Uusi lottotyttö Jasmin Hamid kunnioittaa missien kestohymyä

Kuva: jasminhamid.fi/

MTV3-kanavan uusi lottotyttö Jasmin Hamid hyvästeli omasta halustaan Salkkarit ja hyppäsi lottojuontajan pestiin.

Salatut elämät -tähti Jasmin Hamid, 29, on Maikkarin uusi lottojuontaja. Uusi pesti pakotti Jasminin jättämään roolinsa Salkkareissa.

Jasmin, vaikka jätitkin Salkkarit, olet edelleen mukana politiikassa Helsingin kaupunginvaltuutettuna, yksi Tesian-yrityksen pyörittäjistä ja nyt myös lottokasvo. Miten tämä kaikki mahtuu elämääsi?

– Se on järjestelykysymys. Olen alalla, jota tehdään intohimosta. Politiikka ja leipätyöni ovat olleet harrastuksia, joista on tullut ammatti. Jos sunnuntai-iltana luen esityslistaa, ei se tunnu työltä, koska olen aidosti kiinnostunut niistä asioista. Vapaa-aikaa ja työtä on aika vaikea erottaa. Nyt tämän työn myötä pitää varmaankin priorisoida, koska kaikkea ei voi tehdä samaan aikaan.

Olit Helsingin Sanomien mukaan parhaiten tienaava Salkkari-tähti vuonna 2011, mutta omaisuutesi ei taida olla rahapelein haalittua. Lottoatko?

– Ostan säännöllisen epäsäännöllisesti valmiita kuponkeja.

Mikä on suurin lottovoittosi?

– Reilut 70 euroa. Tuntui tosi makealta ja isolta asialta!

Suomen ensimmäinen lottotyttö Hilkka Kotamäki mainosti lottoa kesällä 1971 pelkässä olkihatussa ja pienessä pyyhkeessä rannalla maaten. Mitä olisit valmis tekemään Loton eteen?

– En usko, että Loton eteen tarvitsee tehdä enää mitään noin hurjaa. Sanotaanko, että olen valmis pitämään yllä itselleni ja lottobrändille hyvää imagoa.

Lotto-lähetyksissä hymyillään koko ajan. Mitä teet, jos posket kramppaavat?

– Lähetykset kestävät onneksi vain kuusi minuuttia. Tänään lottopressissä otti kyllä jo koville hymyily, mutta se johtui varmaan osittain jännityksestä ja innostuksesta. Kunnioitan missejä, jotka tämän taitavat!

 Jos suosituinta Salatut elämät -sarjan jaksoa on seurannut  1,2 miljoonaa suomalaista, on lottolähetys kerännyt parhaimmillaan alle miljoonaa tuijottajaa. Tuntuuko tämä takapakilta?

– Ei missään nimessä. Sain itse tehdä tämän päätöksen ja olisin voinut valita toisin. Tulen kaipaamaan työkavereita, mutta on kiva kokeilla uusia juttuja.

Olet suomentataari ja puhut äidinkielenäsi tataaria. Miten lottovoittajaa onnitellaan tataariksi?

Kotlo bulsen eli onneksi olkoon.

 Jasminin lisäksi lottolähetyksiä vetää lottokonkari Johanna Helin. Lottojuontajat pääsevät uudistuneessa lotossa myös suunnittelemaan, tuottamaan ja tekemään lähetystä.

Ensimmäinen Lotto-lähetys MTV3-kanavalta nähdään lauantaina 5. lokakuuta Kymmenen uutisten jälkeen. Jasmin Hamid nähdään vasta toisessa lähetyksessä 12. lokakuuta.

Vastaa kyselyyn: Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?

Lue myös: Tästä syystä lottoamme

Kihlautuiko Leonardo DiCaprio "uskomattoman fiksuksi" kuvaillun naisen kanssa?

Tämä juoru herättää ristiriitaisia tuntemuksia.

Nyt on maailmankirjat sekaisin. Hulivilinäyttelijä Leonardo DiCaprion, 40, kerrotaan menneen kihloihin mallityttöystävänsä Kelly Rohrbachin kanssa.

Suosikkinäyttelijän poikamiesvuodet näyttivät vielä hetki sitten jatkuvan, kun mallityttöystävät tulivat ja menivät, mutta sisäpiirilähde paljastaa OK!-lehdelle, että neljä kuukautta yhdessä ollut pari olisi siirtynyt suhteessaan uudelle sivulle. Lehden mukaan Leo esitti ratkaisevan kysymyksen 25-vuotiaalle Kellylle illallisella italialaisessa ravintolassa New Yorkissa.

– Se ei ollut suunniteltua. Se vain tapahtui. He nauttivat pullon punaviiniä ja olivat syventyneitä keskusteluun kuten tavallista, lehdelle kerrotaan.

Jotta maailman sinkkunaiset eivät tyystin menettäisi toivoaan, todettakoon, että kyseessä on juorulehti ja sen "sisäpiirilähde". Tosin pitäisikö jotakin päätellä siitä, että tovi sitten Leo ajeli pois rehottavan kesäpartansa? Kosintaa vartenko?

Kellyn Instagram-tilillä ei vielä ole vilahdellut kihlasormuksia. Vaikka pari on kuvattu viime kuukausina usein yhdessä, he ovat pitäneet matalaa profiilia.

 

my spirit state ❤️ coincidence i shot my @si_swimsuit shoot in big sur...I think not 🔮#California

Kuva, jonka 🙈🙉🙊 (@kellyrohrbach) julkaisi

Redbook-sivusto siteeraa OK!:ta, jonka jutun mukaan Georgetownin yliopistosta valmistunut, mallinakin työskentelevä Kelly on "uskomattoman fiksu".

– Heille on yhteistä intohimo taistella yhteiskunnan ongelmia kuten ilmaston lämpenemistä ja köyhyyttä vastaan. Heillä on yhteys älyllisellä tasolla, mikä on uutta Leonardolle. Kelly on muutakin kuin nätit kasvot.

Olisiko Leo siis viimein löytänyt sen oikean ja asettumassa aloilleen? Hienoa hänelle, vaikkakin meille muille vähän haikeaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Syömishäiriöstä kärsinyt Elina Kiikko: "Olen saanut lisää kiloja"

Hoikka nainen kertoo saaneensa ruokavalionsa kuntoon.

Poliitikko Ilkka Kanerva ja hänen kihlattunsa Elina Kiikko piipahtivat torstaina O´Learys Bakers -sporttibaarin avajaisissa Helsingissä. Viisitoista vuotta yhdessä ollut pariskunta on asunut puolentoista vuoden ajan saman katon alla. Yhteiset kodit pvat Turussa ja Helsingissä.

– Meillä menee mukavasti. Teen etätöitä jonkin verran, joten voin olla paljon sekä Turussa että Helsingissä Ilkan kanssa, muodikkaaseen 70-luvun henkiseen farkkuhaalariin pukeutunut Elina kertoi.

Syömishäiriöstä aiemmin kärsinyt Elina on kertonut haluavansa saada lisää kiloja. Hän on laatinut yhdessä ravintoterapeutin kanssa ruokavalion, johon kuuluu muun muassa proteiinijuomia, kananmunia, pähkinöitä ja soijarouhetta. Jokainen aamu alkaa sitruunavedellä ja terveellisellä vihersmoothiella.

– Olen saanut painon nousuun, joten oikeaan suuntaan ollaan menossa. Vielä en kuitenkaan ole tavoitepainossani. Pitää muistaa syödä säännöllisesti, kasvisruokavaliota noudattava Elina kertasi.

Liikuntaa hän harrastaa säännöllisesti. Pariskunta lenkkeilee kultaisennoutajansa kanssa puoli tuntia päivässä. Alkoholin Elina on jättänyt pois kokonaan.

– Meillä on tosi kiireinen syksy. Joulun alla rauhoitumme, ja vietämme sen perinteisesti Vierumäellä. Siellä nautiskelemme kolmistaan koiran kanssa, IT-alalla sovelluspäällikkönä työskentelevä Elina sanoi.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Toni Nieminen ja Heidi-vaimo: ”Uusperhe toimii, kun jaksaa jumpata”

Syyskuussa avioitunut pari on treenannut uusperheen elämää vajaan vuoden.

Ravivalmentajana ja urheilukommentaattorina työskentelevä ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja hänen Heidi-vaimonsa viettävät kiireistä uusperhearkea.

Molemmilla on kaksi alle kymmenvuotiasta lasta edellisistä liitoistaan. Toni ja Heidi kertoivat uusperheen toimivan hyvin.

– Ihan hyvin kaikki on mennyt. Eihän ne aina helppoja kuvioita ole, mutta lapset ovat siskoutuneet ihan hyvin, Toni tuumi.

– Vaatiihan se kärsivällisyyttä ja joustoa, mutta toimii, kun jaksaa jumpata, Heidi lisäsi.

Pariskunta on seurustellut viime vuoden lopusta lähtien, ja avoliittoon he muuttivat jo muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Kihlat vaihdettiin alkukesästä ja häitä tanssittiin reilu kuukausi sitten Helsingissä. Häämatkalle kiireinen pari ei ole vielä ehtinyt. Vielä he eivät tiedä, koska matka olisi mahdollinen.

– Katsotaan, miten aikataulut menevät. On meillä suunnitelmia, mutta mitään emme ole varanneet vielä, Toni kertoi.

Toni ja Heidi vierailivat torstaina Helsingin keskustaan avatun O'Learys Bakers -sporttibaarin avajaisissa.

– Töistä kotiin, koira ulos, nopea vaatteiden vaihto ja tänne, työterveyshoitajana työskentelevä Heidi naurahti.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

IS: Jonne Aaronilla suhde 10 vuotta nuorempaan ex-missiin

Maija Kerisalmi kertoi Ilta-Sanomille, että paria yhdistää rauhallisuus ja syvällisyys.

Muusikko Jonne Aaron, 32, ja vuoden 2013 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa Maija Kerisalmi, 22, seurustelevat. Maija kertoi Ilta-Sanomille, että he ovat seurustelleet huhtikuusta alkaen.

– Olemme hyvin rauhallisia ja hengellisiä ja puhumme paljon syvällisiä juttuja. Sellaisia taiteilijasieluja kumpikin! Olemme myös hyvin maanläheisiä ja viihdymme molemmat landella tosi hyvin. Meissä on niin paljon yhteistä, että en usko, että löytäisin muista ihmisistä tuollaista yhteyttä, Maija kertoo lehdelle.

Pari ei asu yhdessä, mutta Maijan mukaan he viettävät lähes kaiken mahdollisen vapaa-ajan yhdessä.

– Kyllähän me hyvin läheisiä olemme, ja tämä tuntuu aika vahvasti yhteiselolta, koska emme kauhean paljon vietä aikaa erillämme. Kierrän Jonnen mukana keikoilla aina, kun voin.

Jonne ja Maija julkaisivat kymmenen viikkoa sitten Instagram-tileillään täsmälleen samanlaiset kuvat.

 

🍜🍧🍷

A photo posted by MAIJA KERISALMI (@maijakerisalmi) on

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kaupallinen yhteistyö