Kaksi kautta Putouksessa tuli Villelle sopivaan aikaan. ”Nyt, kun tunnen itseni paremmin kuin nuorempana, on helpompi käsitellä sitäkin, että on muka koko kansan omaisuutta.”

Näyttelijä Ville Tiihonen on tyttövauvan tuore isä, joka uskoo olevansa kypsä vanhemmaksi vasta nyt nelikymppisenä. Tätä ennen hän on ehtinyt toipua työuupumuksesta, vaihtaa alaa ja kävellä 650 kilometriä.

Kun näyttelijä Ville Tiihosen, 42, tekee mieli kahvia, hän vetäisee takin niskaan ja kipaisee kotoaan alakerran baariin. Hän ei nimittäin omista kahvinkeitintä.

Helsingin Hakaniemen Rytmi on vuosia ollut Villen kantakapakka, joten nytkin, istuessaan keskellä arkipäivää baarin suurten ikkunoiden takana, hän saa nostella kättään tervehdykseen tuon tuosta.

Kadulla kulkee ensin näyttelijäkollega, kirjailijatuttu ja sitten vielä oma perhe, näyttelijäpuoliso Kreeta Salminen uutuuttaan kiiltäviä vauvanvaunuja työnnellen.

– Eikö olekin hienot vaunut? Minä valitsin värin, Ville touhottaa ja näyttää pinnistelevän, ettei nousisi tuoliltaan ja juoksisi Kreetan ja vauvan perään.

”En ole aikoihin käynyt rimpsalla, koska kotona on paljon kiinnostavampaa menossa.”

Vaunuissaan päiväunia tuhiseva vauva on tärkein syy siihen, ettei Ville ole viime aikoina viettänyt kantakapakassaan pitkiä iltoja.

– En ole aikoihin käynyt rimpsalla, koska nyt kotona on paljon kiinnostavampaa menossa. Sitä tyyppiä on vain niin ihmeellistä seurata. Se on kauhean tarkkaavainen eikä malta päivisin nukkua, kun sillä on niin paljon asiaa. Jos en ole vauvan luona, tuntuu, että puolet itsestä on koko ajan muualla, Ville kertoo.

Kuukausi sitten syntynyt tyttö tuntuu sekoittaneen täysin koko suvun päät, mukaan lukien isoisä Esko Salmisen. Ville ja Kreeta eivät halunneet tietää esikoisensa sukupuolta etukäteen.

– Oli nasta jättää synnytykseen jokin yllätys – ihan kuin se ei olisi yllätys muutenkin – vaikka välillä kiinnostus meinasi viedä voiton. Minulle oli oikein, että tyttö tuli, opinpahan olemaan, Ville naljailee.

Nimeä tyttärellä ei vielä ole. Näköä hän on kuulemma perinyt molemmilta vanhemmiltaan.

– Jonakin päivänä se näyttää minulta ja jonakin äidiltään, mutta on silti omannäköisensä. Olen ollut havaitsevinani, että vähän pelottavalla tavalla vauvan nenä saattaa olla minun nenäni näköinen.

Sopivan ikäinen isäksi

”Näin äsken yhden tuttavani kadulla, ja hän veikkasi silmäpusseistani, että vauva on syntynyt.

Voi olla, että valvominen näkyy naamastani, mutta olen aina selvinnyt vähillä unilla eikä minua pelota, jos vauva vähän valvottaa. Koko homma on niin iso plusmerkki, että se voittaa väsymyksen.

”En tiedä, pitäisikö suomalaista miestä päästää tekemään mitään vastuullista ennen neljääkymppiä.” 

Olen vilpittömästi tyytyväinen, että olen tämän ikäinen tullessani isäksi. Jos olisin kymmenenkin vuotta nuorempi, olisin jo onnistunut pilaamaan tämän jotenkin. Varmasti vanhemmuuteen kasvaa, mutta tuntien takavuosien itseni se olisi ollut vaikeampaa. Koko pakka olisi ollut alttiimpi sortumaan.

En tiedä, pitäisikö suomalaista miestä ylipäätään ennen neljääkymppiä päästää tekemään mitään vastuullista. Ainakin minä olin nuorena äkkipikaisempi, asenteellisempi ja mustavalkoisempi. Enää en ole niin impulssieni päällä kuin silloin.

Kolmikymppisenä oma itseni oli aika hakusessa. Pääni oli täynnä luuloja, jotka ovat sittemmin osoittautuneet vääriksi. Se johtui tietenkin syvästä epävarmuudesta. Tuntuu, että vasta nyt olen päässyt itseni tasolle ja rauhoittunut.

Pahiksen rooleja

Viime aikoina olen näytellyt lähinnä hakkaajia ja sekakäyttäjiä, sellaisia häilyviä tyyppejä. Sekoilurooleissa tunnistan edelleen vanhan puolen itsessäni.

En tiedä, mistä roolit johtuvat. Ehkä olen vittumaisen näköinen jätkä. Ainakaan minua ei lainkaan pelota mennä tummalle alueelle tai kieroon maastoon. On kiehtovaa, kun toinen jalka on suossa ja toinen synkässä. Sellaista on nasta tehdä.

Tiina Lymin elokuvassa Äkkilähtö olen sekopää, ja kohta televisiosta tulevassa Kohtuuttomuuksia-sarjassakin liikutaan synkissä vesissä.

Olen ollut kaksi kautta mukana Putouksessa, ja ajattelen siitä vähän samalla lailla kuin isyydestä. Olen tyytyväinen, etten ollut vastaavassa mukana kymmenen tai viisitoista vuotta sitten. Nyt, kun tunnen itseni paremmin, kaikki Putoukseen liittyvä oheistouhu on helpompi käsitellä. Myös se, että ohjelmaan osallistuja on yhtäkkiä muka koko kansan omaisuutta.

”Teen työkseni häpeää, ja häpeän kynnyksen sysiminen kauemmaksi on improvisaatiossa läsnä.”

Työtapaani varmasti vaikuttaa se, että olen ollut monta vuotta mukana improvisaatioteatteri Stella Polariksessa. Jotkut näyttelijät suhtautuvat improvisaatioon pelkästään kauhulla, jotkut kauhunsekaisella kunnioituksella ja jotkut siltä väliltä. Minulle improvisaatio sopii, sillä epävarmuus ja mokaaminen eivät häiritse. Siinä täytyy sietää helvetisti huonoa itsessä, mikä naurattaa minua.

Ajattelenkin usein, että teen työkseni häpeää, ja häpeän kynnyksen sysiminen kauemmaksi on improvisaatiossa tosi läsnä.

 


Loppuunpalaminen vanhassa työssä sai Villen löytämään uuden uran näyttelijänä. ”Ennen sitä en ollut ikinä ajatellut näyttelemistä aktiivisesti.”
Loppuunpalaminen vanhassa työssä sai Villen löytämään uuden uran näyttelijänä. ”Ennen sitä en ollut ikinä ajatellut näyttelemistä aktiivisesti.”

 

Nuoren AD:n burn out

Alun perin minusta tuli graafikko. Lukioikäisenä piirsin sarjakuvia ja tein kuvituksia. Myöhemmin opiskelin Taideteollisessa korkeakoulussa ja tein samaan aikaan tosi paljon töitä MTV:llä tv-graafikkona. Olin Maikkarin netin AD, tein digiä, erilaista jääkiekko-ohjelmaa ja tunnaria.

”Minulla oli neljä deadlinea samaan aikaan enkä ehtinyt nukkua.”

Parikymppisen mitätöntä itsetuntoani hiveli, kun pyydettiin tekemään juttuja ja kehuttiin edellisiä töitä. Mutta se johti siihen, että minulla oli yhtäkkiä neljä deadlinea samaan aikaan enkä ehtinyt nukkua. Dollarinkuvat silmissä paiskin hommia samalla, kun kävin koulua. Olin vähän liian nuori, ja stoppi tuli.

Minulla oli lievä burn out, joka tuntui silloin raskaalta asialta. Fiilikset työhön menivät täysin, ja aloin miettiä, mistä oikein oli kyse.

Olin ihan syvällä, kun keksin ottaa tyhjän luonnoskirjan ja aloin kirjoittaa päiväkirjamaisesti kaiken, minkä elämästäni muistin. Siinä meni kahdeksan tuntia, joiden aikana itkin, nauroin ja ahdistuin. Se päättyi lauseeseen ’minusta taitaa tulla näyttelijä’.

En ollut ikinä ajatellut näyttelemistä aktiivisesti, vaikka äitini työskenteli lavastajana Mainostelevisiossa ja olin usein pyörinyt hänen työpaikallaan lavastamossa, tarpeistossa ja puvustamossa. Kahdeksanvuotiaana olin jopa näytellyt Veikko Huovisen Hamsterit-romaaniin perustuvassa tv-sarjassa. Silti en ollut koskaan ajatellut, että voisin pyrkiä kohti näyttelemistä. Olin vain piirtänyt ja maalannut ja ajatellut sen olevan juttuni.

Silloin tajusin, että graafikon työ oli ollut kauhean yksinäistä perseellään istumista. Minä olen aina ollut sosiaalinen elukka ja tykännyt olla ihmisten kanssa ja liikkeellä. Ei minulla sinänsä ole mitään sohvalla makaamista vastaan, mutta siitä en tykkää, jos istumisesta tulee päivän asento.

Hain Teatterikorkeakouluun, vaikkei minulla ollut mitään käsitystä, mitä siellä pitäisi tehdä. Ajattelin, että voin käydä pääsykokeissa katselemassa meininkiä. Pääsin kuitenkin niin pitkälle, että sain palautetta suorituksestani. Leppäkosken Raila oli helvetin kannustava ja suositteli minulle harrastajateatteria. Moni lähipiirissäni ihmetteli takinkääntöäni, koska heidän mielestään minulla oli jo ura.

Sinä vuonna pääsin sekä Kellariteatteriin että Ylioppilasteatteriin, joissa näyttelin parin vuoden ajan.

Kun olin saanut ensikosketuksen teatteriin, halusin ahmia siitä kaiken. Olin mukana kaikissa mahdollisissa jutuissa – oli se sitten harsoissa hiiviskelyä tai jämäkkää dialogia perinnenäytelmässä. Halusin kokeilla, mitä pystyn tekemään.

Tuntui kuin olisin löytänyt lahjan, jota en tiennyt omistavani. Tai kuin olisin löytänyt kämpästäni uuden huoneen: täällähän onkin yks kaks helvetisti mahdollisuuksia. Huone on omani eikä jonkun toisen.

Runoilijan poika

Äidilleni ammatinvaihto ei ollut yllätys. Hän muisteli, että minulla oli aina lapsena pellenenä päässäni.

Kasvoin Käpylän Olympia- ja Kisakylässä kodissa, jonka Lundia-hyllyt olivat täynnä kirjoja. Ateneumista valmistunut lavastajaäitini Solveig Tiihonen on ollut minulle merkittävä ponnin kaikessa, mitä olen tehnyt. Mutta muistan hyvin myös isäni, runoilija Ilpo Tiihosen kirjoituskoneen nakutuksen.

”Myöhemmin olen hiffannut, että isän lyriikka on ihan ensiluokkaista kamaa.”

Joskus luokan edessä jouduin lukemaan isäni runoja, mikä oli tietenkin noloa. Olisin halunnut rauhan siitä asiasta, enkä ainakaan luokan eteen, mieluummin huutelin vitsejä takanurkasta. Olin hirveä saivartelija jo silloin. Myöhemmin olen hiffannut, että hänen lyriikkansa on ihan ensiluokkaista kamaa.

Varmasti isän ammatti vaikutti. Opin lukemaan runoutta aika varhain. Vuonna 2004 sain Nuori lausuja -palkinnon ja viimeksi viime kuussa luin ääneen iskelmäsanoituksia KOM-ravintolan lausuntaillassa. Olen yrittänyt tehdä lausumisesta kuulijalähtöisempää tuomalla ajatusta kirkkaammaksi, ettei runous olisi enää niin pompöösiä ja ylevöitettyä.

Vanhempani erosivat, kun olin 12. Näin isää aika ajoin, mutta oikeastaan löysimme uuden yhteyden, kun olin jo aikuinen. Se on nastaa. Ennen minun sanottiin muistuttavan häntä, kunnes se kääntyi niin, että Ilpo kuulemma näyttääkin minulta, mikä tietenkin jurppii faijaa.

Veljeni Jussi on minua viisi vuotta nuorempi, ja skidinä hengasimme koko ajan yhdessä. Käpylässä asui sikana lapsia, ja kuljimme pitkin poikin skutsissa iltamyöhään leikkimässä Robin Hoodia ja Star Warsia. Sisälle siirryimme 80-luvun puolivälissä, kun tuli Commodore 64.

Vielä nykyäänkin pelaan aika ajoin tietokoneella, kuten Fall Out 4:ää, jossa seikkaillaan ydintuhon jälkeisessä maailmassa. Pelaaminen on minulle eskapismia: silloin ei tarvitse miettiä mitään.

Kolmen viikon kävely

En ole ikinä tajunnut joukkuelajeista enkä oikein juoksustakaan. Olen kävelijä.

Muutama vuosi sitten kävelin 650 kilometrin matkaan Lieksaan tuttavaperheen luo, koska ajatus pitkästä kävelystä kiehtoi minua. Se kävely oli pakko tehdä, sillä ilman sitä olisin jäänyt vajaaksi jotakin sisäsyntyistä.

Lähdin Helsingin Kalliosta kävelemään Itiksen suuntaan, ja voin sanoa, että kolmen viikon kävelyn aikana aivoihin tulee aika paljon lisää tilaa: asiat jäsentyvät, turha hötkyily katoaa ja jotenkin kuohkeutuu.

”Se kävely oli pakko tehdä, sillä ilman sitä olisin jäänyt vajaaksi jotakin sisäsyntyistä.”

Valmistin ruokaa retkikeittimellä ja poikkesin pikkukuppiloihin, joita Suomessa riittää. Aina, kun päässä alkoi soida jokin biisi, se oli pakko hoilata läpi, jotta sen sai pois. Se jukeboksi Britney Spearseineen ja Saku Sammakkoineen oli täysin käsittämätön.

Toki matkan aikana vitutti montakin kertaa, mutta olin ottanut sen verran rahaa mukaani, että pääsen taksilla kotiin mistä tahansa, jos en enää jaksa. Se auttoi hirveästi. Oli lupa luovuttaa. Silloin sitä ei tullut tehtyä.

Kävelyni aikana nukuin metsässä ja etsin riippumatolleni mahdollisimman nätin tai erikoisen paikan. Kerran yövyin keskellä metsää lammen rannassa, joka oli täynnä vesilintuja. 18 joutsenta ja lukematon määrä muita vesilintuja asui lammella, ja siinä minä kuuntelin niiden kaakatusta ja nukuin kuin lapsi.

Oikea ihminen

Kyllä sen tietää, kun oikea ihminen osuu kohdalle.

Tunnemme Kreetan kanssa jo koulusta. Kun töissä tapasimme uudestaan, aika oli kypsä, ihminen oikea ja olosuhteet suotuisat.

”Nyt minulla on mun gimmat, ja se on mahtavaa.”

Meitä yhdistää huumori, ja uskonkin, että jos huumorissa ei löydy yhteistä kieltä, asiat mutkistuvat.

Nyt minulla on mun gimmat, ja se on mahtavaa. Ei haittaa, jos perheen ainoana miehenä jään vähemmistöön. Eihän minulla ole enää edes kantavin ääni, vaan jään kakkoseksi tyttärelleni.

Olen joka päivä kuin puulla päähän lyöty, että olen nyt isä. En voi lakata ihmettelemästä, että miten ihmeessä minua on näin onnellisesti siunattu!

On ihmeellistä, että lapseni on tullut jostain tähän maailmaan ja on jotenkin tutun oloinen, vaikka en vielä häntä tunnekaan. Kaikki on häikäisevää. Tuntuu samanlaiselta kuin joskus, kun jää tuijottamaan nuotiota tai takkaa eikä yritäkään järkeistää sitä. Ainoastaan on siinä hetkessä.”

Ville Tiihonen
  • Näyttelijä syntyi 23.2.1974 Helsingissä.
  • Hänen isänsä on runoilija Ilpo Tiihonen ja veljensä kustannuspäällikkö Jussi Tiihonen.
  • Tuttu muun muassa tv-sarjoista Kiiltokuvia, Putous ja Mustat lesket, jonka toinen kausi käynnistyy Nelosella 14.3.
  • Rooli parhaillaan leffateattereissa pyörivässä Äkkilähtö-elokuvassa.
  • Julkaissut myös sarjakuvia.
  • Asuu Helsingissä puolisonsa Kreeta Salmisen ja tammikuussa syntyneen tyttövauvan kanssa.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti