"Eron jälkeen tuntui pitkään siltä, kuin olisin seisonut neljän ruuhkassa ja väistellyt autoja, jotka yrittivät ajaa päälleni", Sani kertoo. Kuva: Jouni Harala

Rajut nuoruusvuodet veivät laulaja Sanilta, 43, monta ystävää. Viimetalvinen ero on ollut hänen raskain kokemuksensa. – Voin olla onnellinen vasta, kun opin olemaan yksin, Sani sanoo.

1800-luvulla rakennettu tiilitalo on Tampereen komeimpia rakennuksia, täynnä koristeellisia erkkereitä ja torneja. Vasta lähempää tarkasteltuna paljastuu, että kerrostalovanhuksen seinät ovat sotien runtelemat.

Julma menneisyys ei näy talon ullakkohuoneistossa. Laulaja Saija ”Sani” Aartelan, 43, yli sataneliöinen koti on avara ja puhtaan valkoinen. Sani on asunut täällä nelivuotiaan tyttärensä kanssa viime talvesta lähtien. Silloin hän erosi miehestään, näyttelijä Turkka Mastomäestä.

– Eron jälkeen tuntui pitkään siltä, kuin olisin seisonut neljän ruuhkassa ja väistellyt autoja, jotka yrittivät ajaa päälleni. Minulle tuli hurja vimma raivata kaikki möykkä ja räikeät värit elämästäni. Aloitin siitä, että maalasin uudessa kodissa kaikki pinnat vaaleiksi, Sani kertoo.

Rauhaa Sani on totisesti tarvinnut, sillä viime ajat ovat olleet raskaita. Eron lisäksi surua on aiheuttanut perhepiirissä tapahtunut vakava sairastuminen.

– Olen huomannut, että elämä menee sykleissä, Sani sanoo.

– Pitkään arki saattaa olla tasaista, kunnes kertarysäyskellä tulee vastoinkäymisten ryöppy. On vaikeaa pysyä positiivisena, jos kuraa lentää joka suunnasta.

17-vuotiaasta asti seurustelusuhteissa elänyt Sani kertoo asuvansa ensimmäistä kertaa yksin, ilman miestä.

– Tämä on ollut opettavainen vuosi. Nyt tajuan, että voin olla onnellinen vasta, kun opin olemaan yksin. Melkein toivon, etten rakastuisi vielä, hän virnistää.

Myllerrykset näkyvät myös Sanin kolmannella albumilla. Levy on nimeltään Aulanko, ja sen nimikappale on paluu laulajan nuoruuteen.

– Olen menettänyt monta ystävää, jotka ovat valinneet väärän tien. Tiedän, kuinka pienestä se voi olla kiinni. Aikakoneen villeimpinä vuosina minullakin meni välillä liian lujaa. Onneksi tajusin sen ajoissa.

Haisevat housut ja bileputki

”Heräsin siihen, että keikkabussimme seisoi tien laidassa. Auton ikkunat olivat umpihuurussa ja koko bändi sikiunessa. Oli vuosi 2007, ja meille oli taas tullut Aikakoneen kanssa jokin pistokeikka Nivalaan. Takana oli niin rankka työputki ja paljon univelkaa, että kuljettajamme oli nukahtanut rattiin ja bussi oli suistunut tieltä.

Mielipuolistahan se oli, mutta nyt tuokin muisto jo naurattaa. Niin kuin ne lukuisat Aikakoneen reissut 1990-luvulla, kun istuimme talvella jääkylmään keikkabussiin hikisissä ja ihoon liimautuvissa muovihousuissa. Haju oli hirvittävä, sillä emme ehtineet pestä vaatteitamme läheskään jokaisen keikan jälkeen.

Keikkoja oli parhaimmillaan neljäkin päivässä. Juhannuksina lentelimme suuren maailman tyyliin helikopterilla festarilta toiselle. Fanit olivat niin innokkaita, että kerran Jyväskylässä pakenimme lavalta poliisisaattueessa suoraan asuntovaunuun. Ihmiset heiluttivat vaunua ja tunkivat kätensä ikkunoista sisälle. Tunnelma oli kuin kauhuleffasta.

Keikkailemme Aikakoneen kanssa yhä, mutta meininki ei tietenkään ole enää noin rajua. Hyvä niin. Ei kukaan jaksaisi tuollaista ikuisesti.

Olen hoitanut työni aina kunnolla, mutta vastapainoksi tuli juhlittuakin. Muusikkopiireissä se käy kuin varkain: rankka työ vaatii rankat huvit. Havahduin todellisuuteen vasta siinä vaiheessa, kun alkoholi alkoi tehdä pahaa jälkeä kaveripiirissäni ja jouduin noukkimaan ystäviä katuojasta.

Uskon, että paljon on kiinni tuuristakin. Siitä, minkälaiseen seuraan ajaudut. Minulle oma bändi on ollut kuin perhe. Se ei tarkoita hymistelyä tai ylintä ystävyyttä. Olen Maki Kolehmaisen kanssa usein eri mieltä, mutta hyväksyn hänet sellaisena kuin hän on. Uskon, että usein suurimmat ristiriidat bändeissä syntyvät siitä, etteivät ihmiset hyväksy omaa paikkaansa.

Kuuden ystävän menetys

Joustavuuden olen oppinut todennäköisesti kotoa. Äiti ja isä huomasivat jo varhain, etten ollut samanlainen lukutoukka kuin veljeni. He eivät edes yrittäneet muuttaa minua toisenlaiseksi. Sain kokeista seiskoja ja kaseja, mutta kyllä totuus oli se, että olin jo silloin paljon kiinnostuneempi musiikista kuin koulusta. Hain koulukavereiden hyväksyntää ottamalla luokassa usein pelleilijän roolin. Ehkä yritin peittää käytökselläni sitä, ettei koulu yksinkertaisesti kiinnostanut minua.

Minulla on ollut vilkas mielikuvitus lapsesta saakka. Muistan, kun leikimme kaverini kanssa, että polkupyörämme ovat hevosia, ja ”ratsastimme” niillä pitkin Hämeenlinnaa. Olin pihistänyt ylleni äidin sifonkisen, punaisen kylpytakin, jonka helmat jäivät tietysti pyörän kettinkien väliin ja hajosivat riekaleiksi. Kun äiti ihmetteli, minne hänen aamutakkinsa on hävinnyt, olin ehtinyt jo hävittää todistusaineiston roskikseen.

Lipsautin valkoisia valheita myös murkkuikäisenä, kun karkasimme kavereiden kanssa bussilla Aitoon kirkastusjuhlille. Vedimme kännit piilopulloista ja biletimme Kolmannen Naisen biisejä.

Teininä minullakin oli kapinavaiheeni. Oli kausia, jolloin tuntui, että elämä vain potkii päähän. Menetin nuorena lyhyen ajan sisällä kuusi kaveria, joista osa kuoli itsetuhoisesti. Pelastukseni on ollut se, etten ole jäänyt vatvomaan ongelmia yksin. Olen aina puhunut niistä avoimesti.

Sama pätee vielä aikuisiälläkin. Murehdin virheitä aikani, mutta kun olen käsitellyt asian loppuun, pyrin unohtamaan koko jutun. Se on ainoa tapa selvitä eteenpäin.

Olen saanut voimaa musiikista. Minulla oli jo lapsena vahva visio, että haluan laulajaksi. Tämä intohimo vain vahvistui musiikkiluokalla ja konservatorioissa. Unelman sinetöi lopulta Asko Kallonen, joka löysi minut Aikakone-bändiin.

Suurin rakkaus

Pitkään vannoin, etten edes halua hankkia lapsia näin julmaan ja epävarmaan maailmaan. Kun lähemmäs nelikymppisenä aloin haaveilla omasta perheestä, valmistauduin henkisesti siihen, etten voi enää saada lasta.

Tuo on ollut ennenkin selviytymiskeinoni. Ajattelen aina, että kun varaudun pahimpaan, en putoa niin korkealta.

Nyt ymmärrän, kuinka suuri lahja lapsi on minulle ollut. En olisi osannut ikinä kuvitella, että voin tuntea niin suurta rakkautta ja huolta jotakuta kohtaan. Äitiys on kasvattanut luonnettani varsinkin niinä hetkinä, kun olen kotiutunut aamuyöstä keikalta ja lapsi on herättänyt minut parin tunnin katkonaisten unien jälkeen. Sitä väsymystä ei voi verrata mihinkään.

Tyttäreni on nyt nelivuotias ja luonteeltaan samanlainen touhuaja kuin minä pienenä. Saija kakkonen, kuten vanhempani häntä kutsuvat. Huomaan, että likka nauttii esiintymisestä eikä tunnu jännittävän mitään. Parhaita ovat kiireettömät vapaapäivät, jolloin pötköttelemme kaksin kotona tai käymme elokuvissa.

Vaikka juureni ovat ikuisesti Hämeenlinnassa, olen tutustunut Tampereella aivan mahtaviin muusikoihin ja näyttelijöihin, joiden kanssa pidämme tiiviisti yhteyttä. Yksi uusista ystävistäni on Movetron-yhtyeen Päivi Lepistö. Näimme hänen kanssaan usein keikkarundeilla 1990-luvulla, mutta emme ehtineet tutustua kunnolla. Meitä pidettiin jopa toistemme kilpailijoina, vaikka sellaista asetelmaa ei koskaan ollutkaan.

On ollut ihanaa jakaa ajatuksia ihmisen kanssa, joka on kokenut saman hulinan ja ymmärtää minua puolesta sanasta. Huvittavaa on, että kuljemme jälleen kerran samoja latuja. Päivilläkin on pieni tytär.

Viisautta luovuttaa

Olen kuunnellut paljon Anna Puun Säännöt rakkaudelle -biisiä. Siinä lauletaan, että pitäisi hiljentää risteyksiin ajoissa.

Se on hienosti sanottu. Tuntuu, että elämästä on tullut kilpajuoksua, josta emme ehdi nauttia, kun meillä on niin kiire suorittaa kaikki. Tämä näkyy työelämässä mutta yhtä lailla rakkaudessakin.

En ole ollut yhtään muita viisaampi. Olen usein sortunut etsimään parisuhteista onnellisuuden kaavaa, ja kun sitä ei ole löytynytkään, edessä on ollut kriisi. Silti en ole niitä tyyppejä, jotka luovuttavat ensimmäisessä töyssyssä.

Sekin on viisautta, että osaa luovuttaa ajoissa. Kun on loukannut ja tullut loukatuksi tarpeeksi monta kertaa, suhdetta on enää vaikea korjata.

En ole koskaan pelännyt muutosta. Kun eron jälkeen muutin tyttöni kanssa pois Hämeenlinnasta, tiesin, että pärjään. En ole ollut ikinä kenestäkään miehestä taloudellisesti riippuvainen, vaan olen hoitanut itse omat raha-asiani. Sama pätee muuhunkin käytännön arkeen. Olen ollut perheemme organisaattori, joka on varmistanut, että jääkaapissa on ruokaa, laskut menevät maksuun ja pyykit tulevat pestyksi.

Ero on ollut rankka prosessi. Olen yrittänyt kaikkeni, ettei tyttäreni joudu millään tavalla kärsimään vanhempiensa sotkuista. Lasten vuoksi aikuisten velvollisuus on välttää turhaa taistelua ja nahinaa kaikin tavoin.

Olen huomannut, että vaikka kuinka yrittäisin johdattaa tapahtumia tiettyyn suuntaan, elämä menee niin kuin on tarkoitettu. Siksi jaksan uskoa yhä vilpittömään parisuhteeseen, jossa molemmilla on riittävästi tilaa hengittää ja turvallista olla.”

Katso Sanin uusi musiikkivideo:

Antti Mikkola teki Sanille biisin pettämisestä

Lue lisää:

Laulaja Sani erostaan: ”Olin suhteessamme yksin jo pitkään”

Sani: ”Kyllästyin säpinään ja bailaamiseen”

Saija ”Sani” Aartela

Laulaja, joka syntyi 8.6.1971 Hämeenlinnassa. Asuu nelivuotiaan tyttärensä kanssa Tampereella.

Nousi julkisuuteen Aikakone-bändistä, joka perustettiin vuonna 1995. Yhtye keikkailee yhä.

Julkaissut myös kolme sooloalbumia, joista viimeisin, Aulanko, ilmestyi lokakuussa 2014.

Työskentelee Tampereella Teatteri Viikinsaaren festivaalijohtajana. Hänellä on rooli Pikkuneiti porvoolainen -näytelmässä, joka saa ensi-iltansa 17.6.

Jääkiekkoilija-rakkaansa Mikael Granlundin kanssa Minneapolisissa asuva Emmi Kainulainen kaipaa Suomesta ystäviä ja perhettä.

Kolme viikkoa sitten Suomeen saapunut Emmi Kainulainen iloitsee uudesta urasta Yhdysvalloissa. Kainulainen työskentelee mallina ja seurustelee Minnesota Wild -seurassa pelaavan Mikael Granlundin kanssa. Pariskunta asuu yhdessä Minneapolisissa.

– Odottelen parhaillaan työviisumia, sillä sain mallisopimuksen Ford-toimistolle Chicagoon. Toivottavasti pääsen tekemään samantyyppisiä kuvauksia kuin Suomessa, eli sporttia ja alusvaatteita, ehkä katalogejakin, Kainulainen kertoi tiistai-iltana suunnittelija Lalli Savolaisen muotinäytöksessä Helsingissä.

Fordin kansainvälinen mallitoimisto on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista.

Kainulainen valmistui keväällä Metropolia-ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Hän aikoo tehdä töitä myös oman Chaîne-brändinsä eteen. Brändiin kuuluu muun muassa lifestylea, muotia ja taidetta.

– Lähden liikkeelle muodista, ja etenen toivottavasti pikkuhiljaa sisustukseen sekä taiteeseen.

Pariskunta asuu jo viidettä vuotta Minneapoliksessa, jonne he ovat sopeutuneet hyvin.

– Varsinkin pari ensimmäistä vuotta seilasin edestakaisin opintojen vuoksi, ja nyt matkalaukkuelämä on taas tullut tutuksi. Alkaa olla jo koti-ikävä! Suomesta kaipaan eniten ystäviä ja perhettä.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.