Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Hämennys ottaa vallan. Olet liikkeessä ja tärkeiden asioiden äärellä. Anna tunteiden tulla ja katso, mihin päivä vie sinut.

 

KALAT

Ota opiksi kokemuksistasi. Juttele vanhemmille ihmisille, jotka voivat auttaa sinua neuvoillaan. Yhdistä voimasi jonkun kanssa.

 

OINAS

Laita ideasi käytännön testiin. Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat olla sinulle avuksi. Heittele vapaasti ajatuksiasi muiden arvioitaviksi.

 

HÄRKÄ

Epätavallinen kohtaaminen kääntää päiväsi kulun. Tarkastele ihmissuhteitasi suurennuslasin kanssa. Luota itseesi ja kykyihisi.

 

KAKSONEN

Tunnet olevasi osa jotain tärkeää. Panoksellasi on paljon arvoa. Pääset asioissa eteenpäin ja saat muutettua asian, joka on vaivannut sinua.

 

RAPU

Lähde käymään entuudestaan sinulle tuntemattomassa paikassa. Mielikuvituksesi saa kaivattua kipinää näkemästäsi. Olet valmis suuriin muutoksiin.

 

LEIJONA

Astu valokeilaan ja nauti huomiosta. Vedät puoleesi ihmisiä, jotka ovat täynnä positiivista energiaa. Ihmissuhderintamalla puhaltavat onnelliset tuulet.

 

NEITSYT

Pidä ajatuksesi olennaisessa. Nyt ei ole aika antaa mielesi vaellella. Rohkaise muita silloin, kun energiataso laskee uhkaavasti.

 

VAAKA

On aika panostaa kotiisi. Ilmapiirissä on jotain parantamisen varaa. Rakkauselämäsi tulisi olla tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

SKORPIONI

Pienet muutokset asuinjärjestelyihin voivat olla paikallaan. Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut hankalaan välikäteen. Löydät uuden inspiraationlähteen.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tungettelevaa ihmistä liian lähelle, jos epäilyksesi heräävät. Pysy tutulla ja turvallisella maaperällä. Anna romantiikalle mahdollisuus.

 

KAURIS

Päivä ei ole paras mahdollinen matkustamiseen. Ole erityisen valppaana liikenteessä. Älä heittäydy herkkänahkaiseksi, jos kuulet ikäviä kommentteja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!