”Olen nolojen tilanteiden nainen”, Mari Perankoski nauraa. Kuva: Liisa Valonen

Syyskuun alussa avioituneen näyttelijä Mari Perankosken oli tarkoitus viettää päivä prinsessana lontoolaisessa hääpukuliikkeessä. Toisin kävi.

Näyttelijä Mari Perankosken taannoinen hääpukureissu Lontooseen meni hassusti mönkään. Marin tarkoituksena oli viettää päivä prinsessana kuohuviiniä siemaillen ja trendikkäitä häämekkoja sovitellen. Sen sijaan hän päätyi hääpukuliikkeeseen laastaroituna, märkänä, häveliäänä ja ehkä vähän virtsan hajuisena.

Häämekkometsälle Lontooseen Mari lensi nykyisen aviomiehensä, muusikko Jouni Hynysen kanssa. Mukana reissussa olivat myös Marin 17-vuotias poika ja Jounin 12-vuotias tyttö.

Ennen Lontoota perhe oli lomaillut isolla ystäväporukalla Korfulla, jossa hiekkamäkäräiset purivat Marin jalat täyteen punaisia paukamia. Sitten hän kompastui lenkillä mukulakiveen.

Rystyset auki ja sieltä täältä laastaroituna Mari päätti vielä käydä pissalla junassa ennen hääpukusovitusta. Vessapaperi oli tietenkin loppu. Alkoi sataa. Illalla oli tarkoitus mennä punk-muusikko Adam Antin keikalle, mutta se olikin ollut jo edellisenä päivänä.

”En osaa vanhentua arvokkaasti.”

– Olen nolojen tilanteiden nainen. Löydän itseni jatkuvasti mitä kummallisimpien tapahtumien keskeltä. En osaa vanhentua arvokkaasti, Mari nauraa.

Lue Marin koko haastattelu Me Naisten numerosta 40/2016.

Jukka Järvinen ja Tarja Pölkki tapasivat toisensa kesällä ruokakaupassa. He ovat viihtyneet yhdessä nyt muutaman kuukauden.

Ex-nyrkkeilijä, politiikassakin vaikuttava Jukka ”Pyöveli” Järvinen on löytänyt rinnalleen rakkaan. Hän ja Tarja Pölkki ovat viihtyneet yhdessä muutaman kuukauden. Pölkki tuli aikoinaan tunnetuksi missiemona, ja nykyisin hän työskentelee seksuaalineuvojana.

– Tapasimme kesällä Kangasniemen S-Marketissa. Siellä oli hämärää, ja luulin aluksi Jukkaa Hunksien Jucciksi. Lähempää tunnistin hänet. Jukka oli liikkeellä tyttärensä kanssa, ja menin rohkeasti esittäytymään. Välillämme oli kipinää heti ensisilmäyksellä, Tarja muisteli ravintola Zetorin 25-vuotissyntymäpäivillä ensikohtaamista.

Tarja kertoo olleensa kaksi kertaa naimisissa ja viimeiset viisi vuotta sinkkuna. Jukan edellinen pitkä suhde näyttelijä Sara Paavolaisen kanssa päättyi vuonna 2013.

– Olin käynyt varmaan miljoonalla nettideittisivustolla ja täysin kyllästynyt deittailuun. Jukan kanssa olemme pyrkineet olemaan mahdollisimman rehellisiä toisillemme, koska se on ainoa tapa tutustua toiseen oikeasti, Tarja selitti.

Omat asunnot

Tarja asuu Lahdessa ja Jukka Helsingissä, mikä heidän mielestään sopii hyvin aikuisen pariskunnan arkeen. Molempien lapsetkin asuvat jo omillaan.

– Tapaamme viikoittain. On kiva, kun ei tarvitse mitään turhaa säätöä ja sälää. Voimme tavata toisiamme sellaisena kuin olemme, he iloitsivat.

Pariskuntaa yhdistää aktiivisuus politiikassa, vaikka Tarja kannattaakin kokoomusta ja Jukka demareita.

– Saamme aikaan hyviä väittelyitä, Jukka naurahti.

– Kyllä, ehdottomasti. Olemme eri mieltä esimerkiksi alkoholin tuomisesta ruokakauppoihin, Tarja jatkoi.

Myös liikunnallisuus yhdistää paria, joka lenkkeilee säännöllisesti yhdessä.

 

Mia Halonen ja Tim Poustie tapasivat toukokuussa ja ovat edenneet suhteessaan pikavauhtia. Ensin he menevät naimisiin, sitten muuttavat Kanadaan ja ostavat talon.

Toimittaja ja deittivalmentaja Mia Halonen kihlautui hiljattain kanadalaisen rakennusinsinööri Tim Poustien kanssa. Pariskunta tutustui toisiinsa toukokuussa.

– Tapasimme netissä. Aluksi teimme Skype-treffejä ja tutustuimme rauhassa. Parin kuukauden jälkeen tapasimme kasvotusten, ja se oli menoa, Mia kertoi maanantaina ravintola Zetorin 25-vuotissynttäreillä.

Pariskunta ei ole pelännyt edetä suhteessaan nopeasti. 

– Olemme molemmat jo yli viidenkymmenen ja tiedämme, mitä tahdomme. Tim on fiksu ja hyväsydäminen, kiltti mies, Mia hehkutti.

– Meillä on samanlaiset arvot. Kunnioitamme toisiamme ja muita ihmisiä, Tim lisäsi.

”Olemme molemmat jo yli viidenkymmenen ja tiedämme, mitä tahdomme.”

Tammikuussa Mia muuttaa Timin luo Kanadaan. Pari menee virallisesti naimisiin nyt Suomessa ennen muuttoa, mutta varsinaiset hääjuhlat pidetään kesäkuussa Suomessa.

– Toivottavasti myös työhommat loksahtavat paikoilleen. Ainakin aion tehdä graduni loppuun ja kirjoittaa Kanadasta juttuja kotimaisille medioille, Mia suunnitteli.

– Ja laitamme yhteistä kotiamme, jonka ostamme lähiaikoina. Aiomme ostaa talon, Tim jatkoi.

Tähtiartisti Robin uskoi Linnan jatkoilla, ettei illan venyminen haittaa. – En ole anonut rehtorilta lupaa, mutta luulen, että saan olla pois.

Laulaja Robin oli illan kuvatuimpia artisteja Mert Otsamon suunnittelemassa, niitein koristellussa puvussaan. Häntä kuvasi tietysti media, mutta lisäksi Robin oli ottanut Linnassa juhlavieraiden kanssa lukemattomia selfieitä.

– Linna oli tosi ahdas, mutta tunnelma oli lämmin. Sain koko ajan juttuseuraa, vaikka menin sinne yksin. Hyvin vähän näki etukäteen somesta, keitä sinne tulee. Sen tiesin, että Jope Ruonansuu ja Juha Tapio ovat paikalla.

– Tykkäsin ja menisin uudestaankin, Robin hehkutti jatkobileissä.

Tanssilattialle kiireinen laulaja ei Linnassa ehtinyt.

– Bändi oli kyllä tosi hyvä ja seurasin sitä yläparvelta. Siellä oli paljon porukkaa, joten hengailin heidän kanssaan.

”Huomenna pitäisi mennä kouluun, mutta en taida kyllä aamulla mennä.”

Tänä vuonna 18 täyttänyt Robin oli sentään ehtinyt maistaa Linnan kuuluisaa boolia.

– Se oli ihan jees. Onko se aina sitä samaa? Sellaista keltaista, hän ihmetteli.

Jatkobileiden Robin ounasteli venyvän myöhään. Hän oli varannut yösijan hotellista, ettei hänen tarvitsisi matkustaa kotiin Turkuun hankalaan aikaan.

– Tosi paljon näyttää olevan tuttuja täällä jatkoilla, joten kiva päästä heidän kanssaan juttelemaan. Huomenna pitäisi mennä kouluun, mutta en taida kyllä aamulla mennä. En ole anonut rehtorilta lupaa, mutta luulen, että saan olla pois. Ei näin lyhyttä poissaoloa tarvitse mennä edes anomaan, Robin punasteli.

Suomessa pikavierailulla käynyt Saara Aalto ehti myös helliä koiriaan.

Britannian X Factor -ohjelmassa kisaava Saara Aalto, 29, kävi maanantaina Helsingissä, jossa kuvattiin materiaalia viikonlopun finaalia varten.

Saara julkaisi sosiaalisessa mediassa useita kuvia Suomen-visiitiltään alkaen selfiestä lentokoneen matkustamohenkilökunnan kanssa.

Vielä tiistainakin Saara hehkutti vierailuaan Instagramissa, johon hän latasi söpön koirakuvan.

Sylissään Saara pitää Lilli-koiraansa, joka kleinspitz-pystykorva. Kuvassa näkyy myös sekarotuinen Liisa-koira.

 

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi

Kuvatekstissään Saara kertoo ikävöivänsä näitä karvakavereita paljon:

– Näin eilen koirani ensimmäistä kertaa kuukausiin. Kaipaan heitä niin paljon, mutta nyt olen takaisin Lontoossa työstämässä uusia kappaleitani.

”Näin eilen koirani ensimmäistä kertaa kuukausiin.”

Viikonloppuna Saara nähdään X Factor UK -kilpailun finaalissa, jossa mukana ovat myös 5 After Midnight -yhtye ja Matt Terry.

Voittaja selviää sunnuntaina 11. joulukuuta.