Tarja Smura ja Raul Gescheimer Me Naisten kannessa vuonna 1997.

Tarja Smura, 26, ja hänen virolainen puolisonsa Raul Gescheimer, 27, valmistautuvat elämänmuutosten tulvaan. Nyytiksi nimetty esikoinen syntyy lokakuun lopulla, edessä on muutto isompaan asuntoon ja Nyytin ristäisten jälkeen alkavat häävalmistelut, sillä ensi kesänä pidetään ne oikeat, unelmien prinsessahäät.

Kun Tarja Smura lähti tammikuussa 1996 ystävänsä seuraksi laivamatkalle Tallinnaan, hän ei arvannut matkan muuttavan hänen loppuelämänsä kulun. Viimaisessa ja kylmässä Virossa, tutun järjestämällä päivällisellä, hän tapasi itseään vuotta vanhemman Raul Gescheimerin.

– Ihaistuin Viroon heti, Tarja muistelee.

– Vai sittenkin minuun, vastaa Raul pilke silmäkulmassaan.

Tumma ja komea markkinointipäällikkö hurmasi Tarjan kohteliaalla käytöksellään ja lämpimällä olemuksellaan. Pari rakastui ja jo juhannuksena Raul muutti Tarjan luo Suomeen. Nyt pari asuu yhdessä Espoossa ja suunnittelee muuttoa isompaan asuntoon.

– Alussa Raul joutui uhraamaan paljon suhteemme eteen, Tarja
muistelee.

Raul joutui matkustamaan Viroon joka viikko, koska maiden välillä ei ollut viisumivapautta. Talvella matka kesti laivalla neljä tuntia yhteen suuntaan.

Suhde kesti kuitenkin matkustelun ja kehittyi yhä syvemmäksi.

Riemastuttava vauvauutinen

Viime kevättalvella Tarja ja Raul saivat vahvistuksen epäilyilleen tulevasta pienokaisesta.

– Se oli ihana tunne, Raul muistelee.

– Hoimme toisillemme: Ajattele, meille tulee vauva, Tarja nauraa.

Pian asiasta saivat tietää myös parin lähimmät ystävät ja perheet. Raskauden alkuaika kului huumassa, mutta vauvan kasvaessa Tarjan massussa alkoivat myös ajatukset tulevasta vastuusta askarruttaa.

Tarja on kokenut raskauden muutokset kehossaan konkreettisesti ja Raul on eläytynyt tulevaan rooliinsa keskustelemalla ja kokeilemalla tulokkaan liikkeitä Tarjan vatsan läpi. Parhaillaan pari käy myös synnytysvalmennuksessa.

Vaikka pieni tulokas on enemmän kuin tervetullut, saa se vanhempansa vakaviksi.

– Koko elämämme mullistuu. Vauvan jälkeen se ei ole enää koskaan samanlaista, Raul miettii.

Vielä nytkin, kun laskettuun aikaan on enää reilu kuukausi, asia tuntuu toisinaan epätodelliselta.

– Kaikkein suurin oivallus on kuitenkin ollut ajatus, etten enää ole vastuussa vain itsestäni. Kun vauva syntyy, sillä ei ole ketään muita kuin me, Tarja vakavoituu.

Kolkko siviilivihkiminen

Jotta Raul voisi osallistua synnytykseenSuomessa ja jäädä maahan, parin piti mennä nopeasti naimisiin. Tämän kesän lopussa Tarja ja Raul vihittiinkin arkisesti maistraatissa.

Nopea toimitus oli tarkoituksella vaatimaton, ettei se söisi tulevien, oikeiden kirkkohäiden tunnelmaa.

– Emme halunneeet kehittää niihin mitään tunnetta, Raul myöntää.

Vieraina oli vain kaksi todistajaa, joista toinen oli Tarjan veli.

– Minulle oli helpotus, että tilaisuus oli niin kolkko, Tarja miettii.

– En ehtinyt edes tajuta, kun meidät jo julistettiin aviopuolisoiksi!

Tarjalle päätös siviilivihkimisestä oli kuitenkin hyvin vaikea.

– Olen pikkutyttömäisesti ajatellut, että menen vain kerran naimisiin, hän selittää.

Yksi hyvä puoli kaksissa häissä on Tarjastakin.

– Pääsemmepä kaksi kertaa häämatkalle, hän nauraa.

Siviilivihkimisen jälkeen tuore aviopari matkasi Pariisiin.

Oikeat kesähäät Helsingissä

Kun puhe kääntyy tuleviin häihin, morsiamen silmiin syttyy haaveileva ilme.

– Oikeisiin häihini haluan tietyn marssin ja ne kaikki tunteet ja kyyneleet, kun näen ystäväni kirkossa, Tarja kuvailee.

Kirkkohäät on tarkoitus pitää ensi kesänä Helsingissä. Toisena hääpaikkavaihtoehtona pari on pitänyt suomalaisen Bergsuvun vanhaa Sangaste-linnaa Virossa, jossa he vierailivat viime kesänä.

Tudortyylinen linna olisi oiva paikka prinsessahäille. Tarjan suuren suvun kuskaaminen yli meren tuntuu kuitenkin hankalalta.

Vaikka tuleva vauva vie ajatukset, Tarja on yrittänyt aloitella myös häävalmisteluja.

– Odotan häitä ihan hirveästi, hän hymyilee. Siksi valmistelutkin on hauskinta tehdä nautiskellen ja pikkuhiljaa.

– Pidän kirjaa ideoista. Tällä viikolla tapaan papin ja olen jo kysellyt musiikki- ja pitopalveluvaihtoehdoista, hän kertoo.

Ennen häitä ovat kuitenkin vuorossa Nyytin ristiäiset. Pari keksi nimivaihtoehdot pienokaiselle jo pääsiäisenä.

– Ajoimme Nurmeksesta kotiin päin ja juttelimme. Se oli puolen tunnin juttu, Raul hämmästelee.

– Ihmeellistä, että pystyin kerrankin päättämään niin nopeasti, Tarja nauraa.

Nimiehdotelmat pidetään vielä visusti salassa, mutta työnimenä vauvalla on Nyytti. Nyytti painaa nyt kaksi kiloa ja on 40 senttiä pitkä.

Ei huolta tulevasta

Tällä hetkellä Tarja on äitiyslomalla ja Raul ilman työtä. Tulevaisuus ei silti huolestuta heitä. Vauvan kasvu omassa ruumiissa on tuonut Tarjaan uutta rauhallisuutta ja levollisuutta. Elämänpohdiskelija on syventynyt yhä tiukemmin omiin ajatuksiinsa.

– Ehkä olen Raulin mielestä pohtinut liikaakin syntyjä syviä, hän virnistää.

– Ensin hössötin, että meillä on niin vähän tilaa ja että Raul ei saa nukutuksi, mutta sitten ymmärsin, ettei se ole tärkeää.

– Vauvalle on paljon tärkeämpää, että se parisuhde, johon hän on tulossa, toimii.

Raul on horoskooppimerkiltään härkä ja Tarja kaksonen. Tarja löytää Raulista selvän härkäpäisyyden oireita.

– Kun hän päättää jotakin, hänen päätään ei voi kääntää. Hän on myös hyvin rauhallinen.

– Tarja taas on yllätyksellinen. Hän on joka päivä erilainen ihminen, Raul vastaa.

Tarja myöntää olleensa raskausaikana hyvin tunteellinen ja itkuherkkä. Raulin rauhallisuus on antanut turvaa ja rauhoittanut tulevaa äitiä.

– Tasapainotamme toisiamme hyvin, Raulkin vakuuttaa.

Neuvolassa tulevia vanhempia varoitellaan vauvan aiheuttamista parisuhdekriiseistä. Tarjalle ja Raulille asia on erityisen tärkeä,
sillä he eivät ole ehtineet tuntea toisiaan kovin pitkään.

– On hyvä, että asioista puhutaan. Ehkä varoitukset jäävät takaraivoon ja kasvattavat, Tarja myöntää.

– Toivon, että osaisimme viedä elämäämme tästä hyvin eteenpäin, hän pohtii. Molemmat myöntävät haaveilevansa tasapainoisesta elämästä ja hyvästä parisuhteesta.

– Kun vain pystyisimme jatkossakin ymmärtämään toisiamme, Raul toivoo.

Häiriötön ensihetki

Tarjalle ja Raulille on luvassa isompi asunto, mutta aivan ensimmäiset päivänsä vauveli viettää parin nykyisessä kodissa.

– Tällä viikolla kannamme vauvan sängyn ylös, Tarja kertoo.

Vaunutkin on jo valittu valmiiksi. Mitä lähemmäksi lasketun ajan merkki kalenterissa tulee, sitä enemmän Tarjan ajatukset kulkeutuvat myös itse synnytystapahtumaan.

Hän ei vielä tiedä, missä sairaalassa aikoo vauvansa synnyttää. Raul tulee kuitenkin mukaan ja aikoo valvoa rakkaidensa oikeuksia.

– Ensihetki vanhempien kanssa on hyvin tärkeä. Sitä ei saa häiritä, Tarja pohtii.

Hän aikoo esittää toiveensa myös kätilöille. Eri sairaaloissa on kuitenkin suuria eroja, toisissa synnytys on lempeämpi kuin toisissa.

– Toivottavasti saamme hyvän kohtelun, Tarja miettii. Hän on kokenut missimenneisyytensä vaikeuttavan kanssakäymistä joidenkin ihmisten kanssa.

Kun Tarja meni neuvottelemaan kesken jääneiden sosiaalialan opintojensa jatkamisesta, häneltä vaadittiin uskomattoman tarkkoja tietoja lähes tenttikysymysten malliin, eikä kokemusta otettu lainkaan
huomioon.

– Ehkä heillä oli jonkinlainen tarve osoittaa minulle paikkani, Tarja huokaa surullisena.

Vauva on Jumalan lahja

Surun häivähdys kuuluu Tarjan äänessä vain hetken. Lähellä oleva perhetapahtuma on niin suuri, että se vie ajatukset toiveikkaasti eteenpäin.

– Raskaus on itse asiassa ihanaa aikaa. Olen ollut onnellisempi kuin koskaan ennen. Tuntuu kuin kaikki olisi mahdollista.

– En pelkää enää pikkuasioita. Tämän rinnalla kaikki muu on pientä, Tarja vakuuttaa.

Tulevat vanhemmat ovat syvän kiitollisia mahdollisuudestaan saada perhe.

– Vauvaa ei todellakaan tehdä, vaan saadaan. Sellaisista ihmisistä, joilla ei ole mahdollisuutta saada lapsia, on varmasti aivan käsittämätöntä lukea juttuja, joissa ilmoitetaan montako lasta aiotaan hankkia, Raul puuskahtaa.

– Lapsentulossa on aina Luojalla sormensa pelissä. Hänestä kaikki on kiinni, Tarja muistuttaa.

Lapsi muuttaa myös vanhempiensa suhteita näiden omiin vanhempiin. Tarja on aina ollut perhetyttö ja läheinen äitinsä kanssa, mutta nyt hän on joutunut tietoisesti keskittymään uuteen perheeseensä.

– Se vaatii totuttelua, Raulkin ymmärtää.

– Nyt minun on ajateltava, että minulla on oma lapsi ja oma mies. Kaikki muu tulee tämän perheen jälkeen, Tarja kuvailee.

– Totta kai tulen aina olemaan äitini lapsi, mutta suhde muuttuu. Se on jo muuttunut yhä enemmän läheiseksi kaverisuhteeksi.

– Äiti on kertonut minulle oman raskautensa vaiheista. Siitä, millaista oli poikien ja millaista minun kanssani, hän iloitsee.

Tarja opettelee viroa

Myös Raulin Virossa asuvat vanhemmat odottavat innolla lapsenlapsen saapumista. Pari vuotta sitten tallinnalaisesta kerrostalosta Viron maaseudulle omalle tilalle muuttaneilla vanhemmilla on Raulin lisäksi vanhempi tytär ja Raulia 11 vuotta nuorempi poika.

– Häntä hoitaessani sain kokemusta pikkulapsista, Raul selittää.

– Vaikka vauvanhoito on kyllä jo niistä ajoista muuttunut, Tarja muistuttaa.

Raulin isosiskolla on kaksi pientä lasta. Raulin isä puhuu jonkin verran Suomea, mutta häntäkin varmasti miellyttää, että vauvasta aiotaan kaksikielistä. Tarjalla on hyvä kielipää ja hän aikoo opiskella viroa kansalaisopistossa. Perhe vierailee usein Virossa, mutta aikoo kuitenkin asua Suomessa.

– Täällä ihmisillä on hyvä perusturva, Raul kehuu.

– Viron maaseudulla on kuitenkin ihanaa, Tarja vastaa.

Maaseudulta itsekin lähtöisin oleva Tarja nauttii matkoista Viron reheviin eteläosiin. Useammin perhe matkaa kuitenkin Tarjan synnyinseuduille Nurmekseen.

– Viisivuotias kummityttöni odottaa jo kovasti, koska hän pääsee hoitamaan Nyyttiä.

Nyytin tulevat serkut ovat kokeilleet vauvan nyrkkeilyä mahan läpi. Tarjan kummitytön mielestä tulokas on varmasti poika.

– Hän ilmoitti jo, että hänkin toivoo isona vauvoja, Tarja nauraa.

Jääkiekkoilija-rakkaansa Mikael Granlundin kanssa Minneapolisissa asuva Emmi Kainulainen kaipaa Suomesta ystäviä ja perhettä.

Kolme viikkoa sitten Suomeen saapunut Emmi Kainulainen iloitsee uudesta urasta Yhdysvalloissa. Kainulainen työskentelee mallina ja seurustelee Minnesota Wild -seurassa pelaavan Mikael Granlundin kanssa. Pariskunta asuu yhdessä Minneapolisissa.

– Odottelen parhaillaan työviisumia, sillä sain mallisopimuksen Ford-toimistolle Chicagoon. Toivottavasti pääsen tekemään samantyyppisiä kuvauksia kuin Suomessa, eli sporttia ja alusvaatteita, ehkä katalogejakin, Kainulainen kertoi tiistai-iltana suunnittelija Lalli Savolaisen muotinäytöksessä Helsingissä.

Fordin kansainvälinen mallitoimisto on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista.

Kainulainen valmistui keväällä Metropolia-ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Hän aikoo tehdä töitä myös oman Chaîne-brändinsä eteen. Brändiin kuuluu muun muassa lifestylea, muotia ja taidetta.

– Lähden liikkeelle muodista, ja etenen toivottavasti pikkuhiljaa sisustukseen sekä taiteeseen.

Pariskunta asuu jo viidettä vuotta Minneapoliksessa, jonne he ovat sopeutuneet hyvin.

– Varsinkin pari ensimmäistä vuotta seilasin edestakaisin opintojen vuoksi, ja nyt matkalaukkuelämä on taas tullut tutuksi. Alkaa olla jo koti-ikävä! Suomesta kaipaan eniten ystäviä ja perhettä.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.