiat ajan tasalla. Pysy järjestelmällisenä, niin pääset helpommalla tiukan paikan tullen. On tärkeää, että olet valmistautunut uuteen vuoteen.

 

NEITSYT

Pyydä apua tarpeen vaatiessa. On aika hoitaa keskeneräiset asiat loppuun ennen vuoden loppua. Tapaat ihmisen, joka on lähemmän tutustumisen arvoinen.

 

VAAKA

Pysy aktiivisena juhlapyhiin asti. Yhdistä voimat hyvän ystävän kanssa, kun avun tarve iskee. On aika miettiä matkalle lähtemistä.

 

SKORPIONI

Pidä huolta kodistasi. On aika valmistautua juhlapyhiin ja vuoden vaihtumiseen. Aloita puhtaalta pöydältä ilman menneisyyden lastia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!