Joko tänä kesänä Diandran onnistuisi päästä mökille? Kuva Veikko Kähkönen.
Joko tänä kesänä Diandran onnistuisi päästä mökille? Kuva Veikko Kähkönen.

Karavaanarielämä on tuttua laulaja Diandra Floresille, 21, mutta mökkeilyssä hän on täysin kokematon.

Kun Diandra julkaisi uuden kappaleensa Huitoo, hänen kaverinsa kommentoi Facebookissa, onko laulajalla hyttysiä huidottavana vai mistä on kyse.

– Huitomisen voi tulkita monella tapaa, mutta minulle se tarkoittaa bilettämistä ja hauskan pitoa. Kappale kuvastaa hyvin kesän fiiliksiä, Diandra kertoo keskiviikkona julkaisemastaan sinkusta, jolla vierailee raptähti Cheek eli Jare Tiihonen.

– Biisi oli ollut työn alla jo pitkään, kun keksin soittaa sen Jarelle ja hän innostui messiin. Kun Jare teki omat taikansa studiossa, kappale kävi läpi hurjan muutoksen.

Diandra on aiemmin vieraillut Cheekin levyllä Fiiliksissä-biisillä ja esiintynyt mukana tämän Alpha Omega -kiertueella. Diandran uhkea ääni on tuttu fiittaaja monien muidenkin hiphoppareiden levyillä. Cheek on kuitenkin ensimmäinen artisti, joka on vieraillut Diandran levyllä.

– Olen kuunnellut hip hopia pienestä pitäen. On ollut huikeaa päästä laulamaan sellaisten tyyppien kanssa, joita olen fanittanut pitkään.

Leirintäalue-elämää

Diandran kesästä on tulossa didimäisen tyypillinen: paljon keikkoja ja hädin tuskin yhtään lomaa. Tänä kesänä kalenterin täyttävät festarit ja studiotyö oman levyn parissa.

– En ole ehtinyt pitää kunnon kesälomaa sitten koulusta päästyäni, laulaja miettii.

– Festarikeikoilla on kuitenkin aina hauskaa. Niiden aikana näkee paljon tuttuja ja välillä ehtii fiilistellä muiden keikkoja.

Diandran kesäperinteisiin kuuluvat ainakin Block Fest Tampereella sekä Summer Up -festarit Lahdessa.

– Vietimme lapsuudessani monta kesää perheen kanssa asuntovaunulla Iittalassa. Vaunu oli parkissa tutulla leirintäalueella, jossa me siskoni kanssa tapasimme tutut kaverit joka kesä, Diandra kertoo.

– Meistä olisi ollut kamalaa, jos olisimme kiertäneet vaunulla pitkin maata, sillä silloin emme olisi nähneet Iittalan ystäviämme, Didi nauraa.

Ei koskaan mökillä

Laulajan muistoissa leirintäalue oli kuin pieni, tuttu kesäkylä. Päivisin riekuttiin luonnossa, iltaisin käytiin tansseissa.

– Kotimme oli kaupungin keskustassa, joten elämä campingalueella oli mahtavaa vaihtelua kaupunkiarkeen. Oli ihan parasta kiipeillä puissa.

Asuntovaunulomailun lisäksi Diandra kulutti kesän lomaviikkoja muun muassa musiikkileireillä.

Yhdestä kesäperinteestä Diandra on kuitenkin jäänyt täysin paitsi:

– En ole koskaan ollut mökillä. Meillä ei ollut mökkiä, enkä ole käynyt mökkeilemässä yhdenkään kaverin luona. Joka kesä ystävät kyllä lupaavat viedä, mutta enhän minä ole ehtinyt, Didi kertoo.

– Jospa tänä kesänä!

Diandran terveiset studiolta Instagramissa.

 

Studiolla huitoo @cheekofficial kaa 🙌🏻💚🎉

A photo posted by Diandra (@diandraelle) on

 

Diandra Flores

21-vuotias laulaja valmistelee kolmatta albumiaan. Kaksi edellistä Outta My Head (2012) sekä Dynamiittii (2014) ovat myyneet kultaa, single Paha poika on ylittänyt platinarajan.

4.5. julkaistulla Huitoo-sinkulla vierailee räppäri Cheek.

Sami Minkkinen kertoo uudessa blogikirjoituksessaan, miten hänen uusi suhteensa sai alkunsa.

Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittava Sami Minkkinen kertoo kahdessa uusimmassa tekstissään tuoreesta parisuhteestaan ja siitä, miten kaikki sai alkunsa.

Viime toukokuussa avioerostaan kirjoittanut Minkkinen sai myrskyn aikaan kerrottuaan jättäneensä vaimonsa rakastuttuaan toiseen. Ex-parin toinen yhteinen lapsi oli tuolloin alle kaksi kuukautta vanha, mikä synnytti paljon keskustelua ja kritiikkiäkin blogin lukijoiden keskuudessa.

Minkkinen kertookin muutama päivä sitten julkaistussa tekstissään, että moni on yhä ihmetellyt nopeaa muutosta.

– Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin.

Minkkinen listaa myös muita syitä kipinän syttymiselle.

”Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään.”

– Eihän ne silmät tietenkään ihan ainoa syy ollut. Ensimmäisen kerran tavatessamme toki uppouduin niihin täysin, koska ne olivat kauneimmat silmät, mitkä olin koskaan elämässäni nähnyt. Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään, joka oli piilotettu pitkän paidan alle. Se on ollut se toinen syy. 

– Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään.

Uudemmassa blogikirjoituksessaan Minkkinen tavanneensa seurustelukumppaninsa ensimmäistä kertaa bussimatkalla. Minkkinen istuutui vastakkain vielä tuntemattoman naisen kanssa ja oli nopeasti myyty.

– Elämä on täynnä kohtaamisia. Toiset ovat merkityksellisempiä kuin toiset. Haluan kertoa yhdestä kohtaamisesta. En tiennyt sellaista voivan edes olla olemassa. Olen kuullut puhuttavan, että ihmisen katseesta voi nähdä hänen menneisyytensä. Edessäni olivat silmät, joista näki kauemmas kuin heti uskalsin edes katsoa. Tiedättehän sellaisen katseen, jonka nähtyään haluaa vain pitää lähellä.

 

Minä rakastan sinua. Suoraan kameraan. Sanokaa se hänelle, jota rakastatte. #havaintojaparisuhteesta #kesä #rakkauspuhe

Henkilön Sami Minkkinen (@havaintojaparisuhteesta) jakama julkaisu

– Se hetki oli merkitsevä. Hetki, joka johti rakastumiseen. Kahden särkyneen ihmisen katseet, jotka kohtasivat jossakin siellä, missä suuret rakkaustarinat alkavat. Istuimme pöydän eri puolilla, mutta silti katseittemme takana pidimme toisistamme jo tiukasti kiinni, Minkkinen kirjoittaa.

Minkkinen on kertonut blogissaan myös esimerkiksi siitä, kuinka vaikeaa etäsuhteessa eläminen on ollut uuden kumppanin kanssa.

Blogin kirjoittamisen lisäksi Minkkinen tullaan näkemään uuden Kielletty rakkaus -sarjan tuotantokauden juontajana. Uudet jaksot alkavat ensi syyskuussa.

Tyttäreni 5v

Sami Minkkinen rakastui bussissa tuntemattoman naisen silmiin: ”Silloin en ollut vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään”

Minkkinen on kaikessa kuvottavuudessaan kuvottavin miehenkuvatus mitä maa päällään kantaa. Jos itse olisin 2kk vanhan vauvan isä niin pääprioriteettini olisi nyt ja vuosia eteenpäin lapseni, ei toisen naisen perse tai silmät. Oksettava pelle kertakaikkiaan.
Lue kommentti

Anna Puun teinikuva on herättänyt hilpeyttä Instagramissa.

Vanhojen valokuvien seasta löytyy joskus melkoisia aarteita. Nyt varsinaisen helmen laatikoiden kätköistä on löytänyt muusikko Anna Puu, 35. Hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään 90-luvulta.

Ensi syksynä toisen kerran The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana toimiva Puu kertoo, että kuvassa hän on Kreetalla leirikoulumatkalla. Ikää hänellä on ollut silloin noin 15 vuotta.

– Muistan, että Björk piti sen hiuksia tuolleen sykeröillä ja tietty fanityttönä minä myös, Anna Puu on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on lisännyt hashtägiksi esimerkiksi nuorikapinallinen ja teinianna.

Ainakin 90-luvun teinit tunnistavat kuvasta myös monta muuta ysärivillitystä: farkkurepun, liian isot reisitaskuhousut, skeittikengät ja lasit, joissa on oranssit linssit.

Kuva on herättänyt hilpeyttä myös kommentoijissa: ”Ootko tää sinä?” eräs kommentoija ihmettelee.

Oletko sinä löytänyt hauskan nuoruuskuvan itsestäsi? Lähetä se meille ja kerro, mikä tekee kuvastasi erityisen!