"Olen aina tuntenut itseni ulkopuoliseksi"

Vuoden 2009 haastattelussa Antti Reini pohti yksinäisyyden tuntojaan, perheasioita ja itseään näyttelijänä.

Kun Antti Reinin, 45, tuikeat kasvot tärähtävät valkokankaalle,
ei tulisi mieleenkään käydä ryppyilemään. Miehen rooliminät
ovat lähes poikkeuksetta päivänvalon tuolla puolen hääräileviä hämärämiehiä, joiden puuhat saavat katsojan pohtimaan moraalin rajoja.

Päivänvalossa Antti itse ei vaikuta kovin pahikselta. Kapinallisuudesta kielivät vain prätkäbuutsit ja pitkäksi venähtänyt ponnari, mutta kuuluisaa renttukarismaa

pehmentävät olalle heitetty läppärilaukku, nenälle lykätyt lukulasit ja kasvoilla vilahtava ilkikurinen virne.

Antti on tottunut epäsäännölliseen elämään ja tehnyt melkein aina näyttelijäntyön ohella myös erilaisia hanttihommia.

– Duuneja tulee ja menee, mikään ei ole varmaa, ennen kuin
kamera käy. Näyttelijän duuni on hienoa, koska se on liikkuvaa ja pääsee matkustamaan myös ulkomailla. Siihen liittyy irrallisuuden ja vapauden tunne, Antti sanoo.

Avonainen perhe

”Minulla on kolme hienoa ja kaunista tyttöä: Verna, 12, Saga, 10, ja Moona, 3. Tyttäret asuvat äitiensä luona, ja vietän heidän kanssaan aikaa silloin kun sovitaan. Asiat ovat sen suhteen lutviutuneet eksien kanssa ihan ok. Mieluummin hyvin toimiva avonaisempi perhe kuin tulehtunut ydinperhe.

Itse kasvoin Helsingin Kalliossa ja vietin idyllisen villiä kaupunkilaislapsuutta: ratapihoilla leikkimistä, ratikalla matkustamista, kolttosia frendien ja pikkubroidin kanssa. Äiti työskenteli ravintolaalalla ja isä rautateillä. Heillä oli vaihtelevat työajat, ja olin paljon hoidossa isoisän luona. Vaikka sain tulla ja mennä vapaasti, Kalliossa oli turvallinen meininki, sillä kaikki pitivät huolta toisistaan. Läheisimmän frendini olen tuntenut
ihan lapsuudesta.

Isoisä oli minulle erittäin tärkeä. Hän opetti elämänarvot ja
painotti hyvän ihmisyyden merkitystä. Pitäisi pyrkiä elämään niin, että on rehellinen itselleen ja sitä kautta muille. Vasta viime aikoina olen ymmärtänyt, miten tärkeä oppi se oli, ja pyrkinyt toteuttamaan sitä oikeasti. Välillä olen onnistunut, välillä en.
Tyttärieni kanssa olen koettanut olla mahdollisimman minä.
Skidit ovat saaneet syödä kuralätäköstä ja liata vaatteensa, mutta silti heillä on rajat, että he voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Myös mielikuvituksen tukeminen on tärkeää.
Ei se ole kiinni lelun arvosta: lapset tekevät lelun vaikka  tiskirätistä.

Olen pyrkinyt välttämään sitä, että lasten kalenterit olisivat
täynnä tuputettuja harrastuksia. Minulle ei lapsena tyrkytetty
tekemistä. Urheilin ja pelasin jalkapalloa, mutta isoin juttu oli musiikki. Suvussa oli musikaalista verta, isoisä soitti haitaria ja faija puhaltimia. Isoisän kanssa kävimme rokkikonserteissa, ja hän antoi minulle rummut 11-vuotiaana. Opin nopeasti soittamaan.

Samassa korttelissa asui vanhempia frendejä, jotka opettivat
meitä nuorempia kuuntelemaan hyvää musaa. Pidimme  levyraateja ja haaveilimme rocktähteydestä.
Soittaminen oli enemmän itseilmaisua, en tehnyt sitä  esiintymisinnon vuoksi. Sama juttu pätee nyt näyttelijän työssä.

Murrosiässä tunsin oloni rumaksi ja epävarmaksikin, enkä
tyttöjen seurassa uskaltanut olla rocktähteä. Kävin poikakoulua
400 kundin kanssa, ja mimmit olivat mystisiä olentoja, kun niitä
ei joka päivä edes nähnyt.

Levoton Ruotsissa

En ole opiskellut näyttelemistä virallisesti päivääkään, vaan olen
oppinut työni tekemällä. Teatterikorkeaan pyrin kerran, mutta tie tyssäsi toiseen vaiheeseen. Auktoriteettikammo on seurannut alakoulusta asti. Olen aina kyseenalaistanut ja ollut kova väittelemään, enkä viihtynyt koulussa ollenkaan. Kun oppivelvollisuus tuli täyteen, lopetin koulut.

Parikymppisenä tienasin elantoani – huonosti – soittamalla
rumpuja bändeissä. Kun Helsinki alkoi käydä pieneksi, lähdin
Tukholmaan seikkailemaan. Asustelin siellä sun täällä, vuokrakämpissä ja muiden nurkissa, soittelin yöt ja tein hanttihommia päivisin, kun oli pakko. Tukholmassa tuli elettyä rokkenroll- elämää ja kokeiltua kaikenlaista. Meno oli rankkaa.
Sellainen elämä vaatii veronsa.

Tietynlainen levottomuus ja omien rajojen etsintä on vaivannut
minua lapsesta asti. Olen kokeillut kaikenlaisia juttuja. En tiedä,
olenko nyt vanhempanakaan päässyt rajojen etsimisestä, ehkä se on vain muuttanut muotoaan. Ennen kiksit tulivat vain ääripäistä. Nyt olen huomannut, että välissäkin on jotain. Mutta kyllä kova vauhti on aina kova vauhti. Siksi kai rakastan moottoripyöräilyäkin.

Palasin Ruotsista Helsinkiin 24- vuotiaana. Olin aika loppu ja
tunnekylmä, eikä elämässä ollut suuntaa. Latailin pattereita ja ajattelin, että näytteleminen voisi olla sellainen juttu, jolla saisin itseäni auki. Ajauduin harrastajateattereihin, ja näyttelemisestä
tuli hyvää terapiaa.

Oikeassa paikassa

En tiedä, olenko näyttelijänä kovin lahjakas, sen saavat muut
arvioida. Olen kai ollut joskus oikeassa paikassa oikeaan aikaan, niin kuin ekan elokuvani Il Capitanonkin kanssa tapahtui. Sen koekuvauksiin menin lehti-ilmoituksen perusteella. Olin silloin 25. Leffamaailma oli mulle uutta ja hämmentävää. Näyttelin kolmoismurhaajan roolin ihan vaistonvaraisesti ja löin 150 prossaa tiskiin koko ajan. Tein roolia niin tosissani, että se uuvutti henkisesti täysin.

Kun leffa palkittiin Berliinin elokuvajuhlilla, käyttäydyin ylimielisesti, en mennyt tilaisuuksiin ja haistatin toimittajilla paskat. Olin shokissa. Toisaalta nautin huomiosta, toisaalta halusin vain päästä pois parrasvaloista. Tuo elokuva oli kuitenkin merkittävä juttu elämässäni. Tuntui, että aukesi mahdollisuus löytää elämään sisältöä. En kuitenkaan ajatellut, että nyt musta tulee näyttelijä. Kesti pari vuotta, ennen kuin sain seuraavat duunit. Sen jälkeen leffa- ja tv-töitä on tipahdellut tasaisesti, välillä enemmän, välillä vähemmän. Kun näyttelijänduuneja ei ole ollut, olen elättänyt itseni  remppahommilla, maalannut seiniä ja ollut putkimiehenä. Työn statuksella ei ole mitään merkitystä – jostain ne leivänpäällykset pitää saada. Kaikki duunit, joita olen tehnyt, olen pystynyt muokkaamaan itselleni mielenkiintoisiksi ja yrittänyt oppia niistä jotain.

En kauheasti suunnittele tulevaisuutta, eikä minulla ole  ihmeellisiä ammatillisia haaveita. Tietysti toivon, että pystyn hankkimaan ruokaa jääkaappiin. Tärkeämpää kuitenkin on, että pystyn kehittymään ihmisenä ja voimaan henkisesti ja fyysisesti paremmin. Nuorempana ajattelin, että kun olen tehnyt yli 50 leffaa, voin kutsua itseäni näyttelijäksi. Nyt olen tehnyt sen verran, enkä vieläkään sano olevani näyttelijä. En oikein tiedä, mitä näytteleminen on. Yritän vain ymmärtää ohjaajien visioita
ja toteuttaa niitä parhaani mukaan. Hyvä näyttelijä ei esitä itkemistä vaan saa minut itkemään.

Roolini ovat usein olleet mielensä kanssa tasapainoilevia  ihmisiä. Enää ne eivät käy psyyken päälle kuten nuorempana, sillä prosessoin asiat etukäteen. Joskus on tullut sellaisia päiviä, että teemat heräävät henkiin omassa elämässä, mutta sitten niiden kanssa vain eletään.

En tiedä, kiinnostaako tyttäriäni esiintyvän taiteilijan työ.  Vanhimmalla on ainakin siihen viittaavia piirteitä ja haluja. Mutta
mulle on ihan sama, mitä heistä tulee. Pääasia, että tulee  onnellisia. Pyrin tukemaan heitä siinä, mihin he itse  suuntautuvat.

Juomisen loppu

Olen ollut raittiina kohta viisi vuotta. Lopetin, koska huomasin,
etten elä niin kuin ajattelen. Olin juonut oman osuuteni, tai enemmänkin. Mitta tuli täyteen.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen akut alkoivat loppua. Oli ollut
paljon duunia ja liikaa vapaa-aikaa, ja se vaati veronsa, oli burn
outia ja muuta. Konkreettisia muistikuvia siitä ajanjaksosta on
aika vähän. Ihmissuhteet kaatuivat, ja töissäkin tuli uskottavuusongelmia. Asiat jäivät kesken. En pitänyt itsestäni sellaisena.

En ajattele olevani sen parempi tai huonompi kuin muutkaan,
mutta huomaan voivani paljon paremmin kuin ennen. Onneksi ääripäiden saavuttamisen jälkeen jokin sisäinen ääni on aina sanonut, että nyt pitää vaihtaa suuntaa. Olen kai onnekas, kun olen osannut sitä kuunnella. Ja kun täällä vielä ollaan. Joku on sanonut, että juominen on helppo lopettaa, mutta vaikeinta on pysyä selvin päin. Toistaiseksi en ole ruvennut juomaan uudelleen, ja hyvä niin.

Ei stressiä isyydestä

Olen aina kokenut ulkopuolisuuden ja yksinäisyyden tunnetta.
Joskus nuorempana kärsinkin siitä. Myöhemmin olen hyväksynyt
sen ja huomannut, että mulla vain on erakkomainen luonne.
Tarvitsen ympärilleni rauhaa ja tilaa hengittää. Perinteinen perhe-elämä ei ole minun kohdallani vain toiminut. Ainahan se on ikävää, kun perheet hajoavat. Siinä kokee valtavaa  epäonnistumisen tunnetta. Minulla asiat ovat onneksi järjestyneet positiivisesti.

Jos tietäisin, millainen on hyvä parisuhde, kai olisin elänyt siinä
ikuisesti. Kriteereitä suhteelle on turha luetella, kun ei niitä itsekään pysty täyttämään. Ehkä tärkeintä olisi, että osapuolet
pystyisivät kommunikoimaan ja kunnioittamaan toisiaan. Silloin
suhde saattaisi jopa toimia.

Tyttärien syntymät ovat olleet minulle kasvattava paikka. Lasten
myötä olen oppinut vastuuta ja ymmärtänyt katsoa maailmaa
muustakin kuin omasta näkökulmasta, vähemmän itsekkäästi.
Käyn tyttöjen kanssa leikkipuistossa, leffassa, piirtelen paljon, ja vanhemman kanssa shoppailen. Yhteistä tekemistä löytyy aina. En ota stressiä siitä, olenko hyvä isä vai en, annan tyttärien määritellä sen. Ja kun ne vielä toistaiseksi kutsuvat minua isäksi, kaikki on hyvin.

Erakoksi maalle

Viime aikoina olen pysähtynyt miettimään elämää. Ehkä jotakin
minussa on muuttunut. Sen sijaan, että tuhoaisin kaikkea ympärilläni, yritän elää rakentavasti. Voi olla, että se on ikääntymiseen liittyvä juttu. Oli tai ei, olen silti löytänyt paremmin rauhan itseni kanssa, ja ympäristönikin tuntuu sen johdosta voivan paremmin. Duunit ja yksityiselämä sujuvat.
Vaikka menneisyydessäni on paljon karikkoja, siellä on myös
paljon hyvää. Nykyään yritän olla mahdollisimman läsnä ja yritän
elää tätä hetkeä, joka on mennyttä ja tulevaa tärkeämpi.

Ympäristönvaihdos on ollut pitkään mielessä, ja siksi muutin pois
Helsingistä. Olen löytänyt maalta talon, jossa voin erakoitua  ihan rauhassa. Luonnossa oleminen on tullut tosi tärkeäksi kiireen ja hälinän sijaan. Maalla on rauhaa ja lungimpi meininki. Itseään ei pääse karkuun, mutta ympäristöönsä voi aina vaikuttaa.”

Kommentit (1)
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Tom Hanks vaimonsa vakavan sairauden jälkeen: "Ihmiset yrittävät tehdä syövällä rahaa"

Näyttelijä varoittaa epätieteellisiä hoitoja tarjoavista tahoista. – He ovat saalistajia!

Näyttelijä Tom Hanksin, 59, vaimo Rita Wilson, 59, sai vuosi sitten joulukuussa tietää sairastavansa syöpää. Vaimon sairastuminen aiheutti kriisin koko perheelle.

– Me kaikki tiedämme nyt, millainen helvetti vakavat terveysongelmat ovat. Ne ilmestyvät täysin varoittamatta ja kaikki muu elämässä pysähtyy, Tom Hanks sanoo Daily Mailissa.

Hanksin mukaan hän ja vaimonsa tietävät olevansa onnekkaita, koska heille oli taloudellisesti mahdollista hankkia parasta mahdollista tarjolla olevaa hoitoa.

Hoitojen yhteydessä Wilsonilta poistettiin molemmat rinnat ja hänelle tehtiin myös korjaava leikkaus. Nyt lähes vuosi diagnoosin jälkeen Rita sanoo olevansa terve.

Tom Hanks sanoo kuitenkin panneensa vuoden aikana merkille erään erittäin huolestuttavan asian.

– Maailmassa on ihmisiä, jotka haluavat tehdä rahaa muiden vakavilla sairauksilla. Etenkin silloin, kun kyse on syövästä.

Hanksin mukaan sairastuneille tyrkytetään erilaisia epätieteellisiä hoitomuotoja ja heitä yritetään jopa suoranaisesti huijata.

– Sairastuneita voidaan esimerkiksi neuvoa menemään parannettavaksi jollekin klinikalle Boliviaan tai syömään pelkkiä persikankiviä tai muuta hullua. Nämä ihmiset yrittävät vain hyötyä taloudellisesti ja lisäävät potilaiden ahdistusta tarjoamalla turhia toiveita. Ja tätä tapahtuu hämmästyttävän paljon. He ovat saalistajia, Hanks sanoo.

Tom Hanks ja Rita Wilson ovat olleet naimisissa 27 vuotta. Heillä on kaksi yhteistä lasta Chester ja Truman. Perheeseen kuuluu myös kaksi lasta, Colin ja Elizabeth, Tomin edellisestä liitosta.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Katja Kettu söi jouluruokaa jo heinäkuussa, lue miksi!

Katja Ketun kirjaprojekti vei hänet tutustumaan intiaanien ja suomalaisten siirtolaisten jälkeläisiin. – Meillä kaikilla on Pohjois-Amerikassa suomalaissyntyisiä esivanhempia, hän kertoo.

Kirjailija Katja Kettu työstää parhaillaan Fintiaanien mailla -nimistä kirjaa toimittaja Maria Seppälän ja valokuvaaja Meeri Koutaniemen kanssa. Matkallaan intiaanireservaateissa Michiganissa ja Minnesotassa kolmikko kävi tapaamassa intiaaneja ja törmäsi fintiaani-käsitteeseen.

– Intiaanien ja suomalaisten siirtolaisten välille on aikanaan syntynyt niin paljon liittoja, että heidän jälkeläisistään alettiin käyttää fintiaani-termiä. Kyseessä on lähes viiden miljoonan ihmisen joukko, Katja kertoi WSOY:n kevään ja kesän 2016 uutuuskirjojen julkistustilaisuudessa.

Intiaaneja ja suomalaisia siirtolaisia yhdistivät metsästys, luonnosta eläminen ja kansantarut, kuten myös samanlainen mielenmaisema. Aiheesta ei ole olemassa paljoakaan kirjallisuutta. 

– Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut alkuperäiskansoista, varsinkin intiaaneista. Kävin lukiossakin intiaaneista kertovan kurssin. Haluan tietää, millaista on ollut elää alkuperäiskansana, kun omalle maalle vyöryy miljoonia ihmisiä, ja millaisia harhakuvitelmia meillä saattaa olla heistä. Meillä kaikilla on Pohjois-Amerikassa suomalaissyntyisiä esivanhempia. Sieltä löytyy edelleen sukunimiä kuten Salmenperä, Kotiranta, Jaakola, Vainio ja Saunapelto.

Joulukattaus heinäkuussa

Katja, Maria ja Meeri viettivät kaksi kesää reservaateissa tutustuakseen oikeasti paikallisiin ihmisiin. He asuivat heidän kotonaan ja mökeillään ja kuulivat koskettavia tarinoita. Michiganissa he eksyivät Little Finland -nimiseen paikkaan, jossa oli meneillään suomalaiset kesätanhut. 

– Meidät otettiin todella lämpimästi vastaan ja meille haluttiin tarjota suomalaisia ruokia. Ainoat ruuat, joita he osasivat tehdä, olivat jouluruokia. Siellä oli sitten heinäkuussa joulupöytä koreana kinkkuineen ja rosolleineen. Ja olivat ne kansantanssitkin aika erikoisia ja jännittäviä, Katja muisteli.

Kolmikko pääsi myös vierailemaan Native America -nimisessä Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoja käsittelevässä tv-ohjelmassa. Kaikki paikalliset olivat äärimmäisen kiinnostuneita suomalaisuudesta.

– Intiaanivähemmistöt ovat kärsineet siitä, että heillä ei ole ollut oikeutta puhua omaa kieltään. Se on vaikuttanut heidän itsetuntoonsa. Alemmuuden tunteesta on syntynyt vihaa, josta taas on seurannut syrjäytymistä, työttömyyttä ja rikollisuutta. 

Naisen mieleen jäi myös kohtaaminen yhdeksänkymppisen kaivosmies-Ettun kanssa, joka halusi elvyttää suomen kieltään.

– Olimme jutelleet kolmisen tuntia ja huomasin, etten tajua sanaakaan. He olivat tavallaan kehittäneet oman fintiaani-kielen. Vaihdoimme nopeasti englantiin, Katja nauroi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Näin Adele on hemmotellut fanejaan pitkän tauon jälkeen – älä missaa näitä ihanimpia hetkiä

Hello! Emme vain saa tarpeeksemme tauolta palanneesta Adelesta.

Laulaja Adelen tauko ehti venähtää vuosien mittaiseksi, mutta viimein odotus on palkittu. Hän on täällä taas!

Ja millaisena – upeampana kuin koskaan. Uutta 25-albumiaan markkinoiva brittilaulaja on kiertänyt kaikki merkittävimmät talk show't, antanut lukuisia haastatteluita ja esittänyt kappaleita uudelta, jo myyntiennätyksiä rikkoneelta albumiltaan, eivätkä fanit ole todellakaan joutuneet pettymään. Kokosimme parhaat hetket, joita Adele on kuluneina viikkoina tarjonnut.

1. Uutuuskappale Million Years Ago iski suoraan sydämiin Today-ohjelmassa

Faniensa iloksi Adele on esittänyt eri kappaleita eri ohjelmissa. Jos tämä live-esitys ei saa aikaan kylmiä väreitä, ei sitten mikään.

2. Kiertueen julkistaminen

Adelen edellinen kiertue vuonna 2011 jouduttiin keskeyttämään äänihuuliongelmien vuoksi, mutta siitä huolimatta Adele puhui haastatteluissaan varovaisesti kiertueelle lähtemisestä. Kun häneltä kysyttiin BBC:n erikoislähetyksessä, aikooko hän tällä kertaa lähteä maailmalle, Adele vastasi ujosti, että jos nyt pari keikkaa heittäisi kotimaassa.

Se oli kuitenkin ovelaa bluffia – onneksi. Eilen Adele julkisti Euroopan-kiertueensa ja myönsi viilanneensa kaikkia linssiin! Valitettavasti Suomi jää väliin, mutta esimerkiksi Tukholmassa Adele keikkailee 29.4.2016. Näin Adele kertoi kiertueestaan Instagramissa:

 

UK & EU, go to live.adele.com for details

Video, jonka @adele julkaisi

3. Hello-kappale akustisena yhdessä Jimmy Fallonin ja The Rootsin kanssa

Niin hauska, mutta samalla herkkä, on Adelen esitys Hello-hittikappaleestaan, jonka taustalla soivat lasten soittimet. Mikä tunnelma!

4. Kun Adele vastasi nasakasti uteluihin painostaan

– En tee musiikkia silmille, teen musiikkia korville, Adele täräytti australialaisessa 60 minutes -keskusteluohjelmassa, kertoo The Huffington Post.

Adelen mielestä ulkonäöstä ei pitäisi musiikin yhteydessä välittää, eihän häntä ainakaan voisi vähempää kiinnostaa. Laulaja myönsi, että häneltä on usein udeltu hänen painostaan.

– Ihmisiä tuntui ihmetyttävän, että olen pluskokoinen ja menestynyt, suorasanainen nainen kertoi.

Moni on huomannut, että Adele palasi tauoltaan aiempaa solakamman näköisenä. Adele kertoi Daily Life -lehdelle, että painon putoaminen tuli äänen pelastamiseksi tehdyn elämäntaparemontin sivutuotteena. Hänen nykyisiin elämäntapoihinsa kuuluu "***un tylsä ruokavalio ja salikäyntejä", laulaja paljasti.

5. Illallinen, jolla sinäkin olisit halunnut olla mukana

Miten on mahdollista, että sinua ei kutsuttu mukaan, kun Adele sekä superhauskat näyttelijät Jennifer Lawrence ja Emma Stone viettivät tyttöjen iltaa New Yorkissa? Epäreilua. Kuvia mahtavasta seurueesta on nähtävissä esimerkiksi täällä.

6. Ja hitto vie, pannaan tähän katsottavaksi vielä yksi live-esiintyminen

Joko olet ostanut Adelen uuden levyn?

Kommentit (2)
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Näin Jethro Rostedt vastaa Jari Aarnion terveisiin

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio lähetti torstain puoli yhdeksän uutisissa terveisiä kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedtille. Soitimme Jethrolle ja kysyimme, miltä tuntuu, että hän on piristänyt sellissä istuneen Aarnion päiviä.

Media pääsi haastattelemaan Helsingin huumepoliisin entistä päällikköä Jari Aarniota eilen ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen, sillä hänet vapautettiin tällä viikolla kahden vuoden tutkintavankeudesta.

Ylen puoli yhdeksän uutisissa selvisi muun muassa, että 26:stä rikoksesta syytetty Aarnio oli nukkunut ensimmäisen yön vapaalla ”ihan hyvin”. Katsojat saivat myös kuulla, että Aarnion kaivannut Hesburgin ruokaa ja että televisio toimi hänelle terapiana eristyssellissä.

– Televisio oli päällä seitsemästä puoleenyöhön.

Jethro Rostedtille lähetän terveisiä. Se oli linnaolosuhteisiin niin positiivista juttua, että iso kiitos Jethrolle, että on tämmöisen ohjelman tehnyt, Jari Aarnio sanoi puoli yhdeksän uutisissa.

Kiinteistönvälittäjä ja tv-kasvo Jethrolle Rostedt ei itse katsonut uutisia, mutta oli jo kuullut Aarnion terveiset. Jethro ei ollut erityisen mielissään – muttei myöskään pahoillaan – että pääsi uutisiin kyseisessä yhteydessä.

– Sanotaan nyt näin, että mikäs siinä. Hyvä, että ohjelmani ja persoonani ovat miellyttäneet. Ohjelma on tehty ihan kaikille, eikä mitenkään erikseen vankilassa tai vapaalla oleville – vaan ihan koko Suomen kansalle. Kaikki suomalaiset tarvitsevat nyt tällaista positiivista ohjelmaa, Jethro Rostedt kommentoi diplomaattisesti.

– Uskon, että ihmiset ymmärtävät, että se, että minut mainittiin tässä yhteydessä, ei liity mitenkään näihin yli 20:een rikokseen, hän nauroi.

Kauppaneuvos Jethro -ohjelmasta nähtiin hiljattain juuri viimeinen jakso. Harmittaako, että ilmainen mainos prime time -aikaan meni nyt vähän hukkaan?

– Se on ollut kanavan toiseksi katsotuin ohjelma, eli eiköhän tässä ole tulossa uusi kausi.

Kommentit (1)
Vierailija
Viesti

Siis muka-kutkuttavan otsikon takaa löytyy niinkin kiehtova vastaus kuin "jethro ei ollut terveisistä hyvillään eikä pahoillaan". Onnittelut toimitukselle, vuoden huonoin yritys. Voisiko tämän klikkiotsikkotouhun lopettaa ylipäänsä ja laittaa sen asian siihen otsikkoon? Säälittävää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kaupallinen yhteistyö