Aina joulu ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Toisinaan pukki paljastuu naapurintädiksi ja kadonnutta lahjasormusta etsitään koiran jätöksistä.

Joulupukki, joulupukki, käypä tänne emme pelkää

Kukas se siellä kolkuttelee? Aina pukin parran takaa ei löydykään toivottua henkilöä.

"Tilattu joulupukki paljastui exäkseni." Rauha

"Pikkutyttönä kiipesin pukin syliin ja otin vahingossa pippelistä kiinni. Pukin housuissa oli "löysää" ja se näytti hyvältä tarttumiskohdalta. Siinä sitten roikuin pukin pippelissä." Natasha

"Ovesta hajosi ikkuna, kun joulupukki koputti siihen liian lujaa." Pirjo

"Lapsenusko joulupukkiin hävisi, kun putosin pukin sylistä ja hädissäni tartuin pukkia parrasta. Siinä sitten istuin lattialla setäni jaloissa parta kädessä. Silloin ei naurattanut, jälkeenpäin kylläkin." Tanja

"Joulupukin tullessa sisään olin juuri käynyt laittamassa hameen päälle, ja helma oli jäänyt rullalle selän puolelta. Tätä pääsi pukki kommentoimaan." Tiina

"Poikani oli kolmevuotias, ja naapurin isokokoinen sukulaisemäntä oli joulupukkina. Kun pukki astui sisään ja römeällä äänellä toivotti hyvää iltaa, poikani tokaisi heti: "Martta". Ja Marttahan se oli." Tara

Lemmikit ja muut eläimet, nuo joulumielen tuojat

Myös Musti ja Mirri ja pikkuinen Pirri ovat riihelle saapuneet – ja silloin alkaakin tapahtua.

"Kissani kaatoi joulukuusen ensimmäisenä jouluna ex-anopin luona."Tanja

"Joulukuusen latvassa istua istui oikea hiiri." Henna

"Luulimme, että siskon koira oli syönyt minulle joululahjaksi tarkoitetun sormuksen. Voitte kuvitella, mistä siskoni etsi etsi sormusta kepin kanssa koiralenkillä käydessään... Joulun jälkeen lahja löytyikin auton lattialta. Se oli ilmeisesti tipahtanut jouluostosten seasta." Elina

"Ensin marsut jyrsivät joulukuusen valojen johdon poikki, ja sen jälkeen koirat kaatoivat kuusen." Anna

Joululahjat piristävät saajansa joulumieltä...

...tai sitten aina eivät.

"Vaivoin hankitut joululahjat jäivät kotimatkalla junaan. Lahjat tekivät 200 kilometrin lenkin, mutta sain ne takaisin. Kiitos VR!" Reetta

"Annoin 100-vuotiaalle mummolleni vahingossa nuoren serkkuni lahjan ja päinvastoin. Taisi mummi vähän ihmetellä, kun sai chick-lit-kirjan ja kylpypalloja ja serkkuni puolestaan apteekin käsi- ja jalkarasvaa." Tiia

"Pienenä sain lahjapaketista viskipullon ja isäni sai barbien." Sanna

Herkkua on siinä monenlaista

Jouluna herkutellaan – jos hyvin käy.

"Keitin riisipuuron puuroutumattomasta riisistä." Riitta

"Joulutortut unohtuivat uuniin viikoksi." Janika

"Piparkakkutalo syttyi tuleen." Sarri

"Aattoaamuna puuroa keittäessä manteleita livahti pussillinen kattilaan. Saivatpa kaikki mantelin jos toisenkin aattoaamuna." Noora

Lähde: Me Naisten suuri joulukysely

Lue Me Naisten kaikki joulujutut täältä.

Helen taisi juuri pongahtaa häijyjen muijien ykköseksi.

– Aion olla kaikista häijyistä naisista häijyin, Helen Mirren, 71, lausui maanantaina.

Sanoillaan hän viittasi presidenttiehdokas Donald Trumpin lausuntoon kilpakumppanistaan Hillary Clintonista kaksikon kolmannessa vaaliväittelyssä.

Brittinäyttelijä pääsi ääneen Elle-lehden vuosittaisessa Women in Hollywood -tapahtumassa, joka pidettiin Los Angelesissa maanantaina. Helen Mirren palkittiin tilaisuudessa legendaarisen asemansa ja elämäntyönsä vuoksi.

Kiitospuheensa yhteydessä näyttelijä jakoi parhaat elämänohjeensa, joista voivat ottaa oppia kaikki muutkin naiset tiellään häijyiksi muijiksi.

Lue myös: Häijyt muijat kunniaan! 12 naista, joita voi vain ihailla

– Käyn nopeasti läpi muutaman vinkin, joiden avulla selvitä elämästä, koska varmasti tiedätte, että olen melko vanha, joten olen nähnyt aika paljon elämää. Voitte jakaa vapaasti eteenpäin viittä parasta vinkkiäni, Helen Mirren sanoi puheessaan, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Elle-lehden sivuilla.

”1. Älä ikinä juo alkoholia, paitsi jos juhlit jotain, jos olet järkyttynyt jostakin tai jos on päivä, joka loppuu y-kirjaimeen (huom. englanniksi kaikkien viikonpäivien nimet päättyvät y:hyn). Jos otat, älä koskaan aja.”

”2. Rakkaudessa ei ole sääntöjä – en usko – mutta älä kiirehdi naimisiin, oikeasti. Menin mieheni kanssa naimisiin myöhemmin elämässäni, ja se on toiminut oikein hyvin.”

”Älä kiirehdi naimisiin, oikeasti.”

”3. Anna kumppanillesi vapaus ja tue häntä tavoitteidensa saavuttamisessa. Se on todella tärkeää ja koskee molempia suuntia, sekä miehiä että naisia.”

”4. Blackjack-pöydässä splittaa aina ässät, kasit ja ysit.”

”5. Ole yhteydessä ystäviisi päivittäin, enkä tarkoita Facebookia. On parempi, että on kolme hyvää ystävää kuin kolmesataa sosiaalisessa mediassa. Ystäviä, joille voit oikeasti puhua.”

Koska Helen Mirren ei piittaa omistakaan säännöistään, hän ei pysynyt lupaamassaan viidessä elämänohjeessa. Kuudes ohje oli kieltämättä häijy.

– Ja lopuksi, viis veisaa kenestäkään, joka tuomitsee sen, miltä näytät, etenkin jos hän on joku anonyymi, tuntematon, netissä vaaniva hyypiö tai on turvonnut, pienipäinen, dinosauruskätinen presidenttikandidaatti.

Jääkiekkoilijarakkaansa Mikael Granlundin kanssa Minneapolisissa asuva Emmi Kainulainen kaipaa Suomesta ystäviä ja perhettä.

Kolme viikkoa sitten Suomeen saapunut Emmi Kainulainen iloitsee uudesta urasta Yhdysvalloissa. Kainulainen työskentelee mallina ja seurustelee Minnesota Wild -seurassa pelaavan Mikael Granlundin kanssa. Pariskunta asuu yhdessä Minneapolisissa.

– Odottelen parhaillaan työviisumia, sillä sain mallisopimuksen Ford-toimistolle Chicagoon. Toivottavasti pääsen tekemään samantyyppisiä kuvauksia kuin Suomessa, eli sporttia ja alusvaatteita, ehkä katalogejakin, Kainulainen kertoi tiistai-iltana suunnittelija Lalli Savolaisen muotinäytöksessä Helsingissä.

Fordin kansainvälinen mallitoimisto on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista.

Kainulainen valmistui keväällä Metropolia-ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Hän aikoo tehdä töitä myös oman Chaîne-brändinsä eteen. Brändiin kuuluu muun muassa lifestylea, muotia ja taidetta.

– Lähden liikkeelle muodista, ja etenen toivottavasti pikkuhiljaa sisustukseen sekä taiteeseen.

Pariskunta asuu jo viidettä vuotta Minneapoliksessa, jonne he ovat sopeutuneet hyvin.

– Varsinkin pari ensimmäistä vuotta seilasin edestakaisin opintojen vuoksi, ja nyt matkalaukkuelämä on taas tullut tutuksi. Alkaa olla jo koti-ikävä! Suomesta kaipaan eniten ystäviä ja perhettä.

Mitä ulkomailla on mitä meillä ei ole? Pyllynpesulaitteet? Eksoottiset ruokakaupat? Muu, mikä?

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Harkitse tarkkaan tekojesi mahdollisia seurauksia. Terve epäluuloisuus on tarpeen, jos joku vaikuttaa ylenpalttisen kiinnostuneelta yksityisasioistasi.

 

JOUSIMIES

Ole varovainen, jos joudut sekaantumaan toisten asioihin. Pidä suunnitelmasi salassa, kunnes olet varma asiastasi. Odota viime hetkeen asti, jos se on tarpeen.

 

KAURIS

Sinulle heitetään odottamaton ehdotus. Siinä on hyvät ja huonot puolensa, joita on syytä punnita tarkkaan. Älä luovu kaikista omista ideoistasi vain sen takia.

 

VESIMIES

Älä jätä hyvää ideaa vain haaveen tasolle. On aika toimia ja testata teoriaa käytännössä. Tarkkaavaisuudella pysyt tilanteen herrana.

 

KALAT

Omistaudu täysillä asiallesi. Olet nyt suurten muutoksien äärellä. Mieti, minkälaisen elämäntyylin olet valmis ottamaan omaksesi.

 

OINAS

Pidä silmät auki hyvien rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinulle tarjoutuu ehkä uusi työtarjous. Joku lähestyy sinua ilahduttavan lahjan tai muun yllätyksen kanssa.

 

HÄRKÄ

On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Kanavoi energiasi oikeaan kohteeseen, niin sinusta tulee varsinainen tehopakkaus. Pääset pian nauttimaan työsi tuloksista.

 

KAKSONEN

Hoida velvollisuutesi niin, ettei nokan koputtamiseen jää varaa. Ota rahakysymykset vakavissasi ja kuuntele tarkkaan sinulle heitettyä ehdotusta.

 

RAPU

Sinun ei tarvitse ehtiä tekemään kaikkea kerralla. Suunnittele ja järjestele arkeasi, kunnes se näyttää sinulle sopivalta. Sinnikkyytesi tekee vaikutuksen uuteen ihmiseen.

 

LEIJONA

Kiinnitä huomiota terveydentilaasi. Olet laittamassa liikkeelle muutoksia, jotka saattavat kohdata vastarintaa. Ole valmis puskemaan omaa asiaasi.

 

NEITSYT

Ole hienovarainen tunnerikkaan puheenaiheen kanssa. Olisi virhe toimia pelkkien ennakkoaavistusten varassa. Kysy neuvoa luotettavalta ystävältä.

 

VAAKA

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Tilanne saattaa riistäytyä käsistä, jos kritisoit muita liian pikaisesti. Älä yritä pakottaa ketään muuttumaan.