Suomalainen luksuskotirouva Didem Özgün:

Luksusbloggaaja Didem Özgünin perheessä työnjako on selvä: mies tuo rahat, nainen hoitaa kodin. – Naiset ovat kateellisia minulle olemuksestani ja itsevarmuudestani. Mieheni tietää, että osaan käyttää hänen rahojaan, Didem sanoo.

Täällä kaikki tuntevat Didem Özgünin, 27.

Samalla kun nuorta naista ohjataan ravintola Teatterin salin fine dining -puolen parhaaseen pöytään, hän jutustelee työntekijöiden kanssa tuttavallisesti edellisellä viikolla järjestetyistä Black Vip -bileistä. Niissä Didem on bailannut aamuun asti ystävänsä Jenni Dahlmanin sekä miehensä Mikon kanssa.

Yläkerran vip-tiloihin on pääsy vain parhailla kanta-asiakkailla. Didemin blogista hänen seuraajansa ovat voineet nähdä, mitä vaatteita Didemillä oli juhlissa yllään: mustat nahkahousut, hapsuliivi ja Steve Maddenin korkeakorkoiset kengät. Olallaan hän roikotti Chanelin laukkua.

Mutta nyt salaattia ja samppanjaa kattokruunujen alla!

– En koskaan tilaa mitään muuta kuin samppanjaa tai punaviiniä, Didem sanoo.

Samppanjasta, kalliista laukuista, hienoista autoista ja tietenkin tyylikkäistä vaatteista Didem onkin tullut kuuluisaksi. Hänen By Didem -bloginsa vilisee kuvia elämäntyylistä, josta monet haaveilevat.

Ennen kaikkea Didemin blogista on kohistu hänen mielipiteidensä takia. Didem kehottaa naisia hankkimaan menestyneen miehen, jonka siivellä elää ja jota palvella. Hän nauttii roolistaan kotirouvana. Miehensä töiden takia Didem pitää kotia vuoroin Sveitsissä, Yhdysvalloissa ja Suomessa.

– Minulla on vahva hoivavietti ja tykkään palvella miestäni. Laitan mielelläni hänelle aamupalaa ja kerään lojuvat sukat lattialta, Didem kertoo.

– Olen feministi ja mielestäni tasa-arvoa on se, että nainen voi valita, millaista elämää haluaa elää. Minä haluan elää perinteisen sukupuoliroolin mukaan.

Dinnereitä ja rapsutteluaikaa

Tänä aamuna Didem on herännyt kahdeksan maissa pariskunnan väliaikaisessa Helsingin-kodissa ja vienyt kolmivuotiaan poikansa Lucan ruotsinkieliseen päiväkotiin.

Didemin sijoittajana menestynyt puoliso tekee töitä kotona, joten pariskunta viettää paljon aikaa yhdessä myös päivisin.

– Toisen naama ei ole silti alkanut ärsyttää. Meillä synkkaa arki tosi hyvin, Didem kertoo.

Helsinkiin perhe on saapunut kaksi viikkoa sitten. Didem nauttii, koska Sveitsissä hän tuntee itsensä usein ulkopuoliseksi. Suomessa hänellä on paljon vilkkaampi sosiaalinen elämä.

– Sveitsissä ollaan tosi sisäänpäinkääntyneitä. Muskarissa käydessämme naiset katsoivat minua päästä varpaisiin. Siellä tuli vain paha mieli, Didem kertoo.

Helsingissä Didemille satelee kutsuja pr-tilaisuuksiin ja blogitapahtumiin. Mikon kanssa hän tykkää käydä dinnereillä ystäviensä kanssa ja istua iltaa Mattolaiturin terassilla tai Teatterissa. Lucan isovanhemmat ottavat pojan mielellään hoitoonsa viikonlopuksi, jotta Didemille jää omaa aikaa.

– Vaikka olen äiti, olen myös nainen ja avovaimo. Olen alusta saakka pitänyt kiinni naiseudestani ja omasta ajastani. Usein ihmetellään, miksi äiti voi huonosti, masentuu ja parisuhde kariutuu. Ei kai se ole ihme, jos jää neljän seinän sisälle ja unohtaa kokonaan itsensä, Didem sanoo.

– Haluan viettää aikaa aikuisten seurassa ja mieheni kanssa. Olen varma, että jokainen saa halutessaan raivattua päivästään edes 15 minuuttia siihen, että rapsuttelee miestään.

 

 

Mies vei jalat alta

Didem kasvoi Riihimäellä turkkilais-suomenruotsalaisen perheen keskimmäisenä tyttärenä. Hän harrasti lapsena kaikkea taitoluistelusta sellonsoittoon ja teatteriin, kävi Helsingissä ruotsinkielisen Norssin ja päätyi opiskelemaan lastentarhanopettajaksi.

Miehensä Mikon Didem tapasi viisi vuotta sitten juuri täällä, ravintola Teatterin vipissä. Mikko kiinnitti huomion kauniiseen nuoreen naiseen, ja viikkoa myöhemmin hän tuli kuokkimaan juhliin, joissa tiesi Didemin olevan.

– Mikko ei yleensä tee effortia tällaisissa asioissa. Jossain vaiheessa iltaa hän kävi vaihtamassa päällensä valkoisen puvun ja sähkönsinisen kauluspaidan, vaikka yleensä pukeutuu huppariin. Hän näytti ihan Suomen lipulta, mutta oli päättänyt satsata iltaan, josta tulikin meidän elämämme käännekohta, Didem muistelee nauraen.

Menestynyt, sanavalmis ja itsevarma mies teki heti vaikutuksen nuoreen naiseen.

– Mikko vei minulta jalat alta. Tajusin, että tuo on se paketti, jota olen odottanut. Edellisissä suhteissani olen tylsistynyt, sillä tarvitsen haastetta. Silti minua saa pitää prinsessana ja minun pitää olla se paras, Didem kertoo.

Seuraavasta viikosta lähtien he olivat kuin paita ja peppu. 23-vuotias Didem tunsi elävänsä elämänsä jännittävintä kesää. Hän oli vielä kihloissa kouluaikaisen poikaystävänsä kanssa, mutta eli etäsuhteessa, sillä kihlattu opiskeli ulkomailla. Yhteinen arki ei ollut toiminut enää vähään aikaan.

– Olen aina ollut hirmu kiltti enkä ollut käynyt ulkona moneen vuoteen, mutta nyt tunsi eläväni täysillä. Kaikki oli jännää, ja se energia olisi riittänyt vaikka mihin, Didem muistelee ensihuumaa.

Didemiä ei haitannut, että Mikko oli häntä kymmenen vuotta vanhempi, eronnut ja hänellä oli neljä lasta.

– En epäröinyt hetkeäkään, sillä rakastuin koko pakettiin. Mikon lapset ovat melkein vain rikkaus, varsinkin ihmiselle, joka tykkää lapsista niin paljon kuin minä. Eipähän myöskään ole paineita hankkia toista lasta vähään aikaan – yhden kanssa on matkustelu on vielä helppoa, sanoo Didem.

Urasuunnitelmat lastentarhanopettajana saivat jäädä, kun Didem ja Mikko muuttivat Sveitsiin.

– Ymmärsin, etten olekaan niin pullantuoksuinen äiti kuin olin kuvitellut, ja jouduin tekemään töitä sen kanssa. Olen erittäin rakastava äiti ja annan kaikkeni ja höpsöttelen ja laulan, mutta tarvitsen lisäksi aikaa itseni kanssa. Ammatillinen kiinnostukseni suuntautuu nykyään enemmän muotiin, Didem kertoo.

Hoivavietti Didemillä on aina ollut vahva. Hänen huolenpidostaan saavat osansa niin kylään tulevat ystävät, joille Didem puhuu välillä kuin lapsille, sekä lastenhoitajat, joita Didem kehottaa rentoutumaan kylvyssä skumppalasin kanssa.

Eniten huolenpitoa saavat osakseen Didemin elämän kaksi tärkeintä miestä, joita Didem paapoo. Hän kattaa ruokapöydän nätisti, nostelee lattialle unohtuneet vaatteet ja hoitaa tiskit. Hän hieroo ja rapsuttelee miestään ja rakentaa tälle hedelmälautasen, jolle on omenalohkoista muotoillut sanat love you.

Didem on välillä viiden lapsen äiti, sillä osan vuodesta perhe viettää Santa Monicassa Kaliforniassa miehen neljän vanhemman lapsen luona. Kesäisin lapset myös sukuloivat Suomessa isänsä kanssa.

– Santa Monicassa elämme hyvin perhekeskeistä arkea. On ihanaa, että Lucalla on isosiskoja ja -veljiä. Tulemme hyvin toimeen, ja olen heille aikuinen ystävä, Didem kertoo.

 

 

Valta viehättää

Nuori, kaunis nainen ja vanhempi, varakas mies. Sitä yhdistelmää moni epäilee, mutta Didemin mielestä kymmenen vuoden ikäero on juuri sopiva.

– Jotkut kuvittelevat, että olen ainoastaan rahan takia mieheni kanssa. Se ajatus on pakko jättää omaan arvoonsa. Mikko ei ole mikään papparainen tai pukumies vaan pukeutuu t-paitoihin ja lippikseen, Didem sanoo.

– Mutta totta kai haluan kunnianhimoisen ja menestyneen miehen. Mikon kanssa on tosi jännää, enkä usko, että kyllästyn hänen kanssaan koskaan.

Didemin avopuoliso tulee vanhoillislestadiolaisesta perheestä, mutta se tuntui Didemistä arvostettavalta asialta.

– Uskon, että sen takia esimerkiksi perhekeskeisyys on säilynyt hänessä vahvana. Vaikka menestystä ja valtaa on tullut, hän on pysynyt hyväsydämisenä. Hänessä on myös herkkä puoli.

Rahasta Didemin parisuhteessa ei koskaan ole tullut riitaa. Kun tulot ovat riittävän eri luokkaa, ei tulisi mieleenkään ajatella, että menot tulisi jakaa tasan. Didem tienaa blogillaan, mutta tarkkoja tulojaan hän ei halua kertoa.

– Moni ihmettelee, miten voin elää mieheni siivellä. Mikko on varakas ja elättää minua. Mutta en minä jokaista vaateostostani hänelle kerro, sillä osaan käyttää rahaa oikein. Hän sallii sen ja haluaakin hemmotella minua. Hän näkee aidosti, miten tärkeää muoti on minulle, ja tukee minua siinä sataprosenttisesti. Suurimpiin ostoksiin kysyn häneltä luvan ja haluankin, että hän ostaa minulle laukut.

 

 

Kateellisten panettelua

Didemiä harmittaa, että jotkut saavat hänestä blogin perusteella kylmän ja ylimielisen kuvan. Hän sanoo olevansa kaikkea muuta. Didem uskoo, että hän ärsyttää pelkästään sen takia, että on erilainen kuin muut.

– Vaikka itse sanonkin, niin naiset ovat kateellisia minulle ulkoisesta olemuksestani ja itsevarmuudestani, hän sanoo.

– Ja ehkä aina on niitä kateellisia, jotka tahallaan ymmärtävät blogitekstini väärin.

Useimpien mielestä on outoa, että nainen kantaa kokonaan vastuun kodista. Didem ei kuulu heihin.

– En ole koskaan maininnut lojuvista sukista miehelleni ja ajattelen, että jos tiskit lojuvat tai koti on epäsiisti, se on minun vikani. Teen sen mielelläni, ja se kuuluu minulle. Mieheni ei ole koskaan odottanut minulta tällaista, vaikka sitä arvostaakin. Olen välillä kuin näkymätön robotti.

Didemin kotona molemmat puolisot ovat tyytyväisiä selvään työnjakoon. Mies sanoo viimeisen sanan.

– Tykkään olla roolissa, jossa minun ei tarvitse ottaa paljon vastuuta. Meillä on tosi selvä roolijako: vaikka Mikko tekee paljon ruokaa kotona, en minä silti ala tutkia jotain veropapereita. Jätän ne täysin hänelle, koska en ymmärrä niistä mitään, Didem sanoo.

–  Ei mieheni odota, että kävisimme vaikka syvällisiä keskusteluja historiasta. Mieheni arvostaa ja rakastaa todella paljon sitä, että olen supernaisellinen. Hän rakastaa hömppäjuttujani. Täydennämme toisiamme, ja ehkä juuri se tekee suhteestamme erityisen.

Didemin mukaan intohimo heidän välillään ei ole vähentynyt viiden vuoden aikana.

– Seksi ei ole pakkopullaa, Didem paljastaa.

– Intohimo, seksi ja kahdenkeskinen aika ovat olennainen osa suhdetta, kyllä se vain on niin. Me naiset tiedämme, mistä miehet tykkäävät, ja se puoli on meillä hanskassa.

Ryhmähali päiväkodilla

Didem tietää olevansa etuoikeutettu, kun saa elää kiireetöntä arkea ja toteuttaa itseään blogissaan. Arjen luksusta hänelle ovat aamukahvihetket, pitkät lounaat ja vaikkapa kiertely Stockmannin kenkäosastolla. Hän tekee tavallisista hetkistäkin erityisiä.

– Kun käyn vaikka suihkussa, teen siitä nautintohetken. Rasvaan itseni ja pirskottelen hajuvettä. Se tuo minulle hyvän olon ja tunteen siitä, että minulla on homma hanskassa.

– Viehättävä nainen on mielestäni puhdas, siisti ja sosiaalisesti lahjakas. Hän handlaa tilanteet, seisoo miehensä rinnalla ja tietää, mitä haluaa.

Nyt Didem haaveilee Chanelin punaisesta klassikkolaukusta. Sellainen on hänelle jo varattuna Pariisin-myymälässä, jonne huhujen mukaan laukku olisi tulossa tänä kesänä. Didemin lempivaatemerkit eivät kuitenkaan ole kalliita, sillä hän rakastaa esimerkiksi Zaraa, johon jokaisella hänen bloginsa seuraajallakin on varaa.

– Luksusta on kahdenlaista, Didem sanoo.

– Se ei tarkoita pelkkää materiaa, sillä saan nautintoa myös perheestä. Siitä, että saan rakastaa ja tulla rakastetuksi. Kun kävelemme yhdessä päiväkodille ja kumarrumme koko perheen ryhmähaliin.

By Didem -blogi löytyy My Cosmo -sivustolta, joka on osa Sanoma-konsernia.

Lue lisää:

Miksi Didem halusi synnyttää sektiolla?

Rikas kotiäitibloggari neuvoo miehenhankinnassa: kaikki naiset kotirouvakurssille

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti