Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On aika miettiä suunnanmuutosta raha-asioissa. Älä jää kiinni tilanteeseen, jossa olosi ei ole kotoisa. Ota selvää vaihtoehdoistasi.

 

NEITSYT

Ole rehellinen, niin pääset asioissa eteenpäin. Älä välttele vaikeitakaan aiheita. Paineet vain kasaantuvat, jos lykkäät ongelmia myöhemmin selvitettäviksi.

 

VAAKA

Tarkastele mahdollisuuksiasi työrintamalla. On aika heittää uusia verkkoja vesille. Ota yhteyttä ihmisiin, joista voi olla sinulle apua.

 

SKORPIONI

On aika laajentaa verkostojasi. Esittele uutta ideaasi lähipiirillesi tilaisuuden tullen. Täytä päiväsi tapaamisilla ja kulttuurilla.

 

JOUSIMIES

Älä laske kaikkea ensivaikutelman varaan. Mielipide-erot nousevat tänään helposti pintaan. Pidä matalaa profiilia etenkin työpaikalla.

 

KAURIS

On aika siirtyä asioissa eteenpäin. Älä takerru kiinni epäolennaisiin yksityiskohtiin. Perfektionismi voi estää sinua toteuttamasta itseäsi.

 

VESIMIES

Vanha tuttu menneisyydestä tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna sen hidastaa tahtiasi. Palauta mieleen päämääräsi.

 

KALAT

Spontaanius ei ole tänään huono juttu. Asenteesi tekee vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin. Pyydä neuvoa hankalaan rahatilanteeseen.

 

OINAS

Ole valmis muutoksiin. Hoida puolitiehen jääneet asiat nopeasti pois alta. Tapaat ihmisen, joka kiehtoo sinua jo ensisilmäyksellä.

 

HÄRKÄ

Seuraa sydämesi ääntä. Tee asiat omalla tavallasi välittämättä siitä, mitä muut tekevät. Älä kanna huolta siitä, mitä muut sinusta ajattelevat.

 

KAKSONEN

Käänny ystävien puoleen, kun tarvitset apua. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin. Saat tänään nauttia työpanoksesi lopputuloksista.

 

RAPU

Ole valmis sopeutumaan nopeasti. Et voi hallita kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. Muista, että vaihtehtoja on nyt paljon.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On hyvä päivä keskusteluille. Ota esille asia, joka on pyörinyt mielessäsi viime aikoina. Älä anna kenenkään manipuloida sinua.

 

SKORPIONI

Jaa suunnitelmasi läheisen ihmisen kanssa. Saat häneltä ideoita ja inspiraatiota jatkaaksesi. Apu ei ole pahitteeksi.

 

JOUSIMIES

Älä ota turhia paineita. Sinun on aika rentoutua ja huolehtia itsestäsi. Kuuntele ystävää, jolla on sinulle tärkeää kerrottavaa.

 

KAURIS

On aika sitoutua. Ihmissuhteissa ei kannata jarrutella turhia. Mieti tulevaisuutta ja tee ratkaisusi kauaskantoisesti ajatellen.

 

VESIMIES                         

Juttele asiasta, joka on vaikeuttanut elämääsi jo pitkään. Kuuntele järjen ääntä ja ota kritiikki vastaan. Tarvitset erilaisia näkökulmia.

 

KALAT

Älä säästele huomionosoituksiasi tänään. Satsaa nyt kaikkesi ihmissuhteisiin. Läheisesi tarvitsevat sinua tuekseen.

 

OINAS

Mieti astetta erikoisempia vaihtoehtoja. Nyt kannattaa olla avoin uusille ehdotuksille. Pääset tavoitteisiisi olemalla kekseliäs.

 

HÄRKÄ

Lähde uusiin maisemiin. Tarvitset vaihtelua ja tuoreita näkökulmia. Älä sulkeudu kuoreesi, vaan kerro läheisellesi suunnitelmistasi.

 

KAKSONEN

Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Pidä silmät auki. Joudut nopeasti ongelmiin, jos heittäydyt liian sinisilmäiseksi.

 

RAPU

Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua. Tee ratkaisuja arkeesi liittyen. On aika panostaa täysillä mukavuuteesi ja hyvinvointiisi.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältyt konfliktilta. Luovuutesi auttaa sinut pitkälle. Joudut kamppailemaan houkutuksia vastaan tänään.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto arjesta olisi paikallaan. Lähde uusiin maisemiin tai rikastuta elämääsi kiinnostavilla ihmisillä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä huolta omaisuudestasi. Rahaa saattaa kulua tänään suunniteltua enemmän. Yksityisasiat on syytä säilyttää piilossa yleisöltä.

 

VAAKA

Ole läsnä ihmissuhteissa ja muista kuunnella. Mustasukkaisuutta saattaa ilmaantua tänään kuvioihin. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä.

 

SKORPIONI

Älä lähde mukaan haiskahtavaan projektiin. Luota vaistoosi, joka johtaa sinut oikealle polulle. Pääset loistamaan omassa elementissäsi.

 

JOUSIMIES

Joku lähelläsi käyttäytyy arvaamattomasti. Älä anna hänen oikkujensa pilata päivääsi. Nyt ei ole aika heittäytyä riskialttiisiin seikkailuihin.

 

KAURIS

Ilmassa on epävarmuutta. Älä pahenna asioita sortumalla juoruiluun. Huhupuheet kannattaa jättää omaan arvoonsa.

 

VESIMIES

Palaa uudemman kerran vanhan ideasi pariin. Aikaa on kulunut ja sinulla on tuore ote asioihin. Ota kaikki irti kokemuksistasi.

 

KALAT

Käy paperiasiat tarkalla silmällä läpi. On tärkeää, että olet ajan tasalla. Sinun on tullut aika tehdä kompromissi ihmissuhteessasi.

 

OINAS

Tarvitset reilun annoksen kärsivällisyyttä selvitäksesi päivän haasteista. Punnitse vaihtoehtojasi huolella. Ylireagointi on varma reitti ongelmiin.

 

HÄRKÄ

Älä jää seinäkukaksi. Sinun on nyt otettava johtajan rooli ja tehtävä rohkeita päätöksiä. Päivä tuo mukanaan romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Uskalla tehdä asiat eri tavalla. Kokeilemalla jotain uutta laajennat horisonttiasi. Yllätyskäänteet tuovat päivääsi paljon hyvää.

 

RAPU

Lähipiirissäsi on luvassa ongelmia. Ystävä tai perheenjäsen aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Jännitteet paisuvat helposti ulos mittasuhteistaan.

 

LEIJONA

Ole tehokas ja pysy liikkeessä. Sinulle jää reilusti aikaa myös rakkaittesi seurasta nauttimiseen. Kiitollisuus on tänään avainsana.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!