Olli Lindholmin 24 vuotta kestänyt liitto päättyi hiljattain. Nyt hän tapailee itseään 17 vuotta nuorempaa naista. Kuva: Sanoma-arkisto
Olli Lindholmin 24 vuotta kestänyt liitto päättyi hiljattain. Nyt hän tapailee itseään 17 vuotta nuorempaa naista. Kuva: Sanoma-arkisto

Olli Lindholm kertoo Apu-lehdessä raskaasta eropäätöksestään ja uudesta suhteestaan.

Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholm, 52, kertoo Apu-lehdessä, että hänen ja Eveliinan, 35, suhde on tällä hetkellä ”vakavaa tapailua”.

Olli kertoo lehdessä myös, että rakastuminen tuntuu aina samalta iästä riippumatta.

– Samanlaista se on aina, sellaista hulluutta. Tila, jota ei voi kontrolloida.

Olli ja liikunnanohjaajana työskentelevä Eveliina ovat liikkuneet yhdessä vuodenvaihteesta lähtien. Avioeroa Olli haki Satu-vaimostaan maaliskuun lopulla. Pari ehti olla yhdessä 24 vuotta, vuodesta 1992. Heillä on kaksi 1990-luvulla syntynyttä lasta: Ossi ja Ella.

”Onhan se surullista, että kaksi ihmistä ei saanut hommaa toiminaa.”

Olli kertoi jo aikaisemmin, että eropäätös oli raskas.

– Siinä kävi niin kuin kävi. On tosi harmillinen juttu kaiken kaikkiaan. Mutta ei se katso aikaa eikä paikkaa, kun semmonen päätös tehtiin, hän sanoi huhtikuussa.

Nyt hän sanoo, ettei elämä aina mene kuten olisi kuvitellut.

– Eihän tämä elämä ole nyt, eikä aina, mennyt niin kuin olen suunnitellut. Vaikka monenlaisista vastoinkäymisistä on selvitty, onhan se surullista, että kaksi ihmistä ei saanut hommaa toiminaa, Olli sanoo Avussa.

Olli on muuttanut pois ex-parin yhteisestä kodista ja asuu nyt Ella-tyttärensä kanssa. Ossi muutti kotoa jo neljä vuotta sitten.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Liisa Leikas

Juuri eronnut ja uuden rakkaan löytänyt Olli Lindholm Avussa: ”Rakastuminen on hulluutta, jota ei voi kontrolloida”

Olisin kuvitellut tuota Ollia viisaammaksi, joka osaa hoitaa asiansa.Ei nimittäin vaihtamalla parane , tulet sen kyllä huomaamaan eräänä kauniina päivänä.Arki tulee uudenkin kullan kanssa ja ensi ihastus häviää. On todella paljon esimerkkejä kuinka on käynyt ja kuinka ollaan ruikuttamassa takas kun ei ollukkaan se uusi sitä mitä kuvitteli.Paskaan on moni ukko polkassu.Olisit Olli keksinyt jotakin uutta ja kivaa vaimosi kanssa, varmasti olisi uusi alku auttanut ja teillä kuitenkin on paljon...
Lue kommentti
sannuhax

Juuri eronnut ja uuden rakkaan löytänyt Olli Lindholm Avussa: ”Rakastuminen on hulluutta, jota ei voi kontrolloida”

Se tavallinen tarina vei Ollinkin, kun ikää tulee niin very ei enää kierrä ylös saakka eli ne aivot jää haaroväleihin - arvokysymyksiä tietysti, mutta heppi ei ole se vehje kropassa, jonka pitäisi ohjata aikaisen ihmisen elämää,valitettavasti näin pääsee varsinkin hepuilla, jotka - en tiedä kun en osaa arvostaa enää hlöä ollenkaan
Lue kommentti

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.