Serena Williams ja Alexis Ohanian saivat syyskuun ensimmäisenä esikoisensa, Alexis Ohanian Juniorin. Kuva: Reuters ja Instagram
Serena Williams ja Alexis Ohanian saivat syyskuun ensimmäisenä esikoisensa, Alexis Ohanian Juniorin. Kuva: Reuters ja Instagram

Tennistähti ja hänen kihlattunsa näyttävät suloisella videolla matkaansa vanhemmiksi.

Tennislegenda Serena Williams ja hänen kihlattunsa, Reddit-sivuston perustajiin kuuluva Alexis Ohanian, saivat esikoisensa syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Lapsi on tyttö, ja hänellä on jo nimi. Serena julkaisi eilen Instagram-tilillään suloisen kuvan itsestään ja pienokaisesta, ja ilmoitti kuvatekstissä, että vauvan nimi on Alexis Olympia Ohanian Junior. Lapsi sai siis isänsä nimen. 

Alexis on yleinen sekä naisen että miehen nimenä. Suomessakin on Väestörekisterin mukaan useampi sata miespuolista Alexista ja joitakin kymmeniä naispuolisia Alexiksia. 

Serena Williams esitteli tyttärensä Instagramissa keskiviikkona.

Isä-Alexis taas julkaisi Youtube-videon matkastaan vanhemmiksi. Videolla ihaillaan kohdussa kasvavan vauvan liikkeitä, näytetään kuvia raskauden varrelta ja kerrataan odottavien vanhempien fiiliksiä. Välillä näytetään Serenan turvonneita nilkkoja, välillä tyylikästä vauvansänkyä. 

Viikko sairaalassa

Mukana on myös videopätkä Australian Open -turnauksesta, jonka Serena voitti saatuaan juuri tietää olevansa raskaana. Videolla Serena pussaa palkintopokaalia ja vitsailee: ”Vauvani!” Videon päällä lukee, ettei kukaan muu tiedä Serenan olevan kahdeksannella viikolla raskaana. 

Videon lopussa Serena kertoo, että lapsen alkutaipaleeseen liittyi paljon komplikaatioita ja siksi he joutuivat viettämään sairaalassa kuusi tai seitsemän päivää.

– Mutta katsokaas, kenet me saimme! Pikku tytön! Serena ihastelee videolla söpösti puettua lastaan. 

Tuore pari, Eevi Teittinen ja Teemu Packalén, pääsevät pian asumaan samassa kaupungissa.

Fitnessurheilija Eevi Teittinen, 28, kertoo blogissaan muuttavansa Turkuun, jossa hänen kumppaninsa, vapaaottelija Teemu Packalén, 30, asuu.

– Punnitsimme kaikki vaihtoehdot. Jäisinkö Helsinkiin vai menisinkö Turkuun. Vuokraisinko varaston, toimiston vai toisen asunnon. Ei siis mikään kovin simppeli ja yksinkertainen pakkaa kamat laatikoihin homma! Kun tavaraa on kertynyt enemmän, ei ihan pieni häkkivaraston vuokraaminen ihan riitäkään. Tavarani eivät tule mahtumaan Teemun kotiin ikipäivänä. Eli uusi asunto it is! Eevi kertoo MiniFitness-blogissaan.

Kuvassa Teemu Packalen ja Eevin koira Lola. ”Lounaalla koko perheen voimin”, Eevi kirjoitti Instagram-kuvaansa syyyskuussa. Teemu on Suomen yksi kovimmista vapaaottelijoista. Hänellä on sopimus arvostetun Ultimate Fighting Championship -organisaation kanssa. 

Kesäkuussa Eevi kertoi blogissaan, että rakkaus yllätti hänet täysin. Eevi kuvaili tuolloin Teemun vieneen häneltä jalat alta. Lue myös: Vastarakastuneen onni on niin söpö: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén hempeilevät lomakuvissaan

Myös muutosta tuli ajankohtaista aikaisemmin kuin Eevi oli ajatellut.

– Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että saisin sieltä järjestettyä asunnon näin pikaisella aikataululla. En tosiaan ajatellut, että muutto olisi jo näin pian. Mutta tässä on kivasti mahdollisuuksia nyt ja kaikki tiet avoinna. Se on aika siistiä. Luotan taas ihan täysillä siihen, että kaikki järjestyy.

Eevi seurusteli vuosia räppäri Uniikin eli Dan Tolppasen kanssa. Ex-pari sai hiljattain myytyä hulppean designtalonsa, josta pyydettiin lähes 900 000 euroa. Katso kuvat Helsingin Oulunkylässä sijaitsevasta asunnosta.

– Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi Pöysti kirjoittaa Instagramissa.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, on raskaana. Hän kertoo perheenlisäyksestä Instagramissa ja sanoo, että raskautta varjostaa pelko aikaisempien keskenmenojen takia.

– Pelko. Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Usko. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi. Rakkaus. Hän on täydellinen, odotettu ja rakastettu. Meidän oma rakas joululahja 2017, Essi on kirjoittanut julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi keskenmenosta Instagram-tilillään lokakuussa 2016.

– Kuukausi sitten, yllättäen, saimme tietää, että elämä sinussa oli sammunut. Nähtiin sinut, itkettiin, sovittiin, että näin oli tarkoitettu. Elämä jatkuu. Silti olet ikuisesti osa meitä. Aina pieni enkelivauvamme, Essi kirjoitti.

Essillä ja koripalloilija Ville Mäkäläisellä, 32, on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 Essi kertoi, että Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola