Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio ovat Vain elämää -ohjelman all stars -kauden tähdet. Kuva: Petri Aho/Nelonen
Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio ovat Vain elämää -ohjelman all stars -kauden tähdet. Kuva: Petri Aho/Nelonen

Seitsemännen kauden seitsemän tähteä lähtevät jo tänään kohti kuvauspaikkaa.

Suosittu Vain elämää -sarjan kuudes kausi pyörii vielä tälläkin hetkellä televisiossa, ja melkein heti perään syksyllä siitä nähdään seitsemäs kausi.

Ohjelman uudella kaudella mukana ovat Jari Sillanpää, Sanni, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Cheek, Toni Wirtanen ja Juha Tapio. All stars -kaudesta on valunut huhuja jo pidemmän aikaa, ja tänään Nelonen vahvisti asian.

Kaikki nämä artistit ovat olleet aiemmin mukana Vain elämää -ohjelmassa.

Hirvensalmen Satulinnaan artistit lähtevät Nelosen mukaan jo tänään, ja uusi kausi nähdään televisiossa syksyllä.

– Vain elämää on ollut Nelosen jättimenestys jo kuusi hienoa kautta, ja ohjelmassa on nähty 42 kotimaista huippuartistia. Nyt halusimme tarjota katsojille jotain erilaista ja ainutlaatuista. Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun nämä artistit kävivät ensimmäisen kerran Satulinnassa, ja se kuuluu varmasti tämän kauden tarinoissa. Tästä tulee uskomattoman hieno kausi, kanavajohtaja Ville Toivonen kertoo Nelosen tiedotteessa.  

Hollantilaiseen formaattiin perustuva Vain elämää -ohjelma alkoi vuonna 2012. Sen kuudes kausi jatkuu televisiossa kesäkuuhun saakka. Mukana ovat Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, Robin, Petra, Olli Lindholm ja Samu Haber.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Kysely

Jaksatko innostua Vain elämää -ohjelman all stars -kaudesta?

Kyllä
Kyllä
54.7%
En
En
45.2%
Ääniä yhteensä: 168

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.