Näyttelijäpari Essi Hellén ja Mikko Virtanen voivat kotona vuorotellen intoilla työstään.

Putous-tähti Essi Hellén ja näyttelijäpuoliso Mikko Virtanen ­olivat pari vuotta opiskelukavereita ennen kuin ystävyys muuttui rakkaudeksi. – Essi saa minut nauramaan helpommin kuin kukaan nainen aikaisemmin, Mikko sanoo.

Näyttelijäpari Essi Hellén, 27, ja Mikko Virtanen, 31, saapuu haastatteluun vähän myöhässä. Vaikka tapaaminen on sovittu yksivuotiaan tyttären päiväuniaikaan, pikkuneitiä ei nyt väsytä.

Vanhemmat käyvät vuoronperään kärräämässä vaunuja ulkona. Onneksi kummallakaan ei ole kiire minnekään ja hektisen vuoden jälkeen kaksi freelanceria osaa nauttia päivistä, joita ei ole tupattu täyteen töitä.

Essi vierailee parhaillaan Turun Linnateatterissa Råck-musiikkikomediassa ja Mikkoa työllistää Göteborgin Kaupunginteatterin ja Svenskanin yhteisproduktio Fosterlandet, mutta aikaa jää myös perheelle.

– Tällaista meidän arkemme juuri nyt on. Olemme kotona tai tapaamme lajitovereita eli perheellisiä ystäviä ja näyttelijöitä. Moni kaverimmekin on saanut lapsen hiljattain, Essi kertoo.

– Käymme vähän töissä, vähän urheilemassa, vähän hiekkalaatikolla, ja välillä yritämme löytää myös aikaa olla kahdestaan, Mikko jatkaa.

Vetovuoroista ei tässä perheessä ole tarvinnut kinastella. Kun Essi improvisoi viime syksyn Putouksessa, Mikko vastasi kotihommista. Ja kun Mikko talvella vietti neljä kuukautta Göteborgissa, Essi jäi Siirin kanssa kotiin.

– Panostamme vuorotellen kummankin uraan. Välillä laitamme paukut toiseen, välillä toiseen, Essi kertoo.

– Se on meille helppoa, koska vanhemmuutemme ja suhteemme on tasa-arvoinen, Mikko jatkaa.

Tasa-arvoinen vanhemmuus

Miten tapasitte?

Mikko: Olimme Teatterikorkeakoulussa samalla luokalla. Ihan ensimmäisen kerran tapasimme jo koulun pääsykokeissa, sillä kokeen viimeisessä vaiheessa meidät laitettiin pariksi. Muistan, miten Essi sanoi minulle, että älä sitten polta tupakkaa ennen tehtäviä, koska joudumme kuitenkin pussaamaan.

Essi: Ei kyllä olisi silloin uskonut, että meistä tulee pari oikeastikin. Olin vasta lukiosta tullut 19-vuotias tyttö, ja viisi vuotta vanhempi Mikko tuntui ihan aikuiselta mieheltä. Olimme aika erilaisia, mutta koulussa meistä tuli hyviä ystäviä. Vietimme aikaa tekemällä ruokaa ja katsomalla molempien fanittamaa Simpsoneita jomman kumman luona.

Mihin ihastuit hänessä?

Mikko: Essi saa minut nauramaan helpommin kuin kukaan nainen aikaisemmin. Meillä on samanlainen huumorintaju. Ja onhan hän tosi kuuma muutenkin.

Essi: Vaikea sanoa, koska ennen seurustelua olimme olleet pitkään kavereita ja tunsimme toisemme läpikotaisin. Mikossa on jonkinlaista lempeyttä ja lämpöä, jota ei ole jokaisessa ihmisessä. Ihailen myös hänen omistautumistaan; sitä kunnianhimoa ja päämäärätietoisuutta, jolla hän tekee asioita.

Mitä arvostat puolisossasi?

Essi: Varmasti yli kaiken sitä, että vanhemmuus on meillä täysin jaettua. Olemme hoitaneet tytärtämme hänen syntymästään lähtien fifty-fifty. Mikko ei ole koskaan sanonut, että hän ei osaa tai voi jotakin, koska on mies. Olen feministi ja aika napakka muutenkin, ja minusta on hienoa, miten mielettömästi vastuuta Mikko on vanhempana ottanut.

Mikko: Haluamme samoja asioita, mikä on hirveän tärkeää. Kun Siiri syntyi, oli ihan selvää, että Essin äitiysloman jälkeen minä jään vuorostani kotiin. En vaihtaisi mistään hinnasta pois sitä puolta vuotta, jonka sain olla lapsen kanssa. Olen varma, että lapsen ja minun suhde läheni silloin entisestään.

Miksi näyttelijät menevät aina kimppaan näyttelijöiden kanssa?

Essi: Ainakin meillä se toimii, koska voimme jakaa kaiken ja ymmärrämme toisiamme puolesta sanasta. On ihana kuulla, mitä toisen työssä tapahtuu, miltä hänestä tuntuu ja miten hän jotakin roolia lähestyy. Molemmat saavat vuorollaan intoilla omasta työstään.

Mikko: Näyttelijän työssä pitää antaa itsestään paljon, ja kun on auki, ihmisten kohtaaminen on tietyllä tasolla helpompaa. Jos synkkaa jonkun kanssa, saattaa rakastua päätä pahkaa.

Tipaton elämä

Miten teillä jaetaan kotityöt?

Mikko: Sanotaan että 70/30. Olen välillä vähän laiskanpulskea, koska siivoaminen ei ole minulle niin tärkeää. Imuroiminen on sentään aina minun hommiani. Ruuan laittaminen on lapsen myötä mennyt niin, että se kokkaa, joka on kotona. Tai joka ehtii.

Essi: Valitettavasti olen aika tarkka. Tykkään, että hommat tehdään heti, ja usein teenkin, koska sitten ne on tehty. Mikko on toisenlainen, ja olemmekin molemmat joutuneet opettelemaan sietokykyä ja vähän pois omasta tyylistä. Olen myös pohtinut, että onko oikein vaatia Mikolta, että kaikki on koko ajan tiptop, jos se ei ole hänelle niin tärkeää. Onhan kyse myös hänen kodistaan.

Miten vietätte vapaa-aikaa?

Mikko: Olen välillä liiankin intohimoinen penkkiurheilija. Katson paljon urheilua, eniten jääkiekkoa. Elämäni suola ja pippuri on Hämeenlinnan Pallokerho. Puhelimeni kuoressa on HPK:n logo, ja kotona minulla on kehystettynä HPK:n pelipaita. Pelasin seurassa itsekin 18-vuotiaaksi, muttei minusta ikinä olisi tullut mitään maajoukkuepelaajaa, korkeintaan kolmosketjun jämäjyrä. Teatteri pelasti minut urheilulta.

Essi: Kivointa on, kun lähdemme koko perhe jonnekin, missä on Siirille tekemistä ja me aikuiset voimme vaikka juoda samalla kahvia. Muuten mieluiten joogaan ja tapaan ystäviäni.

Millaisia vanhempia olette?

Essi: Yritän olla johdonmukainen. Minun ei ole vaikeaa olla tiukka, mutta hellä. Arkea helpottaa, kun itse on pomo ja pitää rutiineista kiinni. Leikimme myös paljon ja keskitymme lapseen silloin, kun on sen aika. Varsinkin Mikko jaksaa leikkiä ja konttailla lattialla loputtomasti.

Mikko: Pyrimme siihen, että otamme Siirin mukaan siihen elämään, joka meillä oli jo ennen hänen syntymäänsä. Että emme alkaisi vaikeilla sen kanssa, että nyt emme enää voi tehdä mitään, kun meillä on lapsi.

Miten teillä juhlitaan?

Essi: Laittamalla ruokaa ja syömällä. Kaikki pyörii ruuan ympärillä, koska olen ollut 2,5 vuotta juomatta. Lopetin alkoholin käytön, koska se ei sovi minulle. Elämäni on helpompaa, kun en juo. Mieluummin tein tämän valinnan 25-vuotiaana kuin löydän itseni parinkymmenen vuoden päästä jostakin, ja se on minulle edelleen ongelma. Elämä ilman viinaa on ollut ihanaa. Olen valmiiksi ylisosiaalinen papupata enkä oikeastaan tarvitse alkoholia muuttuakseni seuralliseksi tai voittaakseni ujouden.

Mikko: Minäkin juon tosi harvoin enkä kotona oikeastaan koskaan. Eilen katsoimme velipojan kanssa meillä futismatsia ja söimme juustopiirakkaa ja salaattia. Syöminen on mielestämme parasta juhlintaa.

Missä asioissa olette erilaisia?

Essi: Mikko on harkitsevampi ja verkkaisempi. Minä olen välillä liiankin nopea. Mieluiten hoitaisin kaiken jo etukäteen valmiiksi.

Mikko: Joo, olen hidas hämäläinen. Jos olemme lähdössä ulos, puen Siiriä paljon hitaammin kuin Essi.

Raakasuklaata ja sipsejä

Miten Essin Putous-julkisuus vaikutti suhteeseenne?

Mikko: Taloyhtiömme lapset kävivät ovella pyytämässä nimmareita, mutta muuten saimme käydä kaupassa ihan rauhassa. Ajattelen, että kun Essillä menee lujaa, se ei ole minulta pois. En suhtaudu tähän ammattiin kilpailullisesti.

Essi: Putous vaikutti elämääni paljon vähemmän kuin etukäteen pelkäsin. Olen kirjoittanut ehkä viisi nimmaria. On myös ollut aika, jolloin Mikko teki samaan aikaan kunnianhimoisesti leffaa, tv-sarjaa ja teatteria ja minä olin Ryhmäteatterin baarissa töissä. Freelancerinä töitä tehdään silloin, kun niitä on tarjolla.

Miten hemmottelette toisianne?

Essi:Tykkään kokata Mikolle ja usein teen myös raakasuklaata. Hemmottelen häntä konkreettisten tekojen kautta. Synttärilahjaksi annoin hänelle matkan Riikaan, asuimme kylpylässä ja kävimme hieronnassa. Yhteinen aika tuntuu nyt tärkeältä.

Mikko: Pienillä teoilla. Hieron illalla hänen hartioitaan tai jalkojaan samalla kun katsomme yhdessä televisiota. Teen iltapalaa tai muuta ruokaa. Joskus satsaan vähän enemmän: ostin juuri Essille kymppikortin joogaan. Isompi yllätys varmaan oli, kun reilu vuosi hankin hänelle sitten joululahjaksi matkan Berliiniin.

Mitä paheita teillä on?

Essi: Auton ajaminen! Auto on välttämättömyys freelancerin työssä, mutta sen käytössä lipsuu helposti. Ajamme autolla kauppaan ja roudaamme sillä usein lasta.

Mikko: Minun paheeni on ehdottomasti sipsit. Sourcream & Onion on ikiaikainen suosikkini, mutta kaikki maut kelpaavat. Minun on saatava sipsejä vähintään kerran viikossa. Olin vuoden tipattomalla, mutta ilman sipsejä en pysty olemaan kuukauttakaan.

Mihin tuhlaatte?

Essi: Ehkä matkoihin ja laadukkaisiin vaatteisiin. Ostin juuri kalliin Fjällrävenin takin, mutta tiedän, että se säilyy hyvänä loppuelämäni. Vähintään kerran vuodessa pitää päästä reissuun. Viime aikoina olemme käyneet paljon Berliinissä, joka on ihana kaupunki.

Mikko: Matkusteluun. Haluamme molemmat nähdä maailmaa ja eri kulttuureja. Matkustimme kerran kuukauden ajan Costa Ricassa, kiertelimme pikkukyliä ja makasimme biitsillä. Se oli upea kokemus!

Nopeita riitoja

Mistä teillä riidellään?

Essi: Aika arkisista pikkujutuista. Olen tarkka siitä, miten minulle puhutaan. Kun asiat sanotaan nätimmin, ne menevät myös paremmin perille. Tulistun helposti, mutta lepyn myös sekunnissa.

Mikko: Varmaan siitä, kumpi on oikeassa, mutta se on enemmänkin sellaista sanailua. Tosi, tosi harvoin korotamme ääntämme. Riitamme menevät nopeasti ohi: kymmenen minuutin jälkeen olemme rauhoittuneet ja pystymme taas puhumaan normaalisti.

Kumpi päättää kaapin paikan?

Essi: Varmaan minä. Otan mielelläni ohjat käsiini. Ja Mikko on ehkä huomannut, että on helpompaa, jos hän antaa ne minulle.

Mikko: Yhdessä me sen päätämme. Jos ihan konkreettisesti ajatellaan kaapin paikkaa, kyllä Essi sen päättää. Verhojen sävyillä ei ole minulle mitään merkitystä. Kaksi pyhää asiaa minulla on sisustuksessa: jäädytetty pelipaitani ja dvd-elokuvani, joiden pitää olla kivasti esillä.

Mikä toisessa on seksikkäintä?

Essi: Minusta viehättävää on ihminen kokonaisuutena. Se, että hän on itsevarma ja hyvällä tuulella.

Mikko: Kokonaisuus ja huumorintaju. Rakastan hyviä nauruja, se sytyttää aina. Ja mikä tuossa naisessa ei olisi seksikästä?

Oletteko mustasukkaisia?

Essi: Kai pieni mustasukkaisuus kuuluu terveeseen parisuhteeseen. Se on merkki siitä, että pitää toista viehättävänä ja uskoo, että joku toinenkin voisi pitää. Mutta emme ole kovin mustasukkaisia, enkä ikinä ryhtyisi vainoamaan toista.

Mikko: Aika vähän. Mutta ehkä pieni mustasukkaisuus kuuluu asiaan, kun välittää toisesta niin paljon.

Kokkola–Berliini

Mitä et antaisi toiselle anteeksi?

Essi: Nuorempana tällaisten sääntöjen kanssa oli mustavalkoisempi. Elinpiirin laajennuttua en ole enää niin ehdoton. Tietysti toivon, ettei tuollaista tarvitsisi koskaan miettiä, mutta jos pitäisi, varmaan miettisin tapauskohtaisesti.

Mikko: Jos hän tahallaan satuttaisi meidän läheistämme, minua tai lasta. Fyysistä väkivaltaa olisi vaikea antaa anteeksi.

Mikä on ollut vaikeinta aikaa suhteessanne?

Mikko: Ehkä vuosi 2012, jonka vietimme kiinnityksellä Kokkolassa. Kuviot muuttuivat silloin vauhdilla, kun valmistuimme ja aloitimme työelämässä. Teatterin porukka oli mahtava, mutta koska ystävämme jäivät Helsinkiin, sosiaalinen elämä rajoittui hirveästi.

Essi: Silloin vastaan tuli paljon uusia ja vaikeita asioita, mutta varmaan se myös hitsasi meitä yhteen.

Mikä on yhteinen unelmanne?

Mikko: Molemmissa meissä varmaan elää pieni kaukokaipuu. Olisi kiva asua ja työskennellä vaikka Berliinissä vähän aikaa koko perheen kanssa.

Essi: Nyt haaveilemme omasta asunnosta. Mieluiten asuisin vanhan kivitalon valoisassa kolmiossa. Siinä olisi puulattiat ja hyvä keittiö, jossa laittaisimme ruokaa. Sisustaisin kotimme 50-luvun huonekaluilla, joita meillä on kotonamme jo nyt. Ensimmäiseksi hankkisin sinne kirpputorilta siron nojatuolin.

Lue lisää:

Putous-näyttelijä alastonkohtauksestaan uutuusleffassa: "Hyvä kokemus"

Putous-tähti jätti alkoholin: "Elämä on tosi ihanaa selvin päin"

Essi Hellén

Näyttelijä syntyi 19.2.1988 Helsingissä.

Oli mukana Putouksen viime kaudella sketsihahmollaan MC Jusu.

Roolit elokuvissa Viikossa aikuiseksi ja 21 tapaa pilata avioliitto.

Näytellyt muun muassa Kokkolan Kaupunginteatterissa ja Ryhmäteatterissa.

Parhaillaan lavalla turkulaisen Linnateatterin Råck-musikaalikomediassa.

Mikko Virtanen

Näyttelijä syntyi 13.10.1983 Hampurissa, mutta kasvoi Hämeenlinnassa.

Rooleja muun muassa Kokkolan Kaupunginteatterissa, Ryhmäteatterissa ja Teatteri Vanhassa Jukossa.

Muistetaan elokuvasta Miss Farkku-Suomi ja tv-sarjasta Täysin työkykyinen.

Fosterlandet vierailee 18.4. asti Svenska Teaternissa.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti