Uusi lottotyttö Jasmin Hamid kunnioittaa missien kestohymyä

Kuva: jasminhamid.fi/

MTV3-kanavan uusi lottotyttö Jasmin Hamid hyvästeli omasta halustaan Salkkarit ja hyppäsi lottojuontajan pestiin.

Salatut elämät -tähti Jasmin Hamid, 29, on Maikkarin uusi lottojuontaja. Uusi pesti pakotti Jasminin jättämään roolinsa Salkkareissa.

Jasmin, vaikka jätitkin Salkkarit, olet edelleen mukana politiikassa Helsingin kaupunginvaltuutettuna, yksi Tesian-yrityksen pyörittäjistä ja nyt myös lottokasvo. Miten tämä kaikki mahtuu elämääsi?

– Se on järjestelykysymys. Olen alalla, jota tehdään intohimosta. Politiikka ja leipätyöni ovat olleet harrastuksia, joista on tullut ammatti. Jos sunnuntai-iltana luen esityslistaa, ei se tunnu työltä, koska olen aidosti kiinnostunut niistä asioista. Vapaa-aikaa ja työtä on aika vaikea erottaa. Nyt tämän työn myötä pitää varmaankin priorisoida, koska kaikkea ei voi tehdä samaan aikaan.

Olit Helsingin Sanomien mukaan parhaiten tienaava Salkkari-tähti vuonna 2011, mutta omaisuutesi ei taida olla rahapelein haalittua. Lottoatko?

– Ostan säännöllisen epäsäännöllisesti valmiita kuponkeja.

Mikä on suurin lottovoittosi?

– Reilut 70 euroa. Tuntui tosi makealta ja isolta asialta!

Suomen ensimmäinen lottotyttö Hilkka Kotamäki mainosti lottoa kesällä 1971 pelkässä olkihatussa ja pienessä pyyhkeessä rannalla maaten. Mitä olisit valmis tekemään Loton eteen?

– En usko, että Loton eteen tarvitsee tehdä enää mitään noin hurjaa. Sanotaanko, että olen valmis pitämään yllä itselleni ja lottobrändille hyvää imagoa.

Lotto-lähetyksissä hymyillään koko ajan. Mitä teet, jos posket kramppaavat?

– Lähetykset kestävät onneksi vain kuusi minuuttia. Tänään lottopressissä otti kyllä jo koville hymyily, mutta se johtui varmaan osittain jännityksestä ja innostuksesta. Kunnioitan missejä, jotka tämän taitavat!

 Jos suosituinta Salatut elämät -sarjan jaksoa on seurannut  1,2 miljoonaa suomalaista, on lottolähetys kerännyt parhaimmillaan alle miljoonaa tuijottajaa. Tuntuuko tämä takapakilta?

– Ei missään nimessä. Sain itse tehdä tämän päätöksen ja olisin voinut valita toisin. Tulen kaipaamaan työkavereita, mutta on kiva kokeilla uusia juttuja.

Olet suomentataari ja puhut äidinkielenäsi tataaria. Miten lottovoittajaa onnitellaan tataariksi?

Kotlo bulsen eli onneksi olkoon.

 Jasminin lisäksi lottolähetyksiä vetää lottokonkari Johanna Helin. Lottojuontajat pääsevät uudistuneessa lotossa myös suunnittelemaan, tuottamaan ja tekemään lähetystä.

Ensimmäinen Lotto-lähetys MTV3-kanavalta nähdään lauantaina 5. lokakuuta Kymmenen uutisten jälkeen. Jasmin Hamid nähdään vasta toisessa lähetyksessä 12. lokakuuta.

Vastaa kyselyyn: Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?

Lue myös: Tästä syystä lottoamme

Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarjan Sofia: Sairaus on muuttanut ulkonäköäni

Kauneusklinikkaa pyörittävän Sofian mukaan häntä on nimitelty kuunaamaksi.

Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarjasta tuttu Sofia Kazakov on omien sanojensa mukaan joutunut rajun ulkonäkökritiikin kohteeksi sosiaalisessa mediassa.

Omaa kauneusalan yritystään pyörittävä Sofia kirjoittaa tunnoistaan yrityksensä Facebook-sivuilla.

– Niille jotka ovat sitä mieltä, että olen kuunaama... Ihan tiedoksi vaan, että tulin juuri lääkäristä ja minulla epäillään munuaisten vajaatoimintaa, joka saattaa johtua stressistä. Tämä saattaa olla todennäköinen syy silmäpussieni turvotukselle. Ilmeisesti täällä on ihan ok pilkata toista, jos toinen kärsii sairaudesta!

Sofian mukaan venäläiset ja karjalaiset naiset putoavat kuitenkin aina jaloilleen.

– Me olemme vahvoja ja päämäärätietoisia, eikä meiltä puutu tahtoa eikä asennetta! Minä hoidan silmänympärysalueeni taas terveeksi, jotta kuunaamanimittelijät saavat nuolla näppejään.

– Vihaajat vihaa, mutta mä en anna niiden lannistaa, Sofia kirjoittaa.

 

A photo posted by Väykkärit (@vaykkarit) on

 

IS: Veera Nieminen kihloihin

Veerakin elää nyt onnellista aikaa.

Ex-mäkihyppääjä Toni Niemisen entinen vaimo, hevosalanyrittäjä ja kirjailija Veera Nieminen on mennyt kihloihin, kertoo Ilta-Sanomat. Veera ja miesystävä tapasivat keväällä 2014 ja he asuvat nyt avoliitossa.

– Kyllä tämä on onnellista aikaa, Veera kommentoi Iltalehdelle.

Veera ja Toni erosivat lokakuussa 2013 kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Ex-parilla on kaksi yhteistä tytärtä.

Eron jälkeen Toni on ollut kihloissa kahden eri naisen kanssa. Hän löysi heti avioeron jälkeen nopeasti uuden rakkaan, Johanna Rantosen. He muuttivat yhteen maaliskuussa ja menivät kihloihin toukokuun lopulla. Suhde kuitenkin päättyi lokakuussa.

Marraskuussa Toni tapasi puolestaan Heidi Laitilan, 31, jonka kanssa hän menee naimisiin viikonloppuna. Veera kertoi Iltalehdelle, että tytöt ovat menossa häihin, mutta hänelle ei kutsua ole tullut.

Lue Tonin uudesta suhteesta täältä: Toni ja Heidi naimisiin 9 kuukauden seurustelun jälkeen: "Pääasia, että itse tietää, mitä on tekemässä"

Toni Nieminen ja Heidi-rakas naimisiin 9 kuukauden seurustelun jälkeen: ”Pääasia, että itse tietää, mitä on tekemässä”

Toni Nieminen ja Heidi Laitila juhlivat häitään tänä viikonloppuna. He ovat totutelleet myös uuteen asuinpaikkaan.

Ex-mäkihyppääjä ja raviohjastaja Toni Nieminen, 40, ja hänen kihlattunsa, terveydenhoitaja Heidi Laitila, 31, menevät naimisiin tänä viikonloppuna. Toni ja Oulusta kotoisin oleva Heidi ovat seurustelleet viime vuoden marraskuusta alkaen. Toni suhtautuu häihin maltillisesti eikä ole ottanut niistä stressiä.

– Mitä sitä salailemaankaan. Ihan hyvinhän tässä menee, eikä tässä kai mitään sen ihmeellisempää, Toni kuvailee tuntemuksiaan ennen häitä.

Toni ja Heidi ovat vastikään kokeneet ison elämänmuutoksen, sillä he muuttivat hiljattain Oulusta Helsinkiin.

– Minä olen niin liikkuvaa kalustoa, että mullehan on ihan sama, missä sitä asuu. Suurin syy muuttoon oli se, että Heidi sai täältä töitä. Itse olen viihtynyt Helsingissä oikein hyvin.

Perheenlisäystä tulossa?

Tonilla on aiemmasta aviolittostaan Veera Niemisen kanssa kaksi tytärtä, ja myös Heidillä on aiemmasta suhteestaan kaksi tytärtä. 7 päivää -lehden mukaan Toni ja Heidi olisivat saamassa perheenlisäystä. Ilta-Sanomille Toni kielsi raskaushuhut, mutta nyt Toni ei halua kommentoida perheenlisäyshuhuja millään tavalla.

– Aika paljon näitä meikäläisen suhdekuvioita on puitu. Häät ja muut asiat eivät oikeastaan kuulu kenellekään muille kuin meille itsellemme. Onneksi tärkeintä on se, että itse tietää, mitä on tekemässä, ja läheiset tietävät, missä oikeasti mennään.

Tonin ja hänen lastensa äidin, Veeran, kymmenen vuoden liitto päättyi Veeran aloitteesta lokakuussa 2013. Pian eron jälkeen Toni löysi nopeasti uuden rakkaan, Johanna Rantasen. He muuttivat yhteen maaliskuussa ja menivät kihloihin toukokuun lopulla. Suhde kuitenkin päättyi lokakuussa.

– Eivät nämä mukavia asioita ole, eikä tätä kukaan toivonut tai odottanut. Me ei vaan nyt onnistuttu, eikä tässä ketään kannata alkaa syyllistää. En osaa tässä vaiheessa muuta sanoa, kuin että näillä mennään ja elämä jatkuu, Toni sanoi tuolloin Me Naisille.

 

#polttarit #selfie

Kuva, jonka Heidi Laitila (@laitzq) julkaisi

 

Heidi on julkaissut Instagram-tilillään polttareihin ja häihin liittyviä kuvia.

 

#pitsiä #wedding #laces 💖

Kuva, jonka Heidi Laitila (@laitzq) julkaisi

 

Jarkko Ruutu vaimonsa tapaamisesta: "Sofian käsitys jääkiekkoilijoista ei ollut maailman paras"

Jarkko ja Sofia Ruutu päätyivät yhteen ystävien avustuksella. Suhteen syntymistä jarrutti Sofian käsitys kaukaloiden pahasta pojasta. – Olen ollut aina rauhallinen ja perusluonteeltani ujo, Jarkko Ruutu sanoo.

Näinä päivinä Jarkko Ruutu, 40, leikkii puistossa vuoden ja yhdeksän kuukauden ikäisen Greta-tyttärensä kanssa, siellä muiden puistoisien seassa.

– Tekemistä vapaa-ajalle ei ole tarvinnut paljon miettiä. Se on lastenhoitoa. Viime vuoden olemme ottaneet perheen kanssa vähän happea: matkusteltu ja oltu vain ilman sen ihmeellisempää suunnitelmaa.

Aikaa on ollut, sillä kaikaloiden pelinsekoittajana tunnettu Jarkko lopetti jääkiekkouransa viime vuonna. Alkamassa ovat uudet hommat: hän mentoroi työkseen nuoria jääkiekkoilijoita NHL-seura Columbus Blue Jacketsille.

Puhelinnumeroa ei herunut

Oma aika on perheenisälle nykyään harvinaista. Ruutujen kerrostalohuushollissa Helsingissä asuvat vaimo Sofia, 27, tytär Greta ja villakoira Lilo.

Oli kommelluksia ennen kuin tähän päästiin. Vuonna 2009 Ossi Väänänen – jääkiekkoilija ja Jarkon hyvä ystävä – pyysi Sofian puhelinnumeroa Jarkolle.

Ei tippunut, ja syy oli Jarkon ammatinvalinta.

– Ehkä Sofialla ei ollut maailman parasta käsitystä jääkiekkoilijoista, Jarkko naurahtaa.

Asia jäi vaivaamaan Jarkkoa, ja kuukauden päästä hän pani Sofialle suoraan viestin. Vastausta ei kuulunut kahteen viikkoon. Mutta sitten se tuli.

Jarkko oli Ottawassa, joten pari roikkui joka päivä puhelimessa, joskus seitsemänkin tuntia. Lopulta Sofia tuli käymään Jarkon luona. He sopivat, että jos ei livenä natsaa, ei tarvitse nähdä enää koskaan.

Ottawan lentokentällä pari kohtasi ensimmäistä kertaa. Selvisi myös todellinen ikäero, sillä siitä kaverit olivat jekuttaneet. Sofialle oli kerrottu, että Jarkko oli 30 (hän oli 33), ja Jarkolle, että Sofia oli 23 (hän oli 20).

Jälkikäteen molempia huvitti. Samoin se, että Jarkko ja Sofia löysivät itsensä jääkiekkoilija–malli-asetelmasta.

Jarkko avioitui mallina työskentelevän Sofian kanssa kesällä 2012 Helsingin Tuomiokirkossa. Sitten syntyi Greta. Samalta rintamalta tulee nyt lisää ilouutisia: perheenlisäystä on jälleen tulossa.

Lue Me Naisten numerosta 36/2015 Jarkon koko tarina: Onko isyys muuttanut häntä ihmisenä? Miksi NHL-arki oli rankkaa? Miksi Jarkko heitti lapsena heitti leipäveitsen veljensä käteen? Lue myös, miten Jarkko itki vaimonsa sylissä, kun oli päättänyt lopettaa uransa.

Jutun lähteenä käytettiin myös Tuomas Nyholmin teosta Jarkko Ruutu – jumalainen näytelmä (Otava 2015).

Kaupallinen yhteistyö