Taikuripariskunta Noora Karma ja Alfonso Rios muuttivat Dubaista Porvoon vanhaan kaupunkiin kolme vuotta sitten. "Tämä on idyllinen ja lapsille turvallinen alue. Ja lentokenttäkin on vain puolen tunnin ajomatkan päässä." Kuva Andreas Janett
Taikuripariskunta Noora Karma ja Alfonso Rios muuttivat Dubaista Porvoon vanhaan kaupunkiin kolme vuotta sitten. "Tämä on idyllinen ja lapsille turvallinen alue. Ja lentokenttäkin on vain puolen tunnin ajomatkan päässä." Kuva Andreas Janett

Noora Karman ja Alfonso Riosin taru sai alkunsa taikakaupassa. Arjessa kaksi taikuri tekee temppuja sovitellessaan työtä ja perhe-elämää yhteen.

Maagikko-mentalisti Noora Karman, 37, käsi lipuu hitaasti kansanedustaja Ilkka Kanervan kasvojen edessä. Hän hokee lausetta ”nenän kautta sisään ja suun kautta ulos”. Jousimusiikki taustalla vahvistaa draamaa, ja... tadaa! Ilkka kellahtaa ravintola Teatterin matolle mustassa frakissaan, kunniamerkit retkottaen.

Noora teki tempun itsenäisyyspäivänä suorassa tv-lähetyksessä ja hämmensi Ilkan lisäksi monet katsojat. Noora oli hetkessä Suomen tunnetuin taikuri.

– Tarkoitus ei todellakaan ollut pilkata ketään. Hyvä taikuri tekee odottamattomia asioita, mutta kunnioittaa silti avustajia, Noora huomauttaa.

Virhearvio Noorasta

Mutta on Noora aikaisemminkin hämmentänyt miehiä – esimerkiksi avomiehensä, taikuri Alfonso Riosin, 40. He tapasivat ensimmäisen kerran lontoolaisessa taikakaupassa.

– Alfonso esitteli kaupassa korttitemppua. Minä totesin hänelle, että joo joo, tiedän miten tuo tehdään, Noora kertoo.

Mies ei aluksi uskonut häntä.

– Tein aluksi pahan virhearvion. Ajattelin Noorasta, että onpa kaunis nainen, mutta epäilin hänen älykkyyttään ja kykyjään. Moni muukin syyllistyy samaan, kun näkee Nooran tekevän ensimmäistä kertaa jotain temppua. Se on todella epäreilua, Alfonso kertoo.

Epäilykset menivät ohi jo taikakaupassa, kun Alfonso vakuuttui Nooran taidoista. Hän kirjoitti puhelinnumeronsa herttakuningatar-pelikorttiin ja pyysi Nooraa soittamaan. Noora unohti kortin pöydälle, mutta Alfonso oli valppaana ja huikkasi Nooran takaisin noutamaan sen. Parin viikon päästä Noora pirautti miehelle.

Kaksi höyrypäätä

Melko pian ensitapaamisensa jälkeen Noora ja Alfonso alkoivat tehdä töitä yhdessä.

– Pikkuhiljaa asiat johtivat toiseen muullakin kuin työrintamalla, ja nyt meillä on kaksi lasta, Noora nauraa.

Kuluneen kuukauden ajan Noora on hämmästellyt sitä, miten uusia ovia on alkanut aueta vuosien työn jälkeen myös Suomessa.

Tällä hetkellä Nooralla olisi töitä enemmän kuin hän ehtii tehdä. Myös kotona Porvoossa on vilskettä. Siellä temmeltävät parikiloisen maltankoiran lisäksi kaksi energistä lasta: kolmevuotias Gabriel ja puolitoistavuotias Lola.

Arjen tohinassa temperamenttisen pariskunnan tunteet räiskyvät helposti. Yhteentörmäykset ovat tavallisia vaikkeivät kovin vakavia.

– Joskus toivon, että saisin taiottua lasten ja Alfonson vaatteet omille paikoilleen. Olemme kuin kaksi höyrypäätä. Ilmaisemme itseämme usein aika kuuluvalla äänellä, Noora nauraa.

Seuraavaksi pariskunnan yhteinen haave on oma tv-ohjelma.

– Eikö olisi hienoa, jos seuraava David Copperfield olisikin suomalainen nainen Porvoosta? Noora heittää.

 

Lisää taikuriparin elämänvaiheista Me Naisten numerossa 51–52/2012.

Ellen Jokikunnas sanoi tahdon lauantaina 9. syyskuuta.

Suosittu juontaja, malli ja toimittaja Ellen Jokikunnas on mennyt naimisiin. Hän sanoi tahdon lauantaina 9. syyskuuta. 

Ellen vahvisti asian Me Naisille ja julkisti samalla Instagram-kuvan upeasti koristellusta juhlatilasta. Kuvassa Ellen retuuttaa sulhastaan jalasta.

Sulhanen oli pukeutunut vaaleanharmaaseen pukuun sekä mustaan hattuun. Ellen taas oli valinnut hääpuvukseen pitsikoristeluja sisältävän merenneitopuvun. Hääparin asujen lisäksi myös juhlatila pitsiviireineen, vaaleine kattauksineen ja rehevine kukkineen on kuvan perusteella viimeisimpien trendien mukainen.

Ellen kiittelee kuvassa ystäviään ja sukulaisia ”kreiseimmistä juhlista ikinä”.

Pariskunta kihlautui hiljattain, heinäkuussa 2017. Tuolloin Ellen julkaisi Instagramissa kuvan upeasta sormuksestaan.

 

Oho.

Henkilön Ellen Jokikunnas (@ellenjokikunnas) jakama julkaisu

Voipi olla, että Ellenin tuorein Instagram-kuva innostaa ensi kesäksi häitä kaavailevat metsästämään pitisiä viirejä. 

Muutamassa viikossa ei ole realistista karistaa pois raskauden aikana kerääntyneitä kiloja. Julkkikset näyttävät silti onnistuvan siinä. Huippumalli Chrissy Teigen kertoo, miten ihme tapahtuu.

Julkkisten raskausaikaa ja lasten syntymää on aina yhtä jännittävää seurata. Esimerkiksi Beyoncén ja Jay Z:n lasten syntymän odottelu oli sosiaalisessa mediassa yksi suuri jännitysnäytelmä viime keväänä.

Julkkisten raskauksien jälkeen tapahtuu kuitenkin aina jotain, mitä on vaikea käsittää: miten ihmeessä julkkisäidit pääsevät niin nopeasti eroon raskauskiloistaan?

Asiasta puhuu malli Chrissy Teigen, 31, joka on hyvä esimerkki raskauden jälkeisestä salamapalautumisesta. Teigenin ja tämän puolison John Legendin tytär Luna syntyi huhtikuussa vuonna 2016. Vain muutama viikko synnytyksen jälkeen Teigen latasi jo Instagramiin itsestään kuvia, joissa hän näytti siltä kuin ei olisi raskaana koskaan ollutkaan.

– Kenenkään ei pitäisi silti ajatella, että se on tavallista tai oikeasti realistista, Teigen sanoo silti.

 

hi my lulu!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Mother's Day Brunch - low and slow scrambled eggs, chicken and waffles and roasted bacon, oh my!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Hello Giggles -sivusto kertoo, että Teigenin mukaan hommaan tarvitaan kaikki apu, mitä rahalla vain voi saada.

– Julkisuuden henkilöillä on kaikki se apu, mitä koskaan voi tarvita raskauskilojen karistamiseen. Meillä on ravintoterapeutit, personal trainerit, aikataulut tehtynä meille sekä lastenhoitajat. Meillä on apuna oikeat ihmiset, jotka mahdollistavat takaisin kuntoon pääsemisen niin nopeasti, Teigen sanoo.

Ihan realistista moinen ei meille taviksille ole. Totuus on, että vaadittaisiin pienen armeijan verran asiantuntijoita, jotta muutoksia tapahtuisi julkkisten tahdilla.

Teigen on puhunut myös siitä, kuinka iso osa keskittymisestä todella kuluu ulkoisiin asioihin, vaikka raskauskilojen mahdollisimman nopean karistamisen ei pitäisi olla lapsen saamisen keskiössä. Hänen mukaansa henkisen puolen muutoksista pitäisi puhua enemmän.

– Mielestäni jälkikäteen tapahtuvista henkisen puolen asioista, kuten raskaudenjälkeisestä masennuksesta, ei puhuta tarpeeksi. Minullakin oli päiviä, jolloin en tiennyt miten selvitä töistä ja muista asioista sekä viettää vielä aikaa mieheni kanssa. Se oli hyvin rankkaa, Teigen sanoo.