MTV3-kanavan uusi lottotyttö Jasmin Hamid hyvästeli omasta halustaan Salkkarit ja hyppäsi lottojuontajan pestiin.

Salatut elämät -tähti Jasmin Hamid, 29, on Maikkarin uusi lottojuontaja. Uusi pesti pakotti Jasminin jättämään roolinsa Salkkareissa.

Jasmin, vaikka jätitkin Salkkarit, olet edelleen mukana politiikassa Helsingin kaupunginvaltuutettuna, yksi Tesian-yrityksen pyörittäjistä ja nyt myös lottokasvo. Miten tämä kaikki mahtuu elämääsi?

– Se on järjestelykysymys. Olen alalla, jota tehdään intohimosta. Politiikka ja leipätyöni ovat olleet harrastuksia, joista on tullut ammatti. Jos sunnuntai-iltana luen esityslistaa, ei se tunnu työltä, koska olen aidosti kiinnostunut niistä asioista. Vapaa-aikaa ja työtä on aika vaikea erottaa. Nyt tämän työn myötä pitää varmaankin priorisoida, koska kaikkea ei voi tehdä samaan aikaan.

Olit Helsingin Sanomien mukaan parhaiten tienaava Salkkari-tähti vuonna 2011, mutta omaisuutesi ei taida olla rahapelein haalittua. Lottoatko?

– Ostan säännöllisen epäsäännöllisesti valmiita kuponkeja.

Mikä on suurin lottovoittosi?

– Reilut 70 euroa. Tuntui tosi makealta ja isolta asialta!

Suomen ensimmäinen lottotyttö Hilkka Kotamäki mainosti lottoa kesällä 1971 pelkässä olkihatussa ja pienessä pyyhkeessä rannalla maaten. Mitä olisit valmis tekemään Loton eteen?

– En usko, että Loton eteen tarvitsee tehdä enää mitään noin hurjaa. Sanotaanko, että olen valmis pitämään yllä itselleni ja lottobrändille hyvää imagoa.

Lotto-lähetyksissä hymyillään koko ajan. Mitä teet, jos posket kramppaavat?

– Lähetykset kestävät onneksi vain kuusi minuuttia. Tänään lottopressissä otti kyllä jo koville hymyily, mutta se johtui varmaan osittain jännityksestä ja innostuksesta. Kunnioitan missejä, jotka tämän taitavat!

 Jos suosituinta Salatut elämät -sarjan jaksoa on seurannut  1,2 miljoonaa suomalaista, on lottolähetys kerännyt parhaimmillaan alle miljoonaa tuijottajaa. Tuntuuko tämä takapakilta?

– Ei missään nimessä. Sain itse tehdä tämän päätöksen ja olisin voinut valita toisin. Tulen kaipaamaan työkavereita, mutta on kiva kokeilla uusia juttuja.

Olet suomentataari ja puhut äidinkielenäsi tataaria. Miten lottovoittajaa onnitellaan tataariksi?

Kotlo bulsen eli onneksi olkoon.

 Jasminin lisäksi lottolähetyksiä vetää lottokonkari Johanna Helin. Lottojuontajat pääsevät uudistuneessa lotossa myös suunnittelemaan, tuottamaan ja tekemään lähetystä.

Ensimmäinen Lotto-lähetys MTV3-kanavalta nähdään lauantaina 5. lokakuuta Kymmenen uutisten jälkeen. Jasmin Hamid nähdään vasta toisessa lähetyksessä 12. lokakuuta.

Vastaa kyselyyn: Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?

Lue myös: Tästä syystä lottoamme

Näyttelijä Liam Neeson menetti vaimonsa lasketteluonnettomuudessa seitsemän vuotta sitten.

Hollywoodin leskihurmuri Liam Neeson, 63, on kuulemma rakastunut mies. Seitsemän vuotta sitten vaimonsa traagisesti menettänyt näyttelijä paljasti lehtihaastattelussa tapailevansa romanttisissa tunnelmissa kuuluisaa naista.

– Nolaisin hänet, jos kertoisin hänen nimensä. Hän on uskomattoman kuuluisa, Neeson antoi vihjeen uudesta sydänkäpysestään, jonka kanssa aikoo viettää ystävänpäivääkin.

– Minun täytyy tehdä parhaani hänen eteensä, mies sanoi Irish Sunday Independent -lehdelle.

Ilmoitus käynnisti välittömästi arvuuttelupörssin. Twitterissä potentiaalisina deittikumppaneina on lueteltu jo liki pitäen kaikki mahdolliset julkkisnaiset: Susan Sarandon, Madonna, Halle Berry, Charlize Theron, Diane Keaton...

Neesonin näyttelijävaimo Natasha Richardson menehtyi lasketteluonnettomuudessa saamiinsa päävammoihin Kanadassa vuonna 2009.

Pohjoisirlantilaissyntyinen Neeson muistetaan muun muassa Schindlerin lista -elokuvan pääosasta.

Liam Neeson ja Natasha Richardson vuonna 2005. Kuva: Reuters
Liam Neeson ja Natasha Richardson vuonna 2005. Kuva: Reuters

Sijaisperheessä ja lastenkodissa varttunut Jippu puhuu hylätyksi tulemisen tunteistaan keskiviikkona radiossa. Hän on pyytänyt vieraakseen biologisen äitinsä.

Muusikko Jippu, 30, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne, tapasi hiljattain biologinen äitinsä Mervi Korkealan ensimmäistä kertaa 11 vuoteen. Jippu tekee Radio Deille Ihmisen ääni -keskusteluohjelmaa ja päätti kutsua äitinsä radiolähetykseen vieraaksi.

Jippu puhuu ohjelmassa hylätyksi tulemisen tunteista, pitkään kestäneestä kapinasta ja omasta äitiydestään. Hän sai esikoisensa marraskuussa 2014, mikä vaikutti myös siihen, että muusikko halusi vihdoin ottaa yhteyttä omaan biologiseen äitiinsä.

– Se lähti suonikohjuista. Istuin saunassa ja rupesin itkemään, kun mietin, että olen inhonnut näitä jalkoja, kun nämä ovat niin samanlaiset kuin äidillä. Ne ovat muistuttaneet minua siitä, että minun pitäisi kohdata äitini, mutta en ole pystynyt siihen, Jippu kertoo tiedotteessa.

Varttui sijaisperheessä ja lastenkodissa

Jippu otettiin huostaan teini-ikäisenä, minkä jälkeen hän varttui lastenkodissa sekä sijaisperheessä Arto ja Aija Merisalon luona. Jippu muistaa teininä itkeneensä äidilleen, miksei voi mennä kotiin. Välirikko sai alkunsa tuolloin, eikä Jippu suostunut antamaan äidilleen edes puhelinnumeroaan.

– Tästä tuli minuun katkeruus: minkä takia minun äitini jätti minut lastenkotiin – eihän kukaan äiti voi jättää lastaan.

Myöhemmin Jippu kuitenkin ymmärsi, että lastenkoti oli hänelle hyväksi.

– Olin niin rikkinäinen ja sekaisin, ettei kukaan pystynyt minua pitämään aisoissa, Jippu sanoo tiedotteessa.

Jippu ja Mervi Korkeala Radio Dein Ihmisen ääni -ohjelmassa keskiviikkona 10.2. kello 16. Uusinta tiistaina 16.2. kello 20.

Räppäri ei mielellään käytä seurustelu-sanaa.

Räppäri Mikael Gabriel, 25, myönsi Radio Suomipopin haastattelussa, että hän ja norjalainen Playboy-malli Triana Iglesias seurustelevat.

Tähän mennessä Mikael on puhunut vain tapailusta. Hiljattain Triana kertoi kuitenkin Norjan televisiossa, että suhde on vakavampi. Tämän kuultuaan myös Mikael myönsi radiohaastattalussa, että he ovat yhdessä.

– Kyllä me sit varmaan seurustellaan, räppäri sanoi radiossa.

Hän ei itse kuitenkaan käytä mielellään seurustelu-sanaa.

– Mä näkisin niin, että me ollaan kimpassa. Jos pläänit menee silleen, mitä me ollaan ajateltu, niin seurusteluvaihe jää välistä kokonaan. Skipataan se ja mennään suoraan asiaan – jos tekee mieli alkaa sitoutua täysin, räppäri selitti ajatuksiaan.

Mikaelin mukaan seurustelusta puhuminen luo turhia paineita. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö räppäri voisi ottaa suhdetta vakavasti.

– Seurustelu-sanasta tulee jotenkin pelko – alkaa ahdistaa. Sitku sitä sanaa ei käytä, niin säännöt voi olla ihan samat. Arvostaa ja luottaa ja rakastaa ihan samalla tavalla.

2427320

Triana on julkaissut  Instagram-tilillään muutaman yhteiskuvan Mikaelin kanssa.

Leffarooli ja Playboy-bileet

Musiikin teon lisäksi Mikael on viime aikoina keskittynyt näyttelemiseen. Hänet nähdään pääosassa tekeillä olevassa Bodom-elokuvassa. Tämän viikon perjantaina hän järjestää myös Playboy-bileet Helsingin Casinolla.

– Alotettiin isompi yhteistyö ja halutaan järjestää laadukkaammat pippalot. Siellä on esiintymisiä, Playboy-pelikoneita ja puputyttöjäkin. Hugh Hefneristä en voi luvata, koska hän ei kuulemma pysty enää matkustamaan.

Parisuhteensa alussa Aki Manninen ja Rita Niemi kertoivat toisilleen kaiken menneisyydestään. Suhteen vaikeimmat hetket osuivat samaan aikaan häiden kanssa. – Päätin, että minusta tulee Akille maailman paras vaimo.

Sitä saa mitä tilaa.

Niin kävi yrittäjä Aki Manniselle, 40, reilut pari vuotta sitten. Energinen mies oli toivonut vierelleen vertaistaan naista, sellaista, jolla olisi luonnetta ja tahtoa.

Sitten vastaan käveli Rita Niemi, 38, oman kylän topakka aerobictähti, jota Aki oli ihaillut etäältä monta vuotta. Rita oli kaikkea, mitä Aki oli puolisoltaan toivonut – ehkä enemmänkin. Pari tutustui, rakastui, paukautti naimisiin ja pani suhteensa testiin Temptation Island -ohjelmassa.

– Kerran meillä tuli Ritan kanssa vääntöä jostain asiasta, ja tulin maininneeksi siitä äidilleni, Aki muistelee.

– Yritin saada äidiltäni empatiaa, mutta sen sijaan äiti muistuttikin, että tätä sää Aki olit toivonut, vahvaa naista. Kun sulla on sellainen, opettele käsittelemään häntä.

"Kun on hyvässä fitissä, jaksaa olla parempi kumppani."

Nyt Aki ja Rita ovat ryhtyneet kymmenen suomalaisparin parisuhteen ja elämäntapojen personal trainereiksi. Akin ja Ritan rakkausdieeteissä he ohjaavat pariskuntia kohti terveellisempää elämää ja toimivampaa suhdetta.

– Monesti unohtuu, miten terveys ja parisuhde kulkevat käsi kädessä. Kun on hyvässä fitissä, jaksaa olla myös parempi kumppani, Rita sanoo.

Aki nyökyttelee vieressä.

– Meillä on sellaista elämänkokemusta ja elämänkatsomusta, että pystymme nyt jeesimään muita.

Pitkät treffit Hummerissa

Missä tapasitte ensimmäisen kerran?

Rita: Törmäsimme vuonna 1999 Porin urheilutalolla kilpa-aerobictreeneissä, joihin Aki osallistui kaverinsa kanssa. Oikeasti he tulivat vain katteleen mimmejä, ja muistan, ettei poikia kovin pitkään treeneissä näkynyt.

Aki: Pikkukaupungissa tiesimme toisistamme ja vaihdoimme joskus muutaman sanan, mutta emme tutustuneet kunnolla vielä moneen vuoteen. Seurasin etäältä Ritan urheilu-uraa ja hän minun moponrakentelujani. Vuonna 2009 ilmoitin kavereilleni, että Rita olisi minun tuleva puolisoni. Kolme vuotta myöhemmin pääsin halaamaan häntä ensimmäisen kerran.

"Aki vonkasi kuukauden, kun pyristelin vastaan."

Rita: Aki tuli silloin halaamaan kadulla ja toivotti tsempit tuleviin kisoihin. Myöhemmin hän pyysi minua syömään ja vonkasi kuukauden, kun pyristelin vastaan. Päädyimme kunnolla juttusille, kun törmäsimme sattumalta yökerhossa loppuvuodesta 2013. Siinä vaiheessa olimme kumpikin eronneet pitkistä suhteista.

Aki: Kohtaamista seuranneena päivänä pyysin Ritaa ajelulle. Hän hyppäsi Hummeriini, auton ovet napsahtivat lukkoon ja aukesivat vain siksi hetkeksi, kun hain meille kahvit ja Royal-suklaata. Sinä sunnuntaina Rita meni vielä yöksi kotiinsa, mutta jo maanantaina hän jäi luokseni eikä ole sen koommin lähtenyt.

Mihin ihastuitte toisissanne?

Aki: Olin seurannut Ritan haastatteluja ja ajattelin, että hän oli vertaiseni: urheilullinen, ajatteli samoin ja hänessä oli positiivista hulluutta. Kuitenkin hänen ensimmäiset sanansa minulle olivat ”Minulla on ennakkoluuloja sinua kohtaan”. Käskin kärrätä ne ennakkoluulot kaatopaikalle.

Rita: Oma suhteeni oli päättynyt jo kolme vuotta aiemmin, mutta en ollut varma, oliko Aki kunnolla eronnut. Olin aina nähnyt hänet naisystävän kanssa, ja mietin, oliko hän pelkkä peluri. Lopulta Akin suoruus yllätti ja ihastutti.

Aki: Kun Rita nousi kyytiini, sanoin hänelle, etten tullut tänne puhelemaan säästä. Kerroin suoraan, mitä haluan kumppanilta, parisuhteelta ja elämältä. Suhteemme alkoi hyvään aikaan: meillä ei ollut parisuhdedraamaa eikä keskeneräisyyksiä meneillään.

"Suhteemme alussa kaadoimme toistemme eteen kaikki luurangot kaapista."

Rita: Tutustuimme joulun aikaan, kun kummallakin oli paljon vapaata. Istuimme Akin luona ja puhuimme ja puhuimme. Muistan meidän naureskelleen, että päivät menivät päätä käännellessä.

Aki: Suhteemme sai aivan erilaisen startin kuin aiemmat. Ensimmäisten viiden viikon aikana tyhjensimme Italiasta ja Ranskasta hankkimani viinivarastot ja kaadoimme toistemme eteen kaikki luurangot kaapista. Ritan kanssa tunsin sellaista isoa tunnetta, jota olin aina odottanut ja nähnyt korkeintaan elokuvissa. Siinä tunnelmassa sateinenkin päivä näytti aurinkoiselta.

Miten lähipiiri suhtautui romanssiinne?

Rita: Julkistimme suhteemme vuodenvaihteessa, kun laitoimme someen kuvan, jossa istuimme paljussa kuoharilasit paljun reunalla. Entiset kumppanit kommentoivat sitä… hmm… aika kärkkäästi.

Aki: Kuvaa seurasi ensin kauhea pölypilvi, mutta se laskeutui nopeasti. Tuntuu, että suhdettamme kunnioitetaan, eikä kukaan yritä meidän väliimme. Sellaista seppää ei olekaan, joka onnistuisi särkemään jotain näin kaunista.

Rita: Olemme aitoja ja suoria, ja se kertoo meidän sekä suhteemme vahvuudesta. Jos olen liikkeellä yksin, ihmiset kyselevät, missä Aki on tai käskevät kertomaan hänelle terkkui. Se tuntuu hauskalta.

Kina alkaa tiskeistä

Mitä arvostat puolisossasi?

Rita: Alussa mittailin Akia tarkkaan. Vaikutuin hänen rohkeudestaan, positiivisuudestaan ja kyvystään puhua tunteistaan. Niitä samoja piirteitä arvostan edelleen. Aki on myös urheilullinen eikä hänen ulkomuotonsa ole lainkaan huono. Porilaisittain se oli iso kehu.

"Rita on opettanut minut käsittelemään negatiivisia fiiliksiä."

Aki: Ritassa on mahtavaa hänen suoruutensa ja avoimuutensa, ja sitä hän on opettanut minullekin lisää. Hän on myös opettanut minut käsittelemään negatiivisia fiiliksiä: aiemmin menin aina kuoreeni, jos elämässä oli vaikeuksia.

Miten teillä riidellään?

Aki: Meillä sanotaan suoraan ja kovasti. Olemme vahvoja tyyppejä, ja suuttuessa räiskyy. Tosin viimeksi riidellessä havahduimme siihen, ettei meillä ole yhtään oikeaa aihetta riitaan.

Rita: Sepä juuri, kinat alkavat turhasta. Saatan vain olla väsynyt, ja Aki ottaa huonon fiilikseni henkilökohtaisesti. Silloin huudan jumalauta, mulla on oikeus huonoon oloon.

Aki: Taloudessamme asuu yksi viisas, koiramme herra Putin. Jos alamme riidellä, se häipyy seurastamme eri kerrokseen. Se on paras oppi, miten käsitellä huonoa energiaa: lähteä pois tilanteesta.

Miten teillä jaetaan kotityöt?

Rita: No, tämä onkin niitä harvoja riidan aiheita. Minä teen enimmät kotityöt ja joskus turhaudun siihen. Ulos lähtiessä Aki saattaa hoputtaa, että mikä sinulla kestää, minä kun siivoan hänen jälkiään.

"Tempaisin nipun lautasia, nakkasin ne pihalle ja sanoin, että kato, ei tartte tiskata!"

Aki: Muistan kerran, kun Rita hikeentyi tiskeistä keittiössä. Minä tempaisin nipun lautasia, nakkasin ne pihalle ja sanoin, että kato, ei tartte tiskata!

Milloin parisuhteessanne on ollut vaikeaa?

Rita: Kun Akin firmalla meni huonosti, se heijastui suhteeseemme. Hän ei halunnut kaataa huoliaan minulle, mutta hänen sulkeutumisensa vain risoi minua enemmän. Akista tuli vetäytyvä. Hän alkoi naukkailla viskiä unilääkkeeksi.

Aki: Ritan sanat herättivät minut, kun olin alkanut hukata todellista itseäni. Se oli ristiriitaista aikaa, sillä meille tapahtui myös paljon hienoja juttuja: menimme naimisiin ja kävimme häämatkalla.

"Temptation Island oli raju testi suhteellemme."

Rita: Myös Temptation Island oli raju testi suhteellemme. Sen vaiheita puimme pitkään. Nyt ajattelemme, että kaikki vaikeatkin kokemukset ovat vain vahvistaneet meitä ja liittoamme.

Millaisissa asioissa eroatte toisistanne eniten?

Aki: Meillä on ihan erilainen rytmi. Minä nousen aikaisin, kun Rita voi nukkua pitkälle aamuun. Rita on pikkutarkka ja huolellinen: sulkiessaan pullonkorkin hän kääntää sen viimeiseen kierteeseen asti tai avaa vetoketjun varoen. Minä olen suurpiirteisempi, enemmän tulta ja tappuraa.

Rita: Ai perhana, että minulla menee tunteisiin, kun Aki jättää tavarat levälleen. Kai nuo eromme ovat tyypillisiä miesten ja naisten välisiä eroja: miehet eivät pysty yhtä monimutkaiseen ajatteluun kuin naiset, eivätkä naiset osaa sellaista suoruutta kuin miehet. Siitä olisi meille paljon hyötyä.

Aki: Rita on tunnollisempi esimerkiksi kirjallisissa töissä. Minä laittaisin mieluummin läppärin jo kiinni ja lykkäisin hommat huomiselle. Ja kun Rita päättää jotain, hän ei ihan heti muuta mieltään. Jos hän aamulla saa päähänsä syödä tänään thaimaalaista, niin se on sitä sitten.

Onko teillä väännetty siitä, kumman uraan panostetaan?

Rita: Sellaisia tilanteita ei ole tullut. Nyt olemme innoissamme siitä, että voimme suunnitella yhteisiä töitä, kuten tv-ohjelmaa.

Aki: Meillä on ollut yhteinen polku, ja olemme kiinnostuneita samanlaisista jutuista. Tykkäämme olla esillä ja esiintyä, ja yhteiset työunelmatkin liittyvät siihen.

Turvasyistä naimisiin

Miksi halusitte naimisiin?

Rita: En ollut koskaan ajatellut meneväni naimisiin, kunnes Aki yhtäkkiä kosi. Se olikin upea fiilis, ja aloin miettiä, että avioliitto onkin perhanan hieno juttu. Päätin, että minusta tulisi Akille maailman paras vaimo.

"Olen vanhanaikainen mies ja koen avioliiton tärkeimmäksi siteeksi."

Aki: Minä taas ajattelen asioita heti tappiin asti. Tiesin heti, että haluaisin naimisiin Ritan kanssa. Olen vanhanaikainen mies ja koen avioliiton tärkeimmäksi siteeksi kahden ihmisen välillä. Se kertoo tunteesta, että haluat sitoutua toiseen loppuelämäksi.

Rita: Avioliitto ei juuri arkea muuta, mutta tuo suhteeseen pysyvyyttä ja varmuutta.

Aki: Ja jos Luoja suo lapsia, vanhempien on hyvä olla aviossa. Se on turvallisempi järjestely, jos toiselle sattuisi jotain lopullista. Silloin helpottaa, kun on sama sukunimi.

Rita: Paitsi, että minä olin päättänyt pitää sukunimeni Niemen.

Mitä et voisi antaa anteeksi puolisollesi?

Rita: Anteeksipyytäminen ja -antaminen ovat suhteessa mielettömän tärkeitä asioita. Minulla raja menee pettämisessä: se tarkoittaa, ettei puoliso kunnioita parisuhdetta eikä kumppaniaan. Ehkä siitä voi päästä eteenpäin, mutta pettäminen jää aina taustalle kytemään. Ehkä petetynkin pitäisi silloin käydä sutaisemassa vieraissa, niin pettäjä tietäisi, miten pahalta se tuntuu.

"Ihastuminen toiseen olisi anteeksiantamatonta."

Aki: Minusta tunne on vielä pahempi kuin teko. Siksi ihastuminen toiseen olisi minusta anteeksiantamatonta. Olemme kumpikin käyneet suhteissamme läpi monenlaista, joten tässä puhuu kokemus.

Oletteko mustasukkaisia?

Rita: Terveellä tavalla kyllä. Jos Akia on yritetty käpälöidä, olen kyllä tullut saman tien sanomaan että bitch please, tämä ei ole sinun paikkasi.

Aki: Pientä mustasukkaisuutta voi tuntea, mutta ei se rajoita menemisiämme. Käymme erikseen matkoillakin.

Miten hemmottelette toisianne?

Rita: Aki tykkää hyvästä ruuasta. Viimeksi annoin hänelle hyvän hieronnan.

Aki: Silloin tällöin vien Ritan ulos syömään, mutta meidän on myös tosi hyvä olla kotona. Italiasta palatessa yllätin hänet tuoksulla ja hierontaöljyllä.

Rita: Minä taas yllätin Akin poissaolollani: en tiennyt, milloin Aki palaa, joten hänen tullessaan olin kaupungilla syömässä ystäväni kanssa.

Mihin teillä törsätään?

Rita: Kauneudenhoidossa en ole koskaan laskenut pennejäni. Silloinkaan, kun en ollut varoissani, aina jostain löytyi rahaa hiustenpidennyksiin.

Aki: Minä käytän rahaa tallini työkaluihin ja moottoripyörän osiin. Sekin on satsausta kauneuteen.

"Minä sentään seurailen hintoja, Akista taas on ihan sama, mitä maksaa."

Rita: Tuhlaamme myös ruokaan, mutta se on terveellistä sijoittamista. Minä sentään seurailen hintoja, Akista taas on ihan sama, mitä maksaa. Silloin muistutan, ettemme vielä tienaa yhtä paljon kuin Cheek.

Mikä puolisossasi on seksikkäintä?

Aki: Ritalla on upea, tyttömäisen seksikäs vartalo. Onneksi hän ei kotosalla peittele sitä liikaa. Meillä saa kulkea kulkuset heiluen!

Rita: Akin itsevarmuus ja karisma ovat seksikästä, ja sitten tuo ääni. Huh huh, vielä kun vähän jutellaan, tässähän alkaa lämpiämään...

Mitä haluaisit sanoa puolisollesi nyt?

Aki: Vaikka kaikki muu maailmasta häviäisi, sinä et häviä minulta koskaan.

Rita: Rakastan sinua.

Aki: Ai vieläkin?

Ritan ja Akin lemmenkoulu -videoblogi nyt täällä! Menaiset.fi/lemmenkoulu

Vierailija
Viesti

Tää "Teidän tarina" alkaa olla jo niinb loppuun kululut klisee että antakaa jo olla... Tukiainen on isompi julkkis kuin te :D :D