Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump ja näyttelijä Meryl Streep. Kuvat: Reuters
Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump ja näyttelijä Meryl Streep. Kuvat: Reuters

”Meryl Streep, yksi Hollywoodin yliarvostetuimmista näyttelijöistä, ei tunne minua, mutta hyökkäsi silti minua vastaan eilisillan Golden Globeissa,” Donald Trump kirjoittaa Twitterissä.

Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump kertoo New York Timesin haastattelussa, ettei ole yllättynyt Meryl Streepin kriittisestä puheesta Golden Globe -gaalassa. Streep ei maininnut puheessaan Trumpia nimeltä, mutta otti silti selvästi ja voimakkaasti kantaa Trumpia vastaan. 

Streep kertoi palkintopuheessaan, että hänelle oli kuluneelta vuodelta jäänyt mieleen erityisesti se hetki, jona presidenttiehdokas imitoi liikuntavammaista toimittajaa.

– Sen näkeminen mursi sydämeni. En saa sitä mielestäni, Streep sanoi. 

Ei yllätä, sanoo Trump

Trump kommentoi Streepin puhetta New York Timesille puhelimitse näkemättä Golden Globe Awards -lähetystä tai videota Streepin puheesta. Trump kertoo pitävänsä Streepiä vastaehdokkaansa, demokraattien Hillary Clintonin tukijana. Hänen mukaansa ei ole yllättävää, että ”liberaalit leffaihmiset” ovat hyökänneet häntä vastaan. 

Kuten monesti aiemminkin, Trump kieltää nytkin tehneensä pilaa New York Timesin liikuntavammaisesta toimittajasta Serge F. Kovaleskista.

– En missään vaiheessa mollannut ketään, Trump toteaa New York Timesin haastattelussa.

Twitterissä Trump väittää, ettei koskaan tekisi moista. Streepiä hän nimittää ”Hillaryn lakeijaksi”, joka hävisi isosti. 

– Meryl Streep, yksi Hollywoodin yliarvostetuimmista näyttelijöistä, ei tunne minua, mutta hyökkäsi silti minua vastaan eilisillan Golden Globeissa, Trump paheksuu. 

Virkaanastujaiset tulossa

Donald Trumpin virkaanastujaiset järjestetään 20. tammikuuta. Independent-lehden mukaan useat julkisuuden henkilöt ovat kieltäytyneet esiintymästä virkaanastujaisissa. Trump on kuitenkin itsevarma sen suhteen, että virkaanastujaisissa tulee parveilemaan julkkiksia.

– Virkaanastujaisten osallistujamäärä tulee olemaan uskomaton, kenties ennätyksellinen, ja siellä tulee olemaan runsaasti elokuva- ja viihdetähtiä, Trump kommentoi.

Trumpin mukaan kaikki Washingtonin mekkokaupat on jo tyhjennetty mekoista, koska ihmiset etsivät päällepantavaa virkaanastujaisiin.

Ellen Jokikunnas sanoi tahdon lauantaina 9. syyskuuta.

Suosittu juontaja, malli ja toimittaja Ellen Jokikunnas on mennyt naimisiin. Hän sanoi tahdon lauantaina 9. syyskuuta. 

Ellen vahvisti asian Me Naisille ja julkisti samalla Instagram-kuvan upeasti koristellusta juhlatilasta. Kuvassa Ellen retuuttaa sulhastaan jalasta.

Sulhanen oli pukeutunut vaaleanharmaaseen pukuun sekä mustaan hattuun. Ellen taas oli valinnut hääpuvukseen pitsikoristeluja sisältävän merenneitopuvun. Hääparin asujen lisäksi myös juhlatila pitsiviireineen, vaaleine kattauksineen ja rehevine kukkineen on kuvan perusteella viimeisimpien trendien mukainen.

Ellen kiittelee kuvassa ystäviään ja sukulaisia ”kreiseimmistä juhlista ikinä”.

Pariskunta kihlautui hiljattain, heinäkuussa 2017. Tuolloin Ellen julkaisi Instagramissa kuvan upeasta sormuksestaan.

 

Oho.

Henkilön Ellen Jokikunnas (@ellenjokikunnas) jakama julkaisu

Voipi olla, että Ellenin tuorein Instagram-kuva innostaa ensi kesäksi häitä kaavailevat metsästämään pitisiä viirejä. 

Muutamassa viikossa ei ole realistista karistaa pois raskauden aikana kerääntyneitä kiloja. Julkkikset näyttävät silti onnistuvan siinä. Huippumalli Chrissy Teigen kertoo, miten ihme tapahtuu.

Julkkisten raskausaikaa ja lasten syntymää on aina yhtä jännittävää seurata. Esimerkiksi Beyoncén ja Jay Z:n lasten syntymän odottelu oli sosiaalisessa mediassa yksi suuri jännitysnäytelmä viime keväänä.

Julkkisten raskauksien jälkeen tapahtuu kuitenkin aina jotain, mitä on vaikea käsittää: miten ihmeessä julkkisäidit pääsevät niin nopeasti eroon raskauskiloistaan?

Asiasta puhuu malli Chrissy Teigen, 31, joka on hyvä esimerkki raskauden jälkeisestä salamapalautumisesta. Teigenin ja tämän puolison John Legendin tytär Luna syntyi huhtikuussa vuonna 2016. Vain muutama viikko synnytyksen jälkeen Teigen latasi jo Instagramiin itsestään kuvia, joissa hän näytti siltä kuin ei olisi raskaana koskaan ollutkaan.

– Kenenkään ei pitäisi silti ajatella, että se on tavallista tai oikeasti realistista, Teigen sanoo silti.

 

hi my lulu!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Mother's Day Brunch - low and slow scrambled eggs, chicken and waffles and roasted bacon, oh my!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Hello Giggles -sivusto kertoo, että Teigenin mukaan hommaan tarvitaan kaikki apu, mitä rahalla vain voi saada.

– Julkisuuden henkilöillä on kaikki se apu, mitä koskaan voi tarvita raskauskilojen karistamiseen. Meillä on ravintoterapeutit, personal trainerit, aikataulut tehtynä meille sekä lastenhoitajat. Meillä on apuna oikeat ihmiset, jotka mahdollistavat takaisin kuntoon pääsemisen niin nopeasti, Teigen sanoo.

Ihan realistista moinen ei meille taviksille ole. Totuus on, että vaadittaisiin pienen armeijan verran asiantuntijoita, jotta muutoksia tapahtuisi julkkisten tahdilla.

Teigen on puhunut myös siitä, kuinka iso osa keskittymisestä todella kuluu ulkoisiin asioihin, vaikka raskauskilojen mahdollisimman nopean karistamisen ei pitäisi olla lapsen saamisen keskiössä. Hänen mukaansa henkisen puolen muutoksista pitäisi puhua enemmän.

– Mielestäni jälkikäteen tapahtuvista henkisen puolen asioista, kuten raskaudenjälkeisestä masennuksesta, ei puhuta tarpeeksi. Minullakin oli päiviä, jolloin en tiennyt miten selvitä töistä ja muista asioista sekä viettää vielä aikaa mieheni kanssa. Se oli hyvin rankkaa, Teigen sanoo.