Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole oma-aloitteinen, niin tapahtumat saavat vauhtia. Sinulle on tarjolla hyviä tilaisuuksia, joihin on vain osattava tarttua. Voi voittaa tänään paljon olemalla rohkea.

 

KAURIS

Älä kerää paineita ympäristöstäsi. Tee päätökset omassa tahdissasi stressaamatta siitä, mitä mieltä muuta ovat. Tiedät itse, mikä sinulle on parhaaksi.

 

VESIMIES

On hyvä päivä muutoksille. Energiasi ei mene hukkaan ja saat hyviä tuloksia aikaan. Romanttinen yllätys muuttaa tapahtumien suuntaa.

 

KALAT

Älä unohda tavoitteitasi. Tunteet myrskyävät ja saavat ajatuksesi harhailemaan. Palaa silti takaisin oikeille raiteille heti, kun pystyt.

 

OINAS

Omissa oloissasi pysyttely ei ole tänään huono ajatus. Sinun on hyvä pysyä tilanteen tasalla ja hallita tapahtumia. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

HÄRKÄ

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Saat osaksesi kritiikkiä, mutta sitä ei pidä säikähtää. Ota opiksi parhaista paloista.

 

KAKSONEN

Sinulla riittää tekemistä. Varaa itsellesi aikaa rentoutumiseen, jotta et palaisi loppuun. On aika valmistautua tulevaan juhlakauteen.

 

RAPU

Käytä mielikuvitustasi. Älä tyydy vanhoihin ja tuttuihin kaavoihin. Kysy muiden mielipiteitä, jos et luota omiin ideoihisi.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhaan tuttuun menneisyydestä. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Lumipalloefekti lähtee käyntiin omasta aloitteestasi.

 

NEITSYT

Selvitä tunne-elämän sotkut mahdollisimman vähin äänin. Asioita ei pidä päästää nyt kasaantumaan. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle hälytyssignaaleja.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena. Sinulle ehdotetaan jotain uutta ja erilaista, jota ei kannata tyrmätä ensinäkemältä. Kiinnitä huomiota terveydentilaasi.

 

SKORPIONI

Tarkastele ihmissuhteitasi ja mieti, mikä hiertää. Kaikki ei ehkä ole nyt tasapainossa. Ole valmis kuuntelemaan ja joustamaan periaatteistasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!