Uusi lottotyttö Jasmin Hamid kunnioittaa missien kestohymyä

Kuva: jasminhamid.fi/

MTV3-kanavan uusi lottotyttö Jasmin Hamid hyvästeli omasta halustaan Salkkarit ja hyppäsi lottojuontajan pestiin.

Salatut elämät -tähti Jasmin Hamid, 29, on Maikkarin uusi lottojuontaja. Uusi pesti pakotti Jasminin jättämään roolinsa Salkkareissa.

Jasmin, vaikka jätitkin Salkkarit, olet edelleen mukana politiikassa Helsingin kaupunginvaltuutettuna, yksi Tesian-yrityksen pyörittäjistä ja nyt myös lottokasvo. Miten tämä kaikki mahtuu elämääsi?

– Se on järjestelykysymys. Olen alalla, jota tehdään intohimosta. Politiikka ja leipätyöni ovat olleet harrastuksia, joista on tullut ammatti. Jos sunnuntai-iltana luen esityslistaa, ei se tunnu työltä, koska olen aidosti kiinnostunut niistä asioista. Vapaa-aikaa ja työtä on aika vaikea erottaa. Nyt tämän työn myötä pitää varmaankin priorisoida, koska kaikkea ei voi tehdä samaan aikaan.

Olit Helsingin Sanomien mukaan parhaiten tienaava Salkkari-tähti vuonna 2011, mutta omaisuutesi ei taida olla rahapelein haalittua. Lottoatko?

– Ostan säännöllisen epäsäännöllisesti valmiita kuponkeja.

Mikä on suurin lottovoittosi?

– Reilut 70 euroa. Tuntui tosi makealta ja isolta asialta!

Suomen ensimmäinen lottotyttö Hilkka Kotamäki mainosti lottoa kesällä 1971 pelkässä olkihatussa ja pienessä pyyhkeessä rannalla maaten. Mitä olisit valmis tekemään Loton eteen?

– En usko, että Loton eteen tarvitsee tehdä enää mitään noin hurjaa. Sanotaanko, että olen valmis pitämään yllä itselleni ja lottobrändille hyvää imagoa.

Lotto-lähetyksissä hymyillään koko ajan. Mitä teet, jos posket kramppaavat?

– Lähetykset kestävät onneksi vain kuusi minuuttia. Tänään lottopressissä otti kyllä jo koville hymyily, mutta se johtui varmaan osittain jännityksestä ja innostuksesta. Kunnioitan missejä, jotka tämän taitavat!

 Jos suosituinta Salatut elämät -sarjan jaksoa on seurannut  1,2 miljoonaa suomalaista, on lottolähetys kerännyt parhaimmillaan alle miljoonaa tuijottajaa. Tuntuuko tämä takapakilta?

– Ei missään nimessä. Sain itse tehdä tämän päätöksen ja olisin voinut valita toisin. Tulen kaipaamaan työkavereita, mutta on kiva kokeilla uusia juttuja.

Olet suomentataari ja puhut äidinkielenäsi tataaria. Miten lottovoittajaa onnitellaan tataariksi?

Kotlo bulsen eli onneksi olkoon.

 Jasminin lisäksi lottolähetyksiä vetää lottokonkari Johanna Helin. Lottojuontajat pääsevät uudistuneessa lotossa myös suunnittelemaan, tuottamaan ja tekemään lähetystä.

Ensimmäinen Lotto-lähetys MTV3-kanavalta nähdään lauantaina 5. lokakuuta Kymmenen uutisten jälkeen. Jasmin Hamid nähdään vasta toisessa lähetyksessä 12. lokakuuta.

Vastaa kyselyyn: Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?

Lue myös: Tästä syystä lottoamme

Siskonpeti-näyttelijä iloitsee raskaudestaan: "Tein kaksi vuotta surutyötä siitä, ettei kolmatta lasta tule"

Kolmatta lastaan odottava Sanna Stellan on iloinen, että antoi raskaudelle vielä mahdollisuuden.

Näyttelijä Sanna Stellan, 41, odottaa jo malttamattomana kolmannen lapsensa syntymää. Vauvan laskettu aika on kevättalvella.

Sanna kertoo pohtineensa pitkään, hankkiiko ylipäätään vielä lasta, mutta päätti sitten miehensä kanssa antaa uudelle raskaudelle mahdollisuuden.

– Tein kaksi vuotta surutyötä siitä, ettei kolmatta lasta tule. Mielen pohjalla kyti koko ajan kuitenkin toive lapsesta. Sitten päätin, että it's now or never. Ja aika pian tärppäsi. Uskon, että näin oli tarkoitettu.

Raskauden alku ei tosin ollut helppo.

– Ensimmäiset kolme kuukautta yökkäsin ja olin kuolemanväsynyt. Oli vaikeaa, kun ei voinut vielä kertoa kenellekään asiasta, hän muisteli.

12 viikon kohdalla pahoinvointi ja väsymys kuulemma loppuivat kuin seinään.

– Nyt minussa on virtaa kuin pienessä kylässä, Sanna virnisti Hevisaurus-elokuvan kutsuvierasnäytännössä Bio Rexissä. Sanna on lastenleffan keskeisessä roolissa perheenäitinä..

Kaksi ensimmäistä lasta, nyt 6- ja 3-vuotiaat, Sanna on kertonut synnyttäneensä ilman kivunlievitystä.

– Lapset ovat ihan onnessaan vauvasta ja odottavat tätä enemmän kuin vaikkapa Hevisaurusta, Sanna naureskeli.

Pariskunta ei tiedä tulokkaan sukupuolta. Heillä on entuudestaan jo poika ja tyttö.

– Taidamme pitää sen yllätyksenä loppuun saakka.

Perheen arki kahden lapsen ja kahden epäsäännöllistä työtä tekevän vanhemman huushollissa on jo nyt aikamoista härdelliä.

– Se on kuin tiukkaan viritetty koneisto. Kyllähän tässä hieman kammottaa, että miten kolmen kanssa pärjätään, Sanna hymähtää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Jukka Poika oikoo eroonsa ja siideripissikseen liittyviä huhuja Veitolalle: "Minut oli jo vaihdettu nuorempaan"

Jukka Pojan avovaimo Teija Storm kertoo Yökylässä Maria Veitola -jaksossa, että rakastui muusikossa tämän erilaisuuteen.

Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelman päätösjaksossa muusikko Jukka Pojan, 35, ja hänen avovaimonsa Teija Stormin kotona.

Jukka ja Teija tapasivat toisensa Goom-opiskelijaristeilyllä vuonna 2011. Jukalla oli laivalla keikka, ja Teija puolestaan oli töissä risteilyllä.

– En tiennyt Jukasta hirveesti. Kävin siellä keikalla, sit mä katoin, et jaa joku ihme hihhuli – en kuuntele, lähden pois, hirveetä kuraa, Teija kertoo jaksossa ensireaktiostaan.

Teijan mielipide muuttui kuitenkin nopeasti, kun hän ja Jukka tapasivat laivan hississä.

– Näin Jukan hississä ja olin, et aa, nyt mä oon rakastunut.

– Jukka vaikutti jotenkin niin erilaiselta. Oli tommonen ihme hihhuli, niin se jotenkin vetos.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Jukka kertoo ohjelmassa häntä harmittavista huhuista, joiden mukaan hän olisi vaihtanut "Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoo.

Hän myöntää silti, että asia on ärsyttänyt häntä.

– Olisin mä nyt aika rautahermo, jos mua ei yhtään ärsyttäis.

Jukka Poika ja Teija Storm esittelevät Maria Veitoallle Itä-Helsingissä sijaitsevan kotinsa, jossa Jukalla on oma studio ja Teijalla oma pukeutumishuone.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että avioero oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.

Yökylässä Maria Veitola -päätösjakso MTV3:lla ke klo 20.05

Kaikki Yökylässä Maria Veitolaan liittyvät jutut löydät täältä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Cheekin mystisiin selkäkipuihin löytyi erikoinen lääke

Räppäri joutui nukkumaan istualtaan.

Räppäri Cheek alias Jare Tiihonen kertoo joulukuun Gloriassa kärsineensä pitkään mystisistä selkäkivuista, joihin ei tuntunut löytyvän mistään apua. Kipujen takia hän joutui jopa nukkumaan istualtaan.

– Juoksin kaksi vuotta lääkäriltä toiselle kunnes yksi Eiran sairaalan spesialisti sanoi, että mun täytyy erottaa artisti- ja siviiliminä toisistaan.

Uransa alkuaikoina Jare painotti, että Cheek ei ole rooli vaan Cheek on osa häntä. Hän jäi kuitenkin miettimään lääkärin erikoista neuvoa.

– Sen jälkeen lähdin hakemaan rauhaa joogaretriitistä Mykonokselta. Kivut loppuivat siihen, Jare kertoo Gloriassa.

Haastattelussa räppäri muun muassa purkaa Jaren ja Cheekin eroa.

– Kun en ole lavalla ja Cheek vaan Jare, olen ihmisenä rauhallisempi ja hillitympi, viihdyn ehkä jopa vähän takanurkassa.

Lopettamista suunnitteleva Cheek esiintyy Gloriassa Hollywood-henkisissä muotikuvissa. Kuvissa hänen kanssaan poseeraa ukrainalainen malli Alina. Katso kuvat ja tunnelmia kuvausten kulisseista täältä.

Kommentit (1)
Nänni
Viesti

hohhoi.. Taitaa poika olla hukassa itsensä ja kaikkien muidenkin kanssa. Muistan kyllä tämänkin "katujen kasvantin" ja muiden liiga urpojen pyristelyt Lahdessa back in the day. Oltiin kyllä polleata poikaa kun porukalla kuljettiin ja muut tönittiin pois edestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Manuela Bosco 11 vuoden takaisesta järkytyksestä: ”Kun näin isäni kuolleen ruumiin, se muutti kaiken”

Manuela Bosco muisteli Instagramissa hetkeä, jolloin hänen valmentajaisänsä Carmelo Bosco kuoli.

Näyttelijä ja hyvinvointialan yrittäjä Manuela Bosco, 33,  julkaisi tiistaiyönä Instagram-tilillään lapsuuskuvan, jossa hän on isänsä Carmelo Boscon (1943–2003) ja pikkusiskonsa Carlan kanssa. Manuela julkaisi kuvan yhteydessä koskettavan tekstin isänsä kuolemaan liittyen. Carmelolla todettiin aivosyöpä, kun Manuela oli 21-vuotias. Syöpä leikattiin useasti, mutta viimeisen leikkauksen jälkeen Carmelo jäi tiedottomaan tilaan eikä herännyt enää koskaan.

– Yksitoista vuotta sitten siskoni juoksi huoneeseeni itkien ja kertoi, että isä on kuollut. Se ei tullut minulle yllätyksenä, mutta silti se järkytti. Kun tällainen tilanne tulee eteen, sillä ei ole mitään merkitystä, miten ”hyvin” tilanteeseen on valmistautunut.
Se hetki, kun näin isäni kuolleen ruumiin, ymmärsin oikeasti, ettei hän ole enää täällä. Hänen energiansa oli siirtynyt muualle. Se kokemus muutti kaiken, Manuela kirjoittaa englanniksi.

 

11 years ago, this time at Rieti's countryside, my sister run in my room crying papa' is dead! It didn't come as a shock, but a shock it was. When it really happends, no matter how "well" you have been prepared to it, its always different. That day, and specially The moment when I saw my father's dead body, I truly and deeply understood, how HE Is not there, The essential part of him, his energy, had been mooving elsewhere...but he definately was nyt gone. This experience changed Everything. My perspective for life, my trust for love, and kindness..my faith for Good. All this happened, because I understood dead Is something Else I used to "think". What Is Essential and True, cannot ever be destroyed. That Is Why LOVE Is Eternal, Kindness matters, Truth Will always reveal itself, you cannot hide from it, no matter how hard you try...and maybe The most important thing: whatever you base on love, Will only grow, as fast as your spirit and heart open themselves for The Bless of yourself and The World. And this Is The biggest gift my papa' gave to me, when he "Past away". Live your life in Joy. Trust what you Feel right in your heart and let it be a lifelong guide...never give up, but know when Is time to let go, and always, be fair and honest to yourself. Appreciate what Is inside and out. Give thankyou's, because its all for your benefit..(even sometimes hard to Believe this), and work with your passion! Enjoy as much as you ever can your family, your friends and living souls around you. And this Is The most important one. Love with no expectations. Because love Will always be The strongest and highest one. Bigger ! And always by your side. Always. - My papa', The scientist. #allgood #heart #love #healthy #papa #italia #good #light #peace #memory #allyouneed

A photo posted by manuelabosco (@manuelabosco) on

Manuelan mukaan hänen isänsä kuoleman jälkeen suhtautuminen elämään ja rakkauteen on muuttunut.

– Luota siihen, mitä tunnet sydämessäsi ja anna sen ohjata elämääsi. Nauti perheestäsi, ystävistäni ja ympärillä olevista sieluista niin paljon kuin voit. Rakasta ilman odotuksia, Manuela kirjoittaa.

Manuelan isä oli neurofysiologi ja teki töitä monien huippu-urheilijoiden, esimerkiksi jalkapalloilija Maradonan, kanssa. Carmelo myös valmensi Manuelaa, kun tämä kilpaili 100 metrin aitajuoksussa. Manuela lopetti urheilu-uransa vuonna 2006.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.