Toimittaja Katja Ståhlin taloudessa rahaa hupenee teineihin, koiriin ja kahteen hevoseen. – Hevosen omistamisessa ei ole järjen häivää. Minulla ei ole aavistustakaan, miten tämän kaiken kustannan, mutta aina olen rahat jostain raapinut.

Toimittaja Katja Ståhlista, 46, on juuri tullut mummu. Hän esittelee tohkeissaan kännykästään videota maailmaan putkahtaneesta jälkeläisestään kuten kuka tahansa ensimmäisen lapsenlapsensa saanut ylpeä isoäiti.

Edellisenä yönä siitostallilla syntynyt varsa on Katjan Unna-hevosen esikoinen.

– Katso katso, eikö ole suloinen? Oi, miten voikin olla kauniit eläimet. Arvasin, että Unnasta tulee maailman paras äiti. Hän on vähän kuin nelikymppinen ensisynnyttäjä, oi, oi, hupsis, Katja selostaa samalla, kun pieni tumma varsa ottaa videolla hamuilevia ensiaskeliaan ja kellahtaa yhä uudestaan kumoon emonsa jalkojen väliin.

Työnimellä Pasi kulkenut varsa yllätti omistajansa.

– Pasi osoittautuikin tammaksi, vaikka ihan tieteellisesti tutkimme, että sieltä olisi ori tulossa: otetaan kultasormus, joka sidotaan hevosen hännästä napattuun jouheen ja pidetään sitten hevosen pyllyn päällä. Jos sormus lähtee heilumaan poikittain, se on tamma, jos taas alkaa pyöriä, tulossa on ori. Ja meillä nimenomaan piti olla ori, Katja kertoo nauraen.

Unna on Katjan kolmas hevonen. Omasta hevosesta hän uneksi jo pikkutyttönä.

– Olen pienenä määritellyt varallisuuden niin, että sitten kun olen rikas, ostan hevosen. Se oli ykkösasia, ja sen jälkeen meni puoli tuntia ennen kuin keksin, että seuraavaksi ostaisin satasella irtokarkkeja.

Ensimmäisen hevosensa Katja sai ilmaiseksi, koska vanhan ruunan omistaja ei enää ehtinyt huolehtia siitä. Toisen, elämänsä hevosen, Katja osti heräteostoksena eikä tähän päivään mennessä ole paljastunut ex-miehelleen, paljonko siitä maksoi. Tuolloin Katja oli juuri saanut veronpalautusta, ja loput hän lainasi pankista. Rahaa meni 7500 euroa.

– Olin silloin kolmekymmentä ja voin sanoa, että jos on odottanut jotakin 25 vuotta, niin perkele, että sitä osaa arvostaa. Siitä syystä en suostu ostamaan lapselleni ponia. Hänen pitää ensin saada haaveilla. Tytöstähän tulisi heti ihan pissis.

Nykyisen hevosenkin Katja hankki ilman suurempaa ennakkosuunnittelua.

– Miehet ja hevoset tulevat aina elämääni yllättäen. Minulla ei ole aavistustakaan, mistä ne putkahtavat.

– Hevosen omistamisessa ei ole järjen häivää. Minulla ei ole vaaleanharmaata aavistusta, miten minä tämän kaiken nyt kustannan, kun meillä on kaksi hevosta, mutta kai minä jotain keksin. Olen tähänkin asti keksinyt. Ja ainahan ne voi myydä pois.

Katjan mielestä ihmisellä on rahaa juuri siihen, mihin hän haluaa. Hänellä sitä palaa asumisen jälkeen eniten hevosiin, mutta eipähän hän tuhlaa juuri mihinkään muuhun.

– On asennekysymys, mihin rahansa laittaa. En kuluta kauneudenhoitoon tai ravintoloihin. Joskus käyn 8,90 euroa maksavalla lounaalla, mutta sehän on vain säästöä, koska silloin syön loppupäivän leipää.

Hipposportin Virve Ruutu-Martikainen ja katja Ståhl ihastelevat edellisenä yönä syntyneen varsan kuvaa.

MAANANTAI

Bensa 52,21 €

Maanantaina tuurasin Tuomas Enbuskea Radio Novalla. Juonnamme molemmat Seitsemän oikein -nimistä ohjelmaa, mutta minun vuoroni on oikeasti perjantaisin. Ehkä kaikelle on aikansa, koska tuntuu, että nyt osaan nauttia radiosta eri tavalla kuin aikaisemmin. Voi olla, etten enää jännitä samalla tavalla kuin ennen. Olen jälleen freelancer ja radion lisäksi teen puhekeikkoja, kirjoitan blogia ja sain juuri valmiiksi Postille ison proggiksen, kuratoimani rokkipostimerkkisarjan.

Olen elämässäni usein ollut yrittäjä ja heilahtanut sitten välissä vakituisiin töihin. Se on minulle ikuinen miettimisen paikka. Tuntuu epäreilulta sitoutua, kun tietää, että kuitenkin taas jossain vaiheessa lähtee. Viimeksi lähdin The Fried Music -levy-yhtiöstä puolen vuoden jälkeen, koska se ei tuntunut avioliitolta, joka toimii.

Parasta yrittäjyydessä on, että olen oman itseni herra. Logiikalleni on myös vierasta, että minun pitäisi ajaa Helsinkiin samaan aikaan kuin kaikki muut. Enemmän kuin säännöllisiä kuukausituloja, kaipaan vakitöiden työterveyshuoltoa ja lomia.

Taloudenpitäjänä olen huithapeli: kaikki menee, mikä tulee. Yrittäjän ongelma on kassavirta. Usein rahaa on tulossa, muttei ihan vielä, vaikka juuri nyt erääntyy isoja maksuja. Mutta raavin tuloja aina jostakin ja lainaan jatkuvasti rahaa itseltäni. Minulla on tilejä eri tarkoituksiin ja pyörittelen rahaa niiltä toiselle. Yhdelle menevät lapsilisät, ja sieltä maksan tyttären kalliit harrastukset. Lisäksi minulla on kaksi yritystiliä ja yksi henkilökohtainen tili. Tarvittaessa käytän joustoluottoa. Koko ajan maksan joitain erääntyneitä veroja.

Mutta olen suhteellisen sukkela järjestämään asioita: uuteen kotiimme sain astianpesukoneen kolmellakympillä ja asennuksen ilmaiseksi, kun vähän huutelin Facebookissa.

Minulla on ystävieni kanssa sanonta: kun tilillä on rahaa, se pitää käyttää heti, koska kohta sitä ei ole. Rahahuolien ei pidä antaa lannistaa. Uskon, että asioilla on tapana järjestyä.

Kotimatkalla kurvaan kotini läheiselle Teboilille tankkaamaan. Ilman autoani en tule toimeen. Huristelen sillä töihin ja talleille, jonne ei ilman pääsisikään. Minulla ei ole hajuakaan julkisesta liikenteestä. Sitä paitsi se on mielestäni kallistakin: bussilippu Stadiin maksaa vitosen.

Puolitoista vuotta sitten ostin heräteostoksena hybridiauton. Koska ajelen Priusilla ja olen siis luonnonsuojelija, saan kaikki parkkeeraukset puoleen hintaan eikä autoverokaan ole juuri mitään.

En edes tiedä, mitä kaikkia ominaisuuksia autossani on. Mutta turbo boost on mahtava: kun haluan lähteä liikennevaloista vauhdilla, painan poweria ja jätän vieressä seisseen bemariurpon kauas taakseni.

TIISTAI

Pojan vaatteet 60 €

Ruokaostokset Lidlissä 29,50 €

Ratsastustunti 20 €

Annoin 15-vuotiaalle Topi-pojalleni 60 euroa vaateostoksiin, koska hän tarvitsi farkut ja hupparin.

Itselleni ostan vaatteita todella harvoin, sillä shoppailu on rasittavaa – paitsi ratsastusvaatteiden. Pari kuukautta sitten taisin ostaa itselleni alle 200 maksaneet ratsastushousut. Suosin ystävämyyntejä, sillä on kiva, jos laatua saa järkihintaan.

Kun huomaan, että tavaraa alkaa olla enemmän kuin kaapeissa tilaa, roudaan vaatteita myyntiin Lafkan - second handiin Kauniaisiin. Tilalle tuon luistimia tai lenkkareita. Myös Kaivarin Kanuunassa voi tehdä löytöjä, sillä rikkaat ihmiset vievät sinne kaksi kertaa käyttämiään vaatteita myyntiin.

Iltapäivällä minulla oli ratsastustunti, jonka jälkeen poikkesin Lidlissä. Lidlistä ostetaan, mitä sieltä sattuu saamaan. Mutta jos haluan hifistellä, menen S-Marketiin. Lähikauppani on Alepa. Lidl on niin halpa, että saa nähdä vaivaa, että siellä saa viisikymppiä rikki.

KESKIVIIKKO

Ei menoja

Tapasin jo aamulla Maikkarilla Peter Franzénin, jonka kanssa teimme perjantaina ulos tulevan Radio Novan haastattelun. Sitten ajoin kotiin ja lämmitin edellisenä päivänä ylijäänyttä kanakookossoosia. Kun lapset ovat isällään, en jaksa kokata vaan voin syödä monta päivää samaa ruokaa.

Iltapäivällä kävin ratsastamassa lainahevosellani.

Otin koirat mukaani, sillä tiesin hevosen olevan vähän sellainen järkyttyjä. Kun lähdemme metsään, koirat rauhoittavat sitä. Koirat syövät kaikki metsässä väijyvät tiikerit, sillä koira on petoeläin toisin kuin hevonen, joka aina pakenee.

Maastossa ratsastaminen on täydellistä. Menemme pellonlaitaa, koirat juoksevat peltoa viittäsataa ristiin rastiin ja kakkailevat ja minä vaan hymyilen niin, että suupieliin ottaa. Se on niin onnellistavaa, ettei mitään järkeä.

Välillä kiipeämme metsäpolkua, väistelemme oksia ja ylitämme kaatuneita puunrunkoja. Vastaan voi tulla hirvi tai joskus peura.

TORSTAI

Ruokaostokset 22,57 € + 10,28 € + 15,45 €

MacDonald’s 8,95 €

Flunssa oli ollut tuloillaan jo jonkin aikaa, mutta nyt se iski toden teolla. Se näkyi muun muassa siinä, etten jaksanut ajatella ruoan laittamista, vaan ruokin itseni pikaruualla. Tapojeni orjana otin Big Mac -aterian.

Ensimmäisen kerran kävin lähi-Alepassa päivällä ja ostin flunssaherkkuja: kurkkupastilleja, mehua, teetä ja hunajaa. Myöhemmin tein sinne vielä täydennysreissun ja hain iltapalaksi patonkia ja simaa.

Kun hain poikani Topin kiipeilytreeneistä Olarista, ostin vielä palautumisjuomaa pojalle ja itselleni lontoonrakeita, joihin minulla on paha kierre päällä.

PERJANTAI

Ei menoja

Lojuin koko päivän kipeänä sohvalla, jonne olin tehnyt pesän ja kerännyt eteeni pöydälle kauhean keon herkkuja. Siinä on tosin oltava silmä tarkkana, sillä kun selkänsä kääntää, koiramme Pipsa syö suklaat.

Nukuin kuusi tuntia päikkäreitä, mutta olin niin kipeä, että uni maistui yölläkin.

Kipeänä en pysty olemaan reipas. Kummitätini mies kuoli aikoinaan flunssan aiheuttamaan sydänpussitulehdukseen, ja sen jälkeen en ole halunnut pelleillä flunssan kanssa. En raahaudu kipeänä töihin, vaikka joku pitäisi minua laiskana. Jäänpähän eloon.

En silti lähde helpolla lääkäriin, koska se tuntuu vaivalloiselta. Jos minulla olisi työpaikkalääkäri, voisin mennä hakemaan kaikkia kivoja lääkkeitä kuten Duactia tai Buranaa 800:aa tai Sirdaludia.

Muutimme reilu vuosi sitten isompaan kämppään Espoon Sunaan. Kun vanhaan kotiimme oli tulossa mittavat remontit ja tajusin yhtiövastikkeen nousevan, päätin selvittää millaisia asumisoikeusasuntoja hoodeillamme olisi tarjolla.

Asumismenoja maksan kuukausittain 1100 euroa.

Otin kodin suurimman huoneen, vaikka lapsenikin olisivat sen mielellään ottaneet itselleen. Minähän olen se, joka asunnon maksaa. Minulla on myös henkilökohtainen parveke ja omenapuu pienellä takapihalla.

LAUANTAI

Ruokaostokset 24,90 €

Viikonloppuna sairastin edelleen ja kävin monta kertaa lähikaupassa hakemassa karkkia, sipsejä ja dippejä. Tuntui, että kuolen tylsyyteen ja tarvitsin ruokahellyyttä. Mussutin ja katsoin Breaking Badia, jota poikani oli kehunut, ja nyt tajuan miksi. Rakastan Walter Whitea enkä voi käsittää, miten kaikki sarjan näyttelijät voivat olla niin hyviä.

Meillä on Netflix ja HBO, emmekä nykyään enää katso yhdessä telkkaa. Jokainen tuijottaa omassa huoneessa omiaan. Välillä huutelen, haluaako joku mennä saunaan tai laitanko patongin uuniin. Joskus huudan lapset seurustelemaan, ja sitten kysymme vuorotellen toisiltamme, että mitä kuuluu ja repeilemme.

Heti kun jaksoin pitää silmiäni auki, luin Lars Keplerin sairaan hyvää Vainoojaa. Se on niin paksu, että rakennan tyynyistä telineen, johon se voi nojata. Kirjat ovat heikko kohtani, voisin elää lukemalla. Saatan lähteä paahtamaan varttia ennen kirjakaupan sulkemisaikaa Sellon Suomalaiseen ostamaan jotain Facebookissa kehuttua kirjaa.

SUNNUNTAI

Ruokaostokset 12,68 €

Salilla käyminen on mielestäni hukkaan heitettyä energiaa. Kuntoilen tekemällä tallitöitä. Sunnuntaille olin ottanut siivousvuoron, mikä tarkoittaa, että keräilin kymmenestä karsinasta kakkapampulat, levittelin pohjaturpeet paikoilleen ja lakaisin lattiat.

Tallipaikan hinta riippuu esimerkiksi siitä, onko tallilla maneesi tai kenttä. Hintaan kuuluu aina, että joku siivoaa ja ruokkii hevoseni, minä ainostaan harjaan ja liikutan sitä. Pääkaupunkiseudulla tallipaikkojen hinnat vaihtelevat 350:sta tonniin. Unna-hevoseni paikka Kirkkonummella maksaa 680 euroa kuussa, mutta tallitöitä tekemällä saa alennusta.

Samalla, kun siivosin karsinoita, Vilma ratsasti. Paluumatkalla ostimme koiranruokaa. Meillä on kaksi koiraa, australianpaimenkoira Pipsa ja vehnäterrieri Minttu, jotka syövät paljon.

Ja onhan minulla tietysti kaksi teiniä, joihin saa rahaa uppoamaan. He ovat onneksi aika järkeviä, mitä samaa ei voi sanoa koiristamme.

Viikon menot yhteensä 256,54 €

Mistä et tingi?

Ruoasta. En ihmisten enkä eläinten. Ja pyrin siihen, ettemme käytä eineksiä. Ennemmin käydään kerran viikossa Mäkkärissä tai haetaan pizza.

Mistä pihistät?

Itsestäni. Kauneus ja ulkonäkö eivät kiinnosta, eikä minulla oikein ole siihen aikaakaan. Ja baarielämästä. Olen satsannut siihen sikana ennen maatiaiselämääni, joka alkoi 29-vuotiaana, kun hankin koiran ja hepan ja tulin raskaaksi.

Mihin säästät?

En pysty säästämään. Ainoa tapa säästää on hankkia asuntolaina, mikä minulla olikin. Ylijääneet rahat taas ovat säästössä asumisoikeusasunnossa, eikä niitä onneksi voi nostaa.

Asunto- tai opintolainaa?

Ei kumpaakaan. Nuorena minulla oli vuoden ajan opintolainaa.

Eka kesätyö

15-vuotiaana ruusutarhalla Tuusulassa, mutta yhden päivän jälkeen tulin niin allergiseksi jollekin kukkien käsittelyaineelle, etten voinut aivasteluiltani jatkaa. Myöhemmin siivosin rakennuksilla. Siinä tienasi sikahyvin ja sai käteensä vanhanaikaisesti palkkapussin ja luirun palkkanauhan. Niillä rahoilla lähdin tyttöjen kanssa Rodokselle.

Mikä on arvokkainta mitä omistat?

Topi Kuoppamäki ja Vilma Kuoppamäki. Jos ihan tarkkoja ollaan, muulla ei ole paskan väliä.

Kallein ostoksesi?

Se on kyllä osurilla ostettu, 25 000 maksava auto pari vuotta sitten. En ikinä mieti kokonaishintaa, ainoastaan kuukausierän suuruutta. Tärkeintä on, että autoni toimii. Jos ostan neljällä tonnilla auton, joka on koko ajan pajalla, siitä ei ole mitään hyötyä.

Milloin on ollut tiukinta?

Kun asuin 90-luvun lopussa yksiössä Meilahdessa. Minulla oli niin nolla penniä rahaa, että kun löysin lattialautojen välistä 20 penniä, olin ihan liekeissä ja lähdin kauppaan ostamaan perunaa.

Lue lisää:

Potkut saanut Katja Ståhl: "Työnteko oli välillä yhtä nenänkaivuuta"

Katja Ståhlin autoilla on lempinimet

Katja Ståhl: "En tiedä, toivonko enää itselleni rakkautta"

Katja Ståhl

Toimittaja syntyi 23.12.1968 Helsingissä. Työskennellyt juontajana Nelosen uutisissa, Hurjassa joukossa ja Jyrkissä sekä tuomaroinut Talent Suomi -ohjelmassa. Suosikin päätoimittajana 2003– 2007. Asuu Espoossa kahden teini-ikäisen lapsensa ja kahden koiran kanssa. Harrastaa hevosia.

Omat vanhemmat ovat teinien mielestä aina vähän noloja. Jopa katu-uskottava presidentti Barack Obama.

Jokaisen teinin vanhempi sen tietää: sitä on aina vähän nolo omien lastensa mielestä. Kukapa ei olisi teininä jättänyt pientä hajurakoa, kun on kävellyt isänsä tai äitinsä kanssa kaupungilla. Tai huokaissut, kun on nähnyt vanhempiensa Facebook-päivityksen.

Edes presidentti Barack Obama, 55, ei ole voinut välttyä hetkiltä, joissa hän on tajunnut olevansa nolo isä. Useimmiten teinit ovat nykytekniikassa niin paljon aikaansa edellä kuin vanhempansa. Näin on myös Obaman perheessä.

Presidentti kertoi tällä viikolla Jimmy Kimmelin talk show'ssa hauskan esimerkin hetkestä, kun hän tajusi olevansa nolo. Obama oli kysynyt illallisella nuoremmalta tyttäreltään, 15-vuotiaalta Sashalta, mikä Snapchat oikein on ja mitä sillä voi tehdä. Sasha näytti isälleen. Tästä innostuneensa presidentti alkoi sitten luennoida illallispöydässä ääneen vaimolleen Michellelle sosiaalisen median merkityksestä.

Sasha huomasi tilaisuutensa ja kuvasi isänsä luennon.

– Sasha lähetti videon ystävilleen, että tässä mun isä nyt luennoi sosiaalisen median merkityksestä. Michellestä tämä oli tosi hauskaa, Obama kertoi Jimmy Kimmelille.

Vaikka presidentti onkin teinityttärensä mielestä nyt vähän nolo, ei mene kuin muutama vuosi, niin tilanne voi muuttua. Siitäkin presidentillä on omakohtaista kokemusta. Viime heinäkuussa Obama päätti laulaa vanhemman tyttärensä Malian 18-vuotissynttäreillä. Obama kertoi ennen esitystä, että on isän tehtävä nolata tyttärensä. Mutta toisin kävi. Malia ei hävennyt isänsä epävireistä laulua, vaan liikuttui tämän eleestä.

Ay-johtaja on ollut sairauslomalla lokakuun alusta lähtien.

Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin kertoo Facebook-sivuillaan, että hänen sairastamansa rintasyöpä on aggressiivinen.

– Eteenpäin mennään vaikka kaikki uutiset eivät ole iloisia tai hyviä. Sain tänään kuulla että rintasyöpäni on aggressiivista lajia, joten kaikenlaisia hoitoja on nyt sitten valitettavasti edessä. Sytostaateilla aloitetaan. Taistelutahto on kohdillaan ja tukea ympärillä on ihanasti.

Selin sanoo olevansa onnekas ja kiittää ystäviään, työtovereitaan sekä muita ihmisiä saamastaan tuesta. Lisäksi hän toivoo, ettei hänen sairautensa olisi ainoa keskustelunaihe, kun hän tapaa ihmisiä kasvokkain.

– Olen monella tavalla onnekas. Tukea on runsaasti saatavilla. Elämä jatkuu, Selin kirjoittaa julkisessa Facebook-postauksessaan.

Seliniltä leikattiin rintasyöpä lokakuun alussa ja hän on ollut toistaiseksi sairauslomalla.

Eron takia Anna ja Sebastian lopettivat myös suositun bloginsa.

Suosittua Anna ja Sebastian -blogia pitäneet Anna ja Sebastian ovat eronneet. He kertoivat erosta blogissaan.

– Kiitokset, että ootte pysyneet blogiretkellä mukana viimeiset neljä vuotta. Blogi sulkeutuu nyt, sillä kaikki rakkaustarinat ei oo tarkotettu kestämään. Ollaan muutettu erilleen, ja elämä jatkuu toivottavasti ystävinä, kaksikko kirjoittaa.

Pari tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 2013, jolloin heidän kirjoituksensa alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Rakkaudentäyteinen pariskuntablogi herätti sekä kauhistelua että ihailua. Blogista harvinaisen teki aluksi se, että Anna ja Sebu kirjoittivat sitä yhdessä.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Nyt.fi.

 

Helen taisi juuri pongahtaa häijyjen muijien ykköseksi.

– Aion olla kaikista häijyistä naisista häijyin, Helen Mirren, 71, lausui maanantaina.

Sanoillaan hän viittasi presidenttiehdokas Donald Trumpin lausuntoon kilpakumppanistaan Hillary Clintonista kaksikon kolmannessa vaaliväittelyssä.

Brittinäyttelijä pääsi ääneen Elle-lehden vuosittaisessa Women in Hollywood -tapahtumassa, joka pidettiin Los Angelesissa maanantaina. Helen Mirren palkittiin tilaisuudessa legendaarisen asemansa ja elämäntyönsä vuoksi.

Kiitospuheensa yhteydessä näyttelijä jakoi parhaat elämänohjeensa, joista voivat ottaa oppia kaikki muutkin naiset tiellään häijyiksi muijiksi.

Lue myös: Häijyt muijat kunniaan! 12 naista, joita voi vain ihailla

– Käyn nopeasti läpi muutaman vinkin, joiden avulla selvitä elämästä, koska varmasti tiedätte, että olen melko vanha, joten olen nähnyt aika paljon elämää. Voitte jakaa vapaasti eteenpäin viittä parasta vinkkiäni, Helen Mirren sanoi puheessaan, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Elle-lehden sivuilla.

”1. Älä ikinä juo alkoholia, paitsi jos juhlit jotain, jos olet järkyttynyt jostakin tai jos on päivä, joka loppuu y-kirjaimeen (huom. englanniksi kaikkien viikonpäivien nimet päättyvät y:hyn). Jos otat, älä koskaan aja.”

”2. Rakkaudessa ei ole sääntöjä – en usko – mutta älä kiirehdi naimisiin, oikeasti. Menin mieheni kanssa naimisiin myöhemmin elämässäni, ja se on toiminut oikein hyvin.”

”Älä kiirehdi naimisiin, oikeasti.”

”3. Anna kumppanillesi vapaus ja tue häntä tavoitteidensa saavuttamisessa. Se on todella tärkeää ja koskee molempia suuntia, sekä miehiä että naisia.”

”4. Blackjack-pöydässä splittaa aina ässät, kasit ja ysit.”

”5. Ole yhteydessä ystäviisi päivittäin, enkä tarkoita Facebookia. On parempi, että on kolme hyvää ystävää kuin kolmesataa sosiaalisessa mediassa. Ystäviä, joille voit oikeasti puhua.”

Koska Helen Mirren ei piittaa omistakaan säännöistään, hän ei pysynyt lupaamassaan viidessä elämänohjeessa. Kuudes ohje oli kieltämättä häijy.

– Ja lopuksi, viis veisaa kenestäkään, joka tuomitsee sen, miltä näytät, etenkin jos hän on joku anonyymi, tuntematon, netissä vaaniva hyypiö tai on turvonnut, pienipäinen, dinosauruskätinen presidenttikandidaatti.