Rosa Meriläinen ja Simo Frangén asuivat yhdessä Tampereella. Kuva: Sanoma-arkisto / Panu Pälviä ja Seppo Solmela
Rosa Meriläinen ja Simo Frangén asuivat yhdessä Tampereella. Kuva: Sanoma-arkisto / Panu Pälviä ja Seppo Solmela

Rosa Meriläinen ja Simo Frangén tiedottavat erostaan sosiaalisessa mediassa.

Pitkään yhdessä olleet Rosa Meriläinen, 41, ja Simo Frangén, 53, ovat päättäneet erota.

Pari julkaisi erostaan yhteisen tiedotteen sosiaalisessa mediassa.

"Rosa ja Simo tiedottavat: Rosa Meriläinen ja Simo Frangén ovat eronneet. Molemmat osapuolet toivovat toisilleen erinomaista jatkoa tulevan elämän varrelle. Koska erolle pitää aina olla jokin syy, niin sanotaan nyt vaikka näin: avoliittomme kaatui musiikillisiin erimielisyyksiin. Emme aio kommentoida eroamme julkisuudessa millään tavalla", he kirjoittavat Rosan Facebook-sivulla julkaistussa päivityksessä.

– Kyllä se pitää paikkansa, Simo Frangén vahvistaa erouutisen Ilta-Sanomille.

Koomikko, käsikirjoittaja ja juontaja Simo Frangén sekä kirjailija ja poliitikko Rosa Meriläinen menivät kihloihin vuonna 2004 ja asuivat avoliitossa. Heillä on liitostaan 10-vuotias poika Frans.

erimieltä vahvasti..

Rosa Meriläinen ja Simo Frangén eroavat: ”Avoliittomme kaatui musiikillisiin erimielisyyksiin”

Päinvastoin nostan hattua heille noin sen täytyykin mennä eikä ruikuteta ja surkutella iltapäivälehdissä...tuosta on lapsellisuus kaukana enemminkin kypsyys loistaa!Kerrankin pari joka ei heitä lokaa toisen niskaan eron tullessa...isot pisteet..Mitäpä jo tuossa tapuksessa olikin iloinen asia ja mistä tiedät että Simon idea?Mutulla ei kannata mennä ..!
Lue kommentti

Saara Aaltoa kiitetään rohkeudesta tehdä sitä, mitä itse haluaa.

Valoisuus, sitkeys, rohkeus – muun muassa näiden asioiden ansiosta Saara Aalto, 30, on valittu Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2017, kertoo Ilta-Sanomat. Voittajan valitsi Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati.

Palkinnoin jakoi viime vuoden voittaja Kaj Kunnas.

IS:n mukaan Saaran nimitykseen vaikuttivat muun muassa hänen valoisa persoona, sitkeys sekä rohkeus tehdä juuri sitä, mitä itse haluaa. 

Omistautuminen muusikon uralle on vaikuttanut Saaran elämään monella tapaa. Hän kertoi huhtikuussa Me Naisille satsanneensa tuhansia euroja Britannian X-Factorissa menestymisensä eteen. Rahaa paloi muun muassa kuvauksiin matkustamiseen sekä hotelleissa yöpymiseen.

– Kun kisa osaltani jatkui, rahaa paloi vaatteisiinkin. Meitä kuvattiin joka päivä, eikä samoja asuja saanut käyttää, Saara kertoi.

Kun Saara sijoittui Britannian X-Factor-kisassa toiseksi, hän iloitsi menestyksestään Instagram-tilillään. 

– En voisi olla onnellisempi tänään! Tämä kaikki on niin täydellistä, unelmastani tuli totta, koska te hyväksyitte minut. Rakastan teitä niin paljon, tämä on alku.

Jenni Alexandrova lähtee ensi viikolla miehensä Jussi Heikelän kanssa viikon lomalle Yhdysvaltojen länsirannikolle ennen uuden työn aloitusta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Juontaja aloittaa uuden työn lisäksi myös bloggaamisen.

Suosikkijuontaja Jenni Alexandrovalla on edessään muutosten syksy. Nainen siirtyy Suomipopilta naapurikanava Radio Aallon iltapäivään.

Jenni juonsi Suomipopin iltapäivää yhdessä Sami Kurosen kanssa kolme vuotta. 

– Oli uuden aika. Lokakuun puolivälissä starttaa ensimmäinen oma ohjelmani.

– Tällaista radiobisnes on. Aallolta pyydettiin minua iltapäivään, koska minulle kerrottiin, että uppoan parhaiten noin 25–54-vuotiasiin naisiin. Harmi, etten miehiin, Jenni nauroi saapuessaan Doog-hyväntekeväisyyskonseptin lanseeraukseen Helsingissä.

Sami Kuronen siirtyy Radio Suomipopin päivään. Viimeisen yhteisen lähetyksensä Jenni ja Sami vetävät tulevana maanantaina.

– Siitä tulee tunteellista. Toisaalta, muutos on aina hyvästä, Jenni pohti.

Jenni aloittaa ensi viikolla myös kauan haaveilemansa, omalla nimellään kulkevan blogin. Ydinsisältöä ovat Jennin suosikkiasiat: ruoka, viini ja matkailu.

Jos ketään ei kiinnosta, niin ei voi mitään.

– En halua, että kukaan muu sanelee sisältöä, joten pysyn itsenäisenä. Olen kaivannut kirjoittamista. Haluan yhdistää tekstit ja kuvat visuaalisesti näyttäviksi kokonaisuuksiksi, hän haaveilee.

Jennillä on realistinen asenne blogin suhteen.

– Jos se lähtee, se lähtee. Mutta jos ketään ei kiinnosta, niin ei voi mitään. En aio ottaa asiasta paineita, hän summaa.