Sori siitä pyllystä, tyypit! Kuva: Reuters
Sori siitä pyllystä, tyypit! Kuva: Reuters

Poppari joutui pahoittelemaan paljasteluaan Instagramissa, koska se järkytti nuoria faneja.

Hiljattain kohuttiin Justin Bieberin paljaasta takapuolesta, joka komeili ensin tähden Instagram-tilillä ja lopulta laajalti ympäri internetiä. Kuva herätti Bieberin uskollisessa belieber-fanijoukossa ihastusta, ja enemmänkin haluttiin nähdä.

Nyt Justin on poistanut pyllykuvan Instagramista, koska tähden nuorimmat ihailijat ovat kummeksuneet kuvaa. Justin julkaisi Instagramissa pyllykuvaa mukailevan piilottelukuvan, jossa hän on selin kameraan, pukeutuneena löysiin vaatteisiin.

Kuvatekstissä hän kirjoittaa:

– Hei, poistin Instagramista kuvan takapuolestani, en siksi, että ajattelisin sen olevan huono, vaan siksi, että erään läheiseni tytär seuraa minua ja oli nolostunut nähdessään pyllyni, enkä todellakaan ollut ajatellut asiaa tästä kulmasta. Minusta tuntui kamalalta, että tytöstä tuntui pahalta, Justin kirjoittaa.

– Kaikille niille, joita olen mahdollisesti loukannut, haluan kertoa olevani pahoillani. Se oli täysin hyväsydäminen vitsi, mutta en huomioinut pieniä, jotka seuraavat minua. Rakastan teitä, tyypit, hän jatkaa.

Mutta onhan 21-vuotias Justin tehnyt töitä kroppansa eteen, joten ei ihme, että hän haluaa vähän vilautella. Hän kertoi Men's Health Magazinelle viime huhtikuussa:

– Kasvan isommaksi, mieheksi. Minun hartiani eivät sovi kaikkiin asuihin.

Lähde: Eonline.com

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.