Uusi lottotyttö Jasmin Hamid kunnioittaa missien kestohymyä

Kuva: jasminhamid.fi/

MTV3-kanavan uusi lottotyttö Jasmin Hamid hyvästeli omasta halustaan Salkkarit ja hyppäsi lottojuontajan pestiin.

Salatut elämät -tähti Jasmin Hamid, 29, on Maikkarin uusi lottojuontaja. Uusi pesti pakotti Jasminin jättämään roolinsa Salkkareissa.

Jasmin, vaikka jätitkin Salkkarit, olet edelleen mukana politiikassa Helsingin kaupunginvaltuutettuna, yksi Tesian-yrityksen pyörittäjistä ja nyt myös lottokasvo. Miten tämä kaikki mahtuu elämääsi?

– Se on järjestelykysymys. Olen alalla, jota tehdään intohimosta. Politiikka ja leipätyöni ovat olleet harrastuksia, joista on tullut ammatti. Jos sunnuntai-iltana luen esityslistaa, ei se tunnu työltä, koska olen aidosti kiinnostunut niistä asioista. Vapaa-aikaa ja työtä on aika vaikea erottaa. Nyt tämän työn myötä pitää varmaankin priorisoida, koska kaikkea ei voi tehdä samaan aikaan.

Olit Helsingin Sanomien mukaan parhaiten tienaava Salkkari-tähti vuonna 2011, mutta omaisuutesi ei taida olla rahapelein haalittua. Lottoatko?

– Ostan säännöllisen epäsäännöllisesti valmiita kuponkeja.

Mikä on suurin lottovoittosi?

– Reilut 70 euroa. Tuntui tosi makealta ja isolta asialta!

Suomen ensimmäinen lottotyttö Hilkka Kotamäki mainosti lottoa kesällä 1971 pelkässä olkihatussa ja pienessä pyyhkeessä rannalla maaten. Mitä olisit valmis tekemään Loton eteen?

– En usko, että Loton eteen tarvitsee tehdä enää mitään noin hurjaa. Sanotaanko, että olen valmis pitämään yllä itselleni ja lottobrändille hyvää imagoa.

Lotto-lähetyksissä hymyillään koko ajan. Mitä teet, jos posket kramppaavat?

– Lähetykset kestävät onneksi vain kuusi minuuttia. Tänään lottopressissä otti kyllä jo koville hymyily, mutta se johtui varmaan osittain jännityksestä ja innostuksesta. Kunnioitan missejä, jotka tämän taitavat!

 Jos suosituinta Salatut elämät -sarjan jaksoa on seurannut  1,2 miljoonaa suomalaista, on lottolähetys kerännyt parhaimmillaan alle miljoonaa tuijottajaa. Tuntuuko tämä takapakilta?

– Ei missään nimessä. Sain itse tehdä tämän päätöksen ja olisin voinut valita toisin. Tulen kaipaamaan työkavereita, mutta on kiva kokeilla uusia juttuja.

Olet suomentataari ja puhut äidinkielenäsi tataaria. Miten lottovoittajaa onnitellaan tataariksi?

Kotlo bulsen eli onneksi olkoon.

 Jasminin lisäksi lottolähetyksiä vetää lottokonkari Johanna Helin. Lottojuontajat pääsevät uudistuneessa lotossa myös suunnittelemaan, tuottamaan ja tekemään lähetystä.

Ensimmäinen Lotto-lähetys MTV3-kanavalta nähdään lauantaina 5. lokakuuta Kymmenen uutisten jälkeen. Jasmin Hamid nähdään vasta toisessa lähetyksessä 12. lokakuuta.

Vastaa kyselyyn: Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?

Lue myös: Tästä syystä lottoamme

Jätetty Mika Pohjonen tunnustaa Facebookissa: tämän ero opetti

Oopperalaulaja Mika Pohjosen, 41, ja tangokuningatar Heidi Pakarisen, 39, eron julkinen puinti jatkuu. Nyt Mika kertoo, mitä pari olisi voinut tehdä toisin eron välttämiseksi.

Mika Pohjosen ja Heidi Pakarisen eron julkinen käsittely jatkuu edelleen. Aikaisemmin Seiska uutisoi, että eron syynä olisi kolmiodraama. Mika kiisti väitteet Me Naisten haastattelussa.

Maanantaina Mika jatkoi eron syiden selvittämistä Facebookissa kirjoittamalla eron ottaneen yllättävän koville.

– Pitkäaikaisten parisuhdeongelmien kärjistyminen eroksi vei tämän miehen lähelle murtumispistettä. Olen mielestäni ollut ihmistyyppiä, joka ei ihan pienistä vastoinkäymisistä värähdä, mutta ilman ystävien tukea ja läsnäoloa en tästä kriisistä olisi selvinnyt.

Facebook-päivityksessään Mika kiisti edelleen huhut siitä, että eron syynä olisi kolmas pyörä, Mikan taiteellisena sparraajana toimiva Ulla Bürger. Näin Mika kommentoi somessa:

– Kuten Heidikin Iltalehden kommentissaan toteaa, "Pakarisen mukaan kyse on puhtaasti hänen ja Pohjosen välisistä kommunikaatio-ongelmista, jotka ovat jatkuneet jo pitkään. Tangokuningatar arvioi, että heidän olisi yhdessä Pohjosen kanssa pitänyt pystyä hoitamaan tilanne paremmin."

Heidin tapaan Mika vakuuttaa, että eron syynä ovat suhteen kommunikointiongelmat. Hän myöntää, että hänen ja Heidin erosta voi moni ottaa oppia.

– Jos tästä jotain voi oppia, niin PUHUKAA, YSTÄVÄT, Mika opastaa Facebook-tilillään.

Mika ja Heidi ovat olleet yhdessä 20 vuotta ja parilla on kaksi lasta.

IS: Juhannuksena avioitunut Vesa Keskinen ei olekaan naimisissa!

Vesa Keskisen juhannushäät eivät menneet ihan putkeen.

Vesa Keskinen avioitui varsin näyttävin menoin Brasiliasta kotoisin olevan Janen kanssa viime juhannuksena.

Ongelmat alkoivat, kun Vesa perinteisten kirkkohäiden jälkeen muisti, ettei kumpikaan pariskunnasta itse asiassa kuulu evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Vesa erosi kirkosta jo 18-vuotiaana ja Jane puolestaan kuuluu roomalaiskatoliseen kirkkoon.

Ilta-Sanomien mukaan pari sai eilen vahvistuksen epäilyilleen: avioliitto ei ole lainvoimainen.

– Emme ole naimisissa, Ilta-Sanomien haastattelema Keskinen sanoo.

Häitä ei kuitenkaan tarvitse järjestää uudelleen. Keskisen mukaan riittää, että pari toimittaa maistraattiin tarvittavat paperit.

– Henkikirjoittaja tutkii ne ja lyö leiman. Sen jälkeen olemme aviopari.

Minttu Virtanen julkaisi harvinaisen perhekuvan

Kimi Räikkösen puoliso julkaisi herkkiä perhekuvia siskonsa häistä.

Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen juhlisti siskonsa häitä viime viikonloppuna. Juhlinnan lomassa hän julkaisi Instagramissa aurinkoisen ja herkän yhteiskuvan isänsä kanssa. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti, että he ovat todella ylpeitä morsiamesta.

 

Super proud sister and father of the bride👰❤️

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi

Hän julkaisi kuvan myös siskonsa häätanssista. Kuvatekstistä selvisi, että Mintun sisko on ollut miehensä kanssa yhdessä jo 15 vuotta.

 

Love those 2 from the bottom of my heart❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #lovestorybegan15yearsago and they are still rockin💪

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi

Minttu esitteli myös häätyylinsä.

 

Blog updated! #blog #beautytreatments #volumelashes #nails #sugaring #olaplex

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi

Blogissaan hän kertoi näyttävän häätyylinsä taustoja:

"Menin juhlapukuliikkeeseen Zurichissä ja etsin aivan erilaista mekkoa, mihin lopulta päädyin. Halusin pitkän nuden värisen mekon, missä olisi saanut olla hieman läpikuultava helma, vähän kultaa ja avoin selkä. Mekko ei näyttänyt henkarissa juuri miltään, mutta päällä se oli ihan eri näköinen. Värikin sopi mielestäni minulle todella hyvin.”

Tavallisesti Minttu on hyvin vaitonainen perhe-elämästään. Kimin ja Mintun pojan Robinin kuvaa saatiin myös odottaa pitkään, kunnes Minttu maaliskuussa sellaisen julkaisi.

Perhekuvien julkaisemisesta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Huippumalli Cara Delevingne puolustaa homoliittoja – vetoaa pääministeriin

Seksuaalisesta suuntautumisestaan avoimesti puhunut Cara Delevingne kehottaa Australiaakin hyväksymään tasa-arvoisen avioliittolain.

Seksuaalisesta suuntautumisestaan avoimesti puhuva huippumalli ja näyttelijä Cara Delevingne ei epäröi sanoa suoria sanoja. Tällä kertaa Cara on kehottanut Australiaa ottamaan edistysaskeleen ja hyväksymään homoavioliitot. Naismuusikko St. Vincentin kanssa seurusteleva Cara nosti puheenaiheen esille promotessaan Australiassa Paper Towns-elokuvaa, jossa hän näyttelee pääroolin.

Daily Mail Australialle antamassaan haastattelussa Cara otti kantaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksiin vetoamalla suoraan Australian pääministeri Tony Abbottiin.

Tony Abbott, sinun olisi parasta kuunnella muuta maailmaa ja ottaa askel eteenpäin. Anna mennä, Cara sanoo Daily Mailille.

Huippumalli itse kertoo olevansa hyvin onnellinen voidessaan olla juuri sellainen kuin haluaa.

– Olen alusta alkaen kertonut avoimesti itsestäni. Ja mielestäni on mahtavaa, että tunnen olevani yhä enemmän hyväksytty. Kaikilla on oikeus olla juuri sellaisia kuin ovat. Minä olen todella onnellinen.