Mia Ehrnrooth odottaa esikoistaan ja yrittää syödä mahdollisimman terveellisesti. Kuva: Päivi Anita Ristell
Mia Ehrnrooth odottaa esikoistaan ja yrittää syödä mahdollisimman terveellisesti. Kuva: Päivi Anita Ristell

Näyttelijä Mia Ehrnrooth aloitti sijoittamisen parikymppisenä ja iloitsee nyt siitä, että voi palkita itsensä halutessaan merkkilaukulla.

– Meidän piti hankkia koiranpentu, mutta tulikin vauva! Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Mia Ehrnrooth, 30, toteaa.

Mia ja hänen yrittäjä-puolisonsa Joel Roos, 40, asuvat nykyään kodissa, jonka he löysivät puoli vuotta sitten yhdeltä Helsingin arvostetuimmista merenranta-alueista. Asunnon remonttisuunnitelma muuttui, kun Mia huomasi olevansa raskaana. Nyt suuren kaksion isosta vaatehuoneesta tehdäänkin lastenhuone.

– Kuvittelimme, että lapsen saaminen olisi pidempi prosessi, mutta tämä tuntuu nyt luontevalta ja olen voinut hyvin.

Mia on raskausaikanakin jatkanut treenaamista yhdessä personal trainerinsa kanssa.

Salkkareiden jälkeen Mia on tehnyt töitä mallina, näyttelijänä ja sosiaalisen median konsulttina. Hän on myös perustanut muotiin keskittyvän start up -yrityksen. 

"Olen iloinen, etten sijoittanut nuorena rahojani pelkästään käsilaukkuihin ja kenkiin."

Mia ei koe olevansa tuhlailija, mutta kertoo olevansa heikkona muotiin ja design-huonekaluihin.

– Jos olen innostunut jostakin merkkilaukusta, vaatteesta tai huonekalusta, laadin niitä varten tavoitteen. Se voi olla vaikka varaston siivoaminen tai tietty määrä tehtyjä keikkoja. Kun olen päässyt tavoitteeseeni, palkitsen itseni.

Mia kertoo Me Naisten Viikko kukkarolla -sarjassa aloittaneensa sijoittamisen parikymppisenä.

– Kun aloitin Salatut elämät -sarjassa, ostin ensimmäiseksi silloisen puolisoni kanssa yhteisen asunnon. Tällä alalla vakituisia työpaikkoja ei juuri ole, joten näin ajankohdan olevan hyvä asunnon hankkimiselle. Ostimme ensimmäisen asunnon läheltä työpaikkaani hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Olisin voinut vuokrata heti asunnon aivan keskustasta, mutta halusin säästää. Säästyneillä rahoilla ostin myöhemmin sijoitusasunnon ja osakkeita.

Mia kertoo, että hänellä oli aikaa tutkia osakkeita istuessaan Salkkareiden maskissa.

– Tuona aikana loin taloudelleni perustan, jonka turvin olen voinut elää vapaammin ja keskittyä urani luomiseen. Olen iloinen, että minulla oli nuorena järkeä päässä, enkä sijoittanut rahojani pelkästään käsilaukkuihin ja kenkiin.

Miten Mia käyttää rahaa nykyään? Paljonko hän käyttää rahaa ruokaan viikossa? Entä miten ihmiset suhtautuvat hänen aatelistaustaansa? Lue lisää Me Naisten numerosta 37/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.

Tuore pari, Eevi Teittinen ja Teemu Packalén, pääsevät pian asumaan samassa kaupungissa.

Fitnessurheilija Eevi Teittinen, 28, kertoo blogissaan muuttavansa Turkuun, jossa hänen kumppaninsa, vapaaottelija Teemu Packalén, 30, asuu.

– Punnitsimme kaikki vaihtoehdot. Jäisinkö Helsinkiin vai menisinkö Turkuun. Vuokraisinko varaston, toimiston vai toisen asunnon. Ei siis mikään kovin simppeli ja yksinkertainen pakkaa kamat laatikoihin homma! Kun tavaraa on kertynyt enemmän, ei ihan pieni häkkivaraston vuokraaminen ihan riitäkään. Tavarani eivät tule mahtumaan Teemun kotiin ikipäivänä. Eli uusi asunto it is! Eevi kertoo MiniFitness-blogissaan.

Kuvassa Teemu Packalen ja Eevin koira Lola. ”Lounaalla koko perheen voimin”, Eevi kirjoitti Instagram-kuvaansa syyyskuussa. Teemu on Suomen yksi kovimmista vapaaottelijoista. Hänellä on sopimus arvostetun Ultimate Fighting Championship -organisaation kanssa. 

Kesäkuussa Eevi kertoi blogissaan, että rakkaus yllätti hänet täysin. Eevi kuvaili tuolloin Teemun vieneen häneltä jalat alta. Lue myös: Vastarakastuneen onni on niin söpö: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén hempeilevät lomakuvissaan

Myös muutosta tuli ajankohtaista aikaisemmin kuin Eevi oli ajatellut.

– Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että saisin sieltä järjestettyä asunnon näin pikaisella aikataululla. En tosiaan ajatellut, että muutto olisi jo näin pian. Mutta tässä on kivasti mahdollisuuksia nyt ja kaikki tiet avoinna. Se on aika siistiä. Luotan taas ihan täysillä siihen, että kaikki järjestyy.

Eevi seurusteli vuosia räppäri Uniikin eli Dan Tolppasen kanssa. Ex-pari sai hiljattain myytyä hulppean designtalonsa, josta pyydettiin lähes 900 000 euroa. Katso kuvat Helsingin Oulunkylässä sijaitsevasta asunnosta.

– Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi Pöysti kirjoittaa Instagramissa.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, on raskaana. Hän kertoo perheenlisäyksestä Instagramissa ja sanoo, että raskautta varjostaa pelko aikaisempien keskenmenojen takia.

– Pelko. Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Usko. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi. Rakkaus. Hän on täydellinen, odotettu ja rakastettu. Meidän oma rakas joululahja 2017, Essi on kirjoittanut julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi keskenmenosta Instagram-tilillään lokakuussa 2016.

– Kuukausi sitten, yllättäen, saimme tietää, että elämä sinussa oli sammunut. Nähtiin sinut, itkettiin, sovittiin, että näin oli tarkoitettu. Elämä jatkuu. Silti olet ikuisesti osa meitä. Aina pieni enkelivauvamme, Essi kirjoitti.

Essillä ja koripalloilija Ville Mäkäläisellä, 32, on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 Essi kertoi, että Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola