Näyttelijä Sari Siikander poti pitkään epämääräistä tyytymättömyyttä elämää kohtaan. Sitten tapasi näkijänä ja kanavoijana tunnetun Susan Hedmanin.

Nurru olo. Tuhruinen ja tyhjyinen. Sellaiselta näyttelijä ja vuorovaikutuskouluttaja Sari Siikanderista, 48, tuntui vielä muutama vuosi sitten.

– Periaatteessa minulla oli kaikki hyvin, ja toimin arkipäivässä ihan normaalisti. Mutta vaikka nauroin, en kyennyt tuntemaan aitoa, iloa, onnea tai kiitollisuutta. Tiedostin, että elämäni voisi olla paljon parempaa, jos vain keksisin miten, Sari kertoo.

Sitten Sari tapasi työkuvioissa Susan Hedmanin, joka tunnetaan näkijänä ja kanavoijana. Hedman on kirjoittanut kirjoja henkisestä kasvusta, enkeleistä ja henkioppaista.

Sari osallistui Susanin kahdeksan viikkoa kestävään mentaalivalmennukseen. Sen aikana meditoitiin ja tehtiin harjoituksia, joiden tavoitteena oli oppia ymmärtämään itseään sekä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään ja intuitiotaan.

Sari halusi kuitenkin oppia vielä lisää; kolme vuotta sitten kesällä hän lähti ensimmäiseen retriittiinsä pieneen vuoristokylään Pohjois-Italiaan. Sari ajatteli saavansa retriitistä kaipaamaansa omaa aikaa, mutta viikosta alkoikin kiehtova matka itseen. Se ei ole vieläkään päättynyt.

Sari tajusi viettäneensä hyvin suorituskeskeistä elämää.

– Olen hakenut onnea vääristä suunnista. Olen tehnyt kauheasti töitä ja mennä hurveltanut sinne ja tänne, mutta se ei ole tuonut mielenrauhaa. Olen myös kantanut mukanani paljon kaikkea turhaa menneisyydestäni.

Läsnäolon taito

Sari on sinkku ja asuu Nurmijärvellä kaksin kymmenvuotiaan Josefiina-tyttärensä kanssa. Josefiinalla on jo omat harrastukset ja kaverit, eikä hän tarvitse enää äitiä niin paljon kuin ennen.

– Minulle on yksinkertaisesti vapautunut aikaa miettiä henkisiä juttuja. Urallanikin olen jo siinä vaiheessa, ettei minun tarvitse enää hirveästi näyttää ja sinkoilla sinne sun tänne.

Sari sanoo, ettei hän ole "hurahtanut" mihinkään, hän ei näe enkeleitä eikä käy keskusteluja henkioppaiden kanssa. Tosin Sarikin uskoo johonkin korkeampaan voimaan ja siihen, että jotkut voivat olla herkistyneitä myös enkeleille ja henkioppaillekin.

– Henkinen kasvu ei merkitse minulle mystisiä poppaskonsteja vaan keinoja parantaa elämänlaatuani. Olen aina lukenut itsehoito-oppaita ja sen tyyppistä filosofiaa, mutta vaikka olen ajatellut, että olipas kiva ja kirja ja kuulostipa helpolta, neuvoista ei ole siirtynyt aiemmin mitään käytännössä elämääni.

Sari pohtii mieluiten, miten hän oppisi olemaan läsnä. Hän uskoo kiireen, väsymyksen, turhautumisen ja jopa epäonnistumisen pelon johtuvan usein siitä, etteivät ihmiset osaa elää hetkessä.

Näyttelijä on huomannut muuttuneensa kaikin puolin tasapainoisemmaksi. Ennen hän tarvitsi kaikenlaista draamaa elämäänsä tunteakseen olevansa elossa.

– Se tarve on poistunut, ja elämästäni on tullut harmonisempaa. Kuopat kuuluvat elämään, mutta nyt nousen niistä nopeammin.

Koko haastattelu Me Naisten numerossa 49/2012.

Räppäri ei mielellään käytä seurustelu-sanaa.

Räppäri Mikael Gabriel, 25, myönsi Radio Suomipopin haastattelussa, että hän ja norjalainen Playboy-malli Triana Iglesias seurustelevat.

Tähän mennessä Mikael on puhunut vain tapailusta. Hiljattain Triana kertoi kuitenkin Norjan televisiossa, että suhde on vakavampi. Tämän kuultuaan myös Mikael myönsi radiohaastattalussa, että he ovat yhdessä.

– Kyllä me sit varmaan seurustellaan, räppäri sanoi radiossa.

Hän ei itse kuitenkaan käytä mielellään seurustelu-sanaa.

– Mä näkisin niin, että me ollaan kimpassa. Jos pläänit menee silleen, mitä me ollaan ajateltu, niin seurusteluvaihe jää välistä kokonaan. Skipataan se ja mennään suoraan asiaan – jos tekee mieli alkaa sitoutua täysin, räppäri selitti ajatuksiaan.

Mikaelin mukaan seurustelusta puhuminen luo turhia paineita. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö räppäri voisi ottaa suhdetta vakavasti.

– Seurustelu-sanasta tulee jotenkin pelko – alkaa ahdistaa. Sitku sitä sanaa ei käytä, niin säännöt voi olla ihan samat. Arvostaa ja luottaa ja rakastaa ihan samalla tavalla.

2427320

Triana on julkaissut  Instagram-tilillään muutaman yhteiskuvan Mikaelin kanssa.

Leffarooli ja Playboy-bileet

Musiikin teon lisäksi Mikael on viime aikoina keskittynyt näyttelemiseen. Hänet nähdään pääosassa tekeillä olevassa Bodom-elokuvassa. Tämän viikon perjantaina hän järjestää myös Playboy-bileet Helsingin Casinolla.

– Alotettiin isompi yhteistyö ja halutaan järjestää laadukkaammat pippalot. Siellä on esiintymisiä, Playboy-pelikoneita ja puputyttöjäkin. Hugh Hefneristä en voi luvata, koska hän ei kuulemma pysty enää matkustamaan.

Parisuhteensa alussa Aki Manninen ja Rita Niemi kertoivat toisilleen kaiken menneisyydestään. Suhteen vaikeimmat hetket osuivat samaan aikaan häiden kanssa. – Päätin, että minusta tulee Akille maailman paras vaimo.

Sitä saa mitä tilaa.

Niin kävi yrittäjä Aki Manniselle, 40, reilut pari vuotta sitten. Energinen mies oli toivonut vierelleen vertaistaan naista, sellaista, jolla olisi luonnetta ja tahtoa.

Sitten vastaan käveli Rita Niemi, 38, oman kylän topakka aerobictähti, jota Aki oli ihaillut etäältä monta vuotta. Rita oli kaikkea, mitä Aki oli puolisoltaan toivonut – ehkä enemmänkin. Pari tutustui, rakastui, paukautti naimisiin ja pani suhteensa testiin Temptation Island -ohjelmassa.

– Kerran meillä tuli Ritan kanssa vääntöä jostain asiasta, ja tulin maininneeksi siitä äidilleni, Aki muistelee.

– Yritin saada äidiltäni empatiaa, mutta sen sijaan äiti muistuttikin, että tätä sää Aki olit toivonut, vahvaa naista. Kun sulla on sellainen, opettele käsittelemään häntä.

"Kun on hyvässä fitissä, jaksaa olla parempi kumppani."

Nyt Aki ja Rita ovat ryhtyneet kymmenen suomalaisparin parisuhteen ja elämäntapojen personal trainereiksi. Akin ja Ritan rakkausdieeteissä he ohjaavat pariskuntia kohti terveellisempää elämää ja toimivampaa suhdetta.

– Monesti unohtuu, miten terveys ja parisuhde kulkevat käsi kädessä. Kun on hyvässä fitissä, jaksaa olla myös parempi kumppani, Rita sanoo.

Aki nyökyttelee vieressä.

– Meillä on sellaista elämänkokemusta ja elämänkatsomusta, että pystymme nyt jeesimään muita.

Pitkät treffit Hummerissa

Missä tapasitte ensimmäisen kerran?

Rita: Törmäsimme vuonna 1999 Porin urheilutalolla kilpa-aerobictreeneissä, joihin Aki osallistui kaverinsa kanssa. Oikeasti he tulivat vain katteleen mimmejä, ja muistan, ettei poikia kovin pitkään treeneissä näkynyt.

Aki: Pikkukaupungissa tiesimme toisistamme ja vaihdoimme joskus muutaman sanan, mutta emme tutustuneet kunnolla vielä moneen vuoteen. Seurasin etäältä Ritan urheilu-uraa ja hän minun moponrakentelujani. Vuonna 2009 ilmoitin kavereilleni, että Rita olisi minun tuleva puolisoni. Kolme vuotta myöhemmin pääsin halaamaan häntä ensimmäisen kerran.

"Aki vonkasi kuukauden, kun pyristelin vastaan."

Rita: Aki tuli silloin halaamaan kadulla ja toivotti tsempit tuleviin kisoihin. Myöhemmin hän pyysi minua syömään ja vonkasi kuukauden, kun pyristelin vastaan. Päädyimme kunnolla juttusille, kun törmäsimme sattumalta yökerhossa loppuvuodesta 2013. Siinä vaiheessa olimme kumpikin eronneet pitkistä suhteista.

Aki: Kohtaamista seuranneena päivänä pyysin Ritaa ajelulle. Hän hyppäsi Hummeriini, auton ovet napsahtivat lukkoon ja aukesivat vain siksi hetkeksi, kun hain meille kahvit ja Royal-suklaata. Sinä sunnuntaina Rita meni vielä yöksi kotiinsa, mutta jo maanantaina hän jäi luokseni eikä ole sen koommin lähtenyt.

Mihin ihastuitte toisissanne?

Aki: Olin seurannut Ritan haastatteluja ja ajattelin, että hän oli vertaiseni: urheilullinen, ajatteli samoin ja hänessä oli positiivista hulluutta. Kuitenkin hänen ensimmäiset sanansa minulle olivat ”Minulla on ennakkoluuloja sinua kohtaan”. Käskin kärrätä ne ennakkoluulot kaatopaikalle.

Rita: Oma suhteeni oli päättynyt jo kolme vuotta aiemmin, mutta en ollut varma, oliko Aki kunnolla eronnut. Olin aina nähnyt hänet naisystävän kanssa, ja mietin, oliko hän pelkkä peluri. Lopulta Akin suoruus yllätti ja ihastutti.

Aki: Kun Rita nousi kyytiini, sanoin hänelle, etten tullut tänne puhelemaan säästä. Kerroin suoraan, mitä haluan kumppanilta, parisuhteelta ja elämältä. Suhteemme alkoi hyvään aikaan: meillä ei ollut parisuhdedraamaa eikä keskeneräisyyksiä meneillään.

"Suhteemme alussa kaadoimme toistemme eteen kaikki luurangot kaapista."

Rita: Tutustuimme joulun aikaan, kun kummallakin oli paljon vapaata. Istuimme Akin luona ja puhuimme ja puhuimme. Muistan meidän naureskelleen, että päivät menivät päätä käännellessä.

Aki: Suhteemme sai aivan erilaisen startin kuin aiemmat. Ensimmäisten viiden viikon aikana tyhjensimme Italiasta ja Ranskasta hankkimani viinivarastot ja kaadoimme toistemme eteen kaikki luurangot kaapista. Ritan kanssa tunsin sellaista isoa tunnetta, jota olin aina odottanut ja nähnyt korkeintaan elokuvissa. Siinä tunnelmassa sateinenkin päivä näytti aurinkoiselta.

Miten lähipiiri suhtautui romanssiinne?

Rita: Julkistimme suhteemme vuodenvaihteessa, kun laitoimme someen kuvan, jossa istuimme paljussa kuoharilasit paljun reunalla. Entiset kumppanit kommentoivat sitä… hmm… aika kärkkäästi.

Aki: Kuvaa seurasi ensin kauhea pölypilvi, mutta se laskeutui nopeasti. Tuntuu, että suhdettamme kunnioitetaan, eikä kukaan yritä meidän väliimme. Sellaista seppää ei olekaan, joka onnistuisi särkemään jotain näin kaunista.

Rita: Olemme aitoja ja suoria, ja se kertoo meidän sekä suhteemme vahvuudesta. Jos olen liikkeellä yksin, ihmiset kyselevät, missä Aki on tai käskevät kertomaan hänelle terkkui. Se tuntuu hauskalta.

Kina alkaa tiskeistä

Mitä arvostat puolisossasi?

Rita: Alussa mittailin Akia tarkkaan. Vaikutuin hänen rohkeudestaan, positiivisuudestaan ja kyvystään puhua tunteistaan. Niitä samoja piirteitä arvostan edelleen. Aki on myös urheilullinen eikä hänen ulkomuotonsa ole lainkaan huono. Porilaisittain se oli iso kehu.

"Rita on opettanut minut käsittelemään negatiivisia fiiliksiä."

Aki: Ritassa on mahtavaa hänen suoruutensa ja avoimuutensa, ja sitä hän on opettanut minullekin lisää. Hän on myös opettanut minut käsittelemään negatiivisia fiiliksiä: aiemmin menin aina kuoreeni, jos elämässä oli vaikeuksia.

Miten teillä riidellään?

Aki: Meillä sanotaan suoraan ja kovasti. Olemme vahvoja tyyppejä, ja suuttuessa räiskyy. Tosin viimeksi riidellessä havahduimme siihen, ettei meillä ole yhtään oikeaa aihetta riitaan.

Rita: Sepä juuri, kinat alkavat turhasta. Saatan vain olla väsynyt, ja Aki ottaa huonon fiilikseni henkilökohtaisesti. Silloin huudan jumalauta, mulla on oikeus huonoon oloon.

Aki: Taloudessamme asuu yksi viisas, koiramme herra Putin. Jos alamme riidellä, se häipyy seurastamme eri kerrokseen. Se on paras oppi, miten käsitellä huonoa energiaa: lähteä pois tilanteesta.

Miten teillä jaetaan kotityöt?

Rita: No, tämä onkin niitä harvoja riidan aiheita. Minä teen enimmät kotityöt ja joskus turhaudun siihen. Ulos lähtiessä Aki saattaa hoputtaa, että mikä sinulla kestää, minä kun siivoan hänen jälkiään.

"Tempaisin nipun lautasia, nakkasin ne pihalle ja sanoin, että kato, ei tartte tiskata!"

Aki: Muistan kerran, kun Rita hikeentyi tiskeistä keittiössä. Minä tempaisin nipun lautasia, nakkasin ne pihalle ja sanoin, että kato, ei tartte tiskata!

Milloin parisuhteessanne on ollut vaikeaa?

Rita: Kun Akin firmalla meni huonosti, se heijastui suhteeseemme. Hän ei halunnut kaataa huoliaan minulle, mutta hänen sulkeutumisensa vain risoi minua enemmän. Akista tuli vetäytyvä. Hän alkoi naukkailla viskiä unilääkkeeksi.

Aki: Ritan sanat herättivät minut, kun olin alkanut hukata todellista itseäni. Se oli ristiriitaista aikaa, sillä meille tapahtui myös paljon hienoja juttuja: menimme naimisiin ja kävimme häämatkalla.

"Temptation Island oli raju testi suhteellemme."

Rita: Myös Temptation Island oli raju testi suhteellemme. Sen vaiheita puimme pitkään. Nyt ajattelemme, että kaikki vaikeatkin kokemukset ovat vain vahvistaneet meitä ja liittoamme.

Millaisissa asioissa eroatte toisistanne eniten?

Aki: Meillä on ihan erilainen rytmi. Minä nousen aikaisin, kun Rita voi nukkua pitkälle aamuun. Rita on pikkutarkka ja huolellinen: sulkiessaan pullonkorkin hän kääntää sen viimeiseen kierteeseen asti tai avaa vetoketjun varoen. Minä olen suurpiirteisempi, enemmän tulta ja tappuraa.

Rita: Ai perhana, että minulla menee tunteisiin, kun Aki jättää tavarat levälleen. Kai nuo eromme ovat tyypillisiä miesten ja naisten välisiä eroja: miehet eivät pysty yhtä monimutkaiseen ajatteluun kuin naiset, eivätkä naiset osaa sellaista suoruutta kuin miehet. Siitä olisi meille paljon hyötyä.

Aki: Rita on tunnollisempi esimerkiksi kirjallisissa töissä. Minä laittaisin mieluummin läppärin jo kiinni ja lykkäisin hommat huomiselle. Ja kun Rita päättää jotain, hän ei ihan heti muuta mieltään. Jos hän aamulla saa päähänsä syödä tänään thaimaalaista, niin se on sitä sitten.

Onko teillä väännetty siitä, kumman uraan panostetaan?

Rita: Sellaisia tilanteita ei ole tullut. Nyt olemme innoissamme siitä, että voimme suunnitella yhteisiä töitä, kuten tv-ohjelmaa.

Aki: Meillä on ollut yhteinen polku, ja olemme kiinnostuneita samanlaisista jutuista. Tykkäämme olla esillä ja esiintyä, ja yhteiset työunelmatkin liittyvät siihen.

Turvasyistä naimisiin

Miksi halusitte naimisiin?

Rita: En ollut koskaan ajatellut meneväni naimisiin, kunnes Aki yhtäkkiä kosi. Se olikin upea fiilis, ja aloin miettiä, että avioliitto onkin perhanan hieno juttu. Päätin, että minusta tulisi Akille maailman paras vaimo.

"Olen vanhanaikainen mies ja koen avioliiton tärkeimmäksi siteeksi."

Aki: Minä taas ajattelen asioita heti tappiin asti. Tiesin heti, että haluaisin naimisiin Ritan kanssa. Olen vanhanaikainen mies ja koen avioliiton tärkeimmäksi siteeksi kahden ihmisen välillä. Se kertoo tunteesta, että haluat sitoutua toiseen loppuelämäksi.

Rita: Avioliitto ei juuri arkea muuta, mutta tuo suhteeseen pysyvyyttä ja varmuutta.

Aki: Ja jos Luoja suo lapsia, vanhempien on hyvä olla aviossa. Se on turvallisempi järjestely, jos toiselle sattuisi jotain lopullista. Silloin helpottaa, kun on sama sukunimi.

Rita: Paitsi, että minä olin päättänyt pitää sukunimeni Niemen.

Mitä et voisi antaa anteeksi puolisollesi?

Rita: Anteeksipyytäminen ja -antaminen ovat suhteessa mielettömän tärkeitä asioita. Minulla raja menee pettämisessä: se tarkoittaa, ettei puoliso kunnioita parisuhdetta eikä kumppaniaan. Ehkä siitä voi päästä eteenpäin, mutta pettäminen jää aina taustalle kytemään. Ehkä petetynkin pitäisi silloin käydä sutaisemassa vieraissa, niin pettäjä tietäisi, miten pahalta se tuntuu.

"Ihastuminen toiseen olisi anteeksiantamatonta."

Aki: Minusta tunne on vielä pahempi kuin teko. Siksi ihastuminen toiseen olisi minusta anteeksiantamatonta. Olemme kumpikin käyneet suhteissamme läpi monenlaista, joten tässä puhuu kokemus.

Oletteko mustasukkaisia?

Rita: Terveellä tavalla kyllä. Jos Akia on yritetty käpälöidä, olen kyllä tullut saman tien sanomaan että bitch please, tämä ei ole sinun paikkasi.

Aki: Pientä mustasukkaisuutta voi tuntea, mutta ei se rajoita menemisiämme. Käymme erikseen matkoillakin.

Miten hemmottelette toisianne?

Rita: Aki tykkää hyvästä ruuasta. Viimeksi annoin hänelle hyvän hieronnan.

Aki: Silloin tällöin vien Ritan ulos syömään, mutta meidän on myös tosi hyvä olla kotona. Italiasta palatessa yllätin hänet tuoksulla ja hierontaöljyllä.

Rita: Minä taas yllätin Akin poissaolollani: en tiennyt, milloin Aki palaa, joten hänen tullessaan olin kaupungilla syömässä ystäväni kanssa.

Mihin teillä törsätään?

Rita: Kauneudenhoidossa en ole koskaan laskenut pennejäni. Silloinkaan, kun en ollut varoissani, aina jostain löytyi rahaa hiustenpidennyksiin.

Aki: Minä käytän rahaa tallini työkaluihin ja moottoripyörän osiin. Sekin on satsausta kauneuteen.

"Minä sentään seurailen hintoja, Akista taas on ihan sama, mitä maksaa."

Rita: Tuhlaamme myös ruokaan, mutta se on terveellistä sijoittamista. Minä sentään seurailen hintoja, Akista taas on ihan sama, mitä maksaa. Silloin muistutan, ettemme vielä tienaa yhtä paljon kuin Cheek.

Mikä puolisossasi on seksikkäintä?

Aki: Ritalla on upea, tyttömäisen seksikäs vartalo. Onneksi hän ei kotosalla peittele sitä liikaa. Meillä saa kulkea kulkuset heiluen!

Rita: Akin itsevarmuus ja karisma ovat seksikästä, ja sitten tuo ääni. Huh huh, vielä kun vähän jutellaan, tässähän alkaa lämpiämään...

Mitä haluaisit sanoa puolisollesi nyt?

Aki: Vaikka kaikki muu maailmasta häviäisi, sinä et häviä minulta koskaan.

Rita: Rakastan sinua.

Aki: Ai vieläkin?

Ritan ja Akin lemmenkoulu -videoblogi nyt täällä! Menaiset.fi/lemmenkoulu

Näyttelijä Antti Holma, 33, toteuttaa huhtikuussa pitkäaikaisen haaveensa.

Antti Holma viettää Lontoossa ainakin puoli vuotta ja katsoo jatkon sitten.

– Lontoo on kaikista rakkain kaupunki minulle. Käyn siellä 2–3 kertaa vuodessa. Vuonna 2004 olin siellä kesätöissä Starbucksissa ja öisin clubbailin. Päätin, että joskus palaan, hän hehkutti Ylen uuden Kynsin hampain -sarjan pressissä maanantaina.

Antti myy parhaillaan Helsingin keskustassa sijaitsevaa yksiötään, joka on ollut hänen kotinsa 8 vuoden ajan. Lontoosta hänellä ei vielä ole asuntoa vuokrattuna.

– Olisi tietysti ihanaa, jos olisi jo kämppä ja avaimet kädessä. Siellä elämä on kuitenkin niin nopeatempoista, ja kämpät liikkuvat sen verran vikkelästi, että alan tosissani metsästää asuntoa vasta lähempänä lähtöä. Oman asunnon myyn pois, jottei sitten ole takaporttia. Muuten palaan puolen vuoden päästä yksiööni ja istun siellä sitten vittuuntuneena, hän naurahtaa.

"Olen hokenut ei-sanaa tässä aika monta kuukautta ja raivannut tilaa unelmalleni."

Aivan yksinkertaista lähtöpäätöksen teko ei ollut. Antti on joutunut kieltäytymään monesta kiinnostavasta työprojektista Suomessa. Muun muassa MTV3:lla nähdyn Antti Holma Show'n jatko jäi osittain muuton takia toteutumatta.

– En halua kuulostaa diivalta, mutta olen hokenut ei-sanaa tässä aika monta kuukautta ja raivannut tilaa unelmalleni, hän sanoo.

Antti korostaa, ettei lähde Lontooseen luomaan uutta uraa. Hänen unelmansa olisi yhdistää siellä asuminen ja projektit Suomessa ja maailmalla. Seuraavan puolen vuoden aikana hän aikoo ainakin kirjoittaa toisen romaanin, jonka aihe on jo mielessä. Lontoossa hän haluaa imeä itseensä suurkaupungin sykettä ja uusia kokemuksia.

– Minussa on niin paljon suorittajan vikaa, että Lontoo on juuri sellainen kaupunki, joka sopii minulle. Siellä kun joutuu jatkuvasti ennakoimattomiin tilanteisiin ja epämukavuusalueelleen, hän jutteli.

Kopiokohu huumorilla

Viikonloppuna viestintäkonsultti Ville Kormilainen ihmetteli julkisessa Facebook-päivityksessään omiensa ja Antin somevitsien samankaltaisuutta. Kohu alkoi, kun Antti julkaisi Facebookissa Mutsi Netflixissä -videon, jossa Kormilaisen mukaan oli hyvin paljon samaa kuin hänen jokin aika sitten snapchat-palvelussa lanseeraamassaan Mutsi snäppää -hahmossa. Toinen sketsi koski runebergintorttujen kokonaisena syöntiä. Antti kuittaa asian huumorilla.

" En muutenkaan vaani paniikissa muiden ideoita snapchatissa."

– Olemme tunteneet Ville kanssa lukiosta saakka ja voin vakuuttaa, etten ole saanut ideoitani häneltä. En muutenkaan vaani paniikissa muiden ideoita snapchatissa. Mielestäni Villen kommentit olivat humoristisia läppiä ja vastasinkin niihin huumorilla. Toistaiseksi olen omavarainen sketsien suhteen, Antti huomautti maanantaina.

Antti sanoi ilmoittavansa, kun lainaa toisten ideoita, ja huomautti, ettei kuulu Kormilaisen snapchat-seuraajiin.

Tämän viikon Antti kuvaa vielä Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! -lastenelokuvaa. Seuraava ja viimeinen suurempi projekti ennen Lontooseen lähtöä on rooli uudessa draamasarjassa, jota tähdittävät Antin lisäksi Outi Mäenpää ja Ville Virtanen.

– Se kuvataan Norjassa ihan käsivarren päässä. Siitä tulee erittäin mielenkiintoinen leirikoulu, Antti uskoo.

Juki67
Viesti

Oikea ratkaisu Antti. Jos olisi mahdollista muuttaisin muualle myös. Perheen takia vielä jään. Viimeinen pisara oli tänään. Maksoin viime syksynä ajoneuvoveron erän viikon myöhässä. Siitä johtuen koko loppuvero meni ulosottoon viimeviikolla ilman mitään ennakkovaroitusta.
Aivan sikamainen systeemi!

Mursiko viinihuijaus kolmella Michelin-tähdellä palkitun huippukokin?

Maailman parhaana keittiömestarina pidetty Benoît Violier, 44, löydettiin viikko sitten sunnuntaina kuolleena kotoaan, kertoo Daily Mail.

Violer'n omistama Restaurant de l'Hotel de Ville -ravintola oli juuri joulukuussa palkittu vuoden 2015 parhaana ravintolana. Sveitsissä sijaitsevalla ravintolalla oli kolme Michelin-tähteä.

Eri lähteiden mukaan Violier oli kärsinyt jopa 1,3 miljoonan punnan eli noin 1,8 miljoonan euron tappiot jouduttuaan viinihuijareiden petoksen kohteeksi.

Violier'lle ja muille ravintoloitsijoille oli myyty peräti 35 000 euron arvoisia harvinaisia viinejä, joita ei koskaan toimitettu ostajilleen. Violier'n uskotaan ajautuneen huijauksen takia pahoihin taloudellisiin vaikeuksiin ravintolansa menestyksestä huolimatta.

Violier'n oli tarkoitus lähteä kuolinpäivänään Pariisiin Michelin-tähti-palkintoseremoniaan. Ystävät huolestuivat, kun Violier ei vastannut puhelimeensa eikä ovikellon soittoon.

Violier'n Brigitte-vaimo oli samaan aikaan lounastamassa ystäviensä kanssa. Hän löysi puolisonsa saavuttuaan takaisin kotiin. Violier'n ei kerrota jättäneen jälkeensä viestiä.

Parilla on 12-vuotias poika Romain.

Otsikkoa muutettu 8.2. klo 15.38