Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Olet joutunut sekaantumaan asiaan, joka ei oikeastaan kuuluisi sinulle. Yritä liueta tilanteesta niin pian kuin mahdollista. Mikään ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan.

 

VESIMIES

On tullut aika paljastaa salainen haaveesi tarkkaan valituille ihmisille. Älä luota keneen tahansa. Saat konkreettisia neuvoja ja henkistä tukea unelmasi toteuttamiseen.

 

KALAT

On aika tutustua porukkaan. Sinun on nyt helppoa lähestyä kiinnostavia ihmisiä ja solmia ystävyyksiä. Kaukaa ja tai erilaisesta taustasta tulevat tyypit rikastuttavat maailmaasi eniten.

 

OINAS

Ole valmis sopeutumaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Ilmapiiri ja olosuhteet muuttuvat tänään vauhdilla. Päivä testaa määrätietoisuuttasi.

 

HÄRKÄ

Mielesi on avoin uusille ideoille ja ajatusmalleille. Erikoisiin tilanteisiin joutuminen ei haittaa menoasi, sillä selvität tiesi läpi mistä tahansa. Ota vaikutteita ja tutustu ihmisiin.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki hyvien rahantekomahdollisuuksien varalta. Taloudellinen tilanteesi on saamassa käänteen. Ota mielikuvitus ja optimismi peliin.

 

RAPU

On aika huoltaa kovia kokenutta ystävyyttä tai parisuhdetta. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet korjata asiat raiteilleen. Paljon on kiinni sinusta itsestäsi.

 

LEIJONA

Otat haltuun uuden projektin, joka saattaa kantaa pitkälle. Etene rauhallisesti ja anna asioille aikaa kehittyä. Venytä kärsivällisyyttäsi, sillä tällä kertaa joudut odottelemaan.

 

NEITSYT

Pääset tutustumaan paremmin ihmiseen, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään. Kyse voi olla jostain muusta kuin ystävyydestä. Jatko riippuu sinusta.

 

VAAKA

Pääset livahtamaan ajoissa tilanteesta, jossa olosi oli käymässä tukalaksi. Kyseessä on ehkä mönkään mennyt työprojekti tai liian innokas ihailija. Vältyt onneksesi turhalta draamalta.

 

SKORPIONI

On aika laatia suuria suunnitelmia. Onni on puolellasi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua, kunhan olet järjestelmällinen ja otat kritiikkiä vastaan.

 

JOUSIMIES

Skarppaa raha-asioiden kanssa. On aika etsiä vastaukset epäselvyyksille ja saada itsellesi mielenrauha. Muutamalla fiksulla päätöksellä säästät merkittäviä summia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ota muutokset avosylin vastaan. Ole rohkea päätöksissäsi ja lähte tutustumaan asioihin mukavuusalueesi ulkopuolelle. Määrätietoinen asenne auttaa.

 

LEIJONA

Sekoita pakkaa muuttamalla arkiruntiinejasi. Uudet tuulet tekevät sinulle hyvää. On aika tarkistaa myös liikuntatottumuksesi ja ruokavaliosi.

 

NEITSYT

Raha-asioihin ilmaantuu yllättävä käänne. Älä kerää turhia paineita ympäristöstäsi. Vedä johtopäätöksesi omin neuvoin.

 

VAAKA

Ole tarkkana, kun ihmiset elämäsi eri osa-alueilta kohtaavat. Menneisyyden ja nykyhetken yhteentörmääminen voi aiheuttaa ongelmia.

 

SKORPIONI

Suuntaa energiasi työhön. Käytä ylimääräinen virtasi hyvin ja hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. Luovuudestasi on tänään hyötyä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa harppaus eteenpäin. Valitse huolellisesti, mihin kanavoit energiasi. Saat tänään paljon aikaan omin voimin.

 

KAURIS

Tee hienosäätöä projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Heittäydy rohkeaksi ihmissuhteissa. Oma-aloitteisuus kannattaa.

 

VESIMIES

Punnitse huolellisesti tilanteen kaikki puolet. Älä vedä nopeita johtopäätöksiä, jos sinulta puuttuu vielä tietoa. Juoruihin ei pidä luottaa.

 

KALAT

Mieti, oletko menossa oikeaan suuntaan elämässäsi. On otollinen hetki muutoksille. Kysele lähipiirisi mielipiteitä.

 

OINAS

Luvassa on myöhästelyä ja kiristyneitä hermoja. Pidä silmät auki liikenteessä. Älä anna huhujen harhauttaa sinua.

 

HÄRKÄ

Älä tee ratkaisuja nyt, kun tunteet ovat pinnassa. Odota rauhallisempaa ja vakaampaa hetkeä. Tunne-elämässäsi myrskyää nyt helposti.

 

KAKSONEN

Sinun ei tarvitse joustaa loputtomiin. Mieti ensisijaisesti, mitä itse haluat. Lauman seuraaminen ei ole hyvä ratkaisu.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Suuntaa rohkeasti kohti uutta ja tuntematonta. Saat elämääsi virkistävää sisältöä. Ilmaise tunteitasi tänään avoimesti ja rehellisesti.

 

LEIJONA

Sinut huomataan tänään kaikkialla. Teet vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin ja solmit hyödyllisiä kontakteja. Älä pelkää muutoksen tuulia.

 

NEITSYT

Ole tarkkana taloudellisissa kysymyksissä. Sinua yritetään vetää mukaan epäilyttävään kuvioon. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen suostumista.

 

VAAKA

Tee tilanteen kaipaamat muutokset niin pian kuin mahdollista. Muiden mielipiteitä on hyvä kuunnella, mutta olet itse etusijalla. Keskity siihen, mikä tuntuu sinusta oikealta.

 

SKORPIONI

Puhu peloistasi avoimesti. Saat tehtyä tänään hyviä päätöksiä, jotka auttavat stressinhallinnassa. On aika kokeilla jotain uutta ja erilaista.

 

JOUSIMIES

Avoin mieli on paras valttisi. Älä päästä ketään painostamaan sinua tekemään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Liian vaativista ihmisistä on syytä pysyä kaukana.

 

KAURIS

Kokeile erilaista tapaa hoitaa tuttuja asioita. Yllätyt iloisesti uusista löydöistäsi. Ole avoin romantiikalle, jota on selvästi ilmassa.

 

VESIMIES

Haasta itsesi ja nauti sen tuomista positiivisista muutoksista. Älä jarruttele luovaa puoltasi tänään, vaan toteuta ideoitasi täysillä. Raha-asioissa tapahtuu positiivinen käänne.

 

KALAT

Tarjoa tukeasi vaikeuksiin joutuneelle ihmiselle. Apusi osuu oikeaan kohtaan. Löydät siinä sivussa ratkaisun myös omaan dilemmaasi.

 

OINAS

On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Unohda kuulemasi kritiikki ja toteuta päässäsi muhinut idea. Pienillä muutoksilla rakennat itsellesi vakaampaa tulevaisuutta.

 

HÄRKÄ

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. He voida tuoda elämääsi sävyjä, joita olet kaivannut. Ole rohkea tunteistasi puhuessasi.

 

KAKSONEN

Kerää tarpeeksi tietoa ennen valinnan tekemistä. Ratkaisuja voi olla hankala löytää tänään. Lähelläsi saattaa pyöriä ihminen, joka ei ole rehellinen sinua kohtaan.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Sinulla on taipumusta ylireagointiin tänään. Harkitse tarkkaan, mitä olet sanomassa. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.

 

LEIJONA

Jotain odottamatonta osuu kohdallesi. Harkitse kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä. Kerää tietoa ja mieti, mitä haluat seuraavaksi.

 

NEITSYT

Tunteet kuohuvat tänään. Älä yritä tehdä keneenkään vaikutusta saavutuksillasi tai omaisuudellasi. Tarjoa sen sijaan neuvoa ja tukeasi.

 

VAAKA

Odottamaton käänne yllättää sinut. Epävarmuus voi iskeä tänään. Älä murehdi turhia, vaan ota kaikki irti tilanteen positiivisista puolista.

 

SKORPIONI

Palaa juurillesi. Menneisyyden muisteleminen auttaa sinua ymmärtämään jotain tärkeää nykyhetkestä. Pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä.

 

JOUSIMIES

Muutokset saavat sinut miettimään raha-asioita ja tulevaa. Panosta vakaaseen tulevaisuuteen. Joku yrittää hyötyä sinusta tänään.

 

KAURIS

Pidä rauha maassa. Lupaustesi pitäminen on tärkeää, sillä nyt ei kannata jättää kenellekään varaa valittaa. Läheisesi tarvitsee kipeästi apuasi.

 

VESIMIES

Kyseenalaista rohkeasti ihmisten motiivit. Älä lähde mukaan mihinkään uuteen, jos et ole varma asiasta. Puhu tunteistasi avoimesti.

 

KALAT

Satsaa ennen kaikkea muutoksiin ja uusiin alkuihin. Tee elämäntyylistäsi itsesi näköinen. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi.

 

OINAS

Älä heittäydy itsepäiseksi. Ota muiden mielipiteet huomioon ja ole valmis joustamaan. Pidä yksityisasiasi omana tietonasi.

 

HÄRKÄ

Saat päivästä paljon irti. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. Rentoutuminen ja hauskanpito menevät kaiken muun edelle.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteissa puhaltavat muutosten tuulet. Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ole tarkkana raha-asioissa ja pidä budjettia silmällä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta ja erilaista. On hyvä hetki itsesi kehittämiselle. Tutustu ihmisiin ja inspiroidu heidän tarinoistaan.

 

LEIJONA

Keskity siihen, mikä on tällä hetkellä tärkeintä sinulle. Ilman määrätietoista asennetta et pääse pitkälle. Muutokset riippuvat sinusta.

 

NEITSYT

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Saat apua lähipiiristäsi pyytämällä. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

VAAKA

Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos annat tunteillesi vallan. Ylireagointi saa helposti aikaan negatiivisuuden aallon. Pysy rauhallisena.

 

SKORPIONI

Lähde tutustumaan vieraaseen maaperään. On aika opetella uusia taitoja tai palata menneisiin muistin virkistämiseksi. Tee elintapojasi koskevia valintoja.

 

JOUSIMIES

Älä sulje ovia nenäsi edestä, vaan pidä mahdollisimman paljon vaihtoehtoja auki. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä. Pysy kohtuudessa raha-asioissa.

 

KAURIS

Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. Valitse tarkkaan, miten käytät aikasi ja rahasi. Panosta ennen kaikkea hyvinvointiisi.

 

VESIMIES

Laajenna horisonttiasi. Kokeile uusia ja erilaisia tapoja tuttujen asioiden hoitamiseen. Aloita muutokset itsestäsi.

 

KALAT

Ota selvää mahdollisuuksistasi. Siisti kotisi uuteen uskoon ja raivaa pois tieltä kaikki tarpeeton. Lyhyt irtiotto tekisi hyvää.

 

OINAS

Selvitä taustat ennen mukaan hyppäämistä. Sinulta on voinut mennä ohi jotain tärkeää. On tärkeää, ettet vedä liian nopeita johtopäätöksiä.

 

HÄRKÄ

On otollinen hetki muuttaa jotain elämäntyylissäsi. Täytä arkesi asioilla, jotka tuottavat sinulle iloa. Uuden kokeileminen tekee nyt hyvää.

 

KAKSONEN

Toteuta itseäsi tänään luovuuden kautta. Yksin oleskelu voi olla sinulle hyväksi. Mieti kaikessa rauhassa, mitä haluat seuraavaksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!