”En ole ensimmäinen enkä viimeinen artisti, joka lähtee lasten kanssa keikoille”, Suvi sanoo. Kuvat: Jouni Harala

Laulaja Suvi Teräsniska on jämpti ja rakastaa järjestystä. Toisen lapsensa odotukseen hän suhtautuu kuitenkin rennosti. – Lapsen kanssa olen oppinut joustamaan.

Naiselle, jonka harrastuksena on järjestellä valkoiset, mustat ja värilliset paidat omiin pinoihinsa, tämä aamu ei ehkä ole ollut parhain.

Suvi Teräsniska, 27, on herännyt kotona Oulussa, mutta ei omasta makuuhuoneestaan, koska siinä ei juuri nyt ole lattiaa. Satavuotiaan hirsitalon remontti on edennyt viimeiseen huoneeseen, mutta kestää vielä viikkoja, ennen kuin uudet eristykset, levyt ja pinnat ovat paikoillaan.

Keskeneräisestä projektista huolimatta Suvi ei kärvistele stressissä: hän juttelee onnellisena, vastaa välillä miehensä Simo Aallon puheluun ja selittää muille kärsivällisesti remontista.

– Vanhassa talossa on rossipohja, ja olemme nyt vaihtaneet sähkölämmityksen maalämpöön, Suvi aloittaa.

Makuuhuoneesta on purettu lautakerroksia, ja tänään tulee imuauto vetämään vanhat hiekat ja oljet pois.

– Kyllä tämän jaksaa, kun ajattelen, että kohta pääsen sisustamaan ja järjestelemään.

Remonttiasiat ovat pyörineet mielessä aina siitä hetkestä, kun pariskunta kolme vuotta sitten osti talon hieman Oulun keskustan ulkopuolelta. Vielä isompi elämänmuutos tapahtui viime vuoden maaliskuussa, kun esikoispoika Terho syntyi.

Äidiksi tulo oli jännittänyt, mutta pian Suvi huomasi, että turhaan.

– Kun vaihdoin ensimmäisiä vaippoja vauvalleni, tajusin äkkiä, että kyllähän minä tämän muistan. Hoidin paljon pikkuveljeäni Oskaria.

Suville annettiin aikanaan iso vastuu.

– Vanhemmat luottivat minuun. Äidiksi tullessani siitä kokemuksesta oli iso apu.

”Tavaroiden järjestely on puuhaa, jossa saan olla ajatuksissani. Kassallakin järjestelen maitopurkit peräkkäin.”

Mutta oli toinenkin syy, miksi äitiys mietitytti: oma luonne.

– Olen siisti ja tarkka, tai siis överitarkka. Tavaroiden järjestely on puuhaa, jossa saan olla ajatuksissani. Kassallakin järjestelen maitopurkit peräkkäin, mistä kassaneidit kiittävät, Suvi sanoo.

– Ja nyt minulla on kotona pieni tyyppi, joka ei tajua järjestyksestä mitään.

Lue, miten Suvi puhui vauva-arjestaan oltuaan vuoden äitiysvapaalla.

Eniten Suvi yllättikin itsensä. Lapsen kanssa hän on oppinut joustamaan.

– Huomaan, että osaankin olla kärsivällinen. Poika on helppo ja rauhallinen lapsi. Toisaalta, jos me vanhemmat olisimme hermostuneita, niin varmasti lapsikin olisi. Tämä aika on ollut mukavaa, vailla turhaa stressiä ja kellonaikoja.

Rennosti raskaana

Loppusyksystä perheeseen syntyy toinen lapsi. Odotus on ollut nyt rennompaa.

– Alkuviikkoina, kun vauvavatsa ei ollut vielä kasvanut eikä liikkeitä tuntenut, saattoi mennä päiviä, etten edes muistanut olevani raskaana. Pitää paikkansa, että toinen lapsi menee vähän vasemmalla kädellä, Suvi nauraa.

Ensimmäistä odottaessaan Suvi oli ladannut puhelimeensa sikiön kehityksestä kertovan appsin.

– Katsoin siitä päivittäin, milloin vauva alkaa kuulla ja mitä hän oppii missäkin vaiheessa. Oikein ahmin tietoa. Nyt on hyvä, jos kerran kuukaudessa katson, mitä tapahtuu.

Suvi Teräsniska ja Simo Aalto menivät naimisiin 2014. Rakastuminen oli klassinen työpaikkarakkaus: Suvi palkkasi Simon bändiinsä toiseksi valo- ja ääniteknikoksi. Elettiin maaliskuuta 2011.

– Bändin pojat olivat olleet minulle kuin isoveljiä, koska olin porukan nuorin ja alalla kokemattomin. Aluksi suhtauduin Simoonkin samalla tavalla, mutta melko pian huomasin, että hänellä oli syvempiä tunteita. Ensin bändin sisällä vitsailtiin, että olimme porukan ainoat sinkut. Pari kuukautta myöhemmin se ei enää ollutkaan vitsi.

”Minulle on sanottu, että pidä tuosta kultakimpaleesta kiinni.”

Suvi ihastui Simon huomaavaisuuteen ja tarkkuuteen, tapaan huolehtia muista ja työasioista. Vauvaperheen arki ei ole vähentänyt toisen arvoa, päinvastoin.

– Minulle on sanottu, että pidä tuosta kultakimpaleesta kiinni. Simo on ensimmäinen seurustelusuhteeni, ja alussa hämmensi, että olisimme yhdessä koko ajan.

Suvi pohti asiaa ennen naimisiin menoa, ja tunne vain vahvistui.

– Uskon edelleen ikuiseen liittoon ja siihen, että olemme mieheni kanssa yhdessä loppuelämän.

 


Kymmenvuotias Suvi hoiti aikoinaan paljon yksin pikkuveljeään. Kokemuksesta on ollut apua nyt oman lapsen kanssa.
Kymmenvuotias Suvi hoiti aikoinaan paljon yksin pikkuveljeään. Kokemuksesta on ollut apua nyt oman lapsen kanssa.

 

Vanhempien ero opetti

Suvia pidetään yhä Lapin tyttönä, vaikka lapsuudenperhe muutti Kolarista Ouluun, kun tyttö oli seitsemänvuotias. Vanhemmat erosivat, kun Suvi oli 15-vuotias ja veli viiden. Suvi jäi asumaan isänsä ja pikkuveli äidin luo. Käytännössä sisarukset liikkuivat kotien välillä niin paljon kuin arkeen sopi.

– Vanhemmat ajattelivat, että näin on parempi. Ikäeron takia emme veljen kanssa olleet leikkitovereita, ja näin kumpikaan vanhemmista ei jäänyt yksin.

Nyt aikuisena Suvi ymmärtää, että he veljen kanssa eivät olleet helpossa kehitysvaiheessa; hän murrosiässä ja veli uhmaiässä. Välillä ovia paiskottiin.

– Isä antoi minulle paljon velvollisuuksia ja vastuuta, joka joskus aiheutti kränää. Ehkä hän liikaa kuvitteli minut äidin rooliin meidän kahden hengen perheessämme. Minä olin sitä mieltä, että minun olisi vielä kuulunut olla se huollettava.

– Riitelimme näistä asioista silloin, mutta sekin kasvatti. Kaikki asiat on myöhemmin käyty läpi, Suvi sanoo.

Oma parisuhde on auttanut ymmärtämään vanhempien eroa. Vasta sitten Suvi taisi tajuta, minkä vuoksi vanhempien oli parempi elää erillään. Nyt tuntuu rauhoittavalta, että äidillä ja takaisin Kolariin muuttaneella isällä on hyvät välit.

”Heti eronsa jälkeen isä sanoi, että älä Suvi ikinä mene naimisiin.”

Mutta on eräs asia, joka vaivasi Suvia siihen asti, kun hän itse rakastui.

– Heti eronsa jälkeen isä sanoi, että älä Suvi ikinä mene naimisiin. Se jäi mieleeni, vaikka en silloin ymmärtänyt parisuhteista mitään, Suvi aloittaa.

– Simon kohdattuani sanoin isälle, että mitä roskaa olet minulle jauhanut. Heillä oli hienoja hetkiä ja he saivat kaksi hienoa lasta, vaikka liitto epäonnistuikin.

Kaikki elämän miehet

Äitiysloma on merkinnyt Suville pitkää lomaa keikkailusta ja musiikin tekemisestä. Irtiotto tuli tarpeeseen: takana on liki kymmenen vuoden yhtämittainen työputki. Ensimmäisen levytyssopimuksensa Suvi allekirjoitti 18-vuotiaana.

Muutama työkatkos äitiysvapaassa on ollut. Ensimmäinen oli tammikuussa pidetty biisileiri, jonka tuotokset on nyt jalostettu syyskuussa julkaistavaksi albumiksi. Elokuussa ilmestyy jo sinkku Elämäni miehiä, joka on Nina Granrotin, Matias Keskiruokasen ja Lasse Kurjen käsialaa. Se on Suvin mukaan henkilökohtaisin biisi, jonka hän on koskaan esittänyt.

Lause on paljon luvattu, sillä Suvi tunnetaan artistina, joka pilkuntarkasti vahtii, mitä esittää. Hänestä biisien on oltava uskottavia ja suuhun sopivia. Näitäkin riimejä on hiottu tavuja myöten.

– Uusi biisi kertoo isästäni, pikkuveljestä, miehestäni, pojastani ja Yö-yhtyeen Olli Lindholmista – tietenkin.

Puolisostaan Suvi on laulanut jo Uusi aamunkoi -kappaleessa, jonka hän esitti yllätysnumerona häissään. Pikkuveljelle omistettu laulu löytyy joululevyltä. Pitkäaikaiselle ystävälleen ja oppi-isälleen Olli Lindholmille Suvi on aiemmin omistanut kokonaisen albumin, tribuuttilevynsä Hän tanssi kanssa enkeleiden. Se oli kiitos viidestä vuodesta Yö-yhtyeen taustalaulajana: siitä Suvin ura lähti vauhtiin.

– Pääsin Yö-yhtyeeseen 18-vuotiaana. Kaikilla tuntui olevan pelko, mitä siitä tulee. Mutta jo ensimmäisenä syksynä bändin jäsenet olivat jutelleet, että ei tuota niin nuoreksi uskoisi. Minulle on aina sanottu, että olen syntynyt vanhana.

Suvi on miettinyt pian kymmenvuotista uraansa vastikään myös tv-kameroiden edessä. Hirvensalmen leiri seuraavalla Vain elämää -kaudella herätti hänessä paljon ajatuksia. Helpolla hän ei itseään päästänyt, taaskaan.

”Olen kunnianhimoinen ja tarkka ja helposti vaatisin itseltäni liikaa.”

– Olin leirillä ainoa, joka ei ole itse tehnyt kappaleitaan. Selitin itselleni pitkään, etten ole vielä kokenut mitään biisin arvoista. Mutta eihän se pidä paikkaansa, olen kokenut vaikka mitä. Sitä paitsi Jussi Hakulinen kirjoitti Joutsenlaulun vain 16-vuotiaana!

Toisaalta, biisiä tehdessä rima tulisi heti nostettua korkealle ja hittiä pitäisi syntyä saman tien, Suvi pohtii.

– Olen kunnianhimoinen ja tarkka ja helposti vaatisin itseltäni liikaa. Tiedän kuitenkin, että minulle on suotu laulunlahja, ja sitä minun täytyy kantaa kunnioituksella. Siitä minua kehutaan ja sitä ihmiset tulevat kuuntelemaan, platina­levyjä myyvä tähti miettii.

Perhe rundille

Kun Suvi taas palaa keikoille täysillä helmi-maaliskuussa, tilanne on uusi: mukaan lähtee koko perhe ja lastenhoitaja.

– Paluu vähän jännittää, mutta kun en ole stressannut tähänkään asti, en aio stressata nytkään.

Lapsenvahdin etsiminen on jo alkanut. Suvin äiti on tiiviisti työelämässä Limingan kunnan vanhustyön johtajana. Isä asuu Kolarissa iäkkään äitinsä tukena ja käy töissä kultakaivoksella Kittilässä.

– Mietin kavereita läpi. Jospa se voisi olla joku heistä.

” Paluu vähän jännittää, mutta kun en ole stressannut tähänkään asti, en aio stressata nytkään.”

Suvi on tehnyt paluunsa eteen muitakin valmisteluja: keväällä hän esimerkiksi kävi läpi kaikki bändin käyttämät mikrofonikaapelit, valopiuhat ja muut johdot. Siis pesi, nimikoi, tarroitti, tarkisti mitat, järjesteli ja inventoi.

– Sanoin miehelleni, että anna mulle jotain järkevää tekemistä. Olen kiinnostunut teknisestä välineistöstä ja haluan, että kaikki toimii ja näyttää hyvältä, kun yleisö tulee minua katsomaan.

– Sitä paitsi minähän omistan ne kamat, ja yrityksestä täytyy pitää huolta, 22-vuotiaana yrittäjäksi ryhtynyt Suvi sanoo.

Moni Suvin ikätovereista opiskelee vielä. Heidän elämänsä näyttää hänestä joskus kadehdittavankin huolettomalta. Toisaalta niin on myös toisinpäin: Suvin valinta kiinnostaa kavereita. Monelle hän on toiminut mentorina ja selostanut, miten yritys perustetaan ja miten sitä pyöritetään.

Suvin mielestä homma on yhtä selvää kuin kirjanpito. Kaikki hoituu, kun tekee täsmälliset pohjatyöt. Kuittien lähettäminen kirjanpitäjälle jätesäkissä olisi kauhistuttava ajatus. Sellaistakin kuulee.

– Kirjanpitäjäni kysyi yhtä tositetta. Sanoin, että se on yläkerrassa, mutta en pääse hakemaan sitä nyt, kun portaat on purettu pois remontin ajaksi. Olen kuulemma tilitoimiston unelma-asiakas.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti