Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen menivät kihloihin marraskuussa 2014. Kuva: MVPhotos
Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen menivät kihloihin marraskuussa 2014. Kuva: MVPhotos

Moni luuli Mintun ja Kimin menneen salaa naimisiin New Yorkissa.

Minttu Virtanen, 29, kertoo Kauneus ja Terveys -lehden blogissaan, että hän ja Kimi Räikkönen menevät naimisiin ensi kesänä. Minttu ja Kimi lomailivat hiljattain New Yorkissa, ja moni luuli parin karanneen naimisiin, koska Minttu käytti Kimistä nimeä ”husband” (aviomies).

– Ei menty naimisiin New Yorkissa, mutta löysin kyllä hääpukuni siltä reissulta. Tulevana kesänä voin siis luvan kanssa kutsua mielitiettyäni husbandiksi, Minttu kirjoittaa blogissaan.

Minttu julkaisi blogissaan myös kuvan, jossa hän sovittaa yhtä hääpukua. Se ei kuitenkaan ole puku, johon Minttu aikoo pukeutua häissään.

Minttu avasi blogissaan myös Kimin merkitystä hänelle.

– Siitä hetkestä, kun sain tietää odottavani hänen lastaan, puolisoni on ollut minulle enemmän kuin aviomies. Miehistähän pääsee eroon, jos yhdessäolo ei tunnu enää hyvältä. Lapseni isä tulee aina olemaan erityisellä paikalla elämässäni, mitä ikinä tapahtuukaan. Me ollaan yhdessä saatu tähän maailmaan meidän oma mestariteos, Robin, ja me tullaan aina olemaan vahva tiimi, Minttu kirjoitti.

Minttu sekä Ville

Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen: hääpäivä päätetty

Totta. Tyttö-tavallinen on päässyt parissa vuodessa 34 m2:n asunnosta luksuksen huipulle ja se kyllä näkyy. Valitettavasti, todellisena pyrkyryytenä olla "tavallinen", "mukava", "sporttinen" ja "kiva". On todella noloa lukea hänen blogejaan, joissa hän tyrkyttää "syvällistä" elämäänsä kaikelle kansalle. Eli " sporttipostauksiaan", laukku- ja lentokonepostauksiaan" Hän itse on luonut ällöttävän imagonsa, jossa ei näy syvällinen elämä ja aito arki, jota hän väittää arvostavansa. Vasta hän julisti...
Lue kommentti
Vierailija

Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen: hääpäivä päätetty

Voi teitä te kateelliset ja onnettomat ihmiset! Kimin formulamenestyksestä kyllä kirjoitetaan mediassa paljon, ihan riittävästi, että pysytään mukana, menestyksen seurannassa. Meitä on kuitenkin myös monia jotka haluamme olla jakamassa Mintun ja Kimin onnea yksityis elämässä, ihan vilpittömästi. Olemme onnellisia heidän kanssaan ja puolestaan, siksi Mintun kirjoitukset meille tervetulleita. Kirjoita ja päivitä vaan Minttu itsesi ja perheesi asioita, meitä on paljon, jotka iloitsemme sinusta ja...
Lue kommentti

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.