"Olemme todella fyysisiä, tykkäämme kyhnyttää sohvalla, halailla ja koskettaa toista paljon", Miia Nuutila ja Antti Paavilainen kertovat. Kuva: Juha Salminen
"Olemme todella fyysisiä, tykkäämme kyhnyttää sohvalla, halailla ja koskettaa toista paljon", Miia Nuutila ja Antti Paavilainen kertovat. Kuva: Juha Salminen

Näyttelijä Miia Nuutila ja muusikko Antti Paavilainen löysivät toisensa vastaeronneina. – Rakkaus keski-iässä on paljon parempaa kuin nuorena, Miia sanoo.

Kun Miia Nuutila erosi parinkymmenen avioliittovuoden jälkeen miehestään ohjaaja-muusikko Kari Nenosesta loppuvuonna 2014, mustasukkaisuus ja ahdistus täyttivät mielen.

– Minusta tuntui, etten ollut voinut olla kotona oma itseni ja minua ahdisti lähes koko ajan. Mietin, miten kukaan voisi enää pitää minusta, Miia kertoo.

"Minulla on möykky siellä ja toinen täällä, ja toinen arvostaa minua silti kaikkineni."

– Kommunikaatiomme ei ollut toiminut yhtään. Mieheni mielestä en huomioinut häntä tarpeeksi, ja minun mielestäni hän ei osannut ottaa huomiotani vastaan. Me emme vain ymmärtäneet toisiamme.

Keväällä 2015 Miia otti yhteyttä entiseen kollegaan, Jean S. -yhtyeen solistina tunnettuun muusikko-näyttelijä Antti Paavilaiseen. Hän tiesi tämänkin käyneen hiljattain läpi avioeron.

– Pidin sitä selvänä merkkinä, että molempien pitkä avioliitto oli juuri päättynyt, Miia sanoo.

Kun kollegat tutustuivat toisiinsa paremmin, luottamus ja rakkaus kasvoivat vähitellen. Miia koki, että Antti arvosti häntä juuri sellaisena kuin hän on.

– Rakkaus keski-iässä on paljon parempaa kuin nuorena. Minulla on möykky siellä ja toinen täällä, ja toinen arvostaa minua silti kaikkineni. Enää en tahdo ketään, joka ei halua minua sataprosenttisesti.

Lue koko Miian ja Antin rakkaustarina numerosta 36/17. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.

 

Vierailija

Miia Nuutila rakastui tulisesti Jean S. -muusikkoon: ”Enää en tahdo ketään, joka ei halua minua sataprosenttisesti”

Nyt kun Nuutila ei juonna Maajussille morsian -ohjelmaa, niin pitää paistatella otsikoissa tuolla nopealla avioitumisellaan. Lapsellista kertoilla yksipuolisesti omia käsityksiään ex-kumppanistaan ja -liitostaan. Sen toisen osapuolen kommentit olisivat myös suotavia, joskaan eivät kummankaan ulostulot välttämättömiä. Ilmankin tulen vallan hyvin toimeen...
Lue kommentti

Tuore pari, Eevi Teittinen ja Teemu Packalén, pääsevät pian asumaan samassa kaupungissa.

Fitnessurheilija Eevi Teittinen, 28, kertoo blogissaan muuttavansa Turkuun, jossa hänen kumppaninsa, vapaaottelija Teemu Packalén, 30, asuu.

– Punnitsimme kaikki vaihtoehdot. Jäisinkö Helsinkiin vai menisinkö Turkuun. Vuokraisinko varaston, toimiston vai toisen asunnon. Ei siis mikään kovin simppeli ja yksinkertainen pakkaa kamat laatikoihin homma! Kun tavaraa on kertynyt enemmän, ei ihan pieni häkkivaraston vuokraaminen ihan riitäkään. Tavarani eivät tule mahtumaan Teemun kotiin ikipäivänä. Eli uusi asunto it is! Eevi kertoo MiniFitness-blogissaan.

Kuvassa Teemu Packalen ja Eevin koira Lola. ”Lounaalla koko perheen voimin”, Eevi kirjoitti Instagram-kuvaansa syyyskuussa. Teemu on Suomen yksi kovimmista vapaaottelijoista. Hänellä on sopimus arvostetun Ultimate Fighting Championship -organisaation kanssa. 

Kesäkuussa Eevi kertoi blogissaan, että rakkaus yllätti hänet täysin. Eevi kuvaili tuolloin Teemun vieneen häneltä jalat alta. Lue myös: Vastarakastuneen onni on niin söpö: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén hempeilevät lomakuvissaan

Myös muutosta tuli ajankohtaista aikaisemmin kuin Eevi oli ajatellut.

– Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että saisin sieltä järjestettyä asunnon näin pikaisella aikataululla. En tosiaan ajatellut, että muutto olisi jo näin pian. Mutta tässä on kivasti mahdollisuuksia nyt ja kaikki tiet avoinna. Se on aika siistiä. Luotan taas ihan täysillä siihen, että kaikki järjestyy.

Eevi seurusteli vuosia räppäri Uniikin eli Dan Tolppasen kanssa. Ex-pari sai hiljattain myytyä hulppean designtalonsa, josta pyydettiin lähes 900 000 euroa. Katso kuvat Helsingin Oulunkylässä sijaitsevasta asunnosta.

– Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi Pöysti kirjoittaa Instagramissa.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, on raskaana. Hän kertoo perheenlisäyksestä Instagramissa ja sanoo, että raskautta varjostaa pelko aikaisempien keskenmenojen takia.

– Pelko. Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Usko. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi. Rakkaus. Hän on täydellinen, odotettu ja rakastettu. Meidän oma rakas joululahja 2017, Essi on kirjoittanut julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi keskenmenosta Instagram-tilillään lokakuussa 2016.

– Kuukausi sitten, yllättäen, saimme tietää, että elämä sinussa oli sammunut. Nähtiin sinut, itkettiin, sovittiin, että näin oli tarkoitettu. Elämä jatkuu. Silti olet ikuisesti osa meitä. Aina pieni enkelivauvamme, Essi kirjoitti.

Essillä ja koripalloilija Ville Mäkäläisellä, 32, on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 Essi kertoi, että Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola