Suomeen saapunut Saara Aalto tapasi tiistaina fanejaan Helsingissä. Mukana oli kihlattu Meri Sopanen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Saara Aalto ja kihlattu Meri Sopanen eivät silti aio luopua Järvenpään-kodistaan.

Saara Aalto kävi tiistaina pikavisiitillä työasioilla Suomessa. Hän oli herännyt aamuneljältä ja lentänyt Lontoosta Helsinkiin managerikihlattunsa Meri Sopasen kanssa. Lontoosta on tulossa pariskunnan kotipaikka, kunhan sopiva asunto löytyy.

– Olemme etsineet jo pitkään sitä oikeaa asuntoa Lontoosta. Nyt luulen, että löysimme sen, Saara kertoi kuulumisiaan.

Pariskunta on kolunnut läpi parisenkymmentä kämppää, mutta aina on kuulemma ollut mutkia matkassa, esimerkiksi lemmikkien takia. Hänellä ja Merillä on kaksi koiraa.

Yhteisestä Järvenpään-kodistaan pariskunta ei aio luopua.

– Se on meidän ihana kotimme, eikä koskaan tiedä, mitä tapahtuu, Saara totesi.

Paparazzit piinaavat

Lontoossa Saara on jo saanut osansa brittien keltaisesta lehdistöstä. Paikalliset paparazzit eivät ole jättäneet suomalaislaulajaa rauhaan.

– Viime viikollakin eräs mies yllätti meidät iltakävelyllä. Hän hyppäsi eteemme ja alkoi räpsiä siinä kaatosateessa. Muutenkin paikalliset lehdet kirjoittavat välillä mitä sattuu, Saara naurahti.

Esimerkiksi The Sun -lehti uutisoi hiljattain, että Saarasta ollaan tekemässä Britanniassa kaksiosaista tosi-tv-sarjaa. Lehden mukaan sarja keskittyisi Aallon elämään X Factorin jälkeen.

– Tosiasiassa Yle tekee minusta seurantadokumenttia. Kyseessä ei siis ole brittiläinen tosi-tv-sarja, Saara tarkensi.

Kaksi biisiä jo valmiina

Saara sijoittui joulukuussa Britannian X Factor -kilpailussa toiseksi. Joulukuun lopussa hän kertoi tehneensä levytyssopimuksen Suomen ja Britannian Sony Musicin kanssa.

Aallolle myönnettiin loppuvuodesta Suomi-palkinto ja lisäksi hän sai Oulun kaupungilta 5 000 euron stipendin. Saara on ehdolla jo toistamiseen vuoden homoksi sekä Suomessa että Briteissä paikallisen Diva-lehden äänestyksessä.

”Yhden biisin teen Sophie Ellis Baxtorin kanssa.”

– Tällä hetkellä työstän esikoislevyäni huippusäveltäjien kanssa. Olen saanut jo kaksi biisiä julkaisukuntoon. Yhden biisin teen Sophie Ellis Baxtorin kanssa, onnellinen Saara paljasti.

Pikavisiitillään Suomessa Saara tapasi fanejaan ja julkisti samalla sponsoriyhteistyönsä sveitsiläisen Raymond Weil -kellomerkin kanssa: merkki valitsi hänet uuden kellosarjansa keulakuvaksi. Aiemmin Raymond Weil on tehnyt yhteistyötä sellaisten maailmantähtien kuin Queenin sekä muusikko Emeli Sanden kanssa sekä sponsoroinut näyttävästi Brit Awards -palkintogaalaa.

– Saara on täydellinen mainoskasvoksemme. Ihastuimme häneen Britannian X Factorissa, jossa hän hurmasi meidät viikko toisensa jälkeen täydellisillä esityksillään. Onneksi hän suostui kanssamme yhteistyöhön, Raymond Weilin toimitusjohtaja Elie Bernheim sanoi Stockmannin kahdeksannen kerroksen samppanjabaarissa pidetyssä kutsuvierastilaisuudessa.

Pilvi ”Aina Inkeri Ankeinen” Hämäläinen on nykyään niin täystyöllistetty, että oikein odottaa hetkeä hengähtää.

Pilvi Hämäläinen voitti kaksi viikkoa sitten Putouksen Aina Inkeri Ankeinen -hahmollaan. Näyttelijän elämä on ollut voiton jälkeen kiireistä.

– Olen tehnyt hahmokeikkoja, ja muitakin uusia työjuttuja on tullut. Olen oikein odottanut, että tulisi tyhjiö, eikä hetkeen tapahtuisi mitään ja saisin huoahtaa.

Ohjelma nosti Pilvin yhdeksi maan kiinnostavimmista näyttelijöistä. Tänään hän juhlii Jussi-gaalassa alan huippujen kanssa.

Menestykseen mutkan kautta

Pilvi ei ikinä päässyt Teatterikorkeakouluun, joten hän on edennyt alalle muuta kautta. Hän on rahoittanut dramaturgian opintojaan ja haavettaan erilaisilla töillä. Pilvi on hoitanut vanhuksia, työskennellyt feissarina ja leikannut ruohoa. Viime vuosina hän on työskennellyt Ryhmäteatterin kahvilassa.

– Olen elättänyt itseäni välillä näyttelijäntöillä. Tilanne on nyt tietysti helpompi, kun töitä on paljon, eikä tarvitse miettiä niin paljon rahaa.

Pilvi haluaa lähettää kohtalotovereilleen terveisiä:

– En ikinä suostunut luopumaan unelmastani näytellä.

Timo Lavikainen sijottui Putouksessa kolmanneksi. Hän kuvaa keväällä kolmea eri elokuvaa. Hänkään ei ole vältellyt hiljaisina näyttelijäkausina muita töitä. – Olen tehnyt lyhyet pätkät töitä raksalla. En ikinä arvota töitä paremmiksi tai huonommiksi. Tietysti elokuvia on hauskempi tehdä.
Timo Lavikainen sijottui Putouksessa kolmanneksi. Hän kuvaa keväällä kolmea eri elokuvaa. Hänkään ei ole vältellyt hiljaisina näyttelijäkausina muita töitä. – Olen tehnyt lyhyet pätkät töitä raksalla. En ikinä arvota töitä paremmiksi tai huonommiksi. Tietysti elokuvia on hauskempi tehdä.

 

Jannika B haluaa olla hänen ja Toni Wirtasen tyttärelle esimerkkinä siitä, että ulkoiset asiat eivät ole olennaisia.

Toni ja Jannika Wirtanen ovat yksi Jussi-gaalan näyttävimmistä pariskunnista. Kutsu tuli Jannikalle yllätyksenä.

– Toni sanoi eilen puolen päivän aikaan, että muistinhan sanoa sinulle, että menemme huomenna Jussi-gaalaan? No ei ollut muistanut.

Jannika löysi illan iltapukunsa lopulta omasta vaatekaapista. Mekko on seitsemän vuoden takainen ostos Gina Tricot -myymälästä, jossa Jannika oli tuolloin myymäläpäällikkönä. Asusteena on äidin 1980-luvun vyö.

Maailman söpöimmät korvat

Jannika  on nähty viime aikoina gaaloissa hiukset kiinni. Tämä on hänelle isompi asia kuin ulkopuolinen saattaa arvella. 

Jannika kertoi Emma-gaalan yhteydessä Instagram-tilillään, että hän on hävennyt korviaan ja kaulassaan olevaa vitiligoa. Koulussa häntä kiusattiin näistä kahdesta asiasta, ja siksi hänet on nähnyt useammin hiukset auki. 

”Jokaisella on mörkönsä kaapissa, pienemmät tai isommat.”

Kun Jannika ymmärsi, että hänen 1,5-vuotiaalla Martta-tyttärellä on samanlaiset korvat, ne olivat hänestä maailman söpöimmät. Hän toivoo, ettei tytär ikinä piilottelisi korviaan.

– Haluan olla omalle tyttärelleni esimerkkinä siitä, että ulkoiset asiat eivät ole olennaisia. Emme edes kiinnittäisi niihin huomiota, jos muut eivät niistä meille huomauttelisi. 

Jokaisella on mörkönsä 

Toni arvelee, että heidän tyttärensä on niin vahvatahtoinen, että tämä ei tule pienistä välittämään.

– Tai jokainen meistä kipuilee tavallaan ja jokaisella on mörkönsä kaapissa, pienemmät tai isommat. Tänne synnytään ja sitten loppuelämä yritetään tappaa omia perkeleitä. Olen onnellinen, että Jannika saa tapettua omiaan. Ja yleisesti on ikävää, että ihmisillä on omaan kehoon liittyviä epävarmuuksia. Näihin nahkoihin kuitenkin synnymme, Toni sanoo.

Tällä hetkellä vanhemmat ihailevat tytön uusia taitoja.

–Hän menee peilin eteen ja sanoo wautsiwau! Puhe kehittyy koko ajan. Eilen hän sanoi täydellisesti neljän sanan lauseen: mummo heittää pallon Martalle.

Emma-gaalassa Jannika edusti yksin, sillä Toni jäi hoitamaan kotiin kipeää tytärtä. Nyt pari halusi tulla gaalaan juhlistamaan kotimaista elokuvaa, vaikka Apulanta-elokuva ei ole ehdolla.

– Elokuvassa käytettiin kokonaan uudenlaista elokuvan tekemisen kulttuuria. Mitä vähemmän kangistutaan kaavoihin, sitä enemmän ala menee eteenpäin. Elokuva oli viime vuoden kohutuin, ihmettelen, miksi se ei ollut ehdolla, Toni sanoo.

 

Ruotsin hoviin on tulossa taas uusi vauva. Testaa odotellessa, tunnistatko vauvakuvista Victorian ja Danielin, Madeleinen ja Chrisin sekä Carl Philipin ja Sofian perilliset!

 

 

Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen Sofia-vaimonsa odottavat toista lasta.

Lähimmästä kuninkaanlinnasta kuuluu taas iloisia uutisia. Ruotsin hovi on ilmoittanut, että prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia odottavat toista lasta, sisarusta pikku prinssi Alexanderille. Prinssi Alexander syntyi huhtikuussa 2016.

”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että odotamme lasta, sisarusta prinssi Alexanderille. Odotamme innolla, että saamme toivottaa tervetulleeksi perheeseemme uuden pikku jäsenen,” Carl Philip ja Sofia kertovat Expressenin mukaan lehdistötiedotteessa.

Ruotsin hovin Instagram-tilillä kerrotaan, että tulevan pikku prinssin tai prinsessan laskettu aika on syyskuussa 2017.

 

Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia väntar barn./ Prince Carl Philip and Princess Sofia are expecting a child. "Vi är glada att kunna meddela att vi väntar barn, ett syskon till Prins Alexander. Vi ser fram emot att välkomna en ny liten medlem till vår familj", säger Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia. Prinsessan Sofia mår bra och födseln beräknas till september 2017. Under våren och sommaren 2017 förväntas inga större förändringar i Prinsparets program. "We are happy to announce that we are expecting a child, a sibling to Prince Alexander. We are looking forward to welcoming a new little member to our family," says Prince Carl Philip and Princess Sofia. The birth is expected to take place in September 2017. No changes in the schedule of The Prince Couple's public engagements are planned during the spring and summer of 2017. Foto: kungahuset.se. #prinsparet #kungahuset

Henkilön Kungahuset (@kungahuset) jakama julkaisu