”Olen joskus pyöritellyt potilasvahinkopapereita, mutten tiedä, mitä hyötyä niistä enää olisi”, Sini miettii.

Sini Eronen on synnytyksestään kiitollinen ja katkera: hän sai täydellisen tytön mutta myös kiusallisen vamman, joka rajoittaa joka ikistä päivää.

Sori, pakko mennä!”

Siitä on tullut porilaisen Sini Erosen, 36, vakiolause.

Joskus hän ei ehdi sanoa mitään vaan katoaa. Sinin on pakko. Hän juoksee vessaan, ja jos on hyvä tuuri, hän ehtii sinne ennen kuin housut sotkeutuvat.

Synnytys kuusi vuotta sitten ei mennyt ihan suunnitellusti. Ulompi sulkijalihas katkesi kokonaan, ja sen jälkeen ulosteen pidättely on ollut mahdotonta.

Vessavahinko on sattunut Sinille lukuisia kertoja: lenkillä, päiväkotimatkalla, baarijonossa, sairaalan edessä. Työpaikallakin on alushousuja ja varavaatteita, jos Sini ei ehdi vessaan ajoissa vaan joutuu vaihtamaan alaosat.

Eriasteiset pissan- ja ilmanpidätysvaivat ovat synnytyksen jälkeen yleisiä, mutta Sini sai lääketieteellisesti kuin käänteisen lottovoiton: Sulkijalihasrepeämiä saa vuosittain prosentti alatiesynnyttäjistä, siis noin viisisataa naista. Heistä jonkinasteisia pidätysvaikeuksia on noin sadalla, mutta lääkäri arvioi 99 pääsevän huomattavasti helpommalla kuin Sini.

Vamma on niin kiusallinen, että Sinin on ollut vaikea löytää vertaistukea. Eikö näin käy muka muille?

– Haluan omalta osaltani murtaa tabua, jos joku muukin murehtii kohtaloaan kotona. Olen yrittänyt ajatella, että tämä tapahtui juuri minulle siksi, että minulla olisi puheliaana ihmisenä rohkeutta kertoa tästä muille.

Terveenä sairaalaan, sairaana ulos

Iloinen Beeda-tyttö on nyt kuusivuotias ja parasta, mitä Sinille on tapahtunut.

Sini meni synnytykseen avoimin mielin, ja ponnistusvaiheeseen saakka kaikki menikin hyvin. Tyttö oli kuitenkin virheasennossa, eikä vauva ollut tulla ulos.

Yhtäkkiä tuli kiire. Sydänäänet alkoivat heiketä, ja lapsen ulospääsyä piti avittaa imukupilla ja välilihan leikkauksella. Repeämät olivat kuitenkin laajoja.

Vauva joutui teholle mutta pelastui.

Sini ei ehtinyt nähdä lastaan, kun häntäkin kiidätettiin paikattavaksi. Leikkaus vei kolme tuntia.

Kun Sini pääsi Beedan kanssa kotiin, tuore äiti ihmetteli, miksi he ovat vauvan kanssa yhtä avuttomassa tilassa: kaikki holtittomasti housuissa.

– En koskaan tavannut synnytyslääkäriäni, joka olisi kertonut minulle, mitä synnytyksessä tapahtui tai valmistellut minua siihen, millainen toipuminen minulla on edessäni. Kun tulin kotiin, jouduin itse pähkäilemään ja googlettamaan, että tämä ei taida olla ihan normaalia.

Yhdeksän päivää myöhemmin Sini oli jo epätoivoinen. Hän palasi sairaalaan gastroenterologin tutkittavaksi. Siellä kävi ilmi, että heti synnytyksen jälkeen tehty leikkaus ei ollut onnistunut. Sulkijalihas ei toiminut.

Lääkäri ehdotti sotkujen välttämiseksi ja leikkaushaavojen rauhoittamiseksi väliaikaista avannetta, mutta Sini kieltäytyi.

– Olen toki todella kiitollinen, että meitä palasi laitokselta kotiin kaksi ihmistä yhden sijaan, mutta on jotenkin täysin järjenvastaista, että menin synnyttämään täysin terveenä ja reilua viikkoa myöhemmin keskustelin avanteesta.

Fysioterapeutin ohjeilla Sini jumppasi kuukausia vimmaisesti, mutta se ei auttanut.

Kaksi vuotta myöhemmin vammaa yritettiin korjata uudella leikkauksella Taysissa, mutta Sinille jäi elinikäinen vamma.

– On hullunkurista, että nykyään pystytään tekemään kasvojensiirtojakin, mutta yhtä pientä sulkijalihastani ei saada kuntoon. Sen pitäisi olla muodoltaan O mutta minulla se on C eli se falskaa. Niin pirun pieni ero!

Ei elämää ilman vessaa

Mitä se pieni ero tarkoittaa arjessa? Tätä: Sini tuntee Porin joka vessan. Hän tietää, mitkä ovat ilmaisia ja mihin tarvitaan kolikoita. Vessan sijainti on aina ensimmäinen asia, jonka hän selvittää uudessa paikassa.

Se tarkoittaa myös sitä, ettei joka tilanteessa tee mieli syödä. Ruoka kun tulee joskus uloskin. Mitä ja milloin syö, täytyy miettiä etukäteen. Nälkää on helpompi kestää kuin vessahätää ilman vessaa.

Lentokoneessa, illanvietossa tai juhlissa on aina useammat alaosat varuiksi mukana.

Auton penkit ovat nahkaa. Ne on helpompi siivota kuin canvaspenkit.

Pitkänmatkan linja-autoon tai vaikka venekyytiin Sini ei hyppää, jos vessaa ei ole.

Reissulla hän kantaa mukanaan muovipussia. Se kelpaa hätätilassa.

– Nämä ovat niin jokapäiväisiä automaattisia toimintoja, etten enää edes muista, että terveet eivät ajattele näin. On luonnollista, että Beeda muistuttaa, että äiti, onko sulla kakkapussi mukana.

Joskus välissä on muutamiakin hyviä kuukausia, jolloin Sini kuvittelee taas elävänsä melko normaalia elämää. Hän ehtii! Sitten vamma muistuttaa, ettei entistä terveyttä enää ole ja tulee huonoja kausia, jolloin vahinkoja käy useamman kerran kuussa.

Milloin, sitä ei arvaa etukäteen mitenkään. Kun vatsasta kuuluu ”mour”, on jo liian myöhäistä.

– On kuin lyönti suoraan naamaan, kun lenkiltä palatessa pitää kävellä suoraan suihkuun ja laittaa kaikki vaatteet pesukoneeseen. Eikä siis hien takia, Sini naurahtaa.

Joskus Sinin on pitänyt soittaa pomolle töihin, että tänään olen myöhässä, koska palaan kotiin käymään suihkussa ja vaihtamaan vaatteet.

Töissä hän on kertonut vammastaan kaikille, koska hänen on helpompi elää niin. Ei tarvitse selitellä sen enempää, kun on juostava.

– Yritän nauraa vammalleni ja heittää siitä mustaa huumoria, mutta huumorin taakse on myös helppo piiloutua ja esittää vahvempaa kuin onkaan. Kun vahinko tapahtuu, se kirpaisee joka ikinen kerta. Se on noloa, kiusallista ja kamalaa joka kerta.

miksi juuri minä?

Vaikka Sini osaa jo elää vamman kanssa, sen hyväksyminen on edelleen vaikeaa. Mieleen hiipii välillä, miksi juuri minä.

Sini tietää, ettei jossittelusta tai katkeruudesta ole mitään hyötyä, mutta sellaisten ajatusten estäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Välillä hän miettii, miten ihanaa olisi vasta haaveilla raskaudesta, välillä hän syyttää itseään, olisiko hänen pitänyt vaatia sektiota.

– Mutta eihän ensisynnyttäjällä ole mitään käsitystä, miten synnytys menee, joten ei ammattilaisille voi sanoa vastaan. Olen joskus pyöritellyt potilasvahinkopapereita, mutten tiedä, mitä hyötyä niistä enää olisi, Sini miettii.

Aurinkoinen mieli on myös tummunut, varsinkin heti alussa.

– Vaikeimpina hetkinä mietin jopa, etten halua tätä elämää enkä tätä lasta ja että muilla olisi helpompaa ilman minua.

Pahimman katkeruutensa Sini kävi puhumassa psykiatrisen sairaanhoitajan luona. Hänelle ehdotettiin mielialalääkitystäkin, mutta Sini halusi mieluummin purkaa ajatuksensa kuin turruttaa ne. Hän ei tuntenut itseään masentuneeksi vaan vammautuneeksi.

 

”Yritän nauraa vammalleni, mutta huumorin taakse on myös helppo piiloutua.”

 

yhteinen kriisi

Eniten on kalvanut epävarmuus siitä, kelpaako enää kenellekään. Kuka ottaa töihin naisen, joka ei pysty seisomaan pitkiä aikoja vaan ravaa vessassa? Millainen rasite vamma on parisuhteelle ja elämälle yleensä?

– Huolet ovat olleet onneksi turhia. Työpaikka löytyi hoitovapaan jälkeen lääkärikeskuksen asiakaspalvelusta. Siellä on minulla riittävästi liikkumatilaa. Töissä käyminen on tehnyt myös päälle hyvää; en halua jäädä kotiin murehtimaan.

– Ystävätkin ovat piristäneet ja vieneet minua illanviettoihin.

Myös 16 vuotta kestänyt parisuhde Peten kanssa on vahvistunut, vaikka Sinin oli aluksi vaikea uskoa, että aviomies aikoo ihan oikeasti seistä rinnalla koko ajan – tarvittaessa jopa vessassa.

– Totta kai tämä on ollut kova kolaus naiseudelleni. Olen etsinyt itseäni pitkään löytääkseni uuden minän.

– Vaikka Pete vakuuttaa minun olevan se sama ihminen, jota hän rakastaa, sitä on joskus heikkoina hetkinä vaikea uskoa. Näkeekö hän minut vielä niin kuin joskus näki?

On auttanut, kun Sini on ymmärtänyt, että vamma on ollut kriisi myös Petelle.

Mies on paitsi kannatellut Siniä, myös surrut yhtä lailla vaimonsa terveyttä. Hän on joutunut itsekin käsittelemään sitä, ettei perheen arki ole sellaista kuin he kuvittelivat. He ovat tässä yhdessä, eivät erikseen.

– Kaikissa parisuhteissa ei voi edes puhua näin kiusallisista asioista. Olen myös tajunnut, miten rumia ajatukseni ovat olleet. Minulla on täydellinen lapsi, joka on syy, miksi jaksan tätä elämää, ja hyvä mies, joka on tukenut minua alusta asti.

Ei koskaan toista lasta

Terveyden lisäksi vamma vei haaveen toisesta lapsesta. Sini ei halua ottaa enää mitään riskiä, vaikka hän saisi sektion.

– Jo raskausaika olisi todennäköisesti tuskaa kohdallani, kun vatsa laskeutuisi ja vaikuttaisi pidätyskykyyni. Totta kai olen pettynyt, että se mahdollisuus on viety minulta.

Edessä kummittelee myös se, mistä Sini jo kerran kieltäytyi. Koska vamma pahenee ikääntymisen myötä, kun kudokset vanhenevat, voi olla, että avanne on joskus parempi vaihtoehto kuin jatkuvat vahingot.

– Tiedostan sen, mutta koska lääketiede kehittyy, toivon, että sitä ennen ehdittäisiin keksiä jotain muuta.

Sini on oppinut, että toisen taakoista ei voi tietää vaatteiden läpi. Ei voi myöskään kasvojen ilmeistä. Pirteä ja iloinen voi kantaa mukanaan raskaita asioita.

– Minusta on tullut ymmärtäväisempi muita kohtaan ja armollisempi itselleni. Tämä on minun elämäni, eikä muita mahdollisuuksia tule. Sillä mennään, mitä on. Vaikka elämä ei ole täydellistä, siinä on täydellisiä hetkiä. 

Miten harvinaista?

Sulkijalihasvaurioita tulee noin prosentissa synnytyksiä, ensisynnyttäjillä noin kahdelle prosentille. Se tarkoittaa, että vuosittain noin 500:aa naista saa eriasteista sulkijalihasrepeämiä. Heistä noin sadalla esiintyy ulosteenkarkailua jossakin vaiheessa synnytyksen jälkeen. Täydellinen ulosteenpidätyskyvyttömyys on hyvin harvinaista.”

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Antti Puhakka, PHKS

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Jääkiekkoilijarakkaansa Mikael Granlundin kanssa Minneapolisissa asuva Emmi Kainulainen kaipaa Suomesta ystäviä ja perhettä.

Kolme viikkoa sitten Suomeen saapunut Emmi Kainulainen iloitsee uudesta urasta Yhdysvalloissa. Kainulainen työskentelee mallina ja seurustelee Minnesota Wild -seurassa pelaavan Mikael Granlundin kanssa. Pariskunta asuu yhdessä Minneapolisissa.

– Odottelen parhaillaan työviisumia, sillä sain mallisopimuksen Ford-toimistolle Chicagoon. Toivottavasti pääsen tekemään samantyyppisiä kuvauksia kuin Suomessa, eli sporttia ja alusvaatteita, ehkä katalogejakin, Kainulainen kertoi tiistai-iltana suunnittelija Lalli Savolaisen muotinäytöksessä Helsingissä.

Fordin kansainvälinen mallitoimisto on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista.

Kainulainen valmistui keväällä Metropolia-ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Hän aikoo tehdä töitä myös oman Chaîne-brändinsä eteen. Brändiin kuuluu muun muassa lifestylea, muotia ja taidetta.

– Lähden liikkeelle muodista, ja etenen toivottavasti pikkuhiljaa sisustukseen sekä taiteeseen.

Pariskunta asuu jo viidettä vuotta Minneapoliksessa, jonne he ovat sopeutuneet hyvin.

– Varsinkin pari ensimmäistä vuotta seilasin edestakaisin opintojen vuoksi, ja nyt matkalaukkuelämä on taas tullut tutuksi. Alkaa olla jo koti-ikävä! Suomesta kaipaan eniten ystäviä ja perhettä.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.