”Kiku on luonteeltaan sopivan hullu, kuten minäkin”, tanssipari Marko keränen kuvailee Kirsi Alm-Siiraa. ”Olemme samalla aaltopituudella, Hän on vähän niin kuin minä miespuolisena, eli sairaan komea, sanavalmis ja kiva”, Kirsi puolestaan heitti. Kuva: Jonna Öhrnberg

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran arki on tällä hetkellä minuuttiaikataulua. Kroppakin on ollut kovilla.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira on loistanut Tanssii tähtien kanssa -kisassa viikosta toiseen. Eilen hän tanssi aistikkaan tangon parinsa Marko Keräsen kanssa. Pari oli valinnut kappaleekseen Laurin Tähkän Kiivas ja kaunis -hitin.

Kirsi mietti pitkään, osallistuisiko tanssikisaan.

– Uutistyöni on kuitenkin sen verran asiallista, että pelkäsin, että tanssikilpailu syö uskottavuuttani. Ajattelin, että mitäköhän työkaverit ja katsojat miettivät, kun veivaan täällä. Haluan kuitenkin olla uskottava ja paras työssäni, hän sanoi sunnuntain lähetyksen jälkeen.

Pelko oli turha, sillä Kirsi on saanut lähipiiriltään pelkästään positiivista palautetta.

– Se lämmittää mieltä kovasti. Koko Pöllölaakson uutistoimitus elää tässä vahvasti mukana, hän kiitteli.

Sunnuntaina Kirsiä olikin studiolla kannustamassa kollega, urheiluselostaja Mika Saukkonen.

Kroppa kovilla

Viime viikonlopun lähetyksessä Kirsi pyörtyi dramaattisesti tanssiesityksensä jälkeen.

– Perheessämme sekä tanssisalilla oli vatsapöpöä liikkeellä, mutta nyt kaikki on hyvin. Olimme Markon kanssa treeneissä jo heti livelähetystä seuraavana aamuna, hän valaisi.

”Nahka on lähtenyt jalkapohjistani moneen kertaan.”

Hän kertoo elämänsä olevan hektistä uutistyön, lapsiperhearjen sekä tanssikisan keskellä.

– Elän minuuttiaikataulua, mutta en valita, koska tähän päätin lähteä ja nautin joka hetkestä.

Myös keho on ollut kovilla.

– Nahka on lähtenyt jalkapohjistani moneen kertaan. Ja venähdyksiä on tullut, kun olen joutunut venyttämään ei niin notkeaa itseäni, hän naurahti.

– Kiku ei koskaan valita, vaikka paikat olisivat kipeänä, tanssipari Marko Keränen komppasi vierestä.

Elli näyttää heleältä sopraanolta, mutta kuulostaa tummalta bassolta.

Bichon frisé Elli tuli muusikko Antti Ketoselle syntymäpäivälahjana. Neljänsuoran solisti on pannut merkille, että Ellilläkin on musiikkikorvaa. Isäntä on selannut netissä videoita, miten koiraa voisi opettaa laulamaan.

Pari biisiä kolahtaa Elliin parhaiten ja sytyttää sen laulamaan. Kun Antti hyräilee Mansikkaa ja valkoapilankukkaa tai Lapsella vain voi silmät niin loistaa, Elli yhtyy lauluun uristen. Sen lauluääni on möreämpi kuin siro ulkomuoto antaisi olettaa.

Katso videolta, kuinka Elli laulaa!

2998749

Lue lisää Ellistä ja muista julkkiskoirista Me Naisten numerosta 21/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Eevi Teittinen seurustelee nykyään vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa.

Fitnessurheilija Eevi Teittinen, 28, on julkaissut ensimmäisen yhteiskuvan uuden miesystävänsä, vapaaottelija Teemu Packalénin, 30, kanssa. Eevi vahvisti toukokuun alussa Iltalehdelle, että hän ja Teemu seurustelevat.

– Aika jees! Eevi on kirjoittanut kuvatekstiin.

 

Aika jees💓 @tepack #dinner #hbd #allgoodeverything

Henkilön Eevi Teittinen/Minifitness (@eeviteittinen) jakama julkaisu

”Aloimme vaan jutella ja keskustelun kautta se on sitten lähtenyt. Minulla on tästä tosi hyvä fiilis, katsotaan nyt rauhassa”, Eevi kommentoi suhdetta Ilta-Sanomille toukokuun alussa.

Teemu on Suomen yksi kovimmista vapaaottelijoista. Hänellä on sopimus arvostetun Ultimate Fighting Championship -organisaation kanssa. 

Eevi seurusteli aikaisemmin pitkään räppäri Uniikin eli Dan Tolppasen kanssa. He suunnittelivat häitään tälle kesälle, mutta suhde päättyi kesällä 2016.

– Kyllähän ero oli tosi kova paikka. Uskon, että se olisi kenelle tahansa tosi kova paikka. Itsensä uudelleen kasaaminen ja oman elämän ja arjen luominen muuttui tosi, tosi paljon, Eevi pohti pitkän ihmissuhteen päättymistä Radio Aallon haastattelussa huhtikuussa.

Makkosen pojilla on Facebookissa 34 000 seuraajaa, ja Elli opettelee laulamaan. Lily ja Nami lentävät 30 kertaa vuodessa, ja Taolla on julkkiksia kummeinaan. Keitä ovat nämä julkkiskoirat?

Kun säämies Pekka Pouta palasi Maikkarin illoista aamutelevisioon, Sini-koira aloitti samalla uransa Huomenta Suomen studiokoirana. Sillä on kollegoita muun muassa Ruotsissa ja Saksassa.

Nyt Sinillä on 3 800 Instagram-seuraajaa, ja se on suositumpi kuin isäntänsä.

– Kun Sini leikkauksen seurauksena lihoi vajaan kilon, katsojat esittivät siitä huolensa, Pekka kertoo.

Malli Lotta Näkyvä ja jääkiekkoilija Kristian Näkyvä asuvat kahdessa maassa. Perheen koirat Lily ja Nami reissaavat tottuneesti Helsingin ja Tukholman väliä kodista toiseen. Niillä on omat passit ja lentolaukku pesänään.

– Viime vuonna tytöt lensivät yhteensä 30 kertaa, Lotta laskeskelee.

Julkkiskummeja ja fanilahjoja

Toiset ovat julkkisten koiria, toiset koirajulkkiksia. Neljänsuora-yhtyeen fanit lähettävät lahjoja laulaja Antti Ketosen Elli-koiralle. 

Somessa seurataan, kun AIno-Kuutamo Uusitorpan griffoni Tao hengailee Suomen ykkösartistien seurassa.

Makkosen pojilla on 34000 Facebook-seuraajaa ja kustannussopimus kirjatalon kanssa.

– Poikien brändääminen tapahtui vahingossa. En silti halua, että kaupallisuudesta tulee hallitseva juttu, snautserinelikon emäntä, valokuvaaja Elisa Makkonen sanoo.

Lue lisää koirastaroista Me Naisten numerosta 21/2017! Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Toimittaja Tuija Pehkosta kiusattiin pitkään työpaikalla. – Erityisesti satutti moraalini epäileminen. Kevytkenkäisen leima on tehokas keino horjuttaa nuoren naisen uskottavuutta työssä.

Toimittaja Tuija Pehkonen on pohtinut paljon työpaikkakiusaamista. Asia on Tuijalle omakohtaisesti tuttu. Hänen kohdallaan kiusaaminen tarkoitti ilkeitä juoruja, supatusta selän takana ja otsaan lyötyä kevytkenkäisen naisen leimaa.

– Eniten loukkasi se, miten yksin jäin, Tuija sanoo.

– Kiusaaminen on aina väärin, ja kiusaaja tietää sen itsekin, muttei jostain syystä osaa lopettaa.

Sivustaseuraajatkaan eivät hänen mielestään ole tilanteessa viattomia.

– Se, etteivät he puutu asiaan, mahdollistaa kiusaamisen jatkumisen. Kuka vain voi avata suunsa ja sanoa, että tämä tuntuu pahalta, ei tehdä näin, en tahdo olla tässä mukana.

– Jokainen meistä voi toimia oikein – olla se tyyppi, joka katkaisee ruman kierteen.

Suomalaisille työpaikoille Tuija Pehkonen toivoisi selvissä kiusaamistapauksissa suorempaa puuttumisen kulttuuria. Tilanteet eivät jatkuisi, paisuisi ja pahenisi, jos suhtautuminen asiaan tiukkenisi, hän uskoo.

Tuija Pehkonen kertoo, millaista työpaikkakiusaaminen oli, miten hän siitä selviytyi ja millaisen jäljen se jätti Me Naisten uudessa numerossa 21/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.