Kasmiria ei nähdä enää Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Kuva: Sanoma-arkisto
Kasmiria ei nähdä enää Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Kuva: Sanoma-arkisto

Kasmir selittää Facebookissa kohuttua Whatsappin haippirinkiä, jossa Axl Smith jakoi seksivideoitaan.

MTV-kanava tiedotti tänään, että muusikko Kasmiria, oikealta nimeltään Thomas Kirjosta, ei nähdä enää Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Tiedotteen mukaan kanava ja Kasmir päättivät asiasta yhdessä. Lue lisää täältä.

Kasmirin osallistumisesta ohjelmaan tuli puheenaihe alkuviikosta, kun sosiaalisessa mediassa monet kyseenalaistivat Kasmirin sopivuuden viihdeohjelmaan sen jälkeen, kun hänen ystävänsä Axl Smith sai tuomion kuvattuaan salaa seksikumppaneitaan. Kasmiria kuultiin todistajana oikeudessa. Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia. Haippirinki-nimisen ryhmän jäsenten keskustelu tuli julki oikeudessa.

”Ymmärrän että en reagoinut asioihin ja tilanteisiin oikein.”

Nyt Kasmir kertoo Facebook-sivuillaan oman näkemyksensä asiasta. Hän huomauttaa, ettei itse ole ollut asiassa syytettynä ja sanoo, että on todistajana pyrkinyt auttamaan uhreja sekä oikeuden toteutumista kertomalla kaiken, minkä tietää.

– Häpeän niitä kommentteja, jotka ovat tulleet ilmi ja julkisuuteen bändin viestiryhmästä ja pyydän sydämestäni anteeksi asiatonta kielenkäyttöä ja kaikkea tuomittavaa käytöstä. Tämä Whatsapp-ryhmä on perustettu puhtaasti kiertueen aikatauluista tiedottamista varten eikä mitään arveluttavaa materiaalia glorifioivaksi, naisien halventamiseen keskittyväksi salaseuraksi. Ymmärrän, että en reagoinut asioihin ja tilanteisiin oikein. Siitä kannan vastuun.

Kasmirin päivityksen kokonaan voit lukea hänen Facebook-sivuiltaan.

Ennen tämänpäiväistä päätöstä Kasmir on ollut vähäsanainen tapahtuneesta. Tiistaina hän totesi lyhyesti Twitterissä, että toivoo asiasta kärsineille rauhaa toipumiseen ja että on pahoillaan uhrien puolesta.

Juttua tarkennettu 7.3.2017 klo 11.50. Lause ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi salaa kuvaamiaan videoita.” muutettu muotoon: ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia.”

eitajua

Kasmir seksivideoringistä: ”Häpeän niitä kommentteja, jotka ovat tulleet ilmi”

Tässä Kasmirista ja Axlista ja tehty meemi: http://aijaa.com/DgtaOt Lisäksi ärsyttää Kasmirin ulina siitä, että hänen yksityisyytensä on tässä kärsinyt!!! Miten hän ajattelee niiden naisten yksityisyydestä, jotka ei ole tienneet joutuneensa tämän pornoringin salakatseluuhriksi? Mikä tässä maassa muutenkin on vialla kun rikokset uhreista tehdään syyllisiä kuten ja syylliset uhriutuu ja kitisee?
Lue kommentti

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.