Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Päätä jo päivän alussa, mitä aiot saada tänään hoidettua. Sinulla on nyt paljon valinnanvapautta.

 

KALAT

Jätä hämmennys taaksesi. Hanki vastauksia kysymyksiisi. Nyt ei kannata olla liian kohtelias, jos tilanne pakottaa sinut näyttämään kyntesi.

 

OINAS

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Älä lähde leikkiin mukaan, jos et ole varma asiastasi. Huolehdi siitä, että muilla on sinusta positiivinen kuva.

 

HÄRKÄ

Työrintamalla tapahtuu nyt kaikkea mielenkiintoista. Tutustu uusiin ihmisiin ja kuuntele heidän tarinoitaan. On aika kehittää itseäsi.

 

KAKSONEN

Rahantilanteesi saa lupaavan käänteen. Muista vain, ettei mikään ole ilmaista. Romantiikka on hyvässä nousussa.

 

RAPU

Turvallisuudenhakuisuutesi hallitsee sinua. Seikkailu kutsuu sinua siitä huolimatta. Pidä silmäsi auki, sillä sinulle on nyt tarjolla laaja kirjo mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Kuulostele, kiertääkö tuttavapiirissäsi tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Opit paljon pitämällä korvat auki. On aika ottaa askel unelmaasi kohti.

 

NEITSYT

Pidä tavarasi lähietäisyydellä. Vältät turhan kritiikin ja pettymykset huolehtimalla tunnollisesti asioistasi. Kiinnitä huomiota myös terveydentilaasi.

 

VAAKA

Älä näytä kaikki korttejasi vielä. Luo ympärillesi hieman mysteeriä. On tärkeää, että valitset huolella seurasi tänään.

 

SKORPIONI

Keskity mielikuvitustasi ruokkiviin projekteihin. Pääasia on, että pidät tänään hauskaa. Varo ylimääräistä rahanmenoa.

 

JOUSIMIES

Pidä suusi supussa, jos olet kuullut järisyttävän juorun. Asia on syytä pitää piilossa, kunnes sinulla on siitä enemmän tietoa. Älä luota keneen tahansa.

 

KAURIS

On aika miettiä, mitä haluat tulevalta. Laadi itseäsi ilahduttavia suunnitelmia. Älä unohda, mikä on tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!