Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Olet joutunut sekaantumaan asiaan, joka ei oikeastaan kuuluisi sinulle. Yritä liueta tilanteesta niin pian kuin mahdollista. Mikään ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan.

 

VESIMIES

On tullut aika paljastaa salainen haaveesi tarkkaan valituille ihmisille. Älä luota keneen tahansa. Saat konkreettisia neuvoja ja henkistä tukea unelmasi toteuttamiseen.

 

KALAT

On aika tutustua porukkaan. Sinun on nyt helppoa lähestyä kiinnostavia ihmisiä ja solmia ystävyyksiä. Kaukaa ja tai erilaisesta taustasta tulevat tyypit rikastuttavat maailmaasi eniten.

 

OINAS

Ole valmis sopeutumaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Ilmapiiri ja olosuhteet muuttuvat tänään vauhdilla. Päivä testaa määrätietoisuuttasi.

 

HÄRKÄ

Mielesi on avoin uusille ideoille ja ajatusmalleille. Erikoisiin tilanteisiin joutuminen ei haittaa menoasi, sillä selvität tiesi läpi mistä tahansa. Ota vaikutteita ja tutustu ihmisiin.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki hyvien rahantekomahdollisuuksien varalta. Taloudellinen tilanteesi on saamassa käänteen. Ota mielikuvitus ja optimismi peliin.

 

RAPU

On aika huoltaa kovia kokenutta ystävyyttä tai parisuhdetta. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet korjata asiat raiteilleen. Paljon on kiinni sinusta itsestäsi.

 

LEIJONA

Otat haltuun uuden projektin, joka saattaa kantaa pitkälle. Etene rauhallisesti ja anna asioille aikaa kehittyä. Venytä kärsivällisyyttäsi, sillä tällä kertaa joudut odottelemaan.

 

NEITSYT

Pääset tutustumaan paremmin ihmiseen, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään. Kyse voi olla jostain muusta kuin ystävyydestä. Jatko riippuu sinusta.

 

VAAKA

Pääset livahtamaan ajoissa tilanteesta, jossa olosi oli käymässä tukalaksi. Kyseessä on ehkä mönkään mennyt työprojekti tai liian innokas ihailija. Vältyt onneksesi turhalta draamalta.

 

SKORPIONI

On aika laatia suuria suunnitelmia. Onni on puolellasi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua, kunhan olet järjestelmällinen ja otat kritiikkiä vastaan.

 

JOUSIMIES

Skarppaa raha-asioiden kanssa. On aika etsiä vastaukset epäselvyyksille ja saada itsellesi mielenrauha. Muutamalla fiksulla päätöksellä säästät merkittäviä summia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Säästä hermojasi karsimalla aikatauluistasi kaikki ylimääräinen. On turha mutkistaa asioita entisestään. Pidä kiinni suunnitelmistasi.

 

HÄRKÄ

Ole valmis ottamaan näkyvä rooli tänään. Luota vaistoosi, joka ohjaa sinut oikealle polulle. Pidä hyvää huolta terveydestäsi.

 

KAKSONEN

Kuuntele ja ota opiksi. Älä ota tarpeettomia riskejä vain tehdäksesi vaikutuksen uuteen ihmiseen. Pidä rahatilannettasi silmällä.

 

RAPU

Älä tee turhan spontaaneja päätöksiä tänään. Hoida raha-asiat rauhallisesti ja harkiten. Ylireagointi johtaa nopeasti draamaan.

 

LEIJONA

Tarkkaile ympäristöäsi. Pysy taustalla, sillä pää edellä muiden asioihin sekaantuminen tietää ongelmia. Keskity etenemään omissa projekteissasi.

 

NEITSYT

Suuntaa eteenpäin positiivisen asenteen voimin. On aika tutustua uusiin ja inspiroiviin ihmisiin. Päivä tarjoaa arvokkaita opetuksia.

 

VAAKA

Impulsiivisen ihmisen seura voi käydä hermoillesi. Harkitse sanojasi tarkkaan ennen kuin puhut. Säästät itsesi ikävältä mokalta.

 

SKORPIONI

Ystäväpiirissä kuohuu tänään. Pidä lupauksesi, niin vältyt suuremmalta kaaokselta. Vaali tasapainoa ja vältä pikaisia johtopäätöksiä.

 

JOUSIMIES

Pienet muutokset arjessasi piristävät. Vältä turhaa irrottelua ostoksilla, sillä nyt ei ole aika tuhlata. Ole valmis haastamaan itsesi.

 

KAURIS

Tee omaa juttuasi häiriintymättä muiden puuhista. Itsekuri auttaa aikatalujen kanssa. Joku yrittää iskeä kapuloita rattaisiisi.

 

VESIMIES

Menneisyydet haamut voivat aiheuttaa ongelmia tänään. Selvitä käsittelemättömät asiat pois alta. Toimi nopeasti ja käännä katse tulevaan.

 

KALAT

Mene apuun, jos sinua tarvitaan. Luvassa on väittelyitä, jotka saattavat nostaa tunteita pintaan. Älä kuormita aikatalujasi liikaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Päivä sisältää ristiriitaisia tilanteita, joita ei tarvitse säikähtää. Kaiva faktat esille. Teet hyvän vaikutuksen uuteen ja kiinnostavaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

On aika laatia matkasuunnitelmia ja haaveilla. Ole oma-aloitteinen ja laita liikkeelle muutoksia. Älä säikähdä takaiskuja, sillä onnesi temppuilee.

 

KAKSONEN

Pidä hyvää huolta raha-asioistasi. On aika panostaa tulevaisuuteesi myös taloudellisesti. Varmistu siitä, että tietosi pitävät paikkansa.

 

RAPU

Yritä pitää tunteesi kurissa. Erityisesti työelämässä on oltava tarkkana. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä epävarmassa tilanteessa.

 

LEIJONA

Luota logiikkaasi, niin vältyt nololta takaiskulta. Teot painavat sanoja enemmän. Älä päästä negatiivisia tunteita pinnalle.

 

NEITSYT

Nyt ei ole aika tuhlata. Säästä menoistasi ja unohda heräteostokset toistaiseksi. Nyt jos koskaan on aika tutustua uusiin, hyviin tyyppeihin.

 

VAAKA

Älä luota pelkkiin aavistuksiin. Kylmä järki auttaa sinut ulos hankalasta tilanteesta. Kohtuuttomille vaatimuksille ei pidä antaa periksi.

 

SKORPIONI

Unohda sivuille vilkuilu ja tee omaa juttuasi. On aika painaa täysillä eteenpäin ja jättää taaksesi pakkomielteet. Kateus voi aiheuttaa tänään ongelmia.

 

JOUSIMIES

Ota ilo irti hyvästä ideasta, jonka kuulet sattumalta. On aika palata kertaalleen hylkäämäsi suunnitelman pariin. Raha-asiat saavat lupaavan käänteen.

 

KAURIS

Pidä pää kylmänä. Spontaanit vedot istuvat huonosti päivän aikatauluun. Lupaavalta kuulostava tilaisuus voi osoittautua joksikin aivan muuksi.

 

VESIMIES

Älä anna turhautumisen johtaa sinua väärälle polulle. Saatat ajautua turhaan konfliktiin, jos et hillitse itseäsi. Keskity tänään itseesi.

 

KALAT

Toimi sinulle tärkeän asian puolesta. Saat loistavan tilaisuuden puhua aiheesta, joka on lähellä sydäntäsi. Muotoile mielipiteesi huolellisesti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ota haasteet vastaan sellaisinaan. Ongelmista on syytä puhua niin pian kuin mahdollista. Laita stoppi paineille ja pidä huoli itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Harkitse sanojasi tarkkaan. Yksikin harhalaukaus voi aiheuttaa nolon tilanteen, josta on vaikea edetä. Ole suora ja rehellinen.

 

KAKSONEN

Ole parhaimmillasi. Ota etäisyyttä stressaaviin ja kilpailuhenkisiin ihmisiin, sillä et tarvitse nyt lisäpaineita. Keskity itseesi ja tavoitteisiisi.

 

RAPU

Ole tarkkana työtuttavien kanssa. Väärinkäsityksiä ei pääse syntymään, jos ilmaiset itseäsi selvästi. Luota mielikuvitukseesi ja intuitioosi.

 

LEIJONA

Tee muutokset oikeista syistä. Varmista tietosi kahteen kertaan, niin vältyt nololta mokalta. Jokin kotona kaipaa huomiotasi.

 

NEITSYT

Ole valmis kokeilemaan jotain uutta ja pyytämään apua. Älä takerru kiinni merkityksettömään pikkuseikkaan. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VAAKA

Päivä on yhtä horjuttavaa aaltoliikettä. Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan. Vältä ylireagointia ja turhaa draamaa.

 

SKORPIONI

Älä anna pikkujuttujen häiritä sinua. Tunnekuohuja ei kannata seurata. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi faktoista.

 

JOUSIMIES

Odottamaton tarjous osuu kohdallesi tänään. Ota siitä ilo irti. Pääset takaisin jaloillesi hankalan tilanteen jälkeen.

 

KAURIS

Selvitä ongelmat perusteellisesti jättämättä mitään puolitiehen. Vastusta houkutuksia, jotka häiritsevät keskittymistäsi. Oma kehityksesi on pääasia.

 

VESIMIES

On aika tehdä valmisteluja. Jotain tärkeää on tulossa aivan nurkan takana. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, sillä menneiden muistelusta on apua.

 

KALAT

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää. Et voi hallita kaikkea, joten jätä jotain onnen varaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Luvassa on myöhästelyä etenkin, jos matkustat tänään. Ole kärsivällinen oikuttelevien ihmisten kanssa. Peräänny epämukavasta tilanteesta suosiolla.

 

OINAS

Maisemanvaihdos tekee hyvää. Tänään on tarjolla paljon hyödyllistä tietoa, josta kannattaa ottaa ilo irti. Nauti olostasi rakkaan ihmisen seurassa.

 

HÄRKÄ

Tee kalenteriisi tilaa asioille, joista saat iloa elämääsi. Hoida pois alta pitkään roikkuneet hommat. Vältä turhaa dramatiikkaa ja pidä jalat maassa.

 

KAKSONEN

Kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan tänään. Ole tarkkana uusien tuttavuuksien kanssa. Kysy ennen kuin toimit, niin vältät ikävät yllätykset.

 

RAPU

Vaatimuksia alkaa sadella, jos et hoida omaa osuuttasi hommista. Tee selkeitä valintoja antamatta muiden päättää asioistasi. Tasapainosi on vaalimisen arvoinen.

 

LEIJONA

Pidä etäisyyttä ihmiseen, joka heittäytyy hankalaksi. Paineille tai kohtuuttomille vaatimuksille ei pidä antaa periksi. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja rentoutumisella.

 

NEITSYT

Järjestelmällisyys on tänään tärkeää. Muutoksia on luvassa, ja sinun on parasta olla niihin valmis. Asenteesi ratkaisee paljon.

 

VAAKA

Jätä työt välillä vähemmälle huomiolle. Haaskaat vain energiaasi, jos yrität pakottaa muutoksia eteenpäin. Etsi arkeesi tasapainoa.

 

SKORPIONI

Ilmassa on epävarmuutta. Mieti tarkkaan, mitä haluat seuraavaksi. Älä sulje silmiäsi siltä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

 

JOUSIMIES

Ratkaise ongelmat logiikan avulla. Älä heittäydy tunteidesi ajamaksi. Mustasukkaisuus voi aiheuttaa tänään ikäviä jännitteitä.

 

KAURIS

On tärkeää, että pidät lupauksesi. Tee selväksi, mitä toivot tulevalta. Älä jätä tilaa väärinkäsityksille etenkään ihmissuhteissa.

 

VESIMIES

Tapaat ihmisen, joka voi muuttaa elämäsi suuntaa. Onni potkii sinua tänään yllättävin tavoin. Romantiikka on hyvässä nosteessa.