Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Olet joutunut sekaantumaan asiaan, joka ei oikeastaan kuuluisi sinulle. Yritä liueta tilanteesta niin pian kuin mahdollista. Mikään ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan.

 

VESIMIES

On tullut aika paljastaa salainen haaveesi tarkkaan valituille ihmisille. Älä luota keneen tahansa. Saat konkreettisia neuvoja ja henkistä tukea unelmasi toteuttamiseen.

 

KALAT

On aika tutustua porukkaan. Sinun on nyt helppoa lähestyä kiinnostavia ihmisiä ja solmia ystävyyksiä. Kaukaa ja tai erilaisesta taustasta tulevat tyypit rikastuttavat maailmaasi eniten.

 

OINAS

Ole valmis sopeutumaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Ilmapiiri ja olosuhteet muuttuvat tänään vauhdilla. Päivä testaa määrätietoisuuttasi.

 

HÄRKÄ

Mielesi on avoin uusille ideoille ja ajatusmalleille. Erikoisiin tilanteisiin joutuminen ei haittaa menoasi, sillä selvität tiesi läpi mistä tahansa. Ota vaikutteita ja tutustu ihmisiin.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki hyvien rahantekomahdollisuuksien varalta. Taloudellinen tilanteesi on saamassa käänteen. Ota mielikuvitus ja optimismi peliin.

 

RAPU

On aika huoltaa kovia kokenutta ystävyyttä tai parisuhdetta. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet korjata asiat raiteilleen. Paljon on kiinni sinusta itsestäsi.

 

LEIJONA

Otat haltuun uuden projektin, joka saattaa kantaa pitkälle. Etene rauhallisesti ja anna asioille aikaa kehittyä. Venytä kärsivällisyyttäsi, sillä tällä kertaa joudut odottelemaan.

 

NEITSYT

Pääset tutustumaan paremmin ihmiseen, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään. Kyse voi olla jostain muusta kuin ystävyydestä. Jatko riippuu sinusta.

 

VAAKA

Pääset livahtamaan ajoissa tilanteesta, jossa olosi oli käymässä tukalaksi. Kyseessä on ehkä mönkään mennyt työprojekti tai liian innokas ihailija. Vältyt onneksesi turhalta draamalta.

 

SKORPIONI

On aika laatia suuria suunnitelmia. Onni on puolellasi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua, kunhan olet järjestelmällinen ja otat kritiikkiä vastaan.

 

JOUSIMIES

Skarppaa raha-asioiden kanssa. On aika etsiä vastaukset epäselvyyksille ja saada itsellesi mielenrauha. Muutamalla fiksulla päätöksellä säästät merkittäviä summia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä anna yllätysten pilata suunnitelmiasi. Ole skarppi ja valmis sopeutumaan kaikkeen uuteen. Kokeile tuttua ja hyväksi havaittua keinoa menneisyydestä.

 

KALAT

On hyvä hetki tehdä lupauksia ja sitoutua. Nyt on syytä suunnitella yhteisvoimin tulevaisuutta ja punnita ihmissuhteita. Ole avoin uusille ehdotuksille.

 

OINAS

Ole tarkkana seurassa ja pidättäydy jakamasta kovin henkilökohtaisia asioita. Niiden päätyminen liian suuren yleisön tietoon johtaa ongelmiin. Joku haluaa sotkea suunnitelmasi.

 

HÄRKÄ

Jaa tunteesi ja ajatuksesi sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Nyt ei ole aika jarrutella. Hoida mahdollisuuksien mukaan loppuun kaikki keskeneräiset hommasi.

 

KAKSONEN

Panosta kaikkesi työhön, jonka parissa puurrat. Nyt ei ole aika antaa ajatustesi harhailla minne sattuu. Kanna vastuusi ja vie loppuun asti aloittamasi hommat.

 

RAPU

Ihmissuhteet kiilaavat tärkeysjärjestyksessä kaiken muun edelle. Ole valmis satsaamaan niihin ja tekemään uhrauksia tarvittaessa. Älä pelkää avoimuutta.

 

LEIJONA

On aika siirtyä sanoista toimintaan. Älä jarruttele, vaan paina täysillä eteenpäin. Rohkeus palkitaan tänään joka tapauksessa.

 

NEITSYT

Lähde mukaan johonkin uuteen ja kiinnostavaan. Ota riski ja tutustu täysin erilaiseen maailmaan. Se voi rikastuttaa elämääsi uskomattoman paljon.

 

VAAKA

Ole huomaavainen muita kohtaan. Älä vain etene omissa suunnitelmissasi kyselemättä toisilta mitään. Ota kaikkien tunteet huomioon.

 

SKORPIONI

Tee kotiin muutoksia ilmapiiriä parantaaksesi. Piristysruiske on nyt tarpeen. Pienillä asioilla saat aikaan suuria kaikuja.

 

JOUSIMIES

Älä lähde mukaan projektiin, joka ei tunnu mielestäsi oikealta. Painostettuna ei ole järkevää tehdä mitään. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi.

 

KAURIS

Kilpailijat eivät pärjää sinulle, jos noudatat saamiasi neuvoja. Päättäväisyytesi kaataa kaiken tieltään. Ilmassa on romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Muista katsoa kokonaiskuvaa. Sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin aavistatkaan. Kiinnostu kaikesta ympärilläsi, niin uudet maailmat alkavat avautua.

 

KALAT

Tänään saat pysytellä luvan kanssa mukavuusalueellasi ja nauttia olostasi. Tiedät päämääräsi ja keinot, joilla voit satsata siihen. On aika edetä täydellä höyryllä.

 

OINAS

Älä anna epävarmuuden tunteiden suistaa sinua oikeilta raiteilta. Käy läpi pikkuseikat ja korjaa sinua häiritsevät asiat pois päiväjärjestyksestä. Määrätietoisuus on valttisi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhderintamalla puhaltavat onnelliset tuulet. Älä pelkää vaikeiden puheenaiheiden avaamista. Anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

KAKSONEN

Pidä rahasi ja tavarasi hyvässä tallessa. Ole tarkkana kohtuuttomia vaatimuksia esittävän ihmisen kanssa. Hoida velvollisuutesi niin, ettei kenellekään jää valittamisen varaa.

 

RAPU

Älä panttaa hyviä ideoitasi muilta. On aika verkostoitua ja ajatella tulevaisuutta. Yhdistä voimat muiden kanssa, niin alkaa tapahtua.

 

LEIJONA

Keskity siihen, mikä on sinulle tällä hetkellä tärkeintä. Vietä aikaa omissa oloissasi, jos se rauhoittaa mieltäsi. On aika suunnitella seuraavia siirtoja.

 

NEITSYT

Satsaa enemmän projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Romanttinen veto voisi olla paikallaan.

 

VAAKA

Kuuntele kärsivällisesti, kun joku kertoo sinulle ongelmastaan. Asia voi koskettaa sinua enemmän kuin arvaatkaan. On tärkeää, että pysyt kärryillä kaikesta tapahtuvasta.

 

SKORPIONI

Anna tunteidesi näkyä koko väriloistossaan. On aika rakentaa yhteistä tulevaisuutta sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Rakkauselämääsi on luvassa onnellisia käänteitä.

 

JOUSIMIES

Pidä elämäsi tasapainossa. Sinun ei tarvitse maksaa jonkun toisen virheistä, mutta sinun on myös turha odottaa muilta innokasta apua omien mokiesi peittelyyn.

 

KAURIS

Kehittele hyvää ideaa eteenpäin. Kokeile erilaista lähestymistapaa, jos koet olevasi jumissa. Tärkeintä on, että olet liikkeellä positiivisella energialla varustettuna.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Älä kiirehdi, sillä hidastat asioita reilusti jos mokaat. Nyt ei ole oikea hetki juosta pää kolmantena jalkana eteenpäin. Sinulla on kyllä aikaa.

 

VESIMIES

Listaa itsellesi asiat, jotka olet aikeissa saada tänään hoidettua. Järjestelmällisyys on kaiken avain. Älä anna periksi laiskuuden puuskille.

 

KALAT

Kuuntele tarkkaavaisesti ja nojaa vaistoosi, kun jokin on epäselvää. Tunteesi voivat kuohua petollisesti tänään. Käytä kylmää järkeä päätöksissä.

 

OINAS

Sinun on vaikea pitää tilannetta hallussasi. Asiat muuttuvat nopeasti, etkä voi vaikuttaa niihin niin paljon kuin haluaisit. Heittäydy virran mukaan.

 

HÄRKÄ

Odottamaton käänne yllättää sinut täysin. Älä mene paniikkiin, vaikka pakka sekoittuu. Varustaudu päivään seikkailumielellä ja optimismilla.

 

KAKSONEN

Joku käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, jos et ole tarkkana. Avun tarjoamisellakin on rajansa. Pidä ensisijaisesti huoli itsestäsi.

 

RAPU

Suunnittele tulevat siirtosi huolellisesti. Keskity ensin keräämään tietoa ja punnitsemaan vaihtoehtojasi. Panostuksesi kyllä kannattaa.

 

LEIJONA

Pidä kiinni oikeuksistasi. Kukaan ei saa jyrätä ylitsesi, joten ole valmis puolustautumaan. Sinun olisi hyvä pitää itsestäsi tarpeen tullen hieman ääntä.

 

NEITSYT

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Piilottelu ei ole hyväksi ihmissuhteillesi. Uskaltaudu ottamaan riski ja tekemään jotain uutta.

 

VAAKA

Älä toimi pelkän impulssin vuoksi. Tunteesi voivat johdattaa sinut pahasti harhaan. Analysoi sen sijaan tilannetta ja mieti omia prioriteettejasi.

 

SKORPIONI

Älä hyppää pää edellä mihinkään uuteen. Ryhmän vetovoimaa voi olla vaikea vastustaa. Kuuntele silti itseäsi ratkaisuissasi.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahankäyttöäsi. Tunteet voivat aiheuttaa kummallista käytöstä ostoksilla. Kuuntele itseäsi ja muista, ettet voi ostaa onnea.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Älä yritä tehdä kaikkea kerralla. Olet vaarassa kahmaista liian suuren palan kakkua itsellesi. Saatat katua ahneuttasi myöhemmin.

 

VESIMIES

Laajenna horisonttiasi. Ympärilläsi on meneillään vaikka mitä kiinnostavaa, joten avaa silmäsi. On aika tehdä järkeviä ratkaisuja rahatilannettasi parantaaksesi.

 

KALAT

Hermostuminen on inhimillistä, mutta se ei ratkaise mitään. Tee parhaasi hillitäksesi itsesi vaikeassakin tilanteessa. Pyydä apua silloin, kun tarvitset sitä.

 

OINAS

Älä toimi pelkkien olettamusten varassa, sillä ne voivat johtaa sinut tänään pahasti metsään. Ota asioista selvää ja ole aidosti kiinnostunut ihmisistä.

 

HÄRKÄ

Panosta toisten auttamiseen tänään. On aika laittaa omat projektisi hetkeksi sivuun. Epäitsekäs käytöksesi ei jää muilta huomaamatta.

 

KAKSONEN

Ole valmiina toimimaan, sillä loistava tilaisuus osuu pian kohdallesi. Älä luota tietoon, joka on kiertänyt turhan monen mutkan kautta. Ota asioista itse selvää.

 

RAPU

Vedä henkeä ja pidä mietintätauko, jos jokin ei ole kohdillaan. Epäilyksesi heräävät tänään, eikä sinun auta muu kuin hidastaa tahtia. Nyt on kyse sinusta.

 

LEIJONA

Älä odottele muutosten ilmaantumista elämääsi. Laita pyörät liikkeelle itse. Hoidettuasi oman osasi voit jäädä virran mukaan seuraamaan tapahtumia.

 

NEITSYT

Älä lähde mukaan projektiin, joka haiskahtaa sinusta epäilyttävältä. Varo rahanmenoa ja pysyttele kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Kova työ palkitaan tänään.

 

VAAKA

Pysy rauhallisena. Vältä äkkinäisten johtopäätösten vetämistä ja impulssiivisia liikkeitä. Kuuntele huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

SKORPIONI

Ole tarkkana, sillä joku yrittää syyllistää sinua tyhjän takia. Älä anna periksi manipuloinnille. Tiedät itse parhaiten, miltä sinusta tuntuu.

 

JOUSIMIES

Päivä sisältää hämmentäviä tapahtumia. Joku yrittää suostutella sinua tekemään jotain, mikä haiskahtaa mielestäsi epäilyttävältä. Älä mene lankaan.