Työn vastapainoksi Emmi bilettää kunnolla tai nukkuu 12 tunnin yöunet. ”En ikinä luopuisi hyvästä ruuasta ja viinistä. Rakastan laiskottelua.”

Näyttelijä Emmi Parviainen, 29, voi juhlia viikonkin putkeen, mutta on työssään tinkimätön. Uraansa taiteilijasuvun kasvatti haluaa rakentaa omilla saavutuksillaan.

Vieressä lattialla viilettää Suomen oloihin valtava hämähäkki. Lounastaan nauttiva näyttelijä Emmi Parviainen, 29, sukii sotkuista nutturaansa ja tuumii, pitääkö vanhan kansan uskomus hämähäkeistä onnentuojina paikkaansa.

– Tietääköhän tuon kokoinen hämähäkki jotain todella hyvää, nainen pohtii ja haarukoi uusia perunoitaan.

Ainakin tähän asti tähdet ovat olleet kohdillaan. Valmistuttuaan Teatterikorkeakoulusta vuonna 2014 Emmillä on riittänyt töitä melkein enemmän kuin on ehtinyt tehdä. Hänet on nähty elokuvissa Silmäterä ja Eila, Rampe ja Likka sekä Kansallisteatterin ja Q-teatterin näytelmissä.

– En valita ollenkaan, vaikka töitä on ollut paljon. Olen jo vuosia saanut tehdä työtä, johon minulla on koulutus ja jolla voin elättää itseni. Sellainen ei ole itsestään selvää.

Emmi on Suomen lupaavimpia nuoria näyttelijöitä. Helmikuussa hänet noteerattiin myös kansainvälisellä Shooting Stars 2015 -listalla muun muassa Game of Thrones -tähti Maisie Williamsin ja kahdeksan muun kanssa. Suomalaisista listalle ovat aiemmin päässeet muun muassa Pihla Viitala, Irina Björklund ja Minna Haapkylä sekä ulkomaiset tähdet Carey Mulligan ja Daniel Craig.

– Ennen kaikkea olin ylpeä Silmäterä-elokuvasta, jonka ansiosta sain tunnustuksen. Kyllähän jokainen on iloinen, jos työ saa tunnustusta kansainvälisesti. Se voi avata mahdollisuuksia.

Emmi syntyi näyttelijäsukuun. Hänen äitinsä on näyttelijä Sanna-Kaisa Palo ja isänsä ohjaaja Jussi Parviainen. Suomalaiset tuntevat hyvin äidin puolen isovanhemmat Ritva Valkaman ja jo edesmenneen Pertti Palon sekä isoisovanhemmat, legendaariset Tauno Palon ja Sylvi Sakin. Tällaiseen tähtiluetteloon Emmi on jo turhankin tottunut nimensä yhteydessä.

– Joka kerta luetellaan ensin vanhempieni ja isovanhempieni saavutukset ja tekemiset. Minulle he ovat ennen kaikkea perhettä, vaikka onhan se kivaa, että he ovat samalla alalla. Haluaisin kuitenkin mennä eteenpäin ja puhua asioista, jotka tapahtuvat minulle nyt, Emmi sanoo.

– Tietenkin myös perhetaustani osaltaan vaikuttaa siihen, millainen ihminen ja taiteilija minusta on tullut.

Kaksi kotia

Emmi kasvoi kahdessa kodissa, äidin luona Helsingin Töölössä ja isän luona Eirassa. Lapsuus oli huoletonta aikaa. Kerrostalojen sisäpihoilla leikittiin kirkonrottaa, rosvoa ja poliisia, ja kotona käyntiin vain ruokapöydässä kääntymässä.

Idyllisiä lapsuusmuistoja ei riko edes vanhempien ero, joka tapahtui Emmin ollessa neljävuotias.

– En muista aikaa ennen heidän eroaan. On aina ollut luonnollista, että minulla on kaksi hyvää ja tasavertaista kotia. Äitini vanhemmat asuivat lähellämme Töölössä, ja pikkuveljeni Onnin kanssa vietimme paljon aikaa myös heidän seurassaan, Emmi kertoo.

Sekä isän että äidin luona vietettiin hitaita, mukavia aamuja, koska vanhemmat työskentelivät päivisin ja iltaisin. Lapset saivat valvoa aina siihen asti, kunnes äiti tai isä tuli teatterilta kotiin.

– Muistan, että kaikki olivat koko ajan esityksissä tai harjoituksissa. Koska teatterityö on niin intensiivistä, oli vanhemmilla usein kotona aikaa maadoittaa itsensä olemaan meidän lasten kanssa. Asioita tehtiin lasten ehdoilla.

Teattereiden pitkillä kesälomilla oleiltiin kesämökillä Kiskossa ja keskityttiin nauttimaan läheisten seurasta. Syksyisin Emmi kuvitteli vuoden vaihtuvan, kun uusi teatterivuosi käynnistyi ja palautti arjen. Elämänrytmi kutsui Emmiä teatterimaailmaan jo pienenä.

– Olisi keksittyä väittää, että olin taitelijaperheen luova lapsi. En laulanut harjanvarteen tai ollut erityisen esiintymishaluinen. En kuitenkaan tiennyt mistään muusta kuin teatterimaailmasta ja luulin, että kaikkien vanhemmat ovat samoissa ammateissa kuin omani. Jo pienenä halusin työskennellä kuin he.

 

 

Kapinallinen kahvittelija

Valkoiseen kauluspaitaan pukeutunut elovenahiuksinen Emmi on kuin tyhjä kanvas, johon piirtyy sävyjä kasvoilta paistavien tunnetilojen mukaisesti: vihertävän siniset silmät loistavat nauraessa ja vakavoituvat sitten läpitunkevaksi katseeksi. Emmi sai jo kotoaan mallin tunteiden näyttämiselle avoimesti.

– Meillä on aina vallinnut avoin ilmapiiri. Yhteenottoja ei vältelty, mutta paljon on myös naurettu ja oltu lähekkäin. Uskon, että tunteiden avoimesti ilmaiseminen on auttanut minua työssäni. Minusta on kasvanut itsenäisesti ajatteleva ja sosiaalinen.

Hyvä luottamussuhde vanhempiin säilyi läpi teiniaikojenkin, jolloin Emmi kavereineen kokeili rajojaan: lintsailut, röökivarkaudet ja salakännit tuli testattua.

– Koskaan ei tullut sellaista tilannetta, jota emme olisi voineet ratkaista, Emmi kertoo.

– Vanhempani ovat itsekin tehneet haluamiaan valintoja. Myös minä olen saanut olla oma itseni. Olen voinut kertoa kotona haaveistani ja peloistani, ja minua on tuettu kaikessa.

Vanhemmat muun muassa kannustivat Emmiä työelämään. Kahvilakulttuuria ja hengailua harrastanut teini-ikäinen alkoi rahoittaa kulujaan hoitamalla teatterituttujen lapsia sekä myymällä marjoja ja vihanneksia.

– Olen luonteeltani peruslaiska, mutta minusta tuli tinkimätön työssä. Olen perinyt korkean työmoraalin vanhemmiltani, koska he ovat aina suhtautuneet työhönsä omistautuneesti ja itsenäisesti.

Vaikka lapsena Emmi ei nähnyt muuta haaveammattia kuin työn teatterissa, teininä kapinan kipinä nosti päätään.

– Sain jatkuvasti kuulla oletuksia, että minustakin varmasti tulisi näyttelijä. Kapinoin itsekseni ajatusta vastaan ja puhisin, että ettehän te voi sitä tietää. On kai luonnollista haluta riuhtaista itsensä irti ja tarkastella rauhassa omia intressejään. Ajattelin myös, että tämä työ ensi-iltoineen, karonkkoineen ja epäsäännöllisine työaikoineen olisi liian epämääräistä.

Samalla Emmi kuitenkin halusi kokeilla, miltä näyttelijän työ tuntuisi.

– Lopulta myönsin haaveeni, ja se tuntui hyvältä.

Teini aikuisen arjessa

Emmi muutti kotoa omilleen 18-vuotiaana. Hän pääsi töihin Salatut Elämät -sarjaan näyttelemään kipakkaa teiniä, Annika Sievistä. Työpäivät venyivät pitkiksi ja lukio jäi hetkeksi sivuun.

– Yhtäkkiä olin aikuisten maailmassa. Tein töitä, asuin omillani ja tunsin olevani jotenkin valtavan vapaa. En pohtinut hirveästi tulevaa. Minulla oli paljon energiaa ja ikäisekseni aika hyvät tulot, Emmi myöntää.

– Mutta kaikki mitä tuli myös meni. Tarjosin oikealle ja vasemmalle ja kuvittelin kai olevani aikuinen, vaikka olinkin ihan teini.

Emmi työskenteli saippuasarjassa vuoteen 2007.

– Salkkarit oli minulle työ, jonka palkoilla sain ostettua ensimmäisen asuntoni. Onhan siitä ollut myös hyötyä, että opin kameratyöskentelyä jo niin nuorena.

Kun Salkkarit jäi taakse, Emmi päätti hakea Teatterikorkeakouluun. Oli kova pettymys, kun ovet eivät ensimmäisellä kerralla auenneet.

– Kasvatin tahtotilaani hakea kouluun uudelleen, ja seuraavana vuonna pääsinkin sisään. Se oli valtavan iso asia. Olin vihdoin alalla, jolle halusin.

Kroppa on työväline

Ensimmäisen ammattiteatterityönsä Emmi teki vuonna 2011 työharjoittelupaikassaan Q-teatterissa.

– Lämminhenkinen ja taiteellisesti kunnianhimoinen Q-teatteri oli ollut haavetyöpaikkani. Harjoitteluun pääsy oli merkki, että teatterikorkeassa vietetyt raskaat kandivuodet olivat takanapäin. Siitä aukesi työelämäni.

Sittemmin Emmi on näytellyt muun muassa Kansallisteatterin Kirsikkapuistossa, Vanja-enossa sekä nimiroolin Eurydikessä. Emmiä on tituleerattu kansainväliseksi näyttelijälupaukseksi, ja kriitikot ovat kiitelleet hänen näyttämötyöskentelyään.

– Roolihahmojani yhdistää se, etteivät he ole olleet perinteisiä primadonnia. Olen tehnyt myös rohkeita kohtauksia ja ollut lavalla ilman vaatteita. Mutta näyttämöllä olen vapaa paineista, en mieti olevani katseen alainen.

Nuorten naisnäyttelijöiden ulkonäköpaineet ovat Emmin silmissä pinttynyt aihe.

– Nautin nähdä lavalla erikokoisia ja erinäköisiä, epätäydellisiä ihmisiä. Näyttelijälle on etu olla myös ulkoisesti persoonallinen. Toivon, että oma voimani näyttelijänä on siinä, miten näyttelen. Muuten voisin harkita jotain ihan muuta työtä.

Ei Emmi silti anna vartalonsa rapistua, koska se on hänelle työväline. Mutta työvälinekin kaipaa hemmottelua ja herkkuja.

– En voisi ikinä luopua esimerkiksi hyvästä ruoasta ja viinistä. Rakastan laiskottelua, enkä luovu siitä siksi, että pyrkisin kohti jotain tiettyä ihannetta, Emmi sanoo.

– Haluan työlläni sanoa, ettei ole väliä, miltä näyttää, vaan mitä tekee ja mitä saa aikaiseksi. Koen, että minulla on riittävän hyvä itsetunto tehdä tätä työtä. Se, että on järkeä ja intohimoa, näkyy myös ulospäin.

Voimahahmo mummi

Syksyllä Emmi juhlii kolmekymppisiään. Ikä saa pohtimaan muutosta itsessä: siinä missä parikymppiselle Emmille kaikki oli joko hirveän nastaa tai tosi tylsää, nykyinen tyytyy tasaiseenkin tahtiin.

– Opiskeluaikoina olin kova menemään, ja edelleenkin on ihanaa bailata viikko putkeen. Joskus kapakassa istuminen on tapa hallita arkea, joskus taas 12 tunnin yöunien nukkuminen. Mutta vaikka juhliminen on kivaa, pitää olla arki, johon palata ja jossa on tyytyväinen.

Nuorempi Emmi ei olisi uskonut, että rutiinit voivat tuoda onnen.

–Yksinkertaiset asiat, kuten läheiset, hyvä ruoka, riittävä uni, runojen lukeminen ja työ tekevät elämästäni parempaa. Olen hyväksynyt, että tämä työ on minulle tosi tärkeää.

Tulevaisuudelta Emmi toivoo, että saisi jatkossakin näytellä erilaisia rooleja, ehkä myös ulkomailla. Vaikka työ on suuri rakkaus, Emmi pyrkii antamaan aikaa läheisilleen. Äidin kanssa tulee vietettyä aikaa myös töissä: Sanna-Kaisa Palokin näyttelee Q-teatterissa. Se on ollut Emmille täysin luontevaa.

Tunteikas Emmi on erityisen herkkä läheisistään. Hän haluaa, että perheellä olisi koko ajan kaikki hyvin.

– Haluaisin, ettei kukaan sairastuisi tai kuolisi. Kun ukki menehtyi muutama vuosi sitten, se oli minulle todella raskas paikka.

Isoäiti Ritva on Emmille todellinen voimahahmo.

– Mummi on minulle erityisen rakas. Hän on viisas, lahjakas ja kaiken nähnyt. Vietimme lapsena paljon aikaa mummin ja ukin luona ja nykyäänkin käyn mummin luona aina, kun voin. Onneksi hän voi hyvin, Emmi sanoo.

– Läheisiltäni olen myös oppinut etenemään tunteella. Toivon, etten pelkäisi tehdä elämässä virheitä tai ylilyöntejä tai puhua suoraan, kuitenkaan loukkaamatta muita. Minun täytyy uskoa, että riitän itsenäni.

 

EMMI PARVIAINEN

Näyttelijä Emmi Parviainen syntyi 8.11.1985 Helsingissä. Asuu Töölössä avopuolisonsa kanssa.

Lähtöisin taiteilijaperheestä: äiti näyttelijä Sanna-Kaisa Palo, isä ohjaaja Jussi Parviainen.

Nähty mm. elokuvissa Silmäterä, Eila, Rampe ja Likka sekä Kansallisteatterin ja Q-teatterin näytelmissä.

Sai helmikuussa Shooting Star 2015 -palkinnon yhdeksän muun eurooppalaisen näyttelijän kanssa.

Aloittaa elokuussa Pekko Pesosen käsikirjoittaman ja Ville Jankerin ohjaaman Onnenonkija-elokuvan kuvaukset. Ensi-ilta keväällä 2016.

Tampereen teatterikesän Jotain toista -näytelmässä 4.&5.8.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti