Tiesitkö, että nämä julkkikset ovat keskenään ylimpiä ystävyksiä?

Hollywoodissa tosiystävän voi löytää alusvaatenäytöksestä tai jo 7-vuotiaana televisio-ohjelmasta. Kiitos Instagramin, julkkikset jakavat nyt kaverikuviaan ahkerasti ja ystävyyssuhteet ovat kaikkien tiirailtavissa. Muun muassa näiden tähtösten kaveripiirit loistavat runsaudellaan:

1. Ellie Goulding ja Katy Perry

Brittipoppari Ellie Goulding, 27, ja amerikkalaislaulaja Katy Perry, 29, ystävystyivät puolisen vuotta sitten esiinnyttyään yhdessä hyväntekeväisyyskonsertissa Yhdysvalloissa. Katyn lisäksi Ellien julkkisystäviin lukeutuvat nuoret laulajatähtöset Rita Ora, 23, ja Taylor Swift, 24.

2. Cara Delevingne ja Rihanna

Huippumalli Cara Delevingne, 21, ja laulaja Rihanna, 26, tutustuivat toisiinsa Victoria's Secretin muotinäytöksessä syksyllä 2012. Sen jälkeen naiset ovat olleet kuin liimattuina toisiinsa: he ovat bilettäneet lukuisia kertoja Lontoossa ja Los Angelesissa sekä lomailleet yhdessä Barbadoksella ja Monacossa. Rihannan lisäksi Caran hyviä ystäviä ovat muun muassa muotisuunnittelijat Stella McCartney, 42,ja Karl Lagerfeld.

3. Taylor Swift ja Lorde

Laulaja Taylor Swiftin, 24, julkkisystävien lista on pyörryttävän pitkä, mutta viime aikoina kantritähti on hengaillut paljon  17-vuotiaan uusiseelantilaisen laulaja Lorden sekä huippumalli Karlie Klossin, 21, kanssa.

4. Nicole Richie, Gwen Stefani ja Rachel Zoe

Muotisuunnittelija ja tosi-tv-tähti Nicole Richien, 32, (kuvassa oikealla) ystäviä ovat muun muassa laulaja Gwen Stefani, 44, julkkisstylisti Rachel Zoe, 42, huippumalli Rosie Huntington-Whiteley, 26, ja näyttelijä Jessica Alba, 32.

5. Rita Ora ja Kate Moss

Laulaja Rita Ora, 23, jakoi hellän hetken huippumalli Kate Mossin, 40, kanssa kosmetiikkamerkki Rimmelin syntymäpäiväjuhlilla Lontoossa. Rita on myös hyvää pataa tulisesta luonteestaan tunnetun malli Naomi Campbellin, 43, kanssa.

6. Lily Collins ja Ciara

Kerro, kerro kuvastin -elokuvasta tuttu näyttelijä Lily Collins, 25, (kuvassa oikealla) ja laulaja Ciara, 28, illastavat yhdessä aina kuin vain kiireiltään ehtivät. Lilyn läheisiin ystäviin kuuluu myös näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 21, Ciaran taas tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 33.

7. Jaime King ja Jessica Alba

Näyttelijät Jaime King, 34, ja Jessica Alba, 32, ovat olleet ystäviä jo vuosia. Jessica on Jaimen esikoispojan kummitäti, ja naiset viettivät perheineen juuri joulunkin yhdessä.

8. Julianne Hough ja Nina Dobrev

Näyttelijä-tanssija Julianne Hough, 25, ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan Nina Dobrev, 25, pysyivät parhaina ystävinä, vaikka Nina seurusteli kuusi viikkoa Juliannen veljen, tanssija Derek Houghin, 28, kanssa.

9. Selena Gomez ja Demi Lovato

Näyttelijä-laulaja Selena Gomezilla, 21, on on-off-suhde poppari Justin Bieberin, 20, kanssa, mutta ystävyyssuhteistaan hän pitää kiinni kynsin ja hampain. Selena tutustui laulaja-näyttelijä Demi Lovatoon, 21,  7-vuotiaana televisio-ohjelman kuvauksissa ja naiset ovat pitäneet yhtä siitä lähtien.

10. Kelly Osbourne ja Miley Cyrus

Laulaja Miley Cyrus, 21, on yksi tosi-tv-tähti Kelly Osbournen, 29, parhaista ystävistä. Naisen lähipiiriin kuuluvat lisäksi malli Cara Delevingne, 21, laulaja Leona Lewis, 28, One Direction -yhtyeen Harry Styles, 20, malli Daisy Lowe, 25, sekä burleski-tähti Dita von Teese, 41.

Laulaja kertoi vetäytyvänsä keikkatauolle lonkkaoperaation vuoksi.

Kaija Koo saapui Arman Alizadin uuteen Arman Live -ohjelmaan kävelykeppinsä kanssa.

– Onneksi on mahdollisuus mennä leikkaukseen ja ensi kesänä keppiä ei tarvita, Kaija Koo sanoi Nelosen ohjelmassa tiistai-iltana.

Kaija Koo paljasti, että hän on menossa lonkkaleikkaukseen lokakuussa.

– Mun on pakko sanoa tää, koska olen kauan poissa.

Lue myös! Kaija Koo: ”Olisipa joku nuorempana sanonut, että kyllä sinä selviydyt”

Hänen mukaansa lonkkaleikkauksen jälkeinen sairausloma voi kestää pitkään, jopa neljä kuukautta. Sen jälkeen hän aikoo tehdä ”jotain isoa”.

”Olen sairauslomalla aika pitkään, varmaan neljä kuukautta.”

Kaija Koo esiintyi kesällä keppinsä kanssa Kotkan Meripäivillä. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen
Kaija Koo esiintyi kesällä keppinsä kanssa Kotkan Meripäivillä. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen

Tämän kesän keikat laulaja veti kepin kanssa.

– Ainoastaan viimeisen keikan jouduin peruuttamaan kipujen takia.

Lokakuun 6. päivä Kaija Koo julkaisee uuden kappaleen, jossa on mukana myös Cheek. Hänen uusi albuminsa ilmestyy marraskuussa.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

Susanna Ingerttilä asuu nyt kahden nuoremman poikansa kanssa.

Media-alan yrittäjä Susanna Ingerttilä erosi hiljattain it-alalla työskentelevästä miehestään. He menivät naimisiin vuonna 2011. Iltapäivälehdet uutisoivat viime viikolla Susannan jättäneen yksin erohakemuksen.

– Eroon ei liity dramatiikkaa. Muutin pois yhteisestä kodistamme jo pari kuukautta sitten, hän sanoi Suomen Urheiluliiton Keiju Junior Juoksukoulun esittelytilaisuudessa tiistaina.

Susanna vaikutti energiseltä ja hyvinvoivalta avioeroprosessista huolimatta.

– Kaikki on ihan hyvin ja olemme ihan hyvissä väleissä. En näe, että minun pitäisi asiaa sen enempää kenellekään selitellä, hän summasi.

”Kaikki on ihan hyvin ja olemme ihan hyvissä väleissä.”

Avioero on Susannalle toinen. Hän erosi ex-puolisostaan Jani Sievisestä keväällä 2007. Susannalla ja Janilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 1997 syntynyt Aleksanteri ja 2001 syntynyt Aaron.

Iloa koiraharrastuksesta

Koiraharrastuksestaan tunnettu Susanna asuu nyt kahdestaan kuopuksensa Aaronin ja Daisy-koiransa kanssa. Iloa arkeen tuovat myös neljä viiden viikon ikäistä jackrussellinterrierinpentua.

– Kolme tyttöä ja yksi poika. Tytöille on jo löydetty kodit ja poikaakin tullaan tällä viikolla katsomaan, hän kertoi.

Susanna vetää säännöllisesti ratsastustunteja ja päätoimittaa Egorazzi-nettilehteä. 

– Olen tällainen jokapaikanhöylä, hän hymähti.

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarisen mukaan huipulla saa olla itsekäs ja vähän outo.

Ylimielinen. Julkisuudenkipeä. Keskittyisi muiden mollaamisen sijaan treenaamiseen, niin voisi jopa pärjätä.

Muun muassa näin sosiaalisessa mediassa on arvosteltu hiihtäjä Aino-Kaisa Saarista, 37.

”Oikku-Aikku” kertoo elämäkerrallisessa Tahto-kirjassaan hankalista väleistään niin kaksossiskonsa kuin hiihtomaajoukkueen jäsentenkin kanssa. Harvassa ovat ne, jotka eivät saa kuulla kunniaansa, kun moninkertainen maailmanmestari kertaa menneisyyden tapahtumia Pekka Holopaisen kirjoittamassa teoksessa.

Lue myös: Aino-Kaisa Saarinen uutuuskirjassa pahasta välirikosta siskonsa kanssa: ”Kaksossisko osaa olla kylmä kuin mannerjää”

– Olen joka tapauksessa aina halunnut paljon enemmän urheilumenestystä kuin kaikkien kaveruutta, ja päässyt tavoitteeseeni. Hiihto on paras ystäväni, Aino-Kaisa myöntää kirjassa.

Perinteisesti urheilumaailmassa kaikki, mikä tapahtuu pukukopissa, myös jää pukukoppiin. Aino-Kaisa on kuitenkin päättänyt tuoda julkisuuteen asiat, joista niin monesti vaietaan ja kertoa oman näkökulmansa tapahtumista. Oliko viisasta pahoittaa tuttujen mieli vanhoja kaivelemalla – siitä voi olla monta mieltä.

”Hiihto on paras ystäväni.”

Urheilijaminä ja siviiliminä

Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että huippu-urheilijat todella ovat itsekeskeisiä, hankaliakin ihmisiä. Myös Aino-Kaisa tuo sen esiin.

– Huipulla saa olla vähän outo. Sillä ikävä fakta on, että minun kokemukseni mukaan näissä ympyröissä ainakin yksilöurheilulajissa voi pärjätä vain ihminen, joka pahimmillaan on sietämättömän itsekäs omien etujensa tavoittelija. Mukavia ja harmittomia maailma suosii harvemmin, Aikku perustelee kirjassa.

Hiihtäjä kuitenkin huomauttaa, että nyt käytävässä keskustelussa hänen huippu-urheilijaminänsä hankaluus korostuu. Aino-Kaisan siiviiliminää pääsee todistamaan harvempi.

”Mukavia ja harmittomia maailma suosii harvemmin.”

– Toivottavasti kukaan ei tämän luettuaan kuvittele, että olen jatkuvasti sellainen itsekäs tiuskija kuin arvokisastarttien alla tai ennen kauden tärkeimpiä harjoituksia. Silloin en tulisi kenenkään kanssa toimeen, kaikkein vähiten itseni.

– 99 prosenttia elämästäni olen erittäin monien suuresti arvostamieni ihmisten antaman todistuksen mukaan kohtelias, avulias, hyväkäytöksinen ja lämmin ihminen.

Jäljelle jäävä yksi prosentti kuitenkin näkyy eniten julkisuudessa.

– Sillä prosentilla tulokset on tehty, Aino-Kaisa toteaa kirjassa.

Lauri Tähkä esittelee parratonta leukaansa Instagramissa.

Muusikko Lauri Tähkä ehti kasvatella muhkeaa partaa pitkän aikaa, mutta tuore Instagram-päivitys kertoo, että mies on joutunut luopumaan metsuriseksuaalityylistään.

Syynä on vedonlyönti, jonka Lauri hävisi noustessaan Suomen virallisen listan ykköseksi. Hän julkaisi myös kuvan todisteeksi.

– Kiitos kuuluu ehdottomasti sinulle, hän kirjoittaa kuvatekstissä faneilleen.

– Olette parasta.

Fanit ovat menestyksestä iloisia, mutta lyhentynyt parta jakaa mielipiteet.

– Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin. Toivottavasti tapaamme partasi pian uudelleen, kommenteissa muun muassa kirjoitetaan.

Kummasta tyylistä tykkäät enemmän?