Pamela Tola: "Etsin arjesta hengellisyyttä"

Näyttelijä Pamela Tola on löytänyt tasapainon perheensä ja uskon avulla.

Kun näyttelijä Pamela Tola alkoi 25-vuotiaana odottaa esikoistaan, hän aisti kollegoiden ja tuttujen reaktioista,
että nämä olivat yllättyneitä. Eihän nuoren, juuri läpi­murtonsa tehneen naisen ollut järkevää hankkia lapsia: nyt pitäisi keskittyä luomaan uraa. Pamela päätti kuitenkin viitata kintaalla muiden odotuksille ja tehdä asiat oman päänsä mukaan.

– Olen spontaani ihminen enkä kannata liikaa suunnitelmallisuutta. Elämänsä pitää muokata sellaiseksi kuin haluaa, ja niin olen tehnyt. Eikä 25-vuotias minusta edes ole kovin nuori äidiksi, Pamela perustelee.

Muutaman vuoden hiljaiseloa viettänyt Pamela aikookin laittaa uraepäilijöille jauhot suuhun kerta­heitolla. Hänet voi syksyn mittaan bongata tv-sarjoista Vastaparit, Hiphop Hamlet ja Virta, elokuvasta Napapiirin sankarit ja näyttelijä Pihla Viitalan kanssa tehdystä lyhytelokuvasta Elma ja Liisa.

Enkeleitä ja henkioppaita

Pamela odottaa innokkaasti, että kaksi- ja pian nelivuotiaat lapset vielä vähän kasvavat, jotta hän pääsee toden teolla keskustelemaan heidän kanssaan. Yksi keskustelun­aiheista on usko.

Hengellisen puolensa Pamela löysi seitsemän vuotta sitten. Mitään mullistavaa uskoontuloa hän ei kokenut, vaan uskonasiat hiipivät ajatuksiin pikku hiljaa. Jossain vaiheessa hän huomasi, että niistä oli tullut luonnollinen osa elämää.
Pamelalle usko ei tarkoita vain kristillisyyttä vaan laajempaa hengellisyyttä.

– Uskon Jumalaan, enkeleihin, energioihin, henkioppaisiin ja sielun­vaellukseen. On olemassa korkeampi voima, joka johdattaa meitä. Hengellisyyteni ei rajoitu vain yhteen uskontoon. Vaikka kuulunkin kirkkoon, en alle­kirjoita kaikkea sen sanomaa, Pamela sanoo.

Aina uskonasiat eivät ole olleet osa Pamelaa. Lapsena ne pelottivat häntä, vaikka hän ahmikin aihetta käsittelevää kirjallisuutta. Teininä hän käänsi hengellisyydelle selkänsä kokonaan.

– Kärsin huonosta itsetunnosta, soimasin itseäni ja hain oikeutusta negatiivisille tunteille, koska en ollut valmis päästämään niistä irti.

Tuohon aikaan Pamelan päässä pyöri paljon kysymyksiä, joihin hän etsi vastauksia.

– Olen kokenut lapsuudessani rankkoja asioita, enkä ole tosiaankaan kasvanut pumpulissa. Joskus elämä tuuppii rajusti, mutta jälkikäteen tajuaa, että niin asioiden oli tarkoituskin tapahtua. Hengellisyys on tuonut elämääni rauhaa ja tasapainoa, Pamela kertoo.

Pamela Tola
- Ruotsinpyhtäällä 15.10.1981 syntynyt näyttelijä. Asuu
Espoossa.
-  Meni naimisiin Pauli-miehensä kanssa kolmisen vuotta sitten. Parilla on kaksi poikaa.
- Valmistui Teatteri­korkeakoulusta vuonna 2008. Oli Jussi-ehdokkaana elokuvasta Tyttö sinä olet tähti (2005).
- Näyttelee syksyllä MTV3:n sarjassa Vastaparit, MTV3 AVA:n sarjassa Hiphop Hamlet ja Kinotv:n sarjassa Virta.
- Esiintyy myös elo­kuvassa Napapiirin sankarit ja lyhyt­­elo­kuvassa Elma ja Liisa. Marraskuussa Ylen Nenä­päivä-ohjelman yhteydessä esitetään Pamelan ja Dome
Karukosken
lyhyt­elokuva Burungo.

Kommentit (1)
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kihlautuiko Leonardo DiCaprio "uskomattoman fiksuksi" kuvaillun naisen kanssa?

Tämä juoru herättää ristiriitaisia tuntemuksia.

Nyt on maailmankirjat sekaisin. Hulivilinäyttelijä Leonardo DiCaprion, 40, kerrotaan menneen kihloihin mallityttöystävänsä Kelly Rohrbachin kanssa.

Suosikkinäyttelijän poikamiesvuodet näyttivät vielä hetki sitten jatkuvan, kun mallityttöystävät tulivat ja menivät, mutta sisäpiirilähde paljastaa OK!-lehdelle, että neljä kuukautta yhdessä ollut pari olisi siirtynyt suhteessaan uudelle sivulle. Lehden mukaan Leo esitti ratkaisevan kysymyksen 25-vuotiaalle Kellylle illallisella italialaisessa ravintolassa New Yorkissa.

– Se ei ollut suunniteltua. Se vain tapahtui. He nauttivat pullon punaviiniä ja olivat syventyneitä keskusteluun kuten tavallista, lehdelle kerrotaan.

Jotta maailman sinkkunaiset eivät tyystin menettäisi toivoaan, todettakoon, että kyseessä on juorulehti ja sen "sisäpiirilähde". Tosin pitäisikö jotakin päätellä siitä, että tovi sitten Leo ajeli pois rehottavan kesäpartansa? Kosintaa vartenko?

Kellyn Instagram-tilillä ei vielä ole vilahdellut kihlasormuksia. Vaikka pari on kuvattu viime kuukausina usein yhdessä, he ovat pitäneet matalaa profiilia.

 

my spirit state ❤️ coincidence i shot my @si_swimsuit shoot in big sur...I think not 🔮#California

Kuva, jonka 🙈🙉🙊 (@kellyrohrbach) julkaisi

Redbook-sivusto siteeraa OK!:ta, jonka jutun mukaan Georgetownin yliopistosta valmistunut, mallinakin työskentelevä Kelly on "uskomattoman fiksu".

– Heille on yhteistä intohimo taistella yhteiskunnan ongelmia kuten ilmaston lämpenemistä ja köyhyyttä vastaan. Heillä on yhteys älyllisellä tasolla, mikä on uutta Leonardolle. Kelly on muutakin kuin nätit kasvot.

Olisiko Leo siis viimein löytänyt sen oikean ja asettumassa aloilleen? Hienoa hänelle, vaikkakin meille muille vähän haikeaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Syömishäiriöstä kärsinyt Elina Kiikko: "Olen saanut lisää kiloja"

Hoikka nainen kertoo saaneensa ruokavalionsa kuntoon.

Poliitikko Ilkka Kanerva ja hänen kihlattunsa Elina Kiikko piipahtivat torstaina O´Learys Bakers -sporttibaarin avajaisissa Helsingissä. Viisitoista vuotta yhdessä ollut pariskunta on asunut puolentoista vuoden ajan saman katon alla. Yhteiset kodit pvat Turussa ja Helsingissä.

– Meillä menee mukavasti. Teen etätöitä jonkin verran, joten voin olla paljon sekä Turussa että Helsingissä Ilkan kanssa, muodikkaaseen 70-luvun henkiseen farkkuhaalariin pukeutunut Elina kertoi.

Syömishäiriöstä aiemmin kärsinyt Elina on kertonut haluavansa saada lisää kiloja. Hän on laatinut yhdessä ravintoterapeutin kanssa ruokavalion, johon kuuluu muun muassa proteiinijuomia, kananmunia, pähkinöitä ja soijarouhetta. Jokainen aamu alkaa sitruunavedellä ja terveellisellä vihersmoothiella.

– Olen saanut painon nousuun, joten oikeaan suuntaan ollaan menossa. Vielä en kuitenkaan ole tavoitepainossani. Pitää muistaa syödä säännöllisesti, kasvisruokavaliota noudattava Elina kertasi.

Liikuntaa hän harrastaa säännöllisesti. Pariskunta lenkkeilee kultaisennoutajansa kanssa puoli tuntia päivässä. Alkoholin Elina on jättänyt pois kokonaan.

– Meillä on tosi kiireinen syksy. Joulun alla rauhoitumme, ja vietämme sen perinteisesti Vierumäellä. Siellä nautiskelemme kolmistaan koiran kanssa, IT-alalla sovelluspäällikkönä työskentelevä Elina sanoi.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Toni Nieminen ja Heidi-vaimo: ”Uusperhe toimii, kun jaksaa jumpata”

Syyskuussa avioitunut pari on treenannut uusperheen elämää vajaan vuoden.

Ravivalmentajana ja urheilukommentaattorina työskentelevä ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja hänen Heidi-vaimonsa viettävät kiireistä uusperhearkea.

Molemmilla on kaksi alle kymmenvuotiasta lasta edellisistä liitoistaan. Toni ja Heidi kertoivat uusperheen toimivan hyvin.

– Ihan hyvin kaikki on mennyt. Eihän ne aina helppoja kuvioita ole, mutta lapset ovat siskoutuneet ihan hyvin, Toni tuumi.

– Vaatiihan se kärsivällisyyttä ja joustoa, mutta toimii, kun jaksaa jumpata, Heidi lisäsi.

Pariskunta on seurustellut viime vuoden lopusta lähtien, ja avoliittoon he muuttivat jo muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Kihlat vaihdettiin alkukesästä ja häitä tanssittiin reilu kuukausi sitten Helsingissä. Häämatkalle kiireinen pari ei ole vielä ehtinyt. Vielä he eivät tiedä, koska matka olisi mahdollinen.

– Katsotaan, miten aikataulut menevät. On meillä suunnitelmia, mutta mitään emme ole varanneet vielä, Toni kertoi.

Toni ja Heidi vierailivat torstaina Helsingin keskustaan avatun O'Learys Bakers -sporttibaarin avajaisissa.

– Töistä kotiin, koira ulos, nopea vaatteiden vaihto ja tänne, työterveyshoitajana työskentelevä Heidi naurahti.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

IS: Jonne Aaronilla suhde 10 vuotta nuorempaan ex-missiin

Maija Kerisalmi kertoi Ilta-Sanomille, että paria yhdistää rauhallisuus ja syvällisyys.

Muusikko Jonne Aaron, 32, ja vuoden 2013 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa Maija Kerisalmi, 22, seurustelevat. Maija kertoi Ilta-Sanomille, että he ovat seurustelleet huhtikuusta alkaen.

– Olemme hyvin rauhallisia ja hengellisiä ja puhumme paljon syvällisiä juttuja. Sellaisia taiteilijasieluja kumpikin! Olemme myös hyvin maanläheisiä ja viihdymme molemmat landella tosi hyvin. Meissä on niin paljon yhteistä, että en usko, että löytäisin muista ihmisistä tuollaista yhteyttä, Maija kertoo lehdelle.

Pari ei asu yhdessä, mutta Maijan mukaan he viettävät lähes kaiken mahdollisen vapaa-ajan yhdessä.

– Kyllähän me hyvin läheisiä olemme, ja tämä tuntuu aika vahvasti yhteiselolta, koska emme kauhean paljon vietä aikaa erillämme. Kierrän Jonnen mukana keikoilla aina, kun voin.

Jonne ja Maija julkaisivat kymmenen viikkoa sitten Instagram-tileillään täsmälleen samanlaiset kuvat.

 

🍜🍧🍷

A photo posted by MAIJA KERISALMI (@maijakerisalmi) on

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kaupallinen yhteistyö