Cristiano Ronaldo on tienannut viimeisen 12 kuukauden aikana yli 77 miljoonaa euroa. Koko uransa aikana hän on tienannut noin 550 miljoonaa euroa. Kuvat: Reuters ja Instagram
Cristiano Ronaldo on tienannut viimeisen 12 kuukauden aikana yli 77 miljoonaa euroa. Koko uransa aikana hän on tienannut noin 550 miljoonaa euroa. Kuvat: Reuters ja Instagram

Portugalin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo vaikenee ihmissuhteistaan mutta esittelee mielellään elämäntyyliään Instagramissa.

Cristiano Ronaldo, 31, on yksi EM-kisojen seuratuimmista pelaajista. Mutta sen lisäksi hän on ylivoimaisesti eniten tienaava futari. Talouslehti Forbesin tuoreen listauksen mukaan Portugalin maajoukkueen ja Real Madridin tähti tienasi viimeisen vuoden aikana 77,2 miljoonaa euroa (88 miljoonaa dollaria). Näillä tuloilla Ronaldo teki myös historiaa: hänestä tuli ensimmäinen jalkapalloilija, joka sai parhaiten tienaavan urheilijan tittelin.

Ronaldon ansioista noin 50 miljoonaa tulee hänen leipätyöstään, mutta hän on tienannut mukavasti myös mainos- ja sponsorisopimuksilla: 27 miljoonaa. 

Ronaldo on aina vaiennut parisuhdeasioistaan julkisuudessa, mutta elämäntyyliään hän esittelee mielellään sosiaalisessa mediassa. Kurkkaa, miltä tähtihyökkääjän elämä näyttää Instagramissa ja muualla somessa.

Ronaldo on esitellyt Madridin-kotinsa Facebookissa ja Twitterissä. Pozuelo de Alarcónin alueella sijaitsevassa talossa on kahdeksan kylpyhuonetta ja seitsemän makuuhuonetta – ja tietenkin myös palkintohuone. Takapihalta löytyy pieni futiskenttä, lämminvesiallas sekä koristeline. Daily Mailin mukaan talon arvo on noin 6 miljoonaa euroa (4,8 miljoonaa puntaa). 

Ronaldo asuu Madridissa vuonna 2010 syntyneen poikansa, Cristiano Ronaldo Jr.:n kanssa. Lapsen äidin nimeä ei ole koskaan kerrottu julkisuudessa, ja Ronaldo on virallisesti pojan yksinhuoltaja.

Madridin-asunnon lisäksi Ronaldolla on asunto ainakin New Yorkissa, Trump Towerissa, jossa on 58 kerrosta.

 

☀️♻️👌

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Instagramin perusteella Ronaldo viihtyy vesillä.

Ja esittelee mielellään sixpackiaan.

 

Dream team!!💪☀️💦

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo on ollut Emporio Armanin alusvaatemalli, mutta poseerannut myös oman CR7-vaatemerkkinsä alusvaate- ja sukkamalliston keulakuvana.

Yksityiskoneella on mukavinta matkustaa.

 

👍🔝✈️tanned faces! ☀️

Kuva, jonka Cristiano Ronaldo (@cristiano) julkaisi

 

 

Preparation👍☀️

Kuva, jonka Cristiano Ronaldo (@cristiano) julkaisi

 

Ronaldo tunnetaan ahkerana treenaajana, joka ymmärtää myös levon merkityksen.

 

☀️☀️👍

Kuva, jonka Cristiano Ronaldo (@cristiano) julkaisi

 

Ronaldo on tuttu näky tenniskatsomossa. Tässä hän seuraa Rafael Nadalin ja João Sousan matsia.

Ronaldo vaikeni julkisuudessa aluksi pojastaan, mutta on viime vuosina julkaissut paljon kuvia ja videoita silmäterästään.

 

 

Relaxing and giving food 😜❤️👌👍

Kuva, jonka Cristiano Ronaldo (@cristiano) julkaisi

 

Ronaldo ja venäläinen huippumalli Irina Shayk viihtyivät yhdessä viitisen vuotta. Ronaldo vahvisti eron alkuvuodesta 2015.

Ronaldo äitinsä, sisarustensa ja poikansa kanssa vuonna 2014.

Ensimmäisen kerran Ronaldon näkee EM-kentällä tänään tiistaina 14.6., kun Portugali pelaa Islantia vastaan. Ottelu TV2:lla klo 22.00.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.