Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Olet joutunut sekaantumaan asiaan, joka ei oikeastaan kuuluisi sinulle. Yritä liueta tilanteesta niin pian kuin mahdollista. Mikään ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan.

 

VESIMIES

On tullut aika paljastaa salainen haaveesi tarkkaan valituille ihmisille. Älä luota keneen tahansa. Saat konkreettisia neuvoja ja henkistä tukea unelmasi toteuttamiseen.

 

KALAT

On aika tutustua porukkaan. Sinun on nyt helppoa lähestyä kiinnostavia ihmisiä ja solmia ystävyyksiä. Kaukaa ja tai erilaisesta taustasta tulevat tyypit rikastuttavat maailmaasi eniten.

 

OINAS

Ole valmis sopeutumaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Ilmapiiri ja olosuhteet muuttuvat tänään vauhdilla. Päivä testaa määrätietoisuuttasi.

 

HÄRKÄ

Mielesi on avoin uusille ideoille ja ajatusmalleille. Erikoisiin tilanteisiin joutuminen ei haittaa menoasi, sillä selvität tiesi läpi mistä tahansa. Ota vaikutteita ja tutustu ihmisiin.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki hyvien rahantekomahdollisuuksien varalta. Taloudellinen tilanteesi on saamassa käänteen. Ota mielikuvitus ja optimismi peliin.

 

RAPU

On aika huoltaa kovia kokenutta ystävyyttä tai parisuhdetta. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet korjata asiat raiteilleen. Paljon on kiinni sinusta itsestäsi.

 

LEIJONA

Otat haltuun uuden projektin, joka saattaa kantaa pitkälle. Etene rauhallisesti ja anna asioille aikaa kehittyä. Venytä kärsivällisyyttäsi, sillä tällä kertaa joudut odottelemaan.

 

NEITSYT

Pääset tutustumaan paremmin ihmiseen, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään. Kyse voi olla jostain muusta kuin ystävyydestä. Jatko riippuu sinusta.

 

VAAKA

Pääset livahtamaan ajoissa tilanteesta, jossa olosi oli käymässä tukalaksi. Kyseessä on ehkä mönkään mennyt työprojekti tai liian innokas ihailija. Vältyt onneksesi turhalta draamalta.

 

SKORPIONI

On aika laatia suuria suunnitelmia. Onni on puolellasi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua, kunhan olet järjestelmällinen ja otat kritiikkiä vastaan.

 

JOUSIMIES

Skarppaa raha-asioiden kanssa. On aika etsiä vastaukset epäselvyyksille ja saada itsellesi mielenrauha. Muutamalla fiksulla päätöksellä säästät merkittäviä summia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Lähde ulos nauttimaan ystävien seurasta. On aika jutella avoimesti aiheista, joita ei tule käsiteltyä joka päivä. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita.

 

KAKSONEN

Älä anna menneisyyden muodostua painolastiksi. Ota ohjat omiin käsiisi. Olet oikea ihminen päättämään elämästäsi.

 

RAPU

Suuntaa energiasi oikeaan suuntaan. Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi turhan projektin parissa. Muista pitää huolta terveydestäsi.

 

LEIJONA

Ole avoin ehdotuksille. Nyt kannattaa ottaa haasteita vastaan ja asettaa rima korkealle. Itsesi aliarvioiminen olisi virhe.

 

NEITSYT

Käytä mielikuvitustasi. Älä tyydy tylsiin ja tuttuihin ratkaisuihin, vaan tähtää korkeammalle. Kaiva faktat esille ennen kuin vedät johtopäätöksiä.

 

VAAKA

Tapahtumaketju etenee tänään vauhdilla. Sinun on parasta pysytellä kärryillä ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Sano heti, jos jokin ei miellytä sinua.

 

SKORPIONI

Ole valmis heittäytymään uusiin tilanteisiin. Muutoksia ei pidä pelästyä, sillä ne ovat sinulle hyväksi. Pidä arjesta tauko ja tee jotain tavallisesta poikkkeavaa.

 

JOUSIMIES

Joku lähestyy sinua ja tekee ehdotuksen, johon kannattaa suhtautua varauksella. Hän ajaa todennäköisesti omaa etuaan. Ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

Ota yhteyttä ihmisiin, joista olet etääntynyt syystä tai toisesta. On aika antaa piristävä, uusi ilme kodillesi. Panosta hyvinvointiisi.

 

VESIMIES

Vedät tänään paljon huomiota puoleesi. Hoida ensisijaisesti omia asioitasi pois alta ja auta muita vasta sen jälkeen. Ota vastaan motivoiva haaste.

 

KALAT

Pidä silmät auki hyvien tilaisuuksien varalta erityisesti työelämässä. Älä jää jumiin epämukavaan tilanteeseen. Kaikki riippuu nyt itsestäsi.

 

OINAS

Älä anna tunteidesi räiskyä miten sattuu. Ole tarkkana liian vaativien ihmisten kanssa. Sinun on tiedettävä, koska sinun on aika perääntyä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ota kaikki keinot käyttöön päästäksesi tavoitteisiisi. Tarvitset nopeita hoksottimia ja mielikuvitusta selvitäksesi päivän haasteista. Luota vaistoosi.

 

KAKSONEN

Saat muutoksia aikaan ja onnistut tekemään vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi. Uusi tuttavuus voi avata sinulle ovia. Vältä rahan lainaamista.

 

RAPU

Joku saattaa käyttää sinua hyväkseen, jos heittäydyt liian herkkäuskoiseksi. Ole skeptinen ja kysy lisää, jos jokin jää epäilyttämään sinua.

 

LEIJONA

Älä jarruttele, vaan anna palaa. Näytä tunteesi avoimesti ja anna kaikki liikenevä energiasi läheisillesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Raha-asioihin kannattaa kiinnittää tänään erityisen paljon huomiota. Löydät itsesi pian sotkun keskeltä, jos et ole tarkkana. Lainaaminen on huono idea.

 

VAAKA

Lyhyt maisemanvaihdos hyvässä seurassa on parasta, mitä voit päivälle keksiä. Voit oppia nyt paljon kuuntelemalla. Ota vastaan kaikki, mitä on tarjolla.

 

SKORPIONI

Luota kylmään järkeen hankalassa tilanteessa. Käytännönläheisyys on nyt paras valttisi. Teet tänään ratkaisuja, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteesi.

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat pintaan ja hämmentävät sinua. Siirrä huomiosi sinne, missä voit vaikuttaa. Älä jää jumiin harmittelemaan asioita, joille et voi mitään.

 

KAURIS

Tee jotain rentouttavaa ja piristävää. Ota ohjat omiin käsiisi, sillä tiedät tarpeesi muita paremmin Päätä itse onnellisuudestasi.

 

VESIMIES

Hankkiudu eroon turhasta kamasta. Kauppaa tavaraa kavereille tai lahjoita sitä hyväntekeväisyyteen. Olet nyt valmis hyppäämään mukaan uuteen seikkailuun.

 

KALAT

Luvassa on takaiskuja. Nouse pettymysten jälkeen nopeasti jaloillesi ja mieti tulevaa. Pidä tylsät käytännön asiat järjestyksessä.

 

OINAS

Kerro, mistä haaveilet. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi. Vanhan tuttavan tai sukulaiset tapaaminen sopii päivän ohjelmaan loistavasti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Tapaat kiinnostavan ihmisen, jota ei kannata päästää näköpiiristäsi. On otollinen aika uuden kokeilemiselle ja irrottelulle.

 

KAKSONEN

Pidä tunteesi hallinnassasi. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä ennakkoluuloihisi perustuen. Kuuntele kärsivällisesti kaikki versiot tapahtuneesta.

 

RAPU

Kaiva tarvitsemasi vastaukset esille. Nyt kannattaa varata aikaa pohtimiseen ja pyörittelyyn. Tee päätöksesi vasta sitten, kun olet varma asiastasi.

 

LEIJONA

Avun tarjoaminen on tänään parasta, mitä voit tehdä. Muut tekevät sinulle vastapalveluksia, jos itse joudut tiukkaan paikkaan. Älä pelästy kilpailijoita.

 

NEITSYT

Tunteesi mylläävät tänään. Epävarmuus väistyy pian, kun saat asioista varmempaa tietoa. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi.

 

VAAKA

Pidä ajatuksesi olennaisessa. Älä anna kenenkään käskyttää sinua, vaan päätä itse omista asioistasi. Korjaa syntyneet väärinkäsitykset julkisesti.

 

SKORPIONI

Päivä yllättää sinut monessa käänteessä. Ilmassa on epävarmuutta ja tunteiden tulitusta. Ole kärsivällinen, niin kysymyksiin alkaa löytyä vastauksia.

 

JOUSIMIES

Tartu toimeen ja anna tapahtumille tarpeellinen lisäpotku. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa olosi on epämukava. Puheenlahjasi auttavat sinut tänään pitkälle.

 

KAURIS

Älä vedä turhan pikaisia johtopäätöksiä. Jätä muiden velvollisuudet heidän hommikseen. Ehdota ratkaisuja tilannetta rauhoittaaksesi.

 

VESIMIES

Hoida vain sen verran, minkä jaksat. Nyt ei ole aika väsyttää itseäsi turhaan. Pysähdy viilaamaan yksityiskohtia ennen kuin jatkat matkaasi.

 

KALAT

Älä tulita tunteitasi kaikkien nähtäviksi. Purkauksista seuraa ongelmia. Ylikuumeneminen aiheuttaa tänään helposti väärinkäsityksiä.

 

OINAS

Älä unohda menneisyyttäsi. Pidä yhteyttä vanhoihin ystäviin, vaikka et tapaisi heitä enää usein. Taaksepäin palaaminen ei välttämättä ole huono idea.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Onnistut tekemään vaikutuksen uuteen ihmiseen. Harkitse seuraavat siirtosi tarkkaan, sillä pelissä on paljon. Älä ota terveyteesi liittyviä riskejä.

 

KAKSONEN

Kuuntele saamiasi ehdotuksia tyrmäämättä mitään suoralta kädeltä. Muista olla uskollinen itsellesi. Sinun ei ole mikään pakko seurata laumaa.

 

RAPU

Tärkeä ihmissuhde on nyt muutosten edessä. Luottakaa yhteistyöhön ja kompromissien voimaan. Ratkaisut löytyvät kyllä ajan kanssa.

 

LEIJONA

Kiinnitä huomiota siihen, miten muut näkevät sinut. Harkitse sanojasi tänään tarkkaan. Nyt ei ole aika päästää sammakoita suustasi.

 

NEITSYT

Ole utelias uusia ihmisiä kohtaan. Kysele ja tutustu porukkaan tänään. Älä anna menneisyyden jäädä painolastiksi itsellesi.

 

VAAKA

Muutokset riippuvat pitkälti itsestäsi. Ole valmis lähtemään liikkeelle ja tekemään aloitteet itse. Kokeile jotain aivan uutta ja erilaista tänään.

 

SKORPIONI

Varaa päivästä aikaa rakkaan ihmisen seurassa rentoutumiseen. Suunnittele itsellesi jotain hauskaa odotettavaa, niin jaksat painaa arjen läpi.

 

JOUSIMIES

Joku pimittää sinulta tietoja. Kaivele puuttuvat palat esiin, niin pääset eteenpäin projektissasi. Älä jätä mitään puolitiehen.

 

KAURIS

Haali ympärillesi optimistista ja innostavaa porukkaa. Synkistelevä seura ei ole nyt sinulle hyväksi. Päivä ei ole paras mahdollinen matkustamiselle.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa, vaikka päivä nostattaisi pulssiasi. Ystäväpiirissä tai perheen kesken saattaa nousta vanhoja jännitteitä pintaan.

 

KALAT

Ota mielikuvituksesi avuksesi ja kehitä itsellesi tekemistä, joka saa arjen unohtumaan. Stressinpoisto on nyt paikallaan. Vältä rahan lainaamista.

 

OINAS

Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Mitä enemmän tiedät, sen parempi. Älä hyppää mukaan mihinkään uuteen, jos sinulta puuttuu tietoa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!