Rakkauslääkäriksi itseään tituleeraava Emilia Vuorisalmi ei viihdy enää sinkkumarkkinoilla. Kuvat: Liisa Valtonen/Instagram
Rakkauslääkäriksi itseään tituleeraava Emilia Vuorisalmi ei viihdy enää sinkkumarkkinoilla. Kuvat: Liisa Valtonen/Instagram

Tv-kasvo ja lääkäri Emilia Vuorisalmi julkaisi Instagramissa kuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoo keskittyneensä kesän vain rakkauteen. 

Kuvassa miehen käsi kaulailee hymyilevää, aurinkolasipäistä Emilia Vuorisalmea, 38.

Me Naisten tavoittama nainen ei halua paljastaa, kuka kuvan salaperäinen mies on. Hän kuitenkin kertoo, että on ollut jo pidempään parisuhteessa. Vuorisalmen mukaan suhde on alkanut alkukeväällä.

Siinä on kaikki, mitä hän haluaa asiasta julkisuuteen lausua.

– Tällä hetkellä keskityn arjen pyörittämiseen, tv-kasvo toteaa.

Vielä helmikuussa hän kertoi Me Naisille olevansa sinkku.

– Parisuhteessa olen ärsyttävän takertuva ja intensiivinen, varsinkin alkuvaiheessa. Kietoudun kumppaniin tiukasti, niin henkisesti kuin fyysisesti, Emilia sanoi tuolloin Me Naisille.

– Vedän puoleeni samankaltaisia ihmisiä, yhtä intensiivisiä. Eteeni onkin tullut tilanteita, joissa suhteen happi on loppunut, tv-kasvo sanoi.

Vuorisalmi kertoi uskovansa, että suhde voisi tehdä hänen elämästään vielä parempaa.

– Elämäni on ihanaa, mutta tuntuu, että arki voisi olla vielä täydempää, kun sen voisi jakaa jonkun aikuisen kanssa. Joka päivä kaipaan toista ihmistä lähelleni, 11–vuotiaan Lilia-tyttären äiti sanoi.

Hän sanoi, että uskoo tarvitsevansa vierelleen itsevarman ja määrätietoisen miehen. Vuorisalmi on tunnustautunut romantikoksi.

– Olen onnekas, että olen saanut kokea paljon rakkautta elämässäni, vaikka välillä onkin ollut haastavia vuosia. Ehkä se suurin rakkauteni on vielä kuitenkin edessä, Vuorisalmi sanoi helmikuussa.

Vuonna 2015 hän julkaisi Sekaisin lovesta -kirjan, jossa hän tutki rakastumista tieteen näkökulmasta.

 

 

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.