Irwin Randlella on jo oma YouTube-kanava, kotisivut ja Instagram-tili. Kuva on kuvakaappaus Randlen YouTube-videolta.
Irwin Randlella on jo oma YouTube-kanava, kotisivut ja Instagram-tili. Kuva on kuvakaappaus Randlen YouTube-videolta.

Kuumikselta näyttävän isoisän kuvat kiertävät nyt somessa.

Some kohisee nyt järjettömän hyvännäköisestä isoisästä, jonka kuvia leviää Twitterissä ja Instagramissa. Kuvien mukana leviää kommentteja, kuten

”Kuka tämä on?”

”Ja HÄNTÄ kutsutaan isoisäksi!!!”

 

THE REAL IRVIN RANDLE

A photo posted by too grown. (@irvinrandle) on

 

Movie Night

A photo posted by too grown. (@irvinrandle) on

 

Prairie View Produces Productive People.

A photo posted by too grown. (@irvinrandle) on

 

Mies nimettiin nopeasti lempinimellä Mr Steal Your Grandma. Kuvien yhteydessä alkoi levitä hashtag #MrStealYourGrandma.

Tytär löysi kuvat

Mies on Irvine Randle, 54-vuotias opettaja Houstonista.

Jossakin vaiheessa myös Randle itse törmäsi #MrStealYourGrandma-hashtagiin – tosin hieman kiusallisella tavalla. Hänen tyttärensä nimittäin törmäsi siihen Twitterissä!

Kuuma pappa oli tuolloin vielä itse tietämätön suosiostaan.

– Tyttäreni soitti minulle ja kertoi, että isä sinä trendaat (olet suosittu) Twitterissä. Sanoin hänelle, että en ole Twitterissä enkä tiedä, mitä trendaaminen tarkoittaa, Randle kertoi.

Irvine kertoo saaneensa puheluita myös ystäviltään.

– Ystäväni soitti minulle Nigeriasta ja kertoi, että trendaan myös siellä. Hän kertoi, että jolloin kuvallani oli jo 7 miljoonaa tykkäystä, opettaja ihmettelee.

– Olin ensin aivan ihmeissäni. Nyt olen häkeltynyt. Arvostan kaikkia hienoja kommentteja, Randle sanoo Huston Chronicle -lehdelle.

Randlen mukaan hän on aina pukeutunut kuten somessa leviävissä kuvissaan.

– Olen vain käyttänyt hieman kireämpiä vaatteita, siinä kaikki.

Vastauksena nopeasti nousseeseen suosioonsa kuuma pappa pisti pystyyn oman fanisivun.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Sami Minkkinen kertoo uudessa blogikirjoituksessaan, miten hänen uusi suhteensa sai alkunsa.

Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittava Sami Minkkinen kertoo kahdessa uusimmassa tekstissään tuoreesta parisuhteestaan ja siitä, miten kaikki sai alkunsa.

Viime toukokuussa avioerostaan kirjoittanut Minkkinen sai myrskyn aikaan kerrottuaan jättäneensä vaimonsa rakastuttuaan toiseen. Ex-parin toinen yhteinen lapsi oli tuolloin alle kaksi kuukautta vanha, mikä synnytti paljon keskustelua ja kritiikkiäkin blogin lukijoiden keskuudessa.

Minkkinen kertookin muutama päivä sitten julkaistussa tekstissään, että moni on yhä ihmetellyt nopeaa muutosta.

– Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin.

Minkkinen listaa myös muita syitä kipinän syttymiselle.

”Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään.”

– Eihän ne silmät tietenkään ihan ainoa syy ollut. Ensimmäisen kerran tavatessamme toki uppouduin niihin täysin, koska ne olivat kauneimmat silmät, mitkä olin koskaan elämässäni nähnyt. Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään, joka oli piilotettu pitkän paidan alle. Se on ollut se toinen syy. 

– Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään.

Uudemmassa blogikirjoituksessaan Minkkinen tavanneensa seurustelukumppaninsa ensimmäistä kertaa bussimatkalla. Minkkinen istuutui vastakkain vielä tuntemattoman naisen kanssa ja oli nopeasti myyty.

– Elämä on täynnä kohtaamisia. Toiset ovat merkityksellisempiä kuin toiset. Haluan kertoa yhdestä kohtaamisesta. En tiennyt sellaista voivan edes olla olemassa. Olen kuullut puhuttavan, että ihmisen katseesta voi nähdä hänen menneisyytensä. Edessäni olivat silmät, joista näki kauemmas kuin heti uskalsin edes katsoa. Tiedättehän sellaisen katseen, jonka nähtyään haluaa vain pitää lähellä.

 

Minä rakastan sinua. Suoraan kameraan. Sanokaa se hänelle, jota rakastatte. #havaintojaparisuhteesta #kesä #rakkauspuhe

Henkilön Sami Minkkinen (@havaintojaparisuhteesta) jakama julkaisu

– Se hetki oli merkitsevä. Hetki, joka johti rakastumiseen. Kahden särkyneen ihmisen katseet, jotka kohtasivat jossakin siellä, missä suuret rakkaustarinat alkavat. Istuimme pöydän eri puolilla, mutta silti katseittemme takana pidimme toisistamme jo tiukasti kiinni, Minkkinen kirjoittaa.

Minkkinen on kertonut blogissaan myös esimerkiksi siitä, kuinka vaikeaa etäsuhteessa eläminen on ollut uuden kumppanin kanssa.

Blogin kirjoittamisen lisäksi Minkkinen tullaan näkemään uuden Kielletty rakkaus -sarjan tuotantokauden juontajana. Uudet jaksot alkavat ensi syyskuussa.

Tyttäreni 5v

Sami Minkkinen rakastui bussissa tuntemattoman naisen silmiin: ”Silloin en ollut vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään”

Minkkinen on kaikessa kuvottavuudessaan kuvottavin miehenkuvatus mitä maa päällään kantaa. Jos itse olisin 2kk vanhan vauvan isä niin pääprioriteettini olisi nyt ja vuosia eteenpäin lapseni, ei toisen naisen perse tai silmät. Oksettava pelle kertakaikkiaan.
Lue kommentti

Anna Puun teinikuva on herättänyt hilpeyttä Instagramissa.

Vanhojen valokuvien seasta löytyy joskus melkoisia aarteita. Nyt varsinaisen helmen laatikoiden kätköistä on löytänyt muusikko Anna Puu, 35. Hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään 90-luvulta.

Ensi syksynä toisen kerran The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana toimiva Puu kertoo, että kuvassa hän on Kreetalla leirikoulumatkalla. Ikää hänellä on ollut silloin noin 15 vuotta.

– Muistan, että Björk piti sen hiuksia tuolleen sykeröillä ja tietty fanityttönä minä myös, Anna Puu on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on lisännyt hashtägiksi esimerkiksi nuorikapinallinen ja teinianna.

Ainakin 90-luvun teinit tunnistavat kuvasta myös monta muuta ysärivillitystä: farkkurepun, liian isot reisitaskuhousut, skeittikengät ja lasit, joissa on oranssit linssit.

Kuva on herättänyt hilpeyttä myös kommentoijissa: ”Ootko tää sinä?” eräs kommentoija ihmettelee.

Oletko sinä löytänyt hauskan nuoruuskuvan itsestäsi? Lähetä se meille ja kerro, mikä tekee kuvastasi erityisen!