Lotta Näkyvän (o.s. Hintsa) koirat lohduttavat häntä surunkin keskellä. Mutta mikä neuvoksi, kun Lily kerran katosi?

Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä (o.s. Hintsa) on chihuahua Lilyn, 8, ja pomeranian Namin, 3, ylpeä omistaja. Lotan mukaan koirat lohduttavat surunkin keskellä, ja niiden haliminen lieventää stressiä.

Vähän aikaa sitten koirat olivat hoidossa Lotan äidillä ja veljellä, mutta yhtäkkiä Lily katosi. Miten se löytyi? Katso tarina videolta.

Lue Lotan haastattelu Me Naisten numerosta 52/2016.

Tomi Björckin perhekuvassa huomio kiinnittyy matkalaukkujen määrään.

Kuinka paljon tavaraa nelihenkinen perhe tarvitsee, kun matkustaa Suomesta Australiaan? Melko paljon – ainakin Tomi Björckin Instagram-kuvan perusteella. Tv-kokki ja ravintoloitsija on julkaissut kuvan perheestään, jossa huomio kiinnittyy matkalaukkujen määrään. Niitä näyttää olevan melkoinen määrä.

Matkalaukkujen määrä ei selity sillä, että perhe olisi muuttamassa, sillä Björckit ovat asuneet Sydneyn itärannikolla jo pari vuotta. Paula Vesala on kertonut vievänsä Suomesta aina ruisjauhoja Kaliforniaan, mutta Tomi ei matkalaukkujensa sisältöä ole kommentoinut.

 

Bye bye Finland #seeyounextyear #finnishpompoi #familytime #summertimesadness #finnishsummer #donework

Henkilön Tomi Björck (@tomibjorck) jakama julkaisu

”Bye bye Finland, Tomi on kirjoittanut Instagram-kuvaansa, jossa hän on puolisonsa Minka Björckin sekä heidän lastensa Joakimin ja Oliverin kanssa.  Hashtägien perusteella Tomi on tulossa Suomeen seuraavan kerran ensi vuonna.

Björckin perhe vietti kesän Suomessa, sillä Tomi kuvasi täällä muun muassa Master Chef -ohjelmaa yhdessä Henri Alénin ja Sara La Fountainin kanssa.

Lokakuussa 2015 Tomi kertoi Me Naisille, että perhe asettuu Australiaan pysyvästi. Hän myi tuolloin suuren osan yrityksistään yhtiökumppanilleen Matti Wikbergille. Vuonna 2015 Tomin tulot ylsivät 3,5 miljoonaan euroon.

– Olen ollut kohta 20 vuotta kokkina, ravintoloitsijana ja keittiömestarina. Olen kuitenkin vasta 35-vuotias, ja minun on pakko opetella ajattelemaan, että elämässä on muutakin kuin työ, Tomi kertoi syksyllä 2015.

Australia oli Björckeille entuudestaan tuttu maa, sillä Tomi ja Minka ovat aikaisemmin asuneet Sydneyssä.

– Koko elämäntyyli on siellä vähän rennompaa. Toisaalta australialaisilla on myös aika paljon yhteistä suomalaisten kanssa. Sielläkin asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, ollaan rehellisiä ja kunnioitetaan luontoa.

Lue myös: Tältä näyttää Tomi Björckin unelmaelämä Australiassa

 

Fully booked again! Only a few tables left over this weekend! #blancabondi #relax #getinquick #bondi #love

Henkilön Blanca Bar & Dining (@blancabondi) jakama julkaisu

Australiassa Tomi pyörittää Blanca Bar and Dining -nimistä ravintolaa. Se sijaitsee Sydneyssä, Bondi Beachin alueella.

Näyttelijä Pihla Viitala tekee mielensä mukaan: kieltäytyy koekuvausvideoista, laukoo mielipiteensä, rakennuttaa talon museoalueelle – ja on tarvittaessa valmis jättämään talon ja muuttamaan ulkomaille.

Näyttelijä Pihla Viitala, 34, on kuollakseen kyllästynyt tekemään valintoja. Perheen uusi koti on valmistumassa Pihlan lapsuudenkodin pihaan Mu­seoviraston suojelemalle arvoalueelle Helsingissä, jonne saa ani harvoin rakentaa mitään uutta. Rakennusluvan saaminen on ollut...