Malli Gigi Hadid käväisi näyttäytymässä myös MTV Video Music Awardseissa elokuussa. Kuva: Tinseltown / Shutterstock.com
Malli Gigi Hadid käväisi näyttäytymässä myös MTV Video Music Awardseissa elokuussa. Kuva: Tinseltown / Shutterstock.com

Amerikkalaismalli Gigi Hadid, 20, on nyt kovaa kamaa: hän hurmasi marraskuussa Victoria's Secretin alusvaatenäytöksessä ja hengaa läheisesti Taylor Swiftin kanssa. Tässä 6 faktaa Gigistä!

Oletko kuulut neidosta nimeltä Gigi Hadid? Melko todennäkösesti. Tässä muutama fakta yhdestä vuoden puhutuimmasta mallista:

1. Victoria's Secretin naisia

20-vuotias Gigi käveli 10. marraskuuta alusvaatejätti Victoria's Secretin vuosittaisessa muotinäytöksessä. Mukana catwalkilla oli myös Gigin parhaisiin kavereihin lukeutuva Kardashian-Jenner-klaanin kuuluisuus, malli Kendal Jenner (joskin on myös juoruttu, että naiset vain esittäisivät ystäviä.) Kun Gigiä viimein pyydettiin mukaan maailmankuuluun alusvaateshow'hun, hän oli erittäin innoissaan. Katso täältä, miltä meininki catwalkilla näytti.

2. Plakkarissa kova CV

Gigi on saavuttanut nuoreen ikäänsä nähden paljon: Esimerkiksi poseerannut Voguen kannessa (Espanjan, Australian, Braslian ja Alankoimaiden) sekä Teen Voguessa. Mallinhommia hän teki jo lapsena Guessille ja on jatkanut yhteistyötä näin aikuisenakin. Lisäksi hän on työskennellyt mainoskampanjoissa esimerkiksi Tom Fordille ja Maybellinelle. Kävelty on myös New Yorkin muotiviikkojen lavalla. Meriittien lista on varmasti ainakin yhtä pitkä kuin Gigi (hän 178 senttimetriä).

Tässä tyylinäyte Kanadan Ellen kannesta Gigin Instagramista:

 

November @ELLECANADA 💙 @graceleebeauty x @maybellinecan

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

 

3. Kuuluisat bestikset

Uralla pyyhkii upeasti, mutta lisäksi Gigi hengailee kovassa seurassa. Bestiksiin lukeutuu myös poptähti Taylor Swift, jonka Bad Blood -musiikkivideolla Gigi on myös vieraillut. 

4. Laulajat kiinnostavat

Gigi on viime aikoina seurustellut Jonas Brothers -yhtyeen laulajan Joe Jonasin kanssa, mutta nyt marraskuussa pari pani pillit pussiin. Aiemmin hän on ollut suhteessa australialaislaulaja Cody Simpsonin kanssa, mutta suhde loppui viime keväänä.

5. Beverly Hillsin täydellisen naisen tytär

Pikkuveli Anwarin lisäksi Gigillä on pikkusisko, Bella Hadid, 19, joka on myös malli. Hadidin sisarusten äiti on Yolanda Foster, joka on esiintynyt reality-sarjassa Beverly Hillsin täydelliset naiset. Isä on äärimmäisen varakas kiinteistövälittäjä Mohamed Hadid. Myös Gigi ja Bella ovat vilahdelleet äitinsä tv-show'ssa. 

6. Tyyli hallussa

Erinomaisesta tyylitajustaan tunnettu Gigi päivittää kuulumisiaan ahkerasti sosiaaliseen mediaan:

 

& that's a wrap. 🌙

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

 

 

 

yaaaas @patrickta

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

 

Lähteet: Jezebel, Us MagazineHollywood Life, Celebuzz.com, Wikipedia

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.