Aki ja Rita eivät arvanneet, miten rankka koettelemus Temptation Island -ohjelman kuvauksista tulisi. Kuva: LIV

Aki myöntää levittäneensä Temptation Island -ohjelmassa huonoa energiaa ympärilleen. – Totta kai se energia tuntui.

Kun Rita Niemi, 35, ja Aki Manninen, 39, viime kesänä hakivat mukaan Temptation Island Suomi -ohjelmaan, he eivät tienneet, mistä ohjelmasta oli kyse.

– Se selvisi meille vasta ensimmäisessä haastattelussa, Rita sanoo.

Seikkailunhaluinen pari päätti kuitenkin olla jättämättä leikkiä kesken ja lähteä mukaan ohjelmaa, jos he tulisivat valituiksi.

Ennen kuvaksiin lähtemistä Rita katsoi ohjelmasta 2000-luvun alussa tehtyjä jenkkiversioita. Silloin iski ahdistus.

– Sanoin Akille, että tämä on tosi paha juttu. Yritin selittää, että siellä tulee olemaan todella kamalaa, ja iltanuotiolla näytettävät videomateriaalit saadaan leikattua tosi ikävästi. Aki vaan totesi, että joo, joo, kyllä me se hoidetaan.

Ritan mukaan Aki tajusi kunnolla vasta kuvausten alettua, mihin he olivat lähteneet mukaan.

– Siksi Akia varmaan ahdisti kuvauksissa vielä enemmän kuin minua. Minä olin ehtinyt valmistella itseäni. Mutta kyllä minäkin itkin siellä päivittäin.

Aki sanoo, että hänelle erityisen raskasta oli se, kun ohjat vietiin käsistä.

– Se ei ollut minun luonteelleni sopivaa millään tavalla. Minä toimin aina energialla. Temptation Islandin -kuvauksissa tajusin antavani huonoa energiaa ympärilleni. En kohdistanut sitä keneenkään, mutta totta kai se huono energia tuntui.

Akin mukaan ohjelmassa mukana olleet sinkkunaiset eivät osanneet käsitellä Akin energiaa vaan tunsivat sen uhkaavaksi.

– Mutta se oli vain huonoa energiaa. Ei siinä ollut mitään pahaa, ei sattunut mitään. Tiesin, että selviän siitä, sillä olen selvinnyt paljon isommistakin ongelmista elämäni aikana, Aki sanoo.

Aki kertoo tavanneensa kuvausten aikana munkin, joka vei hänet muutamana aamuna viidakkoiselle vuorelle meditoimaan.

– En olisi saanut mennä sinne. Mutta kun isolle miehelle sanotaan, että älä mene viidakkoon, niin se ei voisi vähempää kiinnostaa minua.

Akin mukaan oli huikeaa tuntea vieressä istuvan munkin rauhallisuus, kun omat tunteet olivat niin suuressa myllerryksessä.

– Hän oli henkisesti vahva ja hyvä ihminen ja hän aisti minusta, että minulla oli paha olla. Se munkki huomasi, että en ole huono ihminen, että minussa on jotain hyvääkin.

Lue myös:

Akin ja Annin suhde Temptation Islandissa ihmetyttää – näin he kommentoivat romanssihuhuja

Temptation Island -ohjelman salaiset tapaamiset ihmetyttävät – miksi kaikkea ei kuvata?

Temptation Island -Henkan pullistelu huipentui Aki-imitaatioon – kansa innostui

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu, poliitikko Pekka Haaviston puoliso Antonio Flores on valmistunut hiljattain muotisuunnittelijaksi.

Hiustaiteilijana ja kansanedustaja Pekka Haaviston puolisona tunnettu Antonio Flores on viettänyt syksyä uudenlaisen työn parissa.

– Olen valmistunut nyt Helsinki Design Schoolista muotisuunnittelijaksi, ja sain onnekseni suunnitella yhden iltapuvun eräälle vieraalle tämän vuoden Linnan juhliin. Tämä on ensimmäinen virallinen iltapukuni, Flores iloitsi tiistaina muotisuunnittelija Lalli Savolaisen näytöksessä.

Flores on tehnyt tähän mennessä vain yhden hääpuvun ja yhden iltapuvun.

– Mutta nämä olivat tuttavilleni. Katsotaan mitä nyt tapahtuu!

Hän ei voi kertoa, kenelle Linnan juhlien puku tulee, eikä mitään edes materiaaleista.

– Puvun kantaja ei halua, että puhun asiasta, joten se on salaisuus.

Muotisuunnittelun lisäksi Flores on matkustellut tänä syksynä paljon.

– Lähden jälleen parin viikon päästä Bangkokiin ja sen jälkeen lennän Malagaan. Olen tuore kummisetä, sillä siskoni sai hiljattain poikavauvan. Meillä on ristiäiset joulukuun alussa ja samalla vietän joulua pitkästä aikaa äitini ja perheeni kanssa Espanjassa.

Omat vanhemmat ovat teinien mielestä aina vähän noloja. Jopa katu-uskottava presidentti Barack Obama.

Jokaisen teinin vanhempi sen tietää: sitä on aina vähän nolo omien lastensa mielestä. Kukapa ei olisi teininä jättänyt pientä hajurakoa, kun on kävellyt isänsä tai äitinsä kanssa kaupungilla. Tai huokaissut, kun on nähnyt vanhempiensa Facebook-päivityksen.

Edes presidentti Barack Obama, 55, ei ole voinut välttyä hetkiltä, joissa hän on tajunnut olevansa nolo isä. Useimmiten teinit ovat nykytekniikassa niin paljon aikaansa edellä kuin vanhempansa. Näin on myös Obaman perheessä.

Presidentti kertoi tällä viikolla Jimmy Kimmelin talk show'ssa hauskan esimerkin hetkestä, kun hän tajusi olevansa nolo. Obama oli kysynyt illallisella nuoremmalta tyttäreltään, 15-vuotiaalta Sashalta, mikä Snapchat oikein on ja mitä sillä voi tehdä. Sasha näytti isälleen. Tästä innostuneensa presidentti alkoi sitten luennoida illallispöydässä ääneen vaimolleen Michellelle sosiaalisen median merkityksestä.

Sasha huomasi tilaisuutensa ja kuvasi isänsä luennon.

– Sasha lähetti videon ystävilleen, että tässä mun isä nyt luennoi sosiaalisen median merkityksestä. Michellestä tämä oli tosi hauskaa, Obama kertoi Jimmy Kimmelille.

Vaikka presidentti onkin teinityttärensä mielestä nyt vähän nolo, ei mene kuin muutama vuosi, niin tilanne voi muuttua. Siitäkin presidentillä on omakohtaista kokemusta. Viime heinäkuussa Obama päätti laulaa vanhemman tyttärensä Malian 18-vuotissynttäreillä. Obama kertoi ennen esitystä, että on isän tehtävä nolata tyttärensä. Mutta toisin kävi. Malia ei hävennyt isänsä epävireistä laulua, vaan liikuttui tämän eleestä.

Ay-johtaja on ollut sairauslomalla lokakuun alusta lähtien.

Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin kertoo Facebook-sivuillaan, että hänen sairastamansa rintasyöpä on aggressiivinen.

– Eteenpäin mennään vaikka kaikki uutiset eivät ole iloisia tai hyviä. Sain tänään kuulla että rintasyöpäni on aggressiivista lajia, joten kaikenlaisia hoitoja on nyt sitten valitettavasti edessä. Sytostaateilla aloitetaan. Taistelutahto on kohdillaan ja tukea ympärillä on ihanasti.

Selin sanoo olevansa onnekas ja kiittää ystäviään, työtovereitaan sekä muita ihmisiä saamastaan tuesta. Lisäksi hän toivoo, ettei hänen sairautensa olisi ainoa keskustelunaihe, kun hän tapaa ihmisiä kasvokkain.

– Olen monella tavalla onnekas. Tukea on runsaasti saatavilla. Elämä jatkuu, Selin kirjoittaa julkisessa Facebook-postauksessaan.

Seliniltä leikattiin rintasyöpä lokakuun alussa ja hän on ollut toistaiseksi sairauslomalla.

Eron takia Anna ja Sebastian lopettivat myös suositun bloginsa.

Suosittua Anna ja Sebastian -blogia pitäneet Anna ja Sebastian ovat eronneet. He kertoivat erosta blogissaan.

– Kiitokset, että ootte pysyneet blogiretkellä mukana viimeiset neljä vuotta. Blogi sulkeutuu nyt, sillä kaikki rakkaustarinat ei oo tarkotettu kestämään. Ollaan muutettu erilleen, ja elämä jatkuu toivottavasti ystävinä, kaksikko kirjoittaa.

Pari tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 2013, jolloin heidän kirjoituksensa alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Rakkaudentäyteinen pariskuntablogi herätti sekä kauhistelua että ihailua. Blogista harvinaisen teki aluksi se, että Anna ja Sebu kirjoittivat sitä yhdessä.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Nyt.fi.