Suosikkijuontajat Vappu Pimiä ja Jenni Pääskysaari ovat erilaisia eivätkä edes ystäviä, mutta he luottavat toisiinsa sataprosenttisesti.

Viime syksynä Vappu Pimiä ja Jenni Pääskysaari saivat puhelinsoiton tuotantoyhtiöstä: ”Kiinnostaisiko yhteinen talk show?”

– Emme ole edes ystäviä. Mä koen, että tähän mennessä Vapulla ei ole ollut mulle tarpeeksi aikaa, Jenni sanoo virnistäen.

Jenni on viimeksi vetänyt miljoonayleisön kerännyttä Kadonneen jäljillä -ohjelmaa, ja Vappu Tanssii tähtien kanssa -show’ta, jonka katsojaluvut olivat vielä huimemmat. Suosio yhdistää naisia, mutta muuten he vaikuttavat varsin erilaisilta, toistensa vastakohdilta: Itkettäjä ja naurattaja. Vakava ja hilpeä. Perheenäiti ja ex-rouva. Brunetti ja blondi.

Naisten yhteinen keskusteluohjelma Korkojen kera starttaa ensi perjantaina. Naisille yhteistä on myös se, että molemmista piti tulla näyttelijöitä. Jenni päätyi radioon jo kesken opintojensa. Vapulle radiotyön ovet eivät avautuneet välittömästi, vaan hän päätyi chat-emännäksi televisioon.

– Sain niin kosintakirjeitä kuin tappouhkauksiakin. Se oli kova ja hyödyllinen koulu tulevaa varten.

Vapun kaksoset

Chat-vuosien kovettamasta nahasta oli hyötyä taas viime syksynä, kun Vappu kohahdutti televisiossa antavassa iltapuvussa. Nyt kohu jo naurattaa, vaikka ensin meinasi päästä itku. Hänestä on ihanaa, että Suomessa on asiat niin hyvin, että hänen rintavakonsa riittää uutiseksi.

– Minä tulen tekemään erittäin mielelläni töitä Vapun rintojen kanssa, Jenni sanoo.

– Niin, sullahan on jo kokemusta kaksosista, Vappu sanoo hekottaen.

Jenniä ja Vappua ärsyttää, että vaikka nainen tekisi tai sanoisi televisiossa mitä tahansa, palaute tulee useimmiten ulkonäöstä. Siksi Jenniä ei edes huvita vastata kysymykseen, aiheuttaako tv-julkisuus ulkonäköpaineita.

Loppuunpalaminen lähellä

Viimeiset pari vuotta Vappu on paiskinut hommia niin, että ystävyyssuhteet ovat olleet koetuksella ja avioliittokin kariutunut. Viime syksy oli kaikkein rankin: päivittäisten radiotöiden lisäksi Vappu juonsi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa ja veti omaa Vappu tähtien kanssa -lähetystä. Päälle tulivat vielä muut juontokeikat. Työpäivät venyivät helposti neljätoistatuntisiksi.

– Loppuunpalaminen oli lähellä. Vaikka olin tosi väsynyt, heräsin joka aamu neljältä enkä saanut enää unta. Silmäpussit alkoivat olla isommat kuin tissit, Vappu kuvailee.

Vappu irtisanoi itsensä vakituisesta työpaikastaan Voicella ja keskittyy tulevan kevään vain hänen ja Jennin keskusteluohjelmaan. Sen jälkeen suunnitelmat ovat auki.

– Olenkin sanonut Vapulle, että hiljennä tahtia ennen kuin palat loppuun, Jenni sanoo.

Jenni jatkaa myös Kadonneen jäljillä -ohjelman tekemistä. Freelancerina epävarmuus on
hänellekin tuttua. Hän on oppinut sietämään sitä huseeraamalla mahdollisimman monella tontilla.

– Välillä työttömyys pelottaa niin, että heilun mahahaavan rajamailla ja välillä taas ajattelen, että totta kai minulle löytyy aina töitä.

Vappu ylistää Jenniä, kolmen lapsen äitiä, ihmenaiseksi. Hän ei ymmärrä, miten saisi sovitettua omaan palettiinsa vielä liudan lapsia. Vappu arvostaa uraäitejä yli kaiken. Hänelle perheen korvaa laaja ystäväpiiri.

Vappu seurustelee helsinkiläisen miehen kanssa. He ovat vanhoja tuttuja, mutta suhde on tuore juttu.

– Olen onnellinen ja voin hyvin. Toivon, että nyt kun olen vähentänyt töitä, myös yksityiselämälle jää enemmän aikaa. Haluaisin itsekin perheen, mutta olen jo 32-vuotias, kohta pitäisi alkaa
tapahtua. Eikä näitä juttuja voi katsoa kellosta: nyt mä käyn kaupassa, sitten perustan perheen, Vappu miettii.

Jenni Pääskysaari

 • Vuonna 1975 syntynyt radiotoimittaja ja tv-juontaja.
 • Naimisissa entisen kollegansa, yritysvalmentaja Henkka Hyppösen kanssa. Kolmen tytön äiti.
 • Tuttu Kiss FM:n aamushowsta ja ohjelmista Yokotai, Ekotähdet, Kadonneen jäljillä.
 • Kirjoittanut teinitytöille suunnatun oppaan Jennin kirja sinulle.
 • Harrastaa tanssia.
 • Katsoo televisiosta muun muassa Putousta ja Mansikkapaikkaa.

Vappu Pimiä

 • Vuonna 1978 syntynyt radiotoimittaja ja tv-juontaja.
 • Tuttu radiokanava Voicelta ja ohjelmista Big Brother Talk Show, Tanssii tähtien kanssa.
 • Seurustelee.
 • Entinen chat-emäntä on vetänyt työkseen myös jumppia.
 • Harrastaa hot joogaa, lenkkeilyä, matkustelua, ruuanlaittoa ja juhlimista.
 • Katsoo televisiosta lähinnä uutiset.

Uniikin Instagram-kuvista selviää, että Mikael Gabrielilla oli ystäviensä kanssa Vain elämää -kisakatsomo 300-neliöisessä omakotitalossaan.

Mikael Gabriel, 26, odotti somen perusteella innoissaan, että hänen Vain elämää -päivänsä tulisi televisiosta. Ja sieltähän se tuli perjantai-iltana. Kesällä kuvatussa jaksossa Mikaelilla oli tunteet pinnassa ja itkukin herkässä, mutta perjantaina tunnelma oli hiukan kevyempi räppäri Uniikin julkaisemista kuvista päätellen. Instagram-kuvista selviää, että Mikael oli järjestänyt kotiinsa kisakatsomon ja katsoi ohjelmaa parinkymmenen kaverinsa kanssa.

– Kisakatsomo Miklulla. Huh, miten kovia biisejä, Uniikki kirjoitti kuvatekstiin.

 

Kisakatsomo miklulla👌🏼 huh miten kovii biisejä!!🔥🔥🔥 #vainelämää

A photo posted by Uniikki (@daniuniikki) on

Mikael fiilisteli Vain elämää -päiväänsä kavereidensa kanssa. Kuvan perusteella hänen seuranaan oli Uniikin eli Jan Tolppasen lisäksi muun muassa moottoripyöräjengi Cannonballin johtaja Janne "Nacci" Tranberg.

Vain elämää -jaksossa Miklu kertoi, miten onnekas hän, kun hänellä on niin paljon ystäviä, jotka rakastavat häntä. Hän iloitsi myös maallisissa asioista, kuten Espoossa sijaitsevasta, 300-neliöisestä omakotitalostaan.

– Mulla on aika iso omakotitalo. Meille kerrostalopojille tollanen kolmekerroksinen omakotitalo näyttää aika kartanolta. Mulla on poreamme, sauna ja grilli.

"En ole rikastanut, mutta minulla on varaa hankkia kaikenlaista."

Me Naisten haastattelussa Mikael kertoi hiljattain, että teki talokaupat viime syksynä nopeasti sen jälkeen, kun oli nähnyt kuvia Uniikin talosta.

– Sain pankista lainaa ja tein ja kaupat samantien. Äidin mielestä se on ensimmäinen fiksu päätös elämässäni. En ole rikastunut, mutta minulla on varaa hankkia kaikenlaista.

– Talo on kodin ja työpaikan välimaasto. Ensimmäinen talvi oli vaikea, kun koko ajan paloi sulakkeita, ja yksi vesivahinkokin oli. Siinä oli Malmin kerrostalopoika ihmeissään, Mikael kertoi haastattelussa.

Uniikki kirjoitti Instagram-kuvaansa olevansa ylpeä ystävästään.

– Tänään on pojan päivä! Mikael Gabriel, huikeet suorittamista, jäbä on tullu pitkän matkan tähän pisteeseen, hieno fiilis että oon saanu olla osana sitä. Faija on ylpee.

Mikael katsoi jaksoa kotisohvallaan, mutta muisti myös some-seuraajiaan ja kyseli heidän mielipiteitään. Suurin osa kommentoijista ylisti räppäriä tämän avoimuudesta.

Katsoitko Mikaeliln Vain elämää -jakson? Kerro kommenteissa, mitä tykkäsit!

Nainen 27v

Ihan turha jätkä. En vaan tykkää liian rajusta ulkonäöstä, voisi mennä -pimp my ride tyylisen ohjelman vetäjänä, tatuointiliikkeen omistajana tai jonkun jengin pomona...hui...
Cheek on mun mielestä ihanampi! ♥

Näyttelijä Alina Tomnikov uskoo, että luvassa on enemmänkin rooleja Venäjällä.

Muun muassa Rölli-elokuvista tuttu näyttelijä Alina Tomnikov on rakentanut viime vuodet menestyksekästä uraa Suomessa. Hiljattain suomalais-venäläinen näyttelijä sai näkyvän roolin myös isosta venäläistuotannosta. Hän pääsee mukaan keisarinna Katariina Suuresta kertovaan tv-sarjaan, joka sijoittuu 1700-luvulle. 

– Kyseessä on ihan jäätävän suuri rooli, jonka sain sen ansiosta, että puhun venäjää toisena äidinkielenäni. Reissasin koko kesän ja alkusyksyn Venäjällä, ja sarjasta tuli minulle tosi rakas. Oli ihanaa, että pääsin viimein käyttämään toista äidinkieltäni työssäni, Alina kertoi Pahan kukat -elokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

Alina näyttelee sarjassa katalaa ja manipuloivaa prinsessa Wilhelminaa, joka oli naimisissa Katariina Suuren pojan Paavali I:n kanssa ja kietoi hovin jäsenet nopeasti pikkusormensa ympärille.

”Ensimmäinen työ on aina kaikkein vaikein saada, mutta sen jälkeen sen pitäisi käydä helpommaksi.”

Teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2013 valmistunut Alina on jo pidemmän aikaa havitellut ulkomaille ja erityisesti Venäjälle. Hän uskoo, että läpimurto poikii tulevaisuudessa enemmänkin töitä itänaapurista. 

– Olen aivan varma, että luvassa on muitakin rooleja. Ensimmäinen työ on aina kaikkein vaikein saada, mutta sen jälkeen sen pitäisi käydä helpommaksi. Agentilleni on jo tullut useita kyselyjä, ja olen tosi hyvällä ja luottavaisella fiiliksellä.

Temperamentti ja kiihko pinnassa

Vaikka näytteleminen on pääosin samanlaista Venäjällä kuin Suomessa, sikäläinen kulttuuri lyö Alinan mukaan leimansa myös näyttelijäntyöhön. Venäjällä näyttelijällä on lisäksi takanaan paljon isompi tiimi ja taustaorganisaatio. 

– Temperamentti ja kiihko ovat Venäjällä paljon enemmän pinnassa kuin Suomessa. Tunteet käyvät kuumina ilman, että niihin liittyy minkäänlaisia aggressioita. Se on aivan mahtavaa!

– Venäjällä minulla oli myös omat vankkurit ja neljä assistenttia koko ajan käytössäni. Se tuntui aluksi oudolta, sillä Suomessa olen tottunut siihen, että huolehdin hyvin itsenäisesti omista aikatauluistani, Alina hämmästeli.

Koko ikänsä Suomessa asunut Alina tunnistaa itsessäänkin monia venäläisiä piirteitä.

– Uskon, että minussa on paljonkin venäläistä. Olen itsekin aika temperamenttinen ja tunnen monet asiat ja tunteet hyvin vahvasti ja kehollisesti. Varsinkin silloin, kun olen paikalliskielen ja -kulttuurin ympäröimänä, minusta tuntuu, kuin olisin kokonaan eri ihminen. Se on ihana tunne!

Mikael Gabriel ja Triana Iglesias hempeilevät yhteiskuvissa ja hehkuttavat toisiaan avoimesti.

Tämän illan Vain elämää -jakson jälkeen räppäri Mikael Gabriel, 26, nousee viimeistään kansansuosioon, mutta jotain ohjelmassa jää myös kertomatta. Kuka on se upea nainen, joka on viime aikoina kulkenut Mikaelin rinnalla?

Triana Iglesias Holten, 34, on norjalainen näyttelijä, juontaja ja malli – ja Instagram-kuvapalveluun kirjoittamansa ansioluettelon mukaan myös dj, burleskiartisti ja täyspäiväinen merenneito. Iglesias-sukunimi tulee Trianan espanjalaisen äidin puolelta.

Kotisivujensa mukaan Triana on poseerannut sekä Playboyn eri maiden kansissa että muissakin miestenlehdissä. Viime vuosina Triana on myös juontanut Norjan Paratiisihotelli-ohjelmaa.

Mikaeliin nainen törmäsi töiden merkeissä.

– Tapasimme vuosi sitten Gumball-rallissa Tukholmassa, ja kai voi sanoa, että olen rakastunut päästä varpaisiin, Mikael kertoi tuoreessa haastattelussamme.

”Kai voi sanoa, että olen rakastunut päästä varpaisiin.”

Myös Triana on puhunut Mikaelista ja parin suhteesta kauniisti norjalaislehdissä ja kehuu rakastaan avoimesti Instagramissa.

– Hänen mielensä ja sielunsa ovat yhtä kauniita kuin ulkokuorensa, hän kirjoittaa tänään julkaisemassaan kuvassa Mikaelista.

Lue myös: Mikael Gabriel: ”En ole ikinä hajonnut niin pahasti kuin Vain elämää -kuvauksissa”

Eilen Mikael ja Triana edustivat yhdessä Pahan kukat -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä. Räppäri näyttelee lähiönuorista kertovassa elokuvassa, jonka on ohjannut Antti J. Jokinen.

Triana Iglesias ja Mikael Gabriel poseerasivat onnellisen näköisinä eilisessä kutsuvierastilaisuudessa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Triana Iglesias ja Mikael Gabriel poseerasivat onnellisen näköisinä eilisessä kutsuvierastilaisuudessa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Vaikka suhde on kestänyt vasta vuoden verran ja kaksikolla on eri kotimaat, on Triana ehtinyt jo muuttaa Mikaelin elämää.

– Triana on vaikuttanut maailmankatsomukseeni muun muassa sillä, että hän on kasvissyöjä. Kun hän tulee, meillä on kasvisviikot. Kaveritkaan eivät erota Trianan tekemää pastakastiketta bolognesesta, Mikael kehui haastattelussamme.

”Kaveritkaan eivät erota Trianan tekemää pastakastiketta bolognesesta.”

Kun pari ehtii olla yhdessä, söpöläiset myös jakavat silloin tällöin rakkaudentäyteisiä kuvia faneilleen sosiaalisessa mediassa.

 

THIS... ❤️ #LoveSpam

Kuva, jonka Triana Iglesias (@trianaiglesias) julkaisi

Triana nähdään myös hempeissä tunnelmissa Mikaelin kanssa miehen Helium-musiikkivideolla. Maaliskuussa julkaistu video on kuvattu räppärin kotona.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

Prinsessa ihastutti kaikki paijaamalla kaneja ja lausumalla ensimmäiset sanansa kameroiden läsnäollessa.

Herttuatar Catherine ja prinssi William edustavat parhaillaan Kanadassa. Pääministeri Justin Trudeau kutsui perheen vieraakseen juhlimaan Kanadan 150-vuotissynttäreitä.

Herttuaparin lapset, kolmevuotias prinssi George ja reilun vuoden vanha prinsessa Charlotte, ovat päässeet tällä kertaa mukaan reissuun. Viime keväänä lapset jäivät kotiin, kun William ja Catherine olivat edustusmatkalla Intiassa ja Bhutanissa.

Matkalta julkaistuista kuvista päätellen George ja Charlotte nauttivat reissusta täysillä. He esimerkiksi osallistuivat torstaina armeijan perheille järjestetyille lastenkutsuille Victorian kaupungissa.

Charlotte ihastui kutsuilla Smores-nimiseen pupuun.
Charlotte ihastui kutsuilla Smores-nimiseen pupuun.

Brittilehti Telegraphin mukaan Charlotte lausui kutsuilla ensimmäisen sanansa julkisesti. Ilmapalloihin ihastunut pikkuprinsessa huusi innoissaan ”Dada” isälleen Williamille.

Charloten virne kertoo, että simppelit asiat, kuten ilmapallot, ilahduttavat myös prinsessaa.
Charloten virne kertoo, että simppelit asiat, kuten ilmapallot, ilahduttavat myös prinsessaa.

Jos näistä ilmeistä ei tule hyvälle tuulelle, niin mistä sitten?

Pupun lisäksi lapset hurmasi kuusivuotias kultaisennoutajan ja villakoiran sekoitus Moose, joka on terapiakoira syöpäpotilaille.
Pupun lisäksi lapset hurmasi kuusivuotias kultaisennoutajan ja villakoiran sekoitus Moose, joka on terapiakoira syöpäpotilaille.

Moosesta oli varmasti apua, jos pikkukuninkaallisilla oli ikävä omaa koiraansa Lupoa.

Georgen yllä oli pikkuprinssin tavaramerkki eli sortsit.
Georgen yllä oli pikkuprinssin tavaramerkki eli sortsit.

Prinssin ja prinsessan tyyli on tullut jo tutuksi. Charlotte edustaa useimmiten leveähelmaisessa mekossa ja neuletakissa.

Ilmeistä päätellen myös herttuatarparilla oli hauskaa lastenkutsuilla.
Ilmeistä päätellen myös herttuatarparilla oli hauskaa lastenkutsuilla.

Juhlien kohokohta eläinten lisäksi oli ilmapalloista hahmoja puhaltava taikuri.

Myös herttuaparin asuinpaikan Kensingtonin palatsin virallisella Instagram-tilillä jaettiin suloisia kuvia juhlista. Yhdessä niistä George intoilee saippuakuplista.

Edustushommat, eivät aina mitään tylsää pönötystä. Ainakaan jos sattuu olemaan pikkukuninkaallinen.