Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen ovat olleet yhdessä vuodesta 2013. Kuva: MVPhotos
Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen ovat olleet yhdessä vuodesta 2013. Kuva: MVPhotos

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen ja hänen kihlattunsa Minttu Virtanen saavat Seiskan mukaan toisensa elokuussa Italian Toscanassa.

Seiska-lehti kertoo uusimmassa numerossaan saaneensa luotettavista lähteistä tietoja Formula 1 -kuljettaja Kimi Räikkösen, 36, ja hänen kihlattunsa Minttu Virtasen, 29, häiden yksityiskohdista.

Lehden mukaan häitä juhlitaan Italian Toscanassa sijaitsevassa Chiusdinon kylässä elokuun alussa. Pari vihitään goottilaista tyylisuuntaa edustavassa San Galganon luostarissa, jonka erikoisuus on, ettei luostarissa ole enää kattoa.

San Galganon luostarikirkon romahtanutta kattoa ei ole uusittu, mikä mahdollistaa vihkitilaisuuden järjestämisen kirkossa mutta silti taivasalla. Kuva: Shutterstock
San Galganon luostarikirkon romahtanutta kattoa ei ole uusittu, mikä mahdollistaa vihkitilaisuuden järjestämisen kirkossa mutta silti taivasalla. Kuva: Shutterstock

Minttu itse kertoi Kauneus ja terveys -lehden sivustolla pitämässään blogissa, että hankki hääpukunsa New Yorkista viime vuoden lopulla. Hän kertoi myös poistattavansa olkapäästään vanhan tatuoinnin ennen häitään.

Toissa viikolla Minttu julkaisi Instagramissa kuvia polttareistaan.

 

#bachelorette #winetasting #maidsofhonor ❤️❤️👌👌🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @johannamuhonen @kruusunen

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi

Seiskan mukaan Minttu ja Kimi ovat vuokranneet juhlia ja hääyötä varten myös Borgo Santo Pietro -luksushotellin. Koristelusta tulee romanttinen ja sen pääväreinä ovat kulta ja valkoinen. Lehdelle arvioidaan, että häiden majoitus- ja kokonaiskustannukset kohoavat reilusti yli 300 000 euron. Kutsuvieraita on Seiskan mukaan vain viisikymmentä, mukana muun muassa Nanna ja Jere Karalahti.

 

The # villa at #borgosantopietro 13 acres of stunning #luxury #tuscany #vacation #italy #holidays

Kuva, jonka Borgo Santo Pietro (@borgosantopietro) julkaisi

Yleensä morsiamet ottavat päävastuun hääjärjestelyistä, mutta Seiskan mukaan Kimi on halunnut vaikuttaa erityisesti yhteen asiaan: hääkakkuun.

– Hän halusi makeaa ja hyvän makuista. Kakkukoristeeksi on kaavailtu ruutulippua, lähde paljastaa lehdelle.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Vierailija

Seiska: Kimi Räikkösen häät luostarissa Italiassa – hinta lähes puoli miljoonaa

Aaltoska kirjoitti: Tyttö on osannut katsoa eteensä. Kestipä avioliitto kuolemaan saakka tai ei, on Mintun ja lapsen/lasten lokoisa elämä turvattu. En silti väitä, etteikö aito rakkaus olisi kyseessä. Ihan vapaasti elelköön lokoisaa luksuselämäänsä, se ei ole muilta pois. Tämä jatkuva julkinen pröystäily vain on niin järkyttävän rumaa, rahojen omistaja kun on tunnettu melko vaatimattomana matalan profiilin miehenä.
Lue kommentti

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.