Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Olet joutunut sekaantumaan asiaan, joka ei oikeastaan kuuluisi sinulle. Yritä liueta tilanteesta niin pian kuin mahdollista. Mikään ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan.

 

VESIMIES

On tullut aika paljastaa salainen haaveesi tarkkaan valituille ihmisille. Älä luota keneen tahansa. Saat konkreettisia neuvoja ja henkistä tukea unelmasi toteuttamiseen.

 

KALAT

On aika tutustua porukkaan. Sinun on nyt helppoa lähestyä kiinnostavia ihmisiä ja solmia ystävyyksiä. Kaukaa ja tai erilaisesta taustasta tulevat tyypit rikastuttavat maailmaasi eniten.

 

OINAS

Ole valmis sopeutumaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Ilmapiiri ja olosuhteet muuttuvat tänään vauhdilla. Päivä testaa määrätietoisuuttasi.

 

HÄRKÄ

Mielesi on avoin uusille ideoille ja ajatusmalleille. Erikoisiin tilanteisiin joutuminen ei haittaa menoasi, sillä selvität tiesi läpi mistä tahansa. Ota vaikutteita ja tutustu ihmisiin.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki hyvien rahantekomahdollisuuksien varalta. Taloudellinen tilanteesi on saamassa käänteen. Ota mielikuvitus ja optimismi peliin.

 

RAPU

On aika huoltaa kovia kokenutta ystävyyttä tai parisuhdetta. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet korjata asiat raiteilleen. Paljon on kiinni sinusta itsestäsi.

 

LEIJONA

Otat haltuun uuden projektin, joka saattaa kantaa pitkälle. Etene rauhallisesti ja anna asioille aikaa kehittyä. Venytä kärsivällisyyttäsi, sillä tällä kertaa joudut odottelemaan.

 

NEITSYT

Pääset tutustumaan paremmin ihmiseen, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään. Kyse voi olla jostain muusta kuin ystävyydestä. Jatko riippuu sinusta.

 

VAAKA

Pääset livahtamaan ajoissa tilanteesta, jossa olosi oli käymässä tukalaksi. Kyseessä on ehkä mönkään mennyt työprojekti tai liian innokas ihailija. Vältyt onneksesi turhalta draamalta.

 

SKORPIONI

On aika laatia suuria suunnitelmia. Onni on puolellasi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua, kunhan olet järjestelmällinen ja otat kritiikkiä vastaan.

 

JOUSIMIES

Skarppaa raha-asioiden kanssa. On aika etsiä vastaukset epäselvyyksille ja saada itsellesi mielenrauha. Muutamalla fiksulla päätöksellä säästät merkittäviä summia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Älä pidä toiveitasi piilossa, jos haluat niiden toteutuvan. Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Ole valmis menemään läheistesi avuksi.

 

OINAS

Käy läpi vaihtoehtojasi. Aika on puolellasi, joten pelko pois. Vältä turhan impulsiivista käytöstä ja harkitse jokainen liikkeesi loppuun asti.

 

HÄRKÄ

Anteliaisuutesi pelastaa tänään tuttavan päivän. Diplomaattinen asenteesi on omiaan selvittämään solmutilanteita. Uskalla pyytää, jos tarvitset jotain.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana sanojesi kanssa. Älä ehdota mitä sattuu, vaan mieti seurauksia joka käänteessä. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi. Uskalla nousta puolustamaan itseäsi tarpeen vaatiessa. Kerro, mikä sinua huolettaa.

 

LEIJONA

Panostuksesi saa aikaan yllättäviä tuloksia. Seuraa virtaa ja ole joustava, sillä luvassa on roppakaupalla odottamattomia käänteitä.

 

NEITSYT

Päästä irti projektista, joka ei kanna hedelmää. Vaistosi kertoo sinulle, meneekö aikasi hukkaan jutun parissa. Ajattele omaa mainettasi.

 

VAAKA

Älä luovu jostain sinulle tärkeästä vain hypätäksesi tuntemattomaan. Ota asioista selvää ennen sitoutumista. Äkkinäiset liikkeet eivät kannata.

 

SKORPIONI

Satsaa unelmiisi. On aika myöntää rehellisesti, mitä tarvitset. Älä anna kenenkään asettaa sinulle tarpeettomia rajoja.

 

JOUSIMIES

Älä paljasta kaikkea. Pidä tärkeimmät yksityiskohdat suunnitelmistasi salaisina. Tarvitset omaa rauhaa ja aikaa ajattelemiseen.

 

KAURIS

Menneisyyden muisteleminen auttaa sinua välttämään kinkkisen tilanteen tänään. Peräänny seurasta, joka tuntuu tavalla tai toisella vahingolliselta.

 

VESIMIES

Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Ulkoisilla seikoilla on merkitystä tänään. Tartu epäröimättä annettuihin tilaisuuksiin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Mielikuvituksesi on paras valttisi. Anna sen johdattaa sinua ja ylläty iloisesti. Elämääsi tulvii nyt positiivisia muutoksia.

 

OINAS

Ihmissuhteesi ovat nyt etusijalla. On aika istua alas ja suunnitella tulevaisuutta rakkaittesi kanssa. Kunnioita annettuja lupauksia puolin ja toisin.

 

HÄRKÄ

Käy läpi tuttavapiiriäsi ja mieti, löytyykö läheltäsi haitallisia ihmisiä. Ota vastaan apua tarvittaessa. Työ ja huvi kulkevat käsi kädessä.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana ihmisten kanssa, oli kyseessä sitten kaukaisempi tuttava tai ystävä. Joku saattaa yrittää mustamaalata sinua. Rehellisyys on paras lyömäaseesi.

 

RAPU

Lähde tutkimaan tuntematonta maaperää. On aika sitoutua uuteen seikkailuun. Ole avoin kaikelle ja ota muutokset avosylin vastaan.

 

LEIJONA

Käy yksityiskohdat läpi suurennuslasin kanssa ennen uuden projektin aloittamista. Varmistu siitä, ettei satsauksesi valu hukkaan. On aika juhlia hyvässä seurassa.

 

NEITSYT

Anna tunteiden johdattaa sinua. Intuitiosi kertoo, mitä sinun on tehtävä seuraavaksi. Sinulla on enemmän annettavaa kuin tajuatkaan.

 

VAAKA

Etsi itsellesi seuraa, josta saat energiaa. Ota vastaan haasteita ja aseta rima korkealle. Uudet ihmiset ja tilanteet avaavat sinulle maailmoja.

 

SKORPIONI

Luovuutesi pelastaa päiväsi. Keskity tekemään asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. Pidä hauskaa rakkaiden ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

 

JOUSIMIES

Vietä aikaa kotona ja nauti rakkaittesi seurasta. Et ole parhaimmillasi tuntemattomien keskellä tänään. Tunteesi mylläävät nyt pienestäkin kipinästä.

 

KAURIS

Älä monimutkaista elämääsi. Vanhojen muisteleminen tekee tänään hyvää. Anna vaistosi johdattaa sinua päätöksissäsi.

 

VESIMIES

Anna rakkaillesi aikaa. On hyvä hetki jutella vakavasti ja korjata tasapaino kohdilleen ihmissuhteissa. Panosta onnellisuuteesi ja tulevaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Menneisyyden virheet nousevat pinnalle. On aika palata tiettyjen asioiden pariin ja korjata erehdykset. Uskalla sanoa ei.

 

OINAS

Ole kärsivällinen kaikkia kohtaan. Sinulla on tavoitteesi, joista on syytä pitää kiinni. Ota hyvät ideasi käyttöön ja etene täydellä höyryllä.

 

HÄRKÄ

Muista ajatella kokonaiskuvaa. Tee ratkaisusi kaikkien etua ajatellen. Pidä yksityisimmät tunteesi piilossa muilta, jos se tuntuu tarpeelliselta.

 

KAKSONEN

Lähde liikkeelle, sillä osallistuminen on nyt tärkeää. Anna äänesi asialle, joka on lähellä sydäntäsi. On aika lähettää eteenpäin positiivista energiaa.

 

RAPU

Vanha tuttu menneisyydestä tarjoaa sinulle mielenkiintoista ajateltavaa. Käsillä on tilanne, jossa on tehtävä suuria päätöksiä. Ole kriittinen kuuntelija.

 

LEIJONA

Opit paljon, jos lähdet liikkeelle ja osallistut. Ole valmis ottamaan vastaan neuvoja kokeneemmilta. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

NEITSYT

On aika pysähtyä miettimään, mitä kotona on meneillään. Korjaa kohdilleen asiat, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Älä jää vain seinäkukkaseksi tarkkailemaan.

 

VAAKA

Luovuus on tänään tärkeässä roolissa. Unohda stressi ja etsi tasapainoa rakkaan harrastuksen parista. On aika ottaa rennosti.

 

SKORPIONI

On hyvä päivä kotona pysyttelemiseen. Nauti rakkaittesi seurasta ja muistele menneitä. Anna aikaasi ihmisille, jotka ovat aina olleet tukenasi.

 

JOUSIMIES

Älä sekaannu keskusteluihin, jotka eivät kuulu sinulle. Arvomaailmojen yhteentörmäykset kuuluvat päivään. Juhlista hyviä uutisia läheistesi kanssa.

 

KAURIS

Sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus. Toisen huono tuuri voi olla sinun onnenpotkusi. Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi.

 

VESIMIES

On aika edetä asioissa ja lyödä suunnitelmia lukkoon. Mieti, mitä haluat elämältä ja mitä olet valmis uhraamaan. Läheistesi mielipiteillä on painoarvonsa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Älä anna tunne-elämäsi sekoittaa koko päivää. Sinulla on kädet täynnä hommia, jotka ansaitsevat huomiosi. Et voi muuttaa toisten ajattelumalleja.

 

OINAS

Löydät loistavan rahantekomahdollisuuden, jota ei kannata jättää väliin. Kaikki riippuu siitä, kuinka kohtelet muita. Päivä sisältää stressaavia tilanteita.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Älä jaa tietoja kenelle tahansa. Pysy rauhallisena joka tilanteessa ja odota, kunnes tiedät enemmän.

 

KAKSONEN

Lähde lyhyelle matkalle, jos aikataulut antavat myöten. Lyöttäydy positiivisten ihmisten seuraan. Päivä sisältää romanttisen yllätyksen.

 

RAPU

Ota opiksi näkemästäsi. Saat tänään kokemuksia, jotka rikastuttavat sinua ja antavat ajattelemisen aihetta. On aika kokeilla jotain, mitä et ole tehnyt koskaan aikaisemmin.

 

LEIJONA

Voit tehdä tänään siirron, josta on hyötyä niin ammatillisesti kuin yksityiselämäsi puolellakin. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

NEITSYT

Panosta kotisi viihtyvyyteen ja ilmapiiriin. On aika tasapainottaa tilannetta, jotta olosi olisi turvattu. Ole valmis soveltamaan ja olemaan luova.

 

VAAKA

Tutustu ihmisiin ennakkoluulottomasti. Tapaat jonkun, joka voi auttaa sinua käsillä olevan pulman kanssa. On aika toimia.

 

SKORPIONI

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Mitä vähemmän muut tietävät yksityisasioistasi, sen parempi. Ota mielikuvituksesi käyttöön.

 

JOUSIMIES

Tee asiat omalla tavallasi. Valitse polku, joka sopii juuri sinulle riippumatta muiden mielipiteistä. On tärkeää, että ohjat ovat omissa käsissäsi.

 

KAURIS

Älä väitä vastaan, jos riidanhaluinen ihminen provosoi sinua. Lähde tilanteesta ennen kuin tunteet kuumenevat. Valitse harmonia ja unohda voimakeinot.

 

VESIMIES

Anna todellisten tunteidesi näkyä. Jakamalla syvimmät ajatuksesi pystyt vaikuttamaan ihmssuhteisiisi. Palaa vanhan unelmasi pariin.