Veera Korhosta myönteisempää porilaista saa etsiä pitkään! Kuva: Veera Korhosen kotialbumi
Veera Korhosta myönteisempää porilaista saa etsiä pitkään! Kuva: Veera Korhosen kotialbumi

Me Naisten huippusuosittu bloggaaja Veera Korhonen kuvitteli pitkään olevansa pessimisti.

”Kiukkuinen mörrimöykky.”

Tällaiseksi bloggaaja Veera Korhonen kuvaili itseään aiemmin tänä vuonna Me Naisten haastattelussa, jossa hän kertoi muun muassa kilpirauhasen vajaatoiminnastaan. Entinen mörrimöykky on kuitenkin muuttunut hiljalleen aivan joksikin muuksi.

– Kuvittelin pitkään, että olen pessimisti ja ajattelen asioista negatiivisesti. Mutta viime vuosina olen ymmärtänyt, että olenkin peruspositiivinen ja minusta on kuoriutunut myönteisesti ajatteleva ihminen, sanoo Veera.

– Esimerkiksi olen joskus varoittanut työkavereitani, että ’tänään minulla on todella huono päivä’. Muutaman tunnin päästä joku on sitten kysynyt, että miten sen huonon päiväsi pitäisi näkyä.

Veeran myönteisyys on ollutkin sen verran näkyvää, että hän voitti perjantaina vuoden positiivisimman porilaisen palkinnon. Etenkin porilaisuus-maininta tekee hänet tyytyväiseksi: Veera on oikeasti kotoisin Sotkamosta ja kuullut elämässään paljon Pori-ihmettelyjä.

– Ensimmäiset kymmenen vuotta minulta kysyttiin samaa kysymystä, eli miksi olen tullut Poriin. No, opiskelujen vuoksi. Nyt olen ilahtunut, että porilaisuuteni on vihdoin virallisesti tunnistettu, sanoo Veera, joka on asunut kaupungissa pian 16 vuotta.

”Ensimmäiset kymmenen vuotta minulta kysyttiin samaa kysymystä, eli miksi olen tullut Poriin.”

Me Naisten suosittua Tyyliä metsästämässä -blogia pitävä Veera on avautunut postauksissaan usein rankoista aiheista, kuten masennuksestaan. Hän kuitenkin kirjoittaa vaikeistakin asioista myönteisellä tavalla ja suhtautuu itseensä armollisesti – olipa kyse sitten ulkonäöstä, parisuhteesta tai työstä.

– Vaikka olen löytänyt itsestäni lempeyttä, edelleenkään en ole mikään happyhappy-ihminen, mutta siksi kai porilaisuus vetoaa minuun niin hyvin, hän naurahtaa.

Palkinnossa Veeraa kiitellään muun muassa myönteisen Pori-kuvan levittämisestä. Tunnustus jaettiin yleisöäänestyksen tuloksen perusteella.

– Hän ei pelkää tarttua hankaliinkaan teemoihin blogissaan. Veeran iloisuus ja positiivinen elämänasenne välittyy niin hänen somepresenssissään kuin arkipäivän kohtaamisissa, toteaa projektipäällikkö Laura Pullinen Porin nuorkauppakamarin tiedotteessa.

Veera työskentelee parhaillaan valokuvaajana Satakunnan Kansassa. Kulunut viikko on ollut Veeralle kiireinen, sillä Porissa on pidetty Suomi-areenaa ja parhaillaan siellä on menossa Pori Jazz.  Mutta mitä muuta hyvää Porista löytyy?

– Pori, tämä Suomen keskipiste, on erittäin positiivinen paikka muulloinkin. Se on sopivan kokoinen kaupunki ja muun muassa kulttuurielämä on vireää koko vuoden, Veera hehkuttaa kotikaupunkiaan.

Lue Veeran blogia!

Tyyliä metsästämässä -blogin löydät täältä.

Ellen Jokikunnas sanoi tahdon lauantaina 9. syyskuuta.

Suosittu juontaja, malli ja toimittaja Ellen Jokikunnas on mennyt naimisiin. Hän sanoi tahdon lauantaina 9. syyskuuta. 

Ellen vahvisti asian Me Naisille ja julkisti samalla Instagram-kuvan upeasti koristellusta juhlatilasta. Kuvassa Ellen retuuttaa sulhastaan jalasta.

Sulhanen oli pukeutunut vaaleanharmaaseen pukuun sekä mustaan hattuun. Ellen taas oli valinnut hääpuvukseen pitsikoristeluja sisältävän merenneitopuvun. Hääparin asujen lisäksi myös juhlatila pitsiviireineen, vaaleine kattauksineen ja rehevine kukkineen on kuvan perusteella viimeisimpien trendien mukainen.

Ellen kiittelee kuvassa ystäviään ja sukulaisia ”kreiseimmistä juhlista ikinä”.

Pariskunta kihlautui hiljattain, heinäkuussa 2017. Tuolloin Ellen julkaisi Instagramissa kuvan upeasta sormuksestaan.

 

Oho.

Henkilön Ellen Jokikunnas (@ellenjokikunnas) jakama julkaisu

Voipi olla, että Ellenin tuorein Instagram-kuva innostaa ensi kesäksi häitä kaavailevat metsästämään pitisiä viirejä. 

Muutamassa viikossa ei ole realistista karistaa pois raskauden aikana kerääntyneitä kiloja. Julkkikset näyttävät silti onnistuvan siinä. Huippumalli Chrissy Teigen kertoo, miten ihme tapahtuu.

Julkkisten raskausaikaa ja lasten syntymää on aina yhtä jännittävää seurata. Esimerkiksi Beyoncén ja Jay Z:n lasten syntymän odottelu oli sosiaalisessa mediassa yksi suuri jännitysnäytelmä viime keväänä.

Julkkisten raskauksien jälkeen tapahtuu kuitenkin aina jotain, mitä on vaikea käsittää: miten ihmeessä julkkisäidit pääsevät niin nopeasti eroon raskauskiloistaan?

Asiasta puhuu malli Chrissy Teigen, 31, joka on hyvä esimerkki raskauden jälkeisestä salamapalautumisesta. Teigenin ja tämän puolison John Legendin tytär Luna syntyi huhtikuussa vuonna 2016. Vain muutama viikko synnytyksen jälkeen Teigen latasi jo Instagramiin itsestään kuvia, joissa hän näytti siltä kuin ei olisi raskaana koskaan ollutkaan.

– Kenenkään ei pitäisi silti ajatella, että se on tavallista tai oikeasti realistista, Teigen sanoo silti.

 

hi my lulu!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Mother's Day Brunch - low and slow scrambled eggs, chicken and waffles and roasted bacon, oh my!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Hello Giggles -sivusto kertoo, että Teigenin mukaan hommaan tarvitaan kaikki apu, mitä rahalla vain voi saada.

– Julkisuuden henkilöillä on kaikki se apu, mitä koskaan voi tarvita raskauskilojen karistamiseen. Meillä on ravintoterapeutit, personal trainerit, aikataulut tehtynä meille sekä lastenhoitajat. Meillä on apuna oikeat ihmiset, jotka mahdollistavat takaisin kuntoon pääsemisen niin nopeasti, Teigen sanoo.

Ihan realistista moinen ei meille taviksille ole. Totuus on, että vaadittaisiin pienen armeijan verran asiantuntijoita, jotta muutoksia tapahtuisi julkkisten tahdilla.

Teigen on puhunut myös siitä, kuinka iso osa keskittymisestä todella kuluu ulkoisiin asioihin, vaikka raskauskilojen mahdollisimman nopean karistamisen ei pitäisi olla lapsen saamisen keskiössä. Hänen mukaansa henkisen puolen muutoksista pitäisi puhua enemmän.

– Mielestäni jälkikäteen tapahtuvista henkisen puolen asioista, kuten raskaudenjälkeisestä masennuksesta, ei puhuta tarpeeksi. Minullakin oli päiviä, jolloin en tiennyt miten selvitä töistä ja muista asioista sekä viettää vielä aikaa mieheni kanssa. Se oli hyvin rankkaa, Teigen sanoo.