Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Nykyhetki on tärkeämpi kuin menneiden vatvominen. On aika liikkua eteenpäin täydellä höyryllä.

 

VAAKA

Älä jätä väliin loistavaa tilaisuutta, joka sinulle tarjoutuu. Nyt ei kannata heittäytyä laiskaksi. Ole valmis panostamaan kaikkesi peliin.

 

SKORPIONI

Rahatilanteesi ei ole kovin vakaa tällä hetkellä. Pyydä neuvoja päästäksesi hankalan vaiheen yli. Säästäminen on nyt tarpeen.

 

JOUSIMIES

Heittäydy luovaksi. Ideavirtaa kannattaa pitää yllä nyt, kun pääkoppasi toimii vauhdilla. Vedät paljon positiivista huomiota puoleesi.

 

KAURIS

On hyvä hetki uusien ihmisten tapaamiselle. Mieti tulevaa ja laadi suunnitelmia. Anna mielikuvituksesi lentää.

 

VESIMIES

Perheen sisällä sattuu ja tapahtuu tällä hetkellä. Päivä tuo mukanaan niin iloa kuin pinnan kiristymistäkin. Hoida velvollisuutesi huolellisesti.

 

KALAT

Käy tarkalla silmällä läpi vaihtoehtojasi. Yritä ottaa muiden mielipiteet huomioon päätöksiä tehdessäsi. Kuunteleminen on ensisijaisen tärkeää.

 

OINAS

On aika nostaa esiin ihmissuhteitasi hiertävä kysymys. Puhu asia halki rauhallisissa merkeissä. Ilman puhdistaminen tekee kaikille hyvää.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi, niin voit odottaa vastavuoroisia palveluksia. Ilman muiden tukea et selviä päivän haasteista. On aika tehdä reilu kompromissi.

 

KAKSONEN

Muistele menneitä, sillä niistä löytyy apua nykyhetkeen. Luota ihmisiin, jotka ovat tukeneet sinua aiemminkin. Rehellisyys on paras valttisi.

 

RAPU

Tarkastele saamaasi ehdotusta joka kantilta ja tee päätöksesi vasta sitten. Älä anna tunteiden sumentaa ajatuksiasi. Nyt on pysyttävä skarppina.

 

LEIJONA

Suuntaa rahasi sinne, missä siitä on hyötyä. Älä anna vanhan tutun tulla takaisin sotkemaan kuvioita, jos hän on pettänyt luottamuksesi aiemmin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On hyvä päivä keskusteluille. Ota esille asia, joka on pyörinyt mielessäsi viime aikoina. Älä anna kenenkään manipuloida sinua.

 

SKORPIONI

Jaa suunnitelmasi läheisen ihmisen kanssa. Saat häneltä ideoita ja inspiraatiota jatkaaksesi. Apu ei ole pahitteeksi.

 

JOUSIMIES

Älä ota turhia paineita. Sinun on aika rentoutua ja huolehtia itsestäsi. Kuuntele ystävää, jolla on sinulle tärkeää kerrottavaa.

 

KAURIS

On aika sitoutua. Ihmissuhteissa ei kannata jarrutella turhia. Mieti tulevaisuutta ja tee ratkaisusi kauaskantoisesti ajatellen.

 

VESIMIES                         

Juttele asiasta, joka on vaikeuttanut elämääsi jo pitkään. Kuuntele järjen ääntä ja ota kritiikki vastaan. Tarvitset erilaisia näkökulmia.

 

KALAT

Älä säästele huomionosoituksiasi tänään. Satsaa nyt kaikkesi ihmissuhteisiin. Läheisesi tarvitsevat sinua tuekseen.

 

OINAS

Mieti astetta erikoisempia vaihtoehtoja. Nyt kannattaa olla avoin uusille ehdotuksille. Pääset tavoitteisiisi olemalla kekseliäs.

 

HÄRKÄ

Lähde uusiin maisemiin. Tarvitset vaihtelua ja tuoreita näkökulmia. Älä sulkeudu kuoreesi, vaan kerro läheisellesi suunnitelmistasi.

 

KAKSONEN

Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Pidä silmät auki. Joudut nopeasti ongelmiin, jos heittäydyt liian sinisilmäiseksi.

 

RAPU

Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua. Tee ratkaisuja arkeesi liittyen. On aika panostaa täysillä mukavuuteesi ja hyvinvointiisi.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältyt konfliktilta. Luovuutesi auttaa sinut pitkälle. Joudut kamppailemaan houkutuksia vastaan tänään.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto arjesta olisi paikallaan. Lähde uusiin maisemiin tai rikastuta elämääsi kiinnostavilla ihmisillä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä huolta omaisuudestasi. Rahaa saattaa kulua tänään suunniteltua enemmän. Yksityisasiat on syytä säilyttää piilossa yleisöltä.

 

VAAKA

Ole läsnä ihmissuhteissa ja muista kuunnella. Mustasukkaisuutta saattaa ilmaantua tänään kuvioihin. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä.

 

SKORPIONI

Älä lähde mukaan haiskahtavaan projektiin. Luota vaistoosi, joka johtaa sinut oikealle polulle. Pääset loistamaan omassa elementissäsi.

 

JOUSIMIES

Joku lähelläsi käyttäytyy arvaamattomasti. Älä anna hänen oikkujensa pilata päivääsi. Nyt ei ole aika heittäytyä riskialttiisiin seikkailuihin.

 

KAURIS

Ilmassa on epävarmuutta. Älä pahenna asioita sortumalla juoruiluun. Huhupuheet kannattaa jättää omaan arvoonsa.

 

VESIMIES

Palaa uudemman kerran vanhan ideasi pariin. Aikaa on kulunut ja sinulla on tuore ote asioihin. Ota kaikki irti kokemuksistasi.

 

KALAT

Käy paperiasiat tarkalla silmällä läpi. On tärkeää, että olet ajan tasalla. Sinun on tullut aika tehdä kompromissi ihmissuhteessasi.

 

OINAS

Tarvitset reilun annoksen kärsivällisyyttä selvitäksesi päivän haasteista. Punnitse vaihtoehtojasi huolella. Ylireagointi on varma reitti ongelmiin.

 

HÄRKÄ

Älä jää seinäkukaksi. Sinun on nyt otettava johtajan rooli ja tehtävä rohkeita päätöksiä. Päivä tuo mukanaan romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Uskalla tehdä asiat eri tavalla. Kokeilemalla jotain uutta laajennat horisonttiasi. Yllätyskäänteet tuovat päivääsi paljon hyvää.

 

RAPU

Lähipiirissäsi on luvassa ongelmia. Ystävä tai perheenjäsen aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Jännitteet paisuvat helposti ulos mittasuhteistaan.

 

LEIJONA

Ole tehokas ja pysy liikkeessä. Sinulle jää reilusti aikaa myös rakkaittesi seurasta nauttimiseen. Kiitollisuus on tänään avainsana.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!