MTV3-kanavan uusi lottotyttö Jasmin Hamid hyvästeli omasta halustaan Salkkarit ja hyppäsi lottojuontajan pestiin.

Salatut elämät -tähti Jasmin Hamid, 29, on Maikkarin uusi lottojuontaja. Uusi pesti pakotti Jasminin jättämään roolinsa Salkkareissa.

Jasmin, vaikka jätitkin Salkkarit, olet edelleen mukana politiikassa Helsingin kaupunginvaltuutettuna, yksi Tesian-yrityksen pyörittäjistä ja nyt myös lottokasvo. Miten tämä kaikki mahtuu elämääsi?

– Se on järjestelykysymys. Olen alalla, jota tehdään intohimosta. Politiikka ja leipätyöni ovat olleet harrastuksia, joista on tullut ammatti. Jos sunnuntai-iltana luen esityslistaa, ei se tunnu työltä, koska olen aidosti kiinnostunut niistä asioista. Vapaa-aikaa ja työtä on aika vaikea erottaa. Nyt tämän työn myötä pitää varmaankin priorisoida, koska kaikkea ei voi tehdä samaan aikaan.

Olit Helsingin Sanomien mukaan parhaiten tienaava Salkkari-tähti vuonna 2011, mutta omaisuutesi ei taida olla rahapelein haalittua. Lottoatko?

– Ostan säännöllisen epäsäännöllisesti valmiita kuponkeja.

Mikä on suurin lottovoittosi?

– Reilut 70 euroa. Tuntui tosi makealta ja isolta asialta!

Suomen ensimmäinen lottotyttö Hilkka Kotamäki mainosti lottoa kesällä 1971 pelkässä olkihatussa ja pienessä pyyhkeessä rannalla maaten. Mitä olisit valmis tekemään Loton eteen?

– En usko, että Loton eteen tarvitsee tehdä enää mitään noin hurjaa. Sanotaanko, että olen valmis pitämään yllä itselleni ja lottobrändille hyvää imagoa.

Lotto-lähetyksissä hymyillään koko ajan. Mitä teet, jos posket kramppaavat?

– Lähetykset kestävät onneksi vain kuusi minuuttia. Tänään lottopressissä otti kyllä jo koville hymyily, mutta se johtui varmaan osittain jännityksestä ja innostuksesta. Kunnioitan missejä, jotka tämän taitavat!

 Jos suosituinta Salatut elämät -sarjan jaksoa on seurannut  1,2 miljoonaa suomalaista, on lottolähetys kerännyt parhaimmillaan alle miljoonaa tuijottajaa. Tuntuuko tämä takapakilta?

– Ei missään nimessä. Sain itse tehdä tämän päätöksen ja olisin voinut valita toisin. Tulen kaipaamaan työkavereita, mutta on kiva kokeilla uusia juttuja.

Olet suomentataari ja puhut äidinkielenäsi tataaria. Miten lottovoittajaa onnitellaan tataariksi?

Kotlo bulsen eli onneksi olkoon.

 Jasminin lisäksi lottolähetyksiä vetää lottokonkari Johanna Helin. Lottojuontajat pääsevät uudistuneessa lotossa myös suunnittelemaan, tuottamaan ja tekemään lähetystä.

Ensimmäinen Lotto-lähetys MTV3-kanavalta nähdään lauantaina 5. lokakuuta Kymmenen uutisten jälkeen. Jasmin Hamid nähdään vasta toisessa lähetyksessä 12. lokakuuta.

Vastaa kyselyyn: Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?

Lue myös: Tästä syystä lottoamme

Työkiireet tulivat kokki Teresa Välimäen ajatuksiin öisinkin.

Kokki Teresa Välimäki on tehnyt rajusti töitä viime aikoina. Teresa avasi vappuna ravintolan Helsingin Hernesaarenrantaan. 

– Nyt olen onneksi saanut viimeiset kolme, neljä yötä nukuttua paremmin, hän kertoi torstaina Raffaellon terassikauden avajaisissa.

– Ravintolassa voi tapahtua koska vain mitä tahansa, ja hoidamme sitä paljon myös itse. Tällä viikolla olen vihdoin tehnyt myös muita hommia.

Teresa kertoi heräilleensä keskellä yötä miettimään työasioita vielä Super Bowl -ravintolan avaamisen jälkeenkin.

”Kaikesta huolimatta tykkään tehdä tätä.”

– Sellaisia, joille ei voi mitään siihen aikaan vuorokaudesta! Kaikesta huolimatta tykkään tehdä tätä. Saan tosi paljon kiksejä siitäkin, että työllistämme nuoria ja konseptimme on osoittautunut toimivaksi. Näyttää siltä, että riski kannatti ottaa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

Kommentit

Ruotsissa juhlitaan tänään Oscar-vauvan kastetilaisuutta.

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toinen lapsi Oscar Carl Olof syntyi 2. maaliskuuta 2016.

Me Naiset vertaili Oscarin piirteitä hänen äitinsä ja isänsä piirteisiin. Kuvassa Oscar on viisi päivää vanha. Mitä mieltä sinä olet: Kumpaa pikkuprinssi muistuttaa enemmän, Victoriaa vai Danielia?

Kuninkaalliset näyttävät harvoin julkisuudessa näin vakavilta.

Tilanne muuttuu selvästi, kun vertailukuvaksi valitaan hymyilevät kuvat Victoriasta ja Danielista.

Tukholmassa vietetään perjantaina prinssi Oscarin, Skånen herttuan, kastejuhlaa. Hänellä on yksi isosisko, 4-vuotias Estelle.

Oscarin kummit ovat prinsessa Madeleine, Norjan kruununprinsessa Mette-Marit, Tanskan kruununprinssi Frederik sekä Victorian serkku Oscar Magnuson ja Danielin serkku Hans Åström.

Lue myös: Ruotsin hovin vauvaonnea! Victoria ja Daniel kiittivät onnitteluista suloisella kuvalla

Perinteitä noudattaen Oscarin päällä kastetilaisuudessa on mekko, jota on käytetty ensimmäisen kerran jo vuonna 1906.

Hovi julkaisi Instagramissa kuvan tuoreeltaan myös kastemaljasta. Se on otettu ensimmäisen kerran käyttöön tammikuussa 1746, kun Kustaa III kastettiin, ja on ollut käytössä siitä saakka.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Kumpaa Oscar muistuttaa enemmän: Victoriaa vai Danielia?

Kommentit

Miss Suomi Shirly Karvinen jättää vihapuheet ja keskustelupalstojen kommentit omaan arvoonsa.

Rasismikirjoittelun kohteeksi joutunut uusi Miss Suomi Shirly Karvinen yrittää jättää pahat puheet taakseen.

– Olen saanut kritiikkiä vähän kaikesta, en oikein pysy edes perässä. Lola Wallinkoski on laittanut minulle sosiaalisessa mediassa tsemppiviestejä, se on ollut tosi ihanaa. Minulta on kysytty, olenko keskustellut kunnolla aiheesta Lolan ja Sara Chafakin kanssa, mutta toistaiseksi emme ole, Karvinen kertoi eilen Helsingin Raffaellon terassikauden avajaisissa.

”Ei keskustelupalstoilla käytävä debatti vaikuta elämääni ollenkaan.”

Shirlyn mielestä paras keino on jättää vihapuheet ja kommentit omaan arvoonsa.

– Keskityn positiiviseen ja teen omaa juttuani. Saan enimmäkseen hyvää palautetta, eikä keskustelupalstoilla käytävä debatti vaikuta elämääni ollenkaan. Olen erittäin onnellinen.

Karvinen myös iloitsi saaneensa kohun aikana kannustusviestejä ympäri maata.

– Tuntemattomat ihmiset lähettivät pitkiä viestejä, joissa he kiittelivät sitä, että olen uskaltanut olla esillä ja näyttää mallia. 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Kommentit

Vierailija
Viesti

Kauneinhan tuo niistä misseistä oli. Missit ovat yleensä vain keskivertokaduntallaajaa kauniimpia, mutta kyllä tuo Shirley on siellä kauneimmasta päästä. Luultavasti maailmallakin voi pärjätä hyvin.

Jääkiekon MM-kisojen huippupelaaja hyvästeli kuuluisan takatukan.

Jääkiekon MM-kisojen parhaana pelaajana palkittu Patrik Laine on tunnettu takatukastaan, mutta nyt kutrit ovat päätyneet parturin lattialle.

Tamperelainen kampaamo Hius ja kauneus Idea jakoi torstai-iltana Facebookissa kuvat jääkiekkotähdestä ennen ja jälkeen parturoinnin sekä kuvan Laineen nimikirjoituksesta.

”Takatukka sai kyytiä.....On ollut ilo saada tämä nuorimies asiakkaaksi jo 8 vuotta sitten! Patelle tsemppiä tuleviin koitoksiin maailmalle!” kampaamo kirjoittaa julkaisussaan.

Siinä se on, kuuluisa takatukka:

Tältä Laine näyttää nyt:

Laine ei ole vielä jakanut Instagram-tilillään kuvaa uudesta kesätukastaan.

 

Välipäiväfifat #voittamatonkaksikko @barkovsasha

Kuva, jonka @patriklaine julkaisi

 

Kommentit