Frontside Ollie teki laulaja Robin Packalénista, 13, hetkessä teinityttöjen idolin. – En silti ajattele, että ohhoh, olenpas kuuluisa, hän kertoo. Lähipiirikin pitää Robbea yhä tavallisena poikana.

Kuvat Lauri Mannermaa, Sampo Korhonen, Lilli Haapala

Kolmivuotias poika vipeltää rapujuhlilla sukulaistensa jaloissa, kun joku panee musiikkia soimaan. Polvenkorkuinen muusikonalku kiipeää välittömästi korokkeelle ja alkaa hoilata melodian mukana. 

– Lauloin oikein tunteella. Isä vähän toppuutteli, että tules pois sieltä, Robin Packalén muistelee hymyillen ja pyörähtää pari kertaa, lurauttaa laulunpätkän, loikkaa tasajalkaa – ja törmää oveen.

Miehenaluksi venähtänyt Robin suhtautuu esiintymiseen yhtä letkeästi kuin ennenkin. Ei uskoisi, että 13-vuotiaan kevääseen mahtuu yli kahdeksan miljoonaa YouTube-klikkausta ja kaikkien aikojen nuorimman 100 000 albumia myyneen suomalaisartistin titteli.

– Uskomatonta, että olen päässyt sellaiseen joukkoon. Suomessa on niin paljon hyviä muusikoita. Kevääni on ollut yhtä hullunmyllyä, joten en ole vieläkään ehtinyt sisäistää kaikkea.

Myllytys alkoi tammikuussa, kun Frontside Ollie -esikoissingle julkaistiin YouTube-nettipalvelussa. Yhtäkkiä koko Suomi tunsi eriparitennarit ja laulun skeittaavasta tytöstä. Nyt Robin elää ensimmäistä keikkakesäänsä. Buukkauksia on tosin vain kymmenkunta, koska yläasteen seitsemäsluokkalainen aikoo myös lomailla. Aivan tavallista elämää Robin ei pääse viettämään silloinkaan: arjessa pyörii mukana hänen elämästään kertovan dokumentin kuvausryhmä. 

– En kaipaa enempää omaa aikaa. Kotona Turussa saan olla niin rauhassa kuin haluan, hän vakuuttaa. 

Tätä nykyä nimikirjoituksen pyytäjiä on niin paljon, että Robin pitää taskussaan varalla valmiiksi signeerattuja valokuvia. 

– En silti koskaan ajattele, että ohhoh, olenpas kuuluisa. Suurin muutos vanhaan on se, että minut tunnistetaan kaduilla. Sekin on vain luonnollinen osa tätä työtä, hän toteaa tyynesti.

Staraskabaan mukaan

On vuosi 2008. Robin haeskelee netistä laulunopettajaa ja törmää Staraskaba-kilpailuun. Hän mankuu niin kauan, että saa vanhemmiltaan luvan osallistua. Yhdeksänvuotias ei ole jännitykseltään pysyä lavalla housuissaan, mutta esitys tuo voiton kotiin. Seuraavana vuonna lahjakkuus poimitaan Suomen edustajaksi New Wave Junior -laulukilpailuun Moskovaan. 

– Esitystä oli treenattu edestakaisin yötä päivää, joten olo oli itsevarmempi kuin Staraskabassa. Onneksi en osannut ajatella, että minua tapitti televisiosta sata miljoonaa ihmistä, Robin miettii.

Hurjasti heiluva blonditukka laulamassa aikuisellekin vaikeaa The Final Countdown -kappaletta ei jäänyt Maki Kolehmaiselta huomaamatta. Säveltäjä esitteli Robinin tämän tulevalle managerille Hannu Sormuselle. Kun Robin lauloi Hannun edessä englanniksi, italiaksi ja venäjäksi, huone oli heti täynnä auki loksahtaneita suita. 

Pian pojan hupparintaskussa kiilteli levytyssopimus. Tuo paperi johti triplaplatinaa päivässä myyneeseen Koodi-esikoisalbumiin. Puolessa vuodessa Robinista on tullut Suomen kysytyimpiä artisteja, joka tahkoaa huikeita keikkapalkkioita. 

Hän itse pitää elämäänsä aivan tavallisena, vain hieman keskivertoa kiireisempänä. Ihannemaailmassa Robinin vuorokaudessa olisi kaksinkertainen määrä tunteja.

– Välillä olen lukenut hotellihuoneessa kokeisiin. Ja joskus koulusta pitää anoa vapaata, mutta se ei haittaa, Robin virnuilee.

– Promokiertueilla vierähtää päiviä, mutta sitten on taas hiljaisempaa. Keväällä treenasin bändini kanssa pari kertaa viikossa ja loppuajan olin Turussa.

Robinin elämä on jatkuvaa reissaamista kahden kaupungin välillä. Silti hän ei tahdo muuttaa Helsinkiin, sillä Turussa on laulajan koko elämä: urheilu, perhe ja ystävät. Kiitos Robinin maanläheisyydestä kuuluukin suurelta osin kaveripiirille, joka on pysynyt laulajan rinnalla koko menestystarinan ajan. 

Tytöissä Robin on aiheuttanut keikoillaan jopa hysteriaa, mutta kaverit eivät kiusaa hurmurimaineesta. Lähipiiri on aina tiennyt Robinin haluavan lavalle, joten suosio ei tullut kenellekään yllätyksenä.

Yhdessä asiassa Robin on ehdoton: perheasioilla ei paistatella. Hänen vanhempansa pysyvät erossa julkisuudesta, ja Robin pitää päätöstä järkevänä. Hän tahtoo, että koti on rauhoittumisen paikka. 

Robin on saanut kasvaa vapaasti kolmen sisarensa kanssa. Perhe on aina tukenut mutta ei painostanut musiikin pariin. Robin arvelee, että jos julkisuus alkaisi nousta hattuun, vanhemmat huomauttaisivat siitä ensimmäisinä.

– Äiti ja isä ovat usein muistutelleet, että jalat pidetään maassa. Jotenkin olen itsekin tajunnut saman pienestä pitäen. 

Aikuisuus auki

Vielä Robin ei haaveile aikuistumisesta, vaan toteaa bisnesmiehen elkein, että hänen kohderyhmälleen 13 vuoden ikä on juuri sopiva. 16-vuotiaana hän ei ehkä olisi noussut sensaatioksi asti.

Kun on myynyt päivässä 60 000 levyä, on vaarana, että suosio jää tähdenlennoksi. Robin suhtautuu siihenkin mahdollisuuteen tyynesti.

– Ei minulla vielä ole mielessä varavaihtoehtoa. Sitä ehtii vielä miettiä. Lukioon aion ilman muuta – musiikkilukioon, jos vain pääsen. Seiskaluokan päästötodistukseni keskiarvo oli kahdeksan. Nostin sitä syksystä, eli toivoa ei ole heitetty.

Toistaiseksi Robin aikoo jatkaa samantyylisen popin parissa, "koska se näyttää toimivan". Nuorempana Big Bandissa laulanut artisti on avoin muillekin musiikkilajeille. Sininen ja punainen tennari voisivat tulevaisuudessa lyödä vaikka rockmusiikin tahtiin. Yksi haave on silti ylitse muiden.

– Hienointa olisi, jos fanini kasvaisivat minun ja musiikkini mukana, Robin pohtii.

Keikalle kauppakeskukseen on sulloutunut niin paljon ihmisiä, ettei kukaan mahdu liikkumaan.

– Olen täällä siksi, että haluan laulaa, Robin kertoo.

Typerät tekstarit ilahduttavat

Levyn tuottaja Jimi Constantine, 30:

"Robin oli aika paljon nykyistä pienempi tullessaan ensimmäistä kertaa laulamaan studiolle. Jo silloin hän oli rento ja energinen, suvereeni showmies. Myös Robinin äiti ja isä olivat mukana nauhoituksessa. Perheestä tuli heti lämmin, maanläheinen fiilis. 

Näytän Robinille livekeikkoja, jotta hän saisi haettua esiintymiseensä oikeaa tunnelmaa. Opetan, että laulajalle tärkeintä on esitellä biisin tarina, ei laulajaa. Robin on alusta alkaen ottanut onkeensa neuvoistani. Jos pyydän harjoittelemaan lisää, hänhän harjoittelee. Robin on älylahjakas poika, jolla on jalat maassa.

Olen kai tarpeeksi urpo äijä, että pystyn laskeutumaan 13-vuotiaan tasolle. Puhumme ihan kaikesta, ja Robin lähettelee minulle jatkuvasti typeriä tekstareita. Niistä tulee hyvä mieli.

Robin on hyvä vähän kaikessa: pärjää koulussa, soittaa kitaraa, purjehtii... Meistä on video, jossa minä hyppään volttia patjalla ja tulen takapuoli edellä maahan. Heti perään Robin tekee täydellisen voltin ja vielä sivuttaisvoltin minun ylitseni. Ärsyttävä jätkä!

Nyt Robin nauttii täysillä olostaan. Minun tehtäväni on tehdä hänelle musiikkia, joka on tätä päivää. Koodi-albumin kappaleet levytettiin jo joulukuussa, eikä Frontside Ollie ollut niistä ensimmäinen. Maki Kolehmainen tuli valmiin melodian kanssa luokseni, ja yhdessä työstimme biisin uusiksi. Sitten saapuivat Sana Mustosen sanoitukset. Maki ei vielä silloin edes tiennyt, mitä frontside ollie – skeittitemppu – tarkoittaa.

Robinilla on loistavat taustajoukot. Pystyn tukemaan häntä, koska olen itsekin muusikkona ollut samankaltaisissa tilanteissa. Yritän aina muistuttaa Robinia pitämään vapaapäiviä. Aika näyttää, miten julkisuus vaikuttaa häneen. Mutta jos joku on siihen myllytykseen valmistautunut hyvin, niin Robin."

Lavalla tosi rohkea

Fani Roosa Uusitalo, 13:

"Haluaisin kovasti Robinin livekeikalle. Kuuntelen hänen biisejään eniten YouTubesta. Olen myös pari kertaa nähnyt hänen esiintyvän televisiossa. Hän on lavalla tosi luonnollinen ja rohkea.

Aloitan syksyllä yläkoulun, eli Robin on minua vuotta vanhempi. Hän vaikuttaa aika tavalliselta 13-vuotiaalta. Hänen laulujensa sanat eivät ole ihan minun elämästäni, mutta kuuntelen niitä silti mielelläni. Myös Robinin itse tekemät biisit kiinnostaisivat.

Tiedän kaveripiiristäni yhden toisenkin, joka on suuri Robin-fani. Kyllä yläkoulussakin voi fanittaa Robinia. Jos hän tekee vielä hyviä lauluja, kuuntelen häntä varmaan jatkossakin.

Olen tykännyt Robinista ihan siitä asti, kun Frontside Ollie tuli. En osaa sanoa, mikä biisi on paras, koska ne kaikki ovat hyviä. Robin vain on niin hyvä laulaja."

Joka paikassa Robben mukana

Robinin ystävä Samuel Johansson, 16:

"Olen tuntenut Robinin ala-asteelta asti. Hengaamme toistemme luona melkein päivittäin. Robin ei yritä olla kanssani tippaakaan ikäistään vanhempi.

Liityin Robinin bändiin, kun hänen vanhempansa ehdottivat minua kitaristiksi. En ole maailman paras soittaja, mutta Robinille tekee hyvää, kun keikoilla on mukana joku, jonka hän on tuntenut aina.  

Olen ihan joka paikassa Robinin mukana. Kaikki luulevat minua hänen isoveljekseen. Ja Robin onkin minulle ihan kuin pikkuveli. Pitkät automatkat sujuvat leppoisasti, kun hörötämme yhdessä tyhmille jutuille. Jos toinen ärsyttää, senkin sanomme ääneen.

Huomaan kyllä, jos Robinia jännittää ennen esitystä. Yleensä jännitämme yhdessä. Keikkamatkoilla yritämme tehdä hauskoja juttuja, jotain muutakin kuin musiikkiin liittyvää. Lahden keikalla menimme kaksin urheilustadionille hyppäämään korkeutta. 

Olin tammikuussa laskettelemassa, kun Frontside Ollien julkaisusta oli kulunut päivä. Vieressäni lautaileva poika lauloi biisin kertosäettä. Silloin tajusin, että juttu on tainnut alkaa levitä. 

Robin ei ole muuttunut tippaakaan, vaikka julkisuutta on tullut. Hän on aina meidän Robbemme." 

Vanhemmat ovat tehneet hyvän pohjatyön

Elokuvaohjaaja Inari Niemi, 33:

"Robin-elokuva on ensimmäinen dokumenttini. Kuvauspäiviä on nyt takana kaksi. Robin on ottanut tilanteen hienosti haltuun. Heti näki, että hän on tottunut olemaan kameran edessä.  

Kuvaamme Robinia ympäri Suomea: Samuelin kanssa vapaa-ajalla, fanien keskellä, keikoilla. Robin nauttii esiintymisestä kovasti. Juuri hauskanpitoa haluan dokumentissakin korostaa.

Olen tehnyt paljon töitä teinityttöjen kanssa, ja omat lapseni ovat vielä pieniä. Kun 13-vuotiaan tytön kanssa istuu alas, yleensä aletaan vain jutella ja puolen tunnin päästä ollaan bestiksiä. Olin varautunut siihen, että teinipojalta tulisi vähän lyhyempiä vastauksia. Mutta Robin on avoin ja luonteva. Olemme tutustuneet ihan vain juttelemalla. 

Korostan dokumentissa Robinin ristiriitaisuutta: hän on lopulta hyvin tavallinen 13-vuotias epätavallisessa tilanteessa. Olen ollut kevään mittaan tiiviisti yhteydessä Robinin perheen kanssa. Vanhemmat ovat selvästi tehneet hyvän kolmentoista vuoden pohjatyön."

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti